Dagens: All I want for christmas is you

28 november
image18

"Whenever I get gloomy with the state of the world, I think about the arrivals gate at Heathrow Airport. General opinion's starting to make out that we live in a world of hatred and greed, but I don't see that. It seems to me that love is everywhere. Often it's not particularly dignified or newsworthy, but it's always there - fathers and sons, mothers and daughters, husbands and wives, boyfriends, girlfriends, old friends. When the planes hit the Twin Towers, as far as I know none of the phone calls from the people on board were messages of hate or revenge - they were all messages of love. If you look for it, I've got a sneaky feeling you'll find that love actually is all around"


Det började med att jag hörde Maria Carey -  All I want for chritmas och fick för mig att jag skulle se den superbrabästiga filmen. Love Actually.
Den gör en faktiskt alltid glad, ja actually. Och så älskar jag ju Hugh Grant. Snygg och stilig, grr! Och den där svinlånga citatet. Ja tror allt det är så.

/K. I love you, actually

Dagens: kom ihåg mig då

26 november
image17

Idag, dagen då stora snöflingor har fallit ner från himmelen och lagt sig som ett vitt täcke på marken har vi fått reda på hur det blir. Ja, nu vet vi, vem som blir Lucia. Och glad är jag. Det räcker att säga så tycker jag allt ^^
Det är så härligt när det snöar, på riktigt. Då snön verkigen lägger sig. Fy och fasa för snö som smälter samma sekund som det kommer ner, det är inte kul, men därimot , ååh !! Fast det för ju med sig en massa hemskt som snöbollskrig! Jag tål det verkligen inte! Iaf inte i busskön.. haha! :D
Fast snö som sagt för hundrade gången. GATSCH! qaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (skrivet av katten, måste spara!)
Och det hör ju till, vi närmar ju oss nu, hur många gånger har jag inte skrivit det? Men nu menar jag det! JULEN!
Vi har jullåtar i orkestern att spela.. Jag försökte mig på dom nyss, men hamnade här. Ibland är msn så mycket trevligare även om det är det tråkigaste och uttjatade nöjet... Men ibland måste man bara få sitta och nearda. För det är då man kan verkligen kännan att jag är så glad för att jag finns till,haha, får man ha sån självkänsla? Men jag är verkligen det, för annars skulle ja inte kännt så många människor! Och jag skulle inte få försöka att vara den där stöttande tjejen som alltid finns där, fastän jag kanske itne alltid lyckas. Men bara så ni vet, jag försöker alltid och jag vill verkligen er alla ert bästa! Jag tycker verkligen om att få finnas till och hjälpa till, så att säga. Jag villv erkligen hjälpa dig att motstå dessa onda krafter som försöker få dig att gå över gränsen tex! Jag menar inte er alla med det här inlägget, det är speciellt riktat till några, några somär sådär sjukt underbara men kan inte förstå det! Om de ändå förstod och skulle inte behöva att försöka att gå över gränsen, det är odm ändå inte värda! De är värda så mycket bättre!
You're Loved!


Haha, ser på min katt! Tänk hur det kan finnas så mycket energi i en sån liten kropp! (så skriver man alltid om barn, men tänk på djur också!) Just nu leker han med ett hårspänne. Hallå: Ett HÅRSPÄNNE! Haha.  Underbar är den lilla kraken iaf´:)
Förut föresten såg jag på The OC på tv. Från första säsongen, första avsnittet.. Fy vad bra det är då! Ja saknar det verkligen. Även om det spårade ut mot slutet så är det ju det den första serien jag följde från beginning to the end. Ryan och Seth, så söta är dom. Och Summer och Marissa. Haha. jag saknar dom verkligen. Så ska försöka att följa det nu in the future.. Undra om man kan få för mkt utav tv? :O haha

Ajja, ska ta och spela en trudde på fiolan igen. Kan behövas.. :) OCh de här gymnasievalen (för att ja kom in på det ämnet nu).. Usch det är jobbigt! Ha det fint ni! Ska lyssna på Winnerbäck, eller Winterdäck haha. Gammal låt, men bra är vad den är. Kom ihåg mig då.

