Ms Beach 2010 till Greeeekland!

Inte för att skryta, men det gör ont att slå sig ner på toasitsen. stört mycket träningsvärk har jag nu. Kroppen kände fortfarande av måndagens bodycombat-pass när jag och Frida körde Coreball och Free Power Dance idag. Och nu några timmar efter kan jag inte ta ett steg utan att känna varenda kroppsdel.
Nåja. Lite kul är det ju faktiskt och ska man vara ms Beach 2010 så gäller det att jag sätter igång! :)
Imorn blir det coreball igen, det är verkligen asskön styrketräning. Värt med träningskortet, trots att det kostade en förmögenhet!  


Föresten, nån som vet varför min pappas voddler fungerar, fast inte mitt?
(hur rättvist är det...?)


Sleeptime!
Godnatt!

You're the reason why

Nej! :(
Nästa gång när Samuel Ljungblahd kommer till Linköping befinner jag mig i Berlin.
Vilken otur alltså! Visst att jag har sett honom tre gånger på ett år, men ändå.
Jag gillar den mannen svinstarkt! Den pipan och charmen är något extra tycker jag allt! 

Lina gillar också Ljungblahd och hon har skaffat blogg! Tänka sig!  Hela världen går utför! ;) haha


klagostunden.blogg.se

Hehe! Helt underbart med lite intriger va?
Anna, en tjej i estet 3an har bloggat om hur värdelös min klass är. Det får hon visserligen tycka, men då måste jag få poängtera att ES2A är antagligen bästa klassen på jorden. De senaste veckorna har varit rena lyckan! (Ungefär som att cykla till skolan i vårväder, vilken greej!). Den sammanhållningen vi har förstår jag att folk är avundsjuka på....

"På afrokonserten i måndags var elever från 2A ljudtekniker och jag tycker att de som var det under min låt betedde sig allmänt drygt och nonchalant"

Hahaha. Det råkar då vara jag och Frida som höll i trådarna just den låten och om jag minns rätt så var det någon som inte sa ett endaste önskemål eller en endaste kommentar om ljudet till oss. Vad är drygt och nonchalant med det? 

"ES2A tror att de är bättre än alla andra, i själva verket så är det den lataste, mest oambitiösa, arroganta, nonchalanta och mest dryga estetklass jag har skådat under tre år på estet"

Ojojoj... du Anna. Nu har kriget börjat!! Wraah! 
www.klagostunden.blogg.se )

The Bait Shop

Jag missade Arn. En timma försent sätter jag mig framför TV:n för att äta mina morötter med däpp och inser: Arn är slut för ikväll. Nu fick jag tiden för att läsa i min körkorsbok, men istället blev det lite OC. Så fruktansvärt mysigt. Jag bara sitter och njuter, musiken är så stört bra. Just det här avsnittet (avsnitt 4, säsong 2) spelar The KillersThe Bait Shop. Jag önskar The Bait Shop skulle existera i Linköping!!

O just det, idag på min första körlektion påmindes jag om att det bara är sisådär 46 dagar kvar tills jag fyller!!!!

-It's Awsome
-It's Awsoooome


Snorish

Det är jobbigt att vara så förkyld att man inte kan tänka på annat än att man är förkyld.
En kniv i halsen, förstoppad näsa och andningar som får omgivningen att tro att jag sprungit en mil.
Jag försökte prata lite förut, jag försökte sjunga lite. Allt utan framgång.

Bra va? Så här vill jag inte ha det.

Come sunshine

Det här vårvädret vet hur man gör mig på strålande humör! Nu har den första vårfikan utomhus avklarats, med en världens bästa Frida på Espresso house. Det blev en massa snack om sommaren och galet vad vi längtar!!! Det blev en massa psykiskt plågeri också när vi gick runt i affärerna och drömde oss bort: "Tänk dig den här i Grekland..." "Fatta den här till solbrända och jeansshorts..." Det är inte lätt att leva snålt när man har sådan sommar att se fram emot!

Sen visade det sig att Timo Räisänen hade vägarna förbi på skivlagret där han spelade några nya låtar och signerade lite.Man kan inte låta bli att älska Timo! Dessutom att att han kände igen både Arvid och Frida plus frågade efter Arvids mamma är ju asgull!

Dagen avslutades med ett fint besök av världens bästa Matilda. Äntligen. Det blev kinamat, skräckis, kladdkaka och en massa mys och prat! Det blev sent, sådär som vi är bra på, men asvärt! Me like!!  


