och en fjäril i magen

det känns bra att jag har fått äcklig hosta igen.
och snorar. och har en sten i bröstet. och ett värkande huvud.

NEJ DET FINNS INGEN TID FÖR ATT BLI SJUK NUUU!!!!
Imorgon börjar jobbiga december. fy.

ajja. dags att koncentrera sig på åke igen.
TJA!

rufsig.

oj, det var dött på facebook!
jag antar att älskade es3a sitter och sliter sig i hårbottnarna nu.. det är iaf vad jag har gjort de senaste timmarna. Men nu var jag tvungen att ta en liten paus, checka läget och se om världen utanför fortsätter utan mig. Knappt att den gjorde det... he

Herregud, det är så mycket information om alla författare att jag inte vet hur jag ska hinna lära in mig allt. Jag är sämst i hela världen som aldrig kan planera pluggandet!!!


bild jag hittade från I donno.
måste till skolan och träffa bruden och de andra imorgon. PLEAAASE ÖSTGÖTATRAFIIIIKEEEN! svik mig inte! Imorn är det en viktig dag på alla sätt och vis. Kind of hate it. stupid. litteraturprov!

why don't you walk away?


Franz Ferdinand - Walk away

JA TACK till den där rocken.
och mössan ser gosigos ut.
VILL HA!!




ÄLSKA KOLLEKTIVTRAFIKEN <3

så var man hemma igen efter att man stått och fördrivit tiden i Mjölby två timmar.
Sen ringde mentor-Johan och sa att jag behövde inte åka till skolan eftersom jag redan missat hälften av lektionerna och det bara var mentortid och kör kvar. Då ringde jag pappa, gick och hämtade bilen och åkte hem. Jag fick även en liten peng att köpa mat för, så det blev ett donkenbesök. tjockis.se!

Visserligen hann jag plugga ganska mycket under de där två timmarna, men sur blir man ju! 
För nu har jag ännu mer tid för att plugga. Typiskt, orkar fortfarande inte bry mig om 1800-tals litteratur...

Nu: PIANO! Jag har ju ett alldeles tomt hus, inte ens katten är inne. Då måste man passa på att yla lite!
CIAO

Joy to the world!

jag hatar kollektivtrafiken och sitter just nu och väntar på min nästa buss som går halv12. toppen.
under tiden pluggar jag (faktiskt!) svenska och lyssnar på jullistan. (som hela tiden fylls på med den bästa julmusiken, noggrant urval!)

Julkonserten är ju snart, jättesnart och det är så sjukt mycket extrarep nu. Imorgon bryts schemat vid 13 och så har vi julkonsertsrep till sena natten. Jag skojade förresten, jag vill jättegärna att ni ska komma på någon julkonsert 14, 15 eller 16 december i Missionskyrkan, Linköping. 100 kr för vuxen, 50 kr för barn. KOM! Det kommer bli fint!

Den här låten är rysligt bra och jag är så besviken på att vi inte fick ha med den på det här sättet på julkonserten. :(
Jag gissar att jag kommer nörda den hela julen, det gör jag ju redan lixom. Jag vill skutta och dansa, jag ryser, den är så stört snygg! ÄLSKART! LYSSNA PÅÅÅÅN!


Whitney Houston - Joy to the world

in your head, in your head. zombie zombie

zombie hey hey hey !




The cranberries - Zombie

and ambitions are allready starting to fade

jag spyr på
- hundra minusgrader
- genomfrusna fötter.
- 1800-tals litteratur
- Muntligt nationellt prov

Jag är
-  helt blodig och kan inte tvätta bort det
- dum i huvudet som stannar i skolan när jag egentligen kunde åkt hem och pluggat.
- tillfälligt rödhårig på vissa hårtussar
- inte alls förberedd på alla Åkeprov.

KALAS



Ur solker fum himnana hnytta per krants

vem kom på grejen att man ska lära sig massa nationalsånger?
vet ni hur SVÅRT det är? sinnessjukt! Jag ylar som en bäver just nu. inte nog med språket liksom...

inte alls uttråkad efter EN sida.



tur att Lina uppskattar min humor iaf!

pluggar ser ni väl?