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då


/ K. Även om jag blir gammal och senil kommer jag alltid att minnas dig.

Dagens: Trött trött trött

22 november
image16

Jag är så trött. Trött trött trött!
Trött och sur!
Jag fattar inte hur man alltid orkar hålla på? Man borde se att det inte uppskattas, men det pågår för evigt, för det verkar som om att du tycker om det? Att klampa ner oss sådär? Och visst, fortsätt du, forsätt så du, så länge du mår bra av det ?

Jag är trött på folk som tränger sig på, som ska visa att de alltid är bättre och ska vara före på allt.
Jag är trött på folk som inte kan hålla tyst när de ska hålla tyst.
Jag är trött på folk som ska uppmuntra, när de inte kan eftersom det inte finns något sätt att uppmuntra. Om man är dålig på nåt och man vet det och även uppmuntraren vet det, kan uppmuntraren lika gärna lägga av och sluta säga att man är bra på det, båda vet ändå sanningen. Och sanningen går längst, eller? 
Trött trött trött. 
Varför kan du aldrig vara lugn? Varför kan du aldrig sluta och vara så där äckligt fixerad? Varför är du så omogen? Ja orkar inte med varje dag att du ska vara sådär.
Jag är trött på msn. Jag är trött på att där ska folk vara snälla, omtänksamma, sociala. Men offentligt, öga mot öga, vad är man då? Jag är rädd för att träffa dig, min vän, att träffa dig och vi inte kan snacka med varandra? Jag är trött på att vara rädd, jag vill vara säker, glad och pigg!
Jag är trött på att vara negativ och jag är så trött på att komma hem varje dag och känna att ja är så trött på vissa saker! Som idag, det är för mycket!
Vill inte gå upp på mornarna. Där är så skönt att sova, sova sova. För då slipper man iaf att vara trött.
och jag är trött på att klaga. Förlåt förlåt förlåt.

/ K. Ja, låt ditt ord i mitt liv få råda, då kan din vilja ske.


Hoppas de är glada ikväll, hoppas hoppas hoppas.

Dagens: Brother Bear

21 november
image15

"Lucia hon kommer från främmande land"
Har verkligen gått runt och sjungit den frasen hela dagen nu.. Störande, men så är det väl när man närmar sig Luciatiden. Snart dags för Luciatåget (A) , 8 december är det kröning. Be there!

Ananrs så ursäktar ja mig. Ja har inte varit så uppdatersam som jag en gång sa att jag skulle.
Skulle va kul att få fart på den här bloggen, få den riktig snygg och så.
Ngn som vet hur man gör?


Vet ni ?! Pirates of the carrebean, vid världens ände, nu på DVD!!!
Ja som är så mobbad och inte har sett den än , ska nu ta och se den med min kära vän Matilda. Vi ska ha myyskväll snart snart snart! 
Såg på High school musical 2 igår. Det var en trevlig film ,men tycker dock inte att den slår 1an.

Igår var det Ugly betty. haha, ja har aldrig älskat det så mycket som nu. Det är nu den serien börjar bli sjukt rolig, så ja är glad att ja har fastnat framför tven varje tisdag :D

Ja känner brist på saker att ja skriva, så ja sätter nog stopp här. och föresten kanske ja ska skaffa mig ett liv: inte bara skriva om filmer, höhö. 
men nu ska ja plugga  iaf, nåt vettigt ;)
Filmen jag vill se: Brother Bear.
Shit den e bra, å låtarna är underbara. Älskar Phil Collins, hans röst! grr.
Hejsvejs / K
Brother Bear, I let you down
You trusted me, believed in me
and I let you down
Of all the things I hid from you
I cannot hide the shame
And I pray someone, something will
come, to take away the pain
Phil Collins - No way out


Dagens: Vad det är bra att jag har dig

11 november
358826-13

Hej och hå!