Nu ska jag till stan och shoppa upp lite upphittade pengar. Jag är jättesugen på den här skon. Jag älskar Stadiums skoreklam, så mycket fina färger att man blir helt virrig. Dock visade sig den här vara av herr modell och det finns inte tillräckligt små storlekar för mig. Annars skulle jag lätt sväva fram på knallblå sneakers i vår!
 

Peace and love

Jag vet att jag tjatat en del. I skolan, på bloggen, på fejjan... Överallt.
Nu har jag iallafall bestämt mig. I sommar åker jag till p&l! Erik bjöd med mig, tihi!
Vilken sommar det kommer bli med Grekland, P&L och Emmaboda. Jag kommer inte svälta ihjäl på bra musik och gott sällskap iallafall! (y)

Så vad säger ni? Välkomna sommaren NU nu Nuuu?


Gracekarry, inspired by Grace Kelly.

Ni skulle höra glädjetjutet nyss när jag gick in på peace and loves hemsida och läste det nya bandsläppet: MIKA, en brittisk entertainer! AAAH! FATTAR NI HUR MYCKET JAG MÅSTE DIT?
Det verkar inte finnas några spärrar. Hur många bra band kan de släppa? Plus att Mika är en av mina största favoriter, jag har varit så ledsen att jag missade honom förra veckan då han var i Sthlm. (Jag, Sofie och Jenny skulle dit, men sen så dök det upp en Frankrikeresa och körde sig, men nu finns det ingen återvändo!

Jag bjuder på Grace Kelly, min favoritlåt genom 8an-9an. Många gånger har man sjungit den här med de bästa vännerna. En gång blev man tom inspirerad och fick sitt bloggnamn, Grace Kelly blev Grace Karry. 
Ja, där fick ni sagan bakom namnet också.... 

SHOOT ME! Nu köper vi P&L-biljett va?!  


Mika - Grace Kelly

Prayer for the weekend

ÅÅÅÅH!!!

Ola Salo är en bra man som håller sitt ord. I sommar blir det turné! Gissa vem som åker till Huskvarna i sommar med sina bästa vänner? får jag föreslå en redigt najs roadtrip (för jag ska ha min första körlektion på måndag så att det blir lagom med körkort till sommaren!)
Sen kommer de till Peace and love som jag är bara sisådär några tusen från att klara av. (höh!)

ÅH vad jag vill ha sommar!
Och fredag, för då ska jag (I think) träffa Matilda och då uppträder Arken hos Skavlan!
Jag är glaaaad! Den här veckan har hittills varit awsome. Igår hade vi konsert och min ensemble uppträdde med Hoffmaestros The Storm. Det var svinkul och gick jättebra. Sen var klassen ljudtekniker också och det var också kul även om ljudet blev ganska sämst.. ^^

Chill alltsaaw!


Jag saknar Matilda

Tänka sig, det blev en ganska värd dag det här också, fast på ett mer slappt sätt.
Efter en massa tv-tittande med Amanda kom Frida och Erik och intog Amandas plats.
Vi åt våfflor, tittade på simpson, family man, desperate housewifes och grey's anatomy. Alla tre somnade i tv-soffan, men det var bara mysigt. Jag gillar Frida och Erik, dom är sötaste paret ever och jag gillar att vara med dom två. 

Sen kom Alva som hade mycket mer energi än oss andra tillsammans! Söt tjej alltså! ;)

Asvärt att bo här ensam i en lägenhet. Det har varit full rulle hela tiden, alla vill hänga med mig! ;)
Nu är det dags att sova och jag känner inte ens pirr i magen. Sådan där "jag är ensam i en lägenhet"-pirr.
Jag som brukar vara ganska nojjig annars. haha!

GODNATT


PS! Jag saknar Matilda!!

schhh!

Don't say a word!


Våffelkalas

Tjoho!
Idag mår jag som en prinsessa... Eller inte, ganska sliten. Men det var en ASTREVLIG 18årsfest igår! :)
Nu har jag och Amanda tittat på TV hela dagen, helt däckade i tvsoffan.
Men snart kommer Frida och Erik. Då blir det våffelkalas! :)


Förlåt. Ännu en uppdatering.




YIPPIIII!!!


Bye mom, bye dad.

Ibland undrar jag om jag uppdaterar för ofta på den här bloggen...?
Auch, whatever.