Första advent

Vilken första advent! Adventsmys med barnsång i kyrkan, gamla vänner till familjen hemma på middag, glöggdrickande, legobygge, framtidssnack och massa skratt. Härligt!

Nu blir det 1800-talslitteraturhistoria (sjukt meningslöst!) och sen kanske min fina Sofia från Växjö dyker upp en sväng. HOPPAS HOPPAS säger jag bara!! Hoppas inte vädret ställer till det!


bild från sommaren 08

VAD?



Här är det KLÖS!
Så här kan det sluta efter en dag på jobbet.

bra gårdag

jag tog tok för få bilder igår. som vanligt.
vi får hoppas att amanda och lina lägger upp några :)




Yrla virvla sommarflicka

just nu tittar jag på ebba och didrik med pauline.
herregud vad små alla har blivit. krympt typ?
sjukt trevligt. Pauline tittar snett på mig när jag sitter här och fnittrar...

Ylva: Får man sitta här?
Didrik: Jag är bara 12!
Y: Va?
D: Ja


haha!



I said push push baby

ställde klockan en timma för tidigt.
gick upp och kände hur jag ville dö.
somnade halv 4 inatt. ^^

nu har jag krypit tillbaka till sängen, lyssnar på den ultimata jullistan och tänker bara chilla en timma. sen blir det jobba och efter det kanske glöggmys hos alva. vi får se vad vädret, pappa och bilen säger om det. :)


hejhejsålänge.
hejhej.

en liten peppbild!


är faktiskt mer peppad än det ser ut som att jag är!
nu: hitta väskan !

jingalinga

Nu ska jag dricka fredagslatte med pappa och sedan ska jag göra mig redo för en fartfylld kväll.  AMANDA FYLLER JU 18 IDAG vilket innebär att alla älsklingstjejer är lagliga krogbesökare och ska för första gången tillsammans ha en utekväll! Ett besök på La Scala, sen Yngves/55an och sist någon stans att shaka rumpa. Då kör vi hej och hå!



Jag träffade förresten Sune och Veinis på tåget till och hem från skolan. På vägen dit väckte Sune mig med en smäll med hans vante när vi var framme i Linköping. "Tänk om du hamnat i Norrköping annars..." Haha! Cute!
Jag blir så himla glad, för jag har inte pratat med dom sen 9an, men nu den här hösten har de bevisat att de är lika konstiga som back in the good days när jag ville döda dom varje dag! :D
Idag så påpekade de att det var nåt nytt med mitt ansikte... HON HAR INGET SMINK PÅ SIG!
Score. Måste verkligen sminka mig nu! Nu börjar tiden rinna iväg!

Lägger korten på bordet och bryr mig inte längre

Fattar ni inte att vi vill ha världens bästa konsert? Inte något som är gjort halvhjärtat? Att det är våran SISTA och  därför ska det vara lika bra som förr?!
Fattar ni inte hur MYCKET tid vi har lagt ner på det här? Varenda lediga stund har vi arbetat med det här och kommit med sjukt bra, faktiskt rimliga idéer. För det var vår uppgift, ni gav oss makten, men ni har gått bakom ryggen på oss om och om igen.

Jag tror inte att lärarna är sämre nu för tiden, utan problemet är att de ställer absolut INGA krav på oss elever längre.  De bryr sig inte om vi inte kommer på körlektionerna, de bryr sig inte om man inte lär sig hur låtarna ska gå så länge det bara går SJUKT snabbt att lära in allt. De bryr sig inte om man inte kan sjunga eller inte kan texterna, alla får vara med ändå. När vi gick i ettan var det inte så. Då fick inte de sämsta ensemblerna vara med, något som sporrade alla att vilja vara SJUKT äckligt bra! Då fick de som inte kunde körlåtarna sitta och titta på, något som även det sporrade oss.
Kvalitén har sjunkit så sjukt mycket de senaste åren och det är faktiskt inte pga oss elever. Det är inte pga sammusik som en viss lärare skyllde på (!!!). Det är att våra lärare som inte bryr sig. Som nöjer sig med det enklaste, något som jag aldrig kommer göra. Inte när man kan ge mer!


Just nu säger jag bara det: har ni sett våran julkonsert förr och ser årets så kommer ni bli sjukt besvikna. Den där kördelen som vi brukar få stående ovationer för kommer folk bara tänka "Kan det där ens kallas kördel?" Kördelen brukade man vara sjukt stolt över andra år, när annan lärare höll i det.