...Nu raderade jag det jag skrev. Haha , förlåt. Jag skrev långt om tankar, funderingar. Det blev för mcyket. Det blev för mycket allvar och jag börjar fundera för mycket utav det. jag skulle inte yttrat mig om det, nu börjar kanske ni fundera. Haha. förlåt.
Jag tar upp det här när jag är tillräckligt mogen. Den dagen, den sorgen.
Jag orkar inte vara mogen. Jag vill bara leka som ett barn. Sjunga, dansa, skratta.
Inte vara allvarlig. Det är inte min grej. :)


Igår blev inget som man tänkte sig, men då fick ja chansen att göra nåt bra istället. Det får du imorgon.
Sen tittade jag på Gosskören. Ok, ja är en filmfantast , men den här var verkligen udnerbart fin!
Franska är inte min grej, visserligen, men ändå. Det är vackert, hela filmen var vacker. Musiken var vacker. Han, Jean Baptiste Manuier, hans röst var vacker. Tycker synd om honom, den dagen då han kommer upp i målbrottet. Tänk om hans talang försvinner, bara för att han inte kan ta de där i särklass höga tonerna?
Jag är i vilket fall i extas när ja hör honom. Inte nog med att han är söt, han sjunger grymt bra!
Jag erkänner, jag har youtubat på honom hela eftermiddagen, när ja inte har sölat matte.
Youtube är bra. Micket bra!


Och sen så har jag letat efter den här låten som jag har klinkat på pianot. Så söt är den. Fick vråldamp på en kille som skrivit blogg om att Nils Karlsson Pyssling och Bertil var bögar eftersom han hade 100 anledningar till varför. (de hade skrubbat varandra på ryggen, de delar köttbulle, nils hade sagt: åh vad dsnäll du är bertil , och bertil hade sagt"såklart jag gör" när Nils frågade om han skulle komma tillbaka... )Man bara: seriöst! Vad spelar dom, 7 år?
I vilket fall.. vad jag ville komma fram till, den låten är fin. Den låten där det är ännu mer bögvarning (!) ? De stod och höll varandra i händerna.. :O Palla

Vad det är bra att jag har dig, vad det är bra att jag har dig-
Vad det är bra att vi har oss, och jätte bra är det förstås.
Att vi får träffas varje dag, och va tillsammans du och jag.
för ingen, nej ingen vill va ensam


that's true. så det är tur att jag har dig, dig och dig. För ingen, iallafall jag, vill inte vara ensam.

Nu ska jag sova, en lång vekca med 2 prov och massa annat skit!
Hörs väl nån gång.
/K Grattis Jenny, vad det är bra att jag har dig.

Dagens: Cover you.

9 november
image12

Det SNÖAR!

Asså fattar ni eller? snö som i snö som i SNÖ! Det är visserligen början utav november (tidigt) men ändå. Ja älskar snö! Snöänglar, snölyktor, snögubbar , Allt vad det heter! Det ligger ett lager på toafönstret upptäckte jag förut, mm :) Allt känns så juligt, redan! Luciaövningarna pågår för fullt . Så himla kul är det, tänk att jag är en av de 7 luciakandidaterna i skänninge.. nåja skännnge, men ändå ;) (Kandidat nummer 1, det är jag det. (A))

Dagen har varit bra, okej .. lite sömnig har ja varit hela dagen, men det är smällar man får ta. Sen hare vart svinkallt :O I don't like it, men ja gillar min basker, den håller värmen! Eller farmors basker som det är .. :D
På idrotten trodde ja att ja skulle dö, vi sprang och ja fick så grymt ont i huvet. Bara small typ.. Smärta! Vi körde pingis mot 6or sen också, eller var det 7or. katiga nior blev vi iaf :$
Vi: heja sexor!
Jag: eller är ni sjuor?
Dom: ja,
Jag: HEJA SEXOR!
elakt.. i know :)