Nu lyssnar jag på Jason Mraz och packar väskan inför mina Linköpingsveckor. Kommer bo i min bror + svägerskas lägenhet då de kommer vara borta i Thailand, Malaysia och Kina 6 veckor. Jag kan då inte packa smart. Det har blivit två resväskor (!) med pyjamas, massa klädombyten, 4 par skor (!!)  och sen sådant där jag tror jag kommer hinna med när jag bor i Linköping: Grey's Anatomy, Scrubs, 2 böcker, en stickning...  Sen har jag planerat en massa träning. Imorgon ska jag på arobics och på måndag tänkte jag gymma. (hinner ej afrodans eftersom jag har en konsert i folkungaskolan aula kl 19.00. Be there!) Jag ser fram emot mitt nya självständiga liv,  oh yes!


Och den här videon gör mig lycklig. I love that man and Toca!
 

Jason Mraz - Geek in the pink

plötsligt känns allt annat puckat

Det känns inte riktigt bra.
Det känns inte riktigt bra alls faktiskt.




Shopaholic, byebye.

Ibland är man glad över att ha ett extrakonto. Det kontot är  visserligen tabu att ta från, det är ju min sommarkassa. Min Grekland, Emmaboda och förhoppningsvis Peace and love-kassa. Men idag var jag tvungen. Jag hade 5,40 kronor på mitt kort och för att överleva helgen var jag tvungen att överföra lite pengar...

Jag har hört att det blir så om man får ett litet studiebidrag, jobbade ihop 300 kr förra månaden och är en shopaholic som spenderar to much varje vecka. Hallå, snälla! Hindra mig! Jag kanske ska gå med i AS (anonyma shopoholics, finns de på riktigt?). Jag måste iallafall få ordning på mitt liv!!!! (tjut!)

Sal(em)ly och Strohrom

Äntligen fredag! Nu sliter jag mig från släkten och sitter med katten och strohromen som vi har flamberat efterätten med.. höhö!
 

Idag har jag annars (förutom varit trött) åkt från linköping till mjölby och tillbaka till linköping med ett tåg 40 minuter senare. Det kallar jag bra planering.

Nu funderar jag på att sova. Är svintrött efter kvällens födelsedagskalas (pappa fyller på tisdag) då hela broderskapet med fruaskapet och barnaskapet plus farföräldraskapet varit här. Det tar på krafterna, men Pelle och jag har dansat och gosat hela kvällen. AAAW. så mycket värt ändå!

OCH IMORGON FOLKET!
Då är det fest! En fest som kostade mig 80 spänn, så jag hoppas det blir asvärt! (och det känner jag på mig att det blir. Alla är peppade like crazy, inklusive mig!)

WUHU!!!


GIVE ME VÅR!




Okej jag får damp. Det var meningen att dagens konsert skulle vara en vårkonsert, men snön där ute får inte linköping att se särskilt vårig ut. Den här bilden däremot, den visar våren och hur jag kan tänka mig se ut i vårsolen. Jag ska banne mig köpa en gul jeansjacka. Hur snyggt som helst! Plus ett par Rayban, jo jag tackar.

Outfiten kommer från www.facehunter.blogspot.com
En av favoritbloggarna. Där kan man hitta många spännande (!) outfits!

sura miner

Förut idag ringde jag mamma och bad henne spela in kvällens grey's anatomy. Hon svarar då att hon ska göra det på direkten, för hon sitter vid TV:n.
Sen kommer jag hem och upptäcker: hon har inte alls spelat in det! Vilken tjuta-upplevelse. Jag är så sur på mamma för det är våran onsdagstradition och nu har vi missat första halvtimman. Man kan faktiskt inte hoppa in efter en halvtimme, det är förbjudet när det gäller Grey's.

Därför är det just nu sura miner (riktigt sura miner!) här hemma. Tanken att vänta tills onsdag då reprisen gör mig illamående och tanken på att ladda ner gör mig ännu surare. Sådant skit håller jag inte på med.
MAMMA, HUR KUNDE DU?! Du satt vid TV:n tom!!! "Skidåkningen var så spännande". SUCK!!

Konserten ikväll var annars awsome. Allt gick verkligen så himla bra och jag är verkligen nöjd över tjejkören och kammarkören som jag deltog i. Med tanke på hur dåligt det har gått på varje övning så är jag mäktigt imponerad! Likaså var publiken och det är ju det som är roligast! x)

Nu hungrar jag ihjäl och surar ihjäl. Jag känner bara för att lägga mig ner i sängen och sova. Palla vara vaken en onsdagskväll utan McDreamy!