Jag hoppas nästan att någon lärare läser det här. För så här känner inte bara jag, det vet jag. Snacket går och det är pga er bristande kommunikation med oss. Som ni dessutom är medvetna om och sa att ni skulle bli bättre på, failure!

we <3 BS

haha! jag gillar att jag och frida är så lika ibland.

idag fick hon body shops adventskalender av sin mamma.
igår fick jag presentkort på body shop till en adventskalender av min mamma och pappa.

lyckliga vi kommer vara i december! lukta gott och vara snygga. oh yeah.

Neggokarin

Mitt namn är neggokarin och då måste jag få klaga på tillvaron lite.

Allt känns faktiskt ganska surt och jag skyller det på vädret. Snacka om deprimerad årstid, trots att snön är vacker och jag gillar att gå runt och vandra även när det är storm så klarar jag inte av det. Det ständiga mörkret när man har tusen saker att göra. Jag orkar aldrig att andas och har ständigt tryckande huvudvärk. Idag var den extrem, extremare än alla extrema huvudvärker denna veckan. Vet inte var jag ska ta vägen när det blir så, utan jag läggar mig bara över en bänk och blundar, hoppas att John Blund tar bort det onda.

Och även om man försöker så går det inte vara glada Karin hela tiden. Jag är ju inte glad. Det händer verkligen inget roligt nu överhuvudtaget. Jag känner mig mest som en snöplog som bara kör på för att komma till nästa destination: studenten.

Och nej, det stressar inte alls upp mig att man ska ta vägen nånstans efter studenten också...  nene.

cosy

lite dålig uppdatering de senaste timmarna.. sorry. Jag har, tro det eller ej, sjukt mycket att göra just nu. Helt sickt! men ikväll var det ingen orkester, bara en halvtimmas konsert, så jag kom hem sjukt mycket tidigare! SÅ HIMLA SKÖÖÖNT!!!!!

Så nu ska jag basta, packa in håret, lena till benen, plocka lite bryn och använda mitt spillrans nya body butter från body shop i göteborg (coolt!). Efter det ska jag ramla ner i soffan och kanske titta på Robinson, annars ska jag ramla ner i sängen och SOVA! Jag håller mig borta från bloggen då jag nu för tiden är "Negativa Karin" enligt Pontus. Jag tar hänsyn till detta, för jag vill inte sprida all negativitet vidare precis...

kvällens klädsel: en stor och skön morgonrock mina päron köpte åt mig i Göteborg.
sen med en snygg pose på det kan man se ut så här!



Såg att nån kommenterat på min blogg om det där med corren. Hon skrev "länka en bild på ditt hår" haha! jag menade alltså att det inte var något särskilt med håret, utan grejen att det BARA var hår. Hår som inte ens mamma fick se då Mjölbys corren har annan framsida än Linköping. Ajja. Jag har ju inga bekräftelsebehov eller nåt.. :D

pust

- Katten är tillbaka :) :)

- jag har skickat massa mail till en massa resebyråer angående klassresan till en varm destination.

- Håkan kommer till Linkan i februari (och jag ska dit!)

- jag har bara haft en lektion idag. värt att bara sitta och vänta på öppet hus. ska visserligen börja rodda till det om 25 minuter

- jag är känd för mitt stora hår. på Correns förstasida, deeet ni!!!!


fattar inte var nånstans?



hahaha!
hittade bilden i ett två års gammalt blogginlägg. där nämns också könet på fiolen, lina. då var jag 16 år och skrev långa och konstiga blogginlägg. ingen skillnad jämfört idag alltså.
lol som man säger i datavärlden.

Dagens otur 2

Det står så himla mycket skit vid våran frys och när jag skulle in dit och rota efter lite mat var jag tvungen att flytta på lite saker. När jag flyttade på en dockvagn stod det en TV under som föll rakt på min fot. Måste jag skriva i ord för att ni ska förstå hur det kändes ??

När jag ringde mamma sa hon: hon gick det med TV:n då?
jag surt: jag skiter väl i den där tvn, fråga hur det gick med mig istället!!!!