Ja vann nästan mot Simon.. Jenny med.. Sofie med.. :D
Shit va skulle man göra utan Simon? Personliga advokaten. Så grymt bra är han. Och så bor han huset brevid. It can't be better! Alla killar är så bra i vår klass.. Pontus, haha. I 8an var han allmänt jobbig, men nu så mognar han nog också ( i sin sakta takt) Shrek och åsnan = jag och han. Hahaha!
Kändisskvaller: läste om att jennifer ansiton och MIN Orlando Bloom (!!) hade haft en romantisk resa eller nåt.. Jag: JAA! de skulle va så söta ihop. Brad var en skit å dumpa jennifer för den hemska jolie.. hur kunde han? Bloom därimot, han är en redi karl :)
Det var nåt bra...Nåt som därimot har sugit idag är att jag har tappat den där grejen på mobilen som sitter för batteriet. Helt veck? :O väck? nä veck heter det va??... Iaf jag vill ha den, saknar den så. Mobben stängs ju av hela tiden utan den. BÖÖLA! 


Lite filmtips: se RENT. En film som jag vill jättegärna se just nu. Den är så snygg, så bra! GRR! Tjut och hurra, den är bäst. Har gått runt och trallar på rentsånger idag , okej det är en musikal!. De låtarna är så sjukt bra, assnygga, fina. Ger en rysningar. I'll cover you - repris. omg. Den är sjukt fin! Alla låtar är fina. Will I, I should tell you, Seasons of love. Se den filmen, ja rekommenderar. Den handlar typ om ett gäng som ska bli utslängda från sina lägenheter om de inte betalar hyran som de har höjt. Okej det handlar den inte om, men det är bakgrunden till namnet. Sen så händer det en massa bra saker mellan alla roller. Angel och Colin. åååå!

Live in my house,
I'll be your shelter
Just pay me back,
With one thousand kisses
Be my lover,
And I'll cover you
Open your door,
I'll be your tenant,
Don't got much baggage to lay at your feet
But sweet kisses I've got to spare
I'll be there,
And I'll cover you

I think they meant it when they said you can't buy love
Now I know you can rent it, a new lease you are my love, be my life.
I've longed to discover something as true as this is
So with a 1000 sweet kisses If you're cold and you're lonely , I'll cover you
With a 1000 sweet kisses You've got one nickel only, I'll cover you
 With a thousand sweet kisses, When you're worn I'll cover you
Out and Tired With a thousand sweet kisses, When your heart has expired I'll cover you


Lyssna på hela låten (I'll Cover you - rent) Den är svinfin då! (mitt brölle..)
Haha, nu kom majas alfabetssånger - Äpple. Haha, den är söt!

Annars ikväll ska ja till Vassna, fira en 16åring. HURRA JOHNNY!
Imorn ska ja på öppet hus sak (time for chose gymnasium..) och sen ska ja leka med småflickor.. Det är väl helgens planer...
Men ni, nu måste ja kila å göra mig snygger. Vi ses peopls!
/ K

Dagens: Above All

6 november
image11

Dagen då Gustav II Adolf dog vid Slaget vid Lützen.
Om ni ville veta.. Fast det var ju 1632 då ja..
Tänk vad man får reda på genom wikipedia... Ah Det Är Gott!

Så vare  skola igen, efter ett så förfärligt kort höstlov. Helgen var verkligen underbar. Tänk att man kan ha så roligt med sådana man knappt har träffat på hela året.. Okej , sen sommaren, men ändå. Det var sjukt.
"Var katten är Gustav?!" haha. "Ett par strumpor" haha. Det var trevligt. Interna skämt är också kul. Men därimot inte hipp hipp klockan 3 på natten, efter 2 timmars sömn natten innan. That's my opinion.
Annars i skolan, vad händer? Nåja, inte mycket. Tittade på Ugly Betty förut. Det är ju så skoj altlså. höhö.Riktigt trevligt program, så där seriöst som ja behöver en tisdagkväll ;) Och det var nästan tjutbart i slutet.. :(

Ajja.. ska läsa åp min No.. vilket underbart inlägg va? Lite kort å fräääzigt.