Kära Åke

Jag vet mycket väl att du har gett oss en uppgift tills imorgon. Skriva ett referat om texten Vårtrötta elever och det ska bli cirkus 250 ord, för det har du sagt.
Nu har jag äntligen slått mig ner med texten till hands och word-dokumentet uppe, jag är redo för att imponera stort på dig när jag inser: jag vet inte vad ett referat är och jag kan inte bry mig mindre.
Nu när du läser det här tänker du att jag har helt fel inställning till det hela. Vi har faktiskt pratat väldigt mycket om studieteknik. Jag ville bara berätta, hur jag verkligen känner. Referat är inte min grej och jag vet, jag är sent ute som alltid. För den ska vara inlämnad imorgon bitti och klockan är nästan redan sovdags.
Så snälla. Måste jag verkligen göra det här? Kan inte jag få förbereda konserten vi ska ha imorgon i St Larskyrkan, 19.00? Du är hemskt välkommen dit, du med. Jag har fullt upp med att packa ner klänning och strumpbyxor tills imorgon, så det blir inget referat tills imorgon. Jag hoppas innerligt detta är okej med dig!

/Din favoritelev Karin


Ja.. ni kanske fattar att jag ska börja skriva ett referat nu på 250 ord. Jag är trött, men men.
*BIGGEST SMILE ON EARTH!*

Wig Wam

Den här helgen har det verkligen svämmat över med bra musik. (och bra vänner, bra jobb, bra mys, bra bra bra bra allt. Stort tack till Amanda, Alva, Emelie, Benjamin och Lina! Ni är SÖTA! )

Igår när det var melodifestivalen satt jag och rös som en idiot först till Peter Jöback. Det gjorde mig inget att han kom nästsist, det var en riktigt fin insats där han gjorde och det var bara inte jag som fick gåshud.
Ännu värre (bättre?) blev det när Salem ställde sig på scenen och gjorde ett fantastiskt framträdande. Jag har verkligen svårt att gråta till musik, men om jag skulle kunna så vore det vattenfall längs mina kinder. Det var så fullkomligt och min mage drog ihop sig och jag kunde knappt sitta rakt. Fick typ kramp för att det var så bra.
(okej, lite för att jag är typ askär i den där killen.. kanske...)
Sen när han inte vann började jag faktiskt gråta. Några ynka tårar rann ner och jag kände mig så där hopplöst olycklig förälskad. Dock är jag väldigt glad att Anna Bergendahl vann, hon är en värdig vinnare och jag kan nästan leva på hennes lycka. Jag vill också vara med om den!! :)

Nästa stormförtjusning var när Wig Wam var med på pausunderhållningen då det var kamp mellan Sverige och Norge. Seriöst jag dog! Den låten är en av de bästa i Eurovisions historia och jag blir sådär lycklig varje gång jag hör den! Alltså stenseriöst JAG ÄLSKAR DEN SÅ HIMLA MYCKET!!! Glammig och dan, helt underbar! Idag har jag sjungit på den hela dagen då jag dressat hambugare. "Come on come on come on love is all over me"
Då blev det skönsång från min sida, eller skrik för den går i sämsta tonarten för en alt..


Kära gott folk.
Nu ska jag börja nörda eurovision. Jag känner för att knäcka alla andra år och vara som allra värst.
Kanske att jag tom ska starta en ny blogg bara för det? Det är ju liksom nu det roliga börjar! hähä!



Wig Wam - In my dreams

Fredagsmys på riktigt

Här sitter jag framför brasan med en filt virad om fötterna och en asvarm kopp med rabarbergrädd-te.
Helt underbart med en hemmakväll, jag är nämligen fortfarande svintrött. Lyckades dock åka och gymma en timma, efter att både jag och Frida (och säkert massa andra) somnade på bänken på historian. Alltså, verkligen somnade. Jag minns inte ett ord från den dokumentären.
That's bad, really bad.. Jaja, vi får se hur länge till jag lyckas spärra upp ögonen. Ska nu se Vampire Diaries och sen en film. Det är ju fredagsmys! YEAH

Hammaren på spiken

EMMABODABILJETT KLIRRAD OCH KLAR!