Foten är just nu alldeles svullen och öm, jag ser att det skapas ett blåmärke som snart kommer täcka hela foten, men för övrigt gick det väl ganska bra. Jag kunde faktiskt gå ut och skotta lite utan någon smärta. Jag trodde inte jag skulle säga det, men det är faktiskt lite skönt att skotta snö. Även om det blev lite tungt på ett ställe att jag gav upp. he he.

Nu ska jag dricka chai-te och se ett avsnitt av Gilmore Girls. Jag är inte ett dugg trött, men har en lång dag imorgon så jag ska väl försöka sova efter det.

ALLA BLOGGLÄSARE SOM GÅR I NIAN (inte för jag tror att ni finns, men om!), KOM TILL FOLKUNGASKOLANS ÖPPET HUS IMORGON!!!! DET ÄR JU BÄSTA SKOLAN LIXOM, SÅ WHY NOT?! :D

come out come out wherever you are!

skänker en varm tanke till min lilla söta katt som är ute i kylan på äventyr.
han har varit borta i ett dygn nu och jag har stått i dörren och ropat på honom flera gånger, men det enda jag ser är några igensnöade spår. Blir lite orolig när det är så kallt ute och tänker det värsta! :( :(

världens finaste katt har jag ju faktiskt. börjar faktiskt böla lite. han MÅSTE komma tillbaka!



så himla cool bild. yeah

no nails.

jag har förresten inga naglar kvar. tuggade ner dom alla igår för jag var ganska spänd och nervös typ hela dagen.
nåja. mitt lilla stycke tror jag gick helt okej, om det var något som gick dåligt så var det pianistens fel. Han var ganska nonchalant och brydde sig ingenting om vad han spelade och spelade därför massa fel. Inte bara på mitt stycke utan även på Fannys. Men om man tänker på min insats så är jag faktiskt nöjd. Jag hoppas bara publiken fattar att det var HAN. Eller okej. Jag spelade ju fel när han spelade fel, men ah ni fattar.

WHATEVAH !
Nu ska vi se om jag kan hitta några classmates i den här skolan!

do you wanna, do you wanna?

Givetvis lyckades jag ändå bli sen till religionen! weihu!

Nu har jag hål, min pianolektion börjar om en timma. Det är inte direkt väder att gå ut om man inte vill se ut som ett träsktroll efteråt. Så här sitter jag och läser bloggar. Blir lite inspierad och köpsugen.
Men ska banne mig inte lägga ut några pengar på annat än tågresor till Karlstad och lite julklappshandel den här månaden!

Men man kan ju alltid få drömma sig bort, right? ÄLSKAR koftan!


sovmorgon

klockan är halv 10. Jag gick upp för en kvart sen. Äter frukuost just nu. Måste gå till skolan om 20 minuter.
Tänk om man fick uppleva sina sovmorgnar så här varje vecka. Hey bror, jag flyttar in till er då?!

dock har jag sovit sådär. precis innan jag skulle sova tittade jag ut genom fönstret och såg en gammal tant med barnvagn i snöstormen. Hon hade en röd basker och jag följde henne med blicken för hon var way to old för ett litet barn. Då ser man att barnet i vagnen är en docka med en plastpåse på huvudet! man ba: WHAT? Givetvis blev jag lite rädd...

Det finns så konstiga människor. exempelvis jag som MÅSTE göra iordnig mig nu!
CIAO ciao ciao!

so do me a favour don't jingle your change sir

Ärligt talat. Skarpt mycket gilla på Eliza Doolittle.
Nu har jag bäddat sängen och lyssnat på henne under hela prociduren.
Sen har jag packat min väska och lyssnat på henne lite till under hela den prociduren.

Så himla smart musik för en söndagskväll. Man blir sådär mysig och sugen på att tända ljus och dricka te. Så det  gjorde jag såklart. Lite Lily Allen. Lite Kate Nash. Lite Regina Spektor. Allt vad jag behövde just ikväll.