Like a rose, trampled on the ground
You took the fall, and thought of me.
Above all

Above All - Michael W Smith. It's nice. I like it
och det sista; Saknar dig. Mailet ja fick från dig, mmm. Tack! :)
/K


Dagens: It's christmas eve babe

2 november
image8

Först av allt vill jag tillägna ett TACK åt Lovisa. Hon gav sån fin kritik om min kära blogg, sånt där man blir alldeles varm utav :). Hon sa att det är roligt att läsa min blogg! Woho! Vilken lycka! Dels att veta att någon läser bloggen och att den som läser bloggen tycker det är kul. Undantag från allt The Ark. Haha. Jag ber så mycket om ursäkt.. Kanske ska tona ner om det lite, men det här är ju min blogg om musik, film och ja allt i mössan.. Men jag ska..jag ska..


Idag så är det packa som står på listan. Shit vad löjligt det känns, liksom: PACKA ?! Jag ska till Linköping, jag är ju nästan granne med Linköping.. men om man ska bo där över en helg så är det ju såklart att det ska packas.
Men jag gillar inte det där med att packa. Antingen blir det för lite, eller för mycket. Ja, antingen glömmer jag pyjamas, tandborste och nån t-shrit eller så. Om det blir för mycket har jag med mig 10 t-shirtar för 2 dygn och då så klagar alla på att jag har en sådan stor väska. OMG! Vad ska jag göra! Vilka komplex jag har!
Packningskomplex. Det är inte lätt ska ni veta! Men en stor väska blir det, och förhoppningsvis kommer allt behövas, är ju surt om det ligger i väskan och typ ruttnar..
Det känns också så bra att åka på det här, det känns så självständigt! Jag menar, jag åker själv för att träffa peopls,  bestämde helt själv efter vad jag ville utan att låtas påverkas av andra. Det ska bli så kul!
Tänk vad stor jag håller på att bli. "Karin, den självständiga" ååh! Synd att man inte kan åka för långt självständigt utan att det blir kaos.. :/
Men en del av mig vill åka til Vision också, i Värnamo. Martina, Louise, Wiktor, Elin, Becka, Simon, Lukas, Fred, bl.a. Men er måste ja få se snart i vilket fall! En sådandär Rydaholm/Värnamo/Vadstena träff igen. Mums.

Men jag har fler planer idag, måste börja packa ner studsmattan. Eller ja mamma tyckte det var dags nu..
Jag som packade upp den igår, och har hoppat typ en gång på den sedan dess. Vilken förbrukare jag är av min studsmatta känner jag. (Inte lustigt att jag är som jag är och ser ut som jag ser ut :P). Iaf får se om jag "hinner". Jag ska ju packa klart, äta, locka hår, kanske studsmattan, och gör amig snygg och sen åka.. Ja tror inte ja hinner faktiskt...

Vet ni det är 1 månad och 22 dagar till julafton. åå vad jag längtar: December är verkligen helt underbart! Lyssnar på Håkan Hellström - Fairytale of New York nu. Ryspys.
Julkalendern (hoppas det är en bra julkalender i år) , julshopping. Å det finns nog inget bättre än det. Gå runt och svettas på stan i för tjocka kläder bland allt för mycket folk. Många påsar, söliga paketinslagare, gratis glögg och pepparkakor, julmusik överallt. Det är så ååh! Såg här om dan på tven en serie som slutade med att en kille spelade holy night på trumpet. Det var så fint, jag bara rös och kände JUL JUL STRÅLANDE JUL, kom till mig!
Jag älskar ju julen så übermycket! Gnistrande snö! Älskar älskar älskar älskar det!