Nu är det slut med "jag ska köpa"-snack. Nu är det "vi ses där, bokat och klart" som gäller!
AWSOME!


Emmaboda!

Så fort min pappa kommer hem tänker jag köpa min Emmabodabiljett! Sen är det inget jag kommer säga att jag ska göra, utan då är det gjort och går inte att ångra. YEAH BABY!




(övrig fakta: fortfarande svintrött efter att sovit och sovit. nu väntar jag på mat så jag får fortsätta sova sova sova sova!)


kevlarsjäl

Okej. Kent var awsome!!! :)
Det var trevligt att se dom, med tanke på att jag kanske inte är Kentfan number one. Men verkligen, jag gillart! Jag kan se en framtid då jag faktiskt kommer lyssna på dom.. Och sen se dom i sommar om någon vill åka på Peace & Love med mig! :)



Nu kryper jag ner under täcket igen.. Jag är svintrött och har sovit en timma nu.. och mer tänker jag sova. Sådana här veckor är inte nyttiga för hälsan! hähä!

Skolan var vår!

Så här känner jag. Jag vill inte på Kent längre, alls. Jag vill bara dyka ner i sängen och sova lite till.
Jag kom hem-hem imorse klockan 6.30. Det var ganska mysigt att åka tåg och buss så tidiggt, men jag föredrar att sova i sängen.

Anledningen varför jag var vaken 25 timmar i sträck var pga SKOLAN ÄR VÅR!
Dagen började med matteprov och kärleksakuten. Sen pyntades ett klassrum med kuddar och ljusslingor, dukades upp med kladdkaka och grädde. Bord med spel, biblar och med andra ord var rummet redo för att bli en HIT! Och folk kom, folk i massor. Kladdkakan lockade, Benjamin på sång och Simeon på gitarr lockade, våra ungdomsteamare lockade. Det var så häftigt, hela tiden var det cirka 15-20 människor i rummet och det blev uppskattat att sitta där och prata lite! :) AWESOME!

Eftersom jag var mycket i NG-rummet blev det inte så mycket i de övriga rummen. Rättaresagt, inte alls.
Men såklart lyckades jag stå längst fram under Far & Son! Jag lyckaes bli pressad mot scenen och slå till huvudet i monitorn framför mig. Hehe, det såg han som inte hette Frej och han gav mig ett medlidande-leende. Det gjorde faktiskt asont, men var värt det. För hela konserten igenom stod Far & Son typ över mig och Helena, klev på oss osv. Haha! Det var svettigt värre! Om man inte har afropass att gå på, gå på Far&Son! ;)

För övrigt så har det varit debatter, mellanstadiedisko och en massa mys i lärarrummet. Mycket värd natt faktiskt, ligga i soffor och prata med nytt som gammalt folk, sen dra och titta på film och sedan dra sig mot Dar't mot en soffa för att sova och lyssna på chillmusik. Fast vi sov bara där en halvtimma, för sen var klockan redo att gå mot tåget och ta första tåget hem.

Nu är jag som sagt, trött. Förståeligt? Men ska nu dricka kaffe, äta choklad och ta en dusch så att jag blir fräsch och pepp på KENT!!! :)

Tack alla ni som gjorde det senaste dygnet! Det dygnet kommer med på min topplista!

Center Stage

Jag hade bestämt att göra matte den här helgen, jag har ju matteprov på tisdag.
Men nä. Jag ska nu se Center Stage Turn it up.   En balettfilm varav ettan är en av de bästa dansfilmerna som finns. (jag har någon speciell kärlek till dansfilmer: center stage, step up, dirty dancing, stomp the yard osv) 

Så matteprov, gå och dö!!!!


Den grymma dansen ur Center Stage, första upplagan. SE DEN FILMEN, asbra!!
Peter Gallagher (som spelar balettsnubbe) i början om ni tittar snabbt! ;)

Varväl

Jag tror jag aldrig har kännt mig så här oinspererad till att blogga, så egentligen är det väl dumt att jag skriver.
Men samtidigt kommer ni, mina kära läsare, bli så besvikna om ni besöker min blogg utan någon uppdatering. Alltså skriver jag en liten summering över helgen, som har varit jättebra, som snart tar slut.