Moneybox

Rollerblades

Skinny genes

Nu ska jag stänga av Eliza Doolittle, släcka ljusen och sova.
Imorgon är det ju murderday för mitt psyke.


missante!

upptäckte en obäddad säng när jag tänkte sova.
glad?

nej.

upptäckte en ny låt idag när jag åkte till jobbet.
glad?

ja. för den var svinisbrais





Lanvin

varför är alla celebriter så himla till sig över Lanvin? Det är det enda alla fashonistas skriver om

(nu borde jag räknas som en fashonista nu när jag också gör det...tihi)

Grejen är att jag fattar inte hysterin. Visst, vissa plagg är snygga, men så himla ovärt att man köper en klänning för 2000 spänn på H&M. Om jag hade 2000 spänn att lägga på en klänning skulle jag knappast gå till H&M  utan jag skulle gå till en mer fancy affär. Lanvin passar inte H&Ms image direkt trots att det är en "specialdesigner". H&M ska vara prisvärt och dit ska man gå när det garderoben krisar och plånboken skriker TOMT!

Jag har ju ändå inte råd, så jag ska väl inte bry mig....
jag vet bara att jag aldrig skulle ta på mig den gula kycklingdräkten :)


I'm invicible

morgondagen kommer inte bli en bra dag. jag känner bara på mig det.

1. dagen börjar med dans - jag har redan ont i kroppen.

2. efter är det matte - jag ligger sjukt mycket efter och orkar inte räkna ikapp.

3. det är auditon till några sologrejer på julkonserten och ingenting passar mitt röstläge, helt plötsligt blev solot jag önskade till en manskör.

4. det är fiolkonsert. jag hatar det mest i hela världen. Spela ett LÅNGSAMT stycke ENSAM med en pianist jag bara tränat med EN gång. vill spy bara jag tänker på det. Fatta vad jag kommer skaka! vibrato? nej. Storm? Ja!
Enda anledningen till att jag gör det är för jag ska få betyg i det. det känns bra ... TUMMEN UPP!

5. Mamma och pappa kommer inte vara med när jag skämmer ut mig - det brukar de alltid vara :(


Det bästa imorgon blir att sova hos min bror! Längtar redan tills jag får gå och lägga mig.
Eller så går jag och lägger mig nu och vaknar upp på tisdag. Funkar det?

bara blask

Kom att tänka på några extremt fina bilder jag tog den förra extremt fina vintern.
On the way mellan hemma och Vadstena.

Jag hoppas verkligen på en lika fin vinter i år, för det är så mysigt när solen skiner i ögonen och snön knakar under fötterna.






Hemmakväll

är nog den bästa idén på länge! jag är helt död. helt slut.

nu är jag hemma efter en trevlig gårdag och idagdag. Igår åkte och Alva hem till henne efter skolan, hade italensk afton med de tre P:na. Pasta, pizza och pesto.
Sen låg vi i hennes säng och sjöng massa Hairmusik och hade det mysigt. :) Sen  åkte vi till linkan, hem till frida och fanny och jobbade pa ända tills några timmar sen. weihu! det kommer bli awsome!

Nu har jag hackat grönsaker och fått ett stort glas rött.  Jag har även fått mig lite choklad och Stevie Wonder sjunger ur högtalarna så allt är fina maränger. Ikväll kommer det bara bli chill. Jag orkar verkligen inget annat!!!!!!
Den här veckan känns.


pyzz

nu ska vi ut på rövarstråt

Hej hopp!

Här står jag över Fridas flygel och bloggar. Vi har PA-helg nämligen. Ska sätta upp en barnmusik som vi nu tränar på för fullo. Eller inte, för vi dricker te och snackar mest skit. Och saknar Empan som är sjuk...

MEN HEJ HOPP!!!!
NU KÖR VI! PUSS

bapadeobapapadeo

mamma tittar nu på p&l-programmet som jag hann att spela in. just nu: olas inledning på konserten, (snart syns min hand), den mannen kan prata. ih

jag dör. måste sluta blogga om sommaren. måste aldrig sluta älska arkenparken. hihi

stolt?

och för att fortsätta uppdatera lite till innan jag går och lägger mig. (vilket jag borde göra nu för jag är pisstrött)

jag har fått hederstiteln som den som besöker Fronter oftast i vår klass. Jag är faktiskt där minst en gång om dagen för att hålla koll på allt som händer. För jag vill ha koll, lite kontrollfreak som jag är ibland.
Datanörd sa Frida då.
Mmm, sa jag lite skamset.