And the bells were ringing
Out for Christmas Day


Men nä ni, ska jag kanske ta mig i kragen och göra det jag ska göra? Packa och just det ja! nu kom ja på en till sak! Städa rummet var det också... Shit, hur ska jag orka?!
Å JUST DET! Undrar en sak här på bloggen, om ni kanske vet ? Det står på statistik att det finns "unika besökare" Vad innebär det? Och vad innebär det med "Antal sidvisningar"? Eller jo, det kan jag nästan räkna ut med lillfingret... Men vilka är ni som är mina unika besökare, och vilka är det som brukar kolla på mina sidvisningar?
Ni kan ju typ kommentera det? Skriva: Tja! Jag har läst din blogg / Nisse (eller vad du nu heter). haha. Och ge mig lite kritik. Gillar kritik, bra som dålig. Säger som idolarna "Jag kan inte göra något annat än att ta åt mig och försöka göra det bättre" Haha. Missar Idol ikväll, men HEJA CHRISTOFFER!!! och UT MED DIG SAM ELLER PICASSO!
Får se om tjejslakten fortsätter... Nån kan få uppgiften att smsa mig ikväll om vem som slaktades! Tack för att du ställer upp :D Fint du..

/ Karin. God jul!
image9
PIPPI LÅNGSTRUMP ÄR DEN BÄSTA I VÄRLDEN!

Dagens: Gently pouring in my soul

1 november
Samuel Ljungbladh

Okej, jag är full utav skitsnack, okej?
Jag skrev att jag skulle vara flitig här.. Jag lyckas så bra! Och det ursäktar jag för!

Förövrigt, det är HÖSTLOV! Och jag älskar det verkligen, även om det är torsdag idag, och imorn är det fredag, efter det är det lördag och sen kommer söndag och sen kommer skola... Nu ska jag inte gå händelserna i förväg här, det är ju inte så kul. Istället ska jag berätta om mitt händelsefyllda lov.
Jag åkte på körläger fredag-söndag. Mmm, Det tyckte jag om. Trevligt peopls och snygga killar och goda vänner. Allt man behöver för en riktigt lyckad helg ;) Och som grädde på moset var det en mycket trevlig kvällssamling där man utan tvekan kunde att känna att det finns en högre makt. Woaw. Ösgötagården är verkligen speciell för mig. Inte bara för Therese, körledaren, utan även för mig. Jag kommer ihåg att det var där jag tog mitt beslut, mitt beslut över hur jag är idag, hur jag lever idag, vad jag tror på osv. Så det är inte bara Therese som kommer dit och känner att "Det här är platsen jag känner mig hemma", det gör även jag. <3
På söndagen sjöng vi i Ryttargårdskyrkan i Linköping, och dit kom världens bästa syskonpar som jag blir så otroligt glad av att se! Ni gör mig glad ända ut i tårna!
I vilket fall sjöng vi Samuel Ljungbladhs "Your Love". Shit vad mäktig den är, och med Andrea som solist, Man! it can't be better! Om ni inte vet vem Samuel Ljungbladh så är det han, den där grymma sångaren i Let's Dance. And he's rock!

Your love, amazez me, totally.
Like a fountain, gently pouring in my soul.      
Your love, seems to me: perfectly
Like a warm breeze winter summer spring or fall

/ Your love - Samuel Ljunbladh


I måndags så slappade jag, ja hjälp vad jag slappade. Jag sov tills jag vaknade klockan 1. FIck chocken: WOOT?! Är klockan SÅ mycket ? Haha. Som det kan gå vetnivad.. I vilket fall så blev det film den dagen. Beyond the sea med bl.a Kate Bosworth, Orlando Blooms ex ;) Den var la sisådär, lite svår att hänga med i, men grym filmmusik. Frank Sinatras - Beyond the sea.. Den tkr jag allt om :)