Igår planerade jag, Lovisa och Emilia Ny Generationsrummet på Skolan är Vår. Belive me, det kommer bli asgrymmt med konsert, fika och annat smått och gott. Det peppar vi like craazy. 
Efter det gick jag och Jenny på Alice i underlandet.
Behöver jag säga mer än att jag blev kär?! Färgerna, karaktärerna, skådespelarna. Den var verkligen AMAZING!
Johnny Depp är så grym så det finns inte! Man kände knappt igenom honom!
Men däremot förstår jag inte dom som säger att den var läskig och obehaglig? Jag tyckte den kändes ganska mycket barnfilm, men på ett roligare sätt :)  


Sen har Jenny sovit hos mig inatt och det var mycket uppskattat!!! TILL TUSEN!!!
"min familj brukar kalla mig babe"

Varväl!


hjärta salem

Salem, gör mig en tjänst. Snälla vinn melodifestivalen i år!
Låten kanske inte är den typiska melodifestivallåten svenskarna är vana vid, men den är enastående bra. Charmig och mysig, just as you, Salem!

(jag måste få plocka fram den värsta fjortissidan inom mig och skriva: <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3)


Kolla in videon, SÅ SÖT att jag dör!
Inspelad mitt i all melodifestivalkulisskaos och den visar sidor av Salem man aldrig sett. Jag vet att han kan skratta, men att han hade så skön humor visste jag inte. Haha, han där på toaletten! ^^

Amanda kommer mobba mig för alltid, men jag har verkligen en crush i mr Al Fakir.
Jag kommer verkligen tokrösta på Salem när han framför den här låten i finalen!

Titta åtminsone! Jag kan titta på den miljontals gånger och aldrig tröttnar man. Det är ett bra betyg på en bra låt!




Salem Al Fakir
- Keep on walking


Big yellow taxi


Counting Crows ft. Vanessa Carlton - Big yellow taxi

Den här är så mysig. Även om den är mysig med Joni Mitchell, vinner nog den här versionen.
Den får prägla den här fredagskvällen som pappa gjort planer för.
Först ska vi gå på promenad och hälsa på farmor och farfar och min bror m. familj.
Sen ska vi basta, äta godaste kyckligrätten ever och se på film.
Visst låter det great?!

Tja tja bloggen!

Idag jublar jag inombords! För nu är våren påväg, på riktigt. Idag har solen skinit varmt och gott, det blev nästan för varmt med vinterjackan. Tänk om det redan är dags att ta fram fjällräven och conversen?! IIH!

Dagens tabbe var att jag gick visst iväg från skolan en timme för tidigt. Jag var helt inställd på att ta halv2-tåget, kl halv1.(skulle till tandläkaren, remember?)  Därför blev det död tid på Åhlens, prova massa kläder och drömma mig bort till de kommande tiderna.
(jag lovar det var inte med flit!! varför skulle jag missa min tredje historialektion på raken?!)

ÅH vad skönt med våååååååår!
Om det kommer en endaste snöflinga till då tänker jag seriöst protestera!
Jag kommer flytta till Kuba och dansa på salsaklubbar varje natt! Wuhu!
Det vore ju ganska välkommet egentligen. Jag ska nog ta och se Dirty Dancing 2. Blev lite sugen nu efter all Kuba- och salsasnack!



En Bojestig = en bra dag.

ALLTSÅ! Den här veckan har jag hört Detektivbyrån på TV varje dag. Precis nyss! De är tydligen med i någon reklam, but I donno vilken.

Annars då? Går bilen bra? (-Kristin! Har du en bil?!)
Idag har det varit en riktigt bra dag!
Jag hade sovmorgon och när jag vaknade upp var första tanken "idag ska jag träffa min gode herre Alexander Bojestig". Det ledde till en bra dag. En grym dramalektion, en ljudteknikslektion utan strulande Cubase och sång och fiollektioner som gick förvånansvärt bra. (Med tanke på att jag inte övat på mina läxor på tre veckor... hehe ups!)
Till och med arbetsmiljön och säkerheten gick fort. Det kanske jag ska tacka mobilspelet Bubbleshooter för. Tråkigaste kursen ever. ojoj...

Sen blev det dagens höjdpunkt, en latte med Boje! Senast vi sågs var sisådär september och det är ju förskräckligt! Så när jag drömde om honom här om natten, skickade jag ett sms till honom som slutade med Espresso house. Mycket trevligt och uppskattat! Stämningsupphöjare till tusen, den där mannen! Eftersom ösgötaträffarna aldrig blir av, mer än i tankarna, får vi börja fika oftare och prata om drömmar som ska bli verklighet! ;)

Det enda negativa med dagen var att jag kom hem och fick lax. Bortskämd unge som jag är tycker jag inte om lax. Som tur var fanns det START i skafferiet, så det lyckades bli ett bra avslut på dagen. KACHING!

Nu ska jag sova, imorgon ska jag till mrs dentist.
De som känner mig väl vet hur mycket jag ogillar den där plågande stolen och alla borrar, sugmaskiner och vad det nu heter... *suckar ljudligt*







Nyttigt liv?

Det är så tråkigt när man har besämt sig för något, men som inte funkar när det sätts i verk.

Igår skulle jag på afrodans. När jag stod och väntade på bussen så visar det sig att alla bussar inne i stan var inställda. Hopp. Det är tyvärr lite långt att gå till Campus, så därför var jag tvungen att ta tåg och buss hem istället...  Tänkte gå en promenad, men när jag kom hem var jag så frusen att jag hamnade under en filt resten av kvällen...

Idag kom jag faktiskt till campus och gymmade en timma. Det var asskönt, till Alphabeat och Jamie Cullum.
Jag kom hem och var på gott humör, men då fanns det semlor hemma. Även mamma och pappa har bestämt sig för att börja deras nya liv igår. Det funkade knappt en dag... Jag kunde ju tackat nej, men hur ofta finns det semlor hemma? Typ, aldrig. Och semlor är gott...

Imorgon hade jag planerat att köra coreboll och free powerdance. Men nu när vi ska ha extra körrep till 17 hinner jag inte med nåt av det. Great! Istället blir det väl att åka hem och flöta lite till. Äta upp all choklad som jag köpte i Österrike.


Att det ska vara så omöjligt att få det rätt, så som jag vill ha det?
USCH. Nu går jag och sover istället. Ska föresten äta lite Milkachoklad innan det...



IV-val suger...

Nu har jag ändrat IV-valet.
När jag kom hem från Österrike var jag aspepp på tyska, men sen när jag landat på svensk mark känner jag mig inte lika övertygad längre.
Så nyss satte jag mig ner med min mor för att verkligen tänka igenom det här. Det slutade med
Ensembleledning p2 och Svenska C p3.

(Jag känner att jag härmar dig Frida... sorry för det, om du ville slippa mig. Men min beslutångest var så stor att mamma puttade över mig på svenska c)

Dock är jag fortfarande inte riiiktigt nöjd. Men bättre än tyska iallafall...

Jag hatar att det bara är 100 poäng. Tänk om man fick läsa massa fler ämnen som man får välja själv. Jag vill verkligen gå massage. Funderar seriöst på att utöka och läsa den 50 poängskursen. Om jag kan få med mig någon annan alltså. Det vore så skönt att börja och avsluta veckan med lite massage... mmmm, det vill jag ha varje dag!


EMMABODA ?! PEACE AND LOVE ?! SOMMAR ?!

Jag försöker planera min sommar här. Det är tufft, men jag ska på något sett göra sommaren 2010 till den värdaste någonsin. Det kommer vara mitt sista sommarlov, så då ska det väl levas?

Grekland är bestämt. Det kommer bli av. Resan bokad och ingen återvändo. (TA MIG DIT NU!)
Sen är det så gott som bestämt att det blir Emmaboda. Den billigaste festivalen, med gott sällskap. Dock inte lika mycket bra musik (även om Hoffmaestro, Uffie och Andreas Grega kommer). Hah! Jag känner inte igen nåt annat som ska komma dit. Bra va?!
Så är det inte på Peace and love. Förutom The Ark kommer även Mando Diao, Mew, The Hives, Donkeyboy, Fibes oh fibes, Andreas Grega och Thorsten Flinck (!) bl.a
Alltså åker man dit mer pga musiken än sällskapet som kommer finnas på Emmaboda.
Men samtidigt kostar den festivalen skjoooortan. No kidding. Så hur ska jag göra? Jag vill på P&L med, men för sjuttan: HUR?

En tanke är att jobba på P&L. Fatta vad coolt att arbeta inom artistservice, typ serva alla diviga artister. Haha. Antagligen svåraste stället att få jobb på. Men man kanske kan få städa toaletter eller nåt som gör det värt att vara på festivalområdet i 6 dagar... ?

Än är inga biljetter köpta.
HELP ME (behöver hjälp med hur jag ska taktiksnacka med mina päron...) 





Mew - 156

RSS 2.0