I Tisdags var ja i Linköping och shoppelishoppa. Var på H&M 5 gånger, och den femte gången då slog jag på stort. 1 jacka, ett par leggins (haha, mina sprack förra veckan :O), ett strumppaket och ett halsband (värsta megaköpet!). Sen så drog ja en repa på Kicks och där kostade min mascara 99 spänn (ord. 149). Jag svävade på rosa moln, vilket kap! haha. Sen när jag kom hem så tittade jag på Hairspray. Visserligen så var det hemsk dålig kvalité, men jag tror att jag skulle älskat den om det vore som så att rollerna inte vore suddiga.. ;)
Plus att ens självförtroende höjs med 13%Zac Efron kysser den man inte skulle kunna tänka sig (förlåt, kanske :/). Man får då ett hopp att, om det är henne då kanske det finns en chans att någon extrem snygging kan se mig? (A) Haha, önsketänkande..
Ska nog ta och se den filmen igen, och förhoppningsvis så kan man se hur snygga och inte suddiga alla är!
Dessutom var ju Amanda Bynes med, och ja vet inte om det var hon som sjöng med om det var det så säger jag OH man! Det gjorde hon bra nämligen! Snacka om styrka i rösten, haha. Gött kött.

Onsdag, det var i går det. Jag satt mest och nördade framför datorn. Flabbade som ett odjur till en youtube film där Ola salo intervjuade resten utav The Ark. http://www.youtube.com/watch?v=pprluWfI2VY
Det är nästan ett måste att titta på, iallafall om man tycker The Ark är bra och har Ola Salos humor.
"Han är så sexig och så smart" . Asgarvar åt det fortfarande.. :D

Idag så har jag läst.. "Vägen till Jerusalem" utav Jan Gilloou. , äsch vet inte hur det stavas.
Min bror har tjatat om att den boken är ju sååå bra. öh, ja tkr den är konstig att komma in i, men det ska det väl vara värt enligt honom.. Sen har jag promenixat. Kvittar vad Wiktor säger om att det inte funkar, I do it anyway ;)
Jag vill att Ola ska säga att jag är sexig och smart hahaha.

I morgon ska jag till Linköping, träffa Flahultare, (iaf de få som kommer dit) och så ska jag röja loss. najsigt värre.
Sen ska ja sova hos det kära syskonparet, som ja förövrigt MÅSTE ringa nu!
Ja känner att dagens blogg blev ganska personlig och ointressan. Antar att ni inte bryr er om mina dagar till 100 prolle.. Haha, men det här är gött, låta fingrarna glida över tangentbordet och sen tralla iväg..:)
Trallala, trallala. Det gillar jag allt. Tralla.

Nu ska jag byta ämne helt. Det tycker jag också om.
Ni vet Lamont, nä ni kanske inte vet, men jag vet.. Iallafall LAMONT HAR SLÄPPT EN SKIVA! Och den är gratis på piratebay! (nu kanske ni tänker, ööh piratebay är olagligt! Men Lamont har ju gått med på det, så hallå IT'S GREAT!). Iaf är den skivan så där sprudlande glad som bara en Lamont-skiva kan bli! Ja älskar dom verkligen! Jag ser dom bara på scenen (31 augusti, förband åt The Ark) och de är så där glada och smaskiga och glada igen!
De sprider verkligen glädje jaa och hela skvian sprudlar utav glädje. Mmm! Mummanskardemumman.
och Kristofer (med faktiskt bara ett F) är så trevlig.. Han snackade med oss efter den där underbara konserten då man stod och skakade av att se världens bästa band på scen! (vi snackar om arken..) Han är ju dessutom från Skänninge, msåte faktiskt medkänna att det är status, då jag går i skolan där  men förvövrogt är ju inte den staden nåt att skryta om, höhö. Schweintrevligt.

Men nu ska jag ringa! Ha de fint ni!
/ Karin. Why do you forgive me for the things I do?

RSS 2.0