Det stämmer. Ska göra nåt åt det, nån gång.


513 513 513 513 512 5 1 3

juzt dä

Idag har det varit inte-lämna-513-dagen.
Det innebär att jag, Lina och Frida var i sal 513 heeeela långa dagen. Gick inte ens utanför salen. Eller nåja, jag och Lina gick inte utanför salen, Frida blev utdragen av Stefan nångång och sen gick hon på toa en gång, men okej det räknas väl inte då.

Det var i vilket fall väldigt spännande. Att inte lämna salen en endaste gång.... tihi.
Vi får väl se om det händer igen! Trevligt med en 513-dag nån gång ibland =)

mekka hekka pekka

jag hoppade orkestern idag. pallade inte, var så himla ofokuserad när jag spelade med atefeh, vinglade till och höll på att tappa fiolen. mådde bajselibajs. Så jag åkte hem, tänkte att jag skulle plugga men hamnade i soffan och sov två timmar. Sen såg jag ett program på TV om peace and love. inte för att skryta, men jag tror att man såg min hand! Från The Ark-konserten såg man nämligen tjejen som stod brevid mig (och som jag och Empan blev kompisar med när vi satt där i timmar och väntade) och jag ba: AAAH. DÄR STÅR JU JAG OCKSÅ, FILMA RÅÅÅ!!!

Men mest nostalgisk blev jag av Lily Allen och alla campingbilder. Blev helt sjukt festivalsugen.

Från och med nu ska jag börja leta efter nya bloggämnen som inte handlar om plugg eller sommaren. hehe


SUR

Jag blir så SUR!
Sur på pappa för att han kommer och säger till mig klockan 23.30 att jag inte får skjuts till tåget i morgon. Jag hatar att åka buss på morgonen. Framförallt hatar jag att få reda på det så himla sent, för det betyder att jag inte är inställd på att gå upp halv6! Speciellt denna vecka då jag är helt fruktansvärt stressad och det är torsdag imorgon. Världens längstaste och stressigaste dag. Jag börjar helt seriöst tjuta. Är så trött!! Vet inte vad jag ska ta mig till plus att jag hatar att jag är så värdelös som inte fattar hur man räknar ut när vissa blåsinstrument spelar ett klingande C.

DÖ.

Jag vill sova men jag hinner inte ens sova för jag ska gå upp om 5 och en halv timme. Det är inte sömn över huvudtaget. Det är bara en ännu tröttare Karin imorgon som kommer börja tjuta, igen.


Måste sova nu. Måste. måste. måste. måste.

Harry Potta!

Då har man sett den nya Harry Potter-filmen då. Samma dag som premiären då. Med en hiskeligt fin vän då.

Det var faktiskt ännu en jättebra HP-film. Väldigt kort dock, faktiskt, tiden bara flög iväg och det hände väldigt mycket hela tiden. Fast... eh, ändå kändes det som om att det inte hände så mycket.
Folk brukar säga att det enda de minns från boken är det där tältet, och det är antagligen det jag kommer minnas mest från filmen även om den var sjukt snygg, skickligt gjord och trion är lovely.
Jag skrattade väldigt mycket under hela filmen. Åt allt verkligen. Även sånt där som andra satt och grät åt. Bara för att det ibland blev en såndär pinsam, jobbig tonårsfilm. Som jag å andra sidan tycker om med Harry Potter att det har blivit. Man får följa med dom i det känslofyllda tonårslivet...

Bäst var att Ron och Harry verkligen inte ser ut som 18-åringar. Vadå hej vi är 22 eller nåt?? haha!

Nu. Back to work! Fast Stefan var chill och la upp provet på fronter och gjorde det till en inlämningsuppgift istället. Jo jag tackar!

en blogg om plugg har ni aldrig läst förut

jag kanske borde sluta blogga tills jag har något vettigare att skriva, men det är skönt att skriva på något annat ställe än word hela tiden... hä hä hä.

jaja.
jag känner redan att jag har bra koll på det mesta till veckans 2 prov. Morgondagens skriftligt nationella provet i svenska känns även det lungt. Alltså är det mest en fet matteinlämningsuppgift tills imorgon som spökar. Egentligen är den nog inte ens svår. Det är bara jag som är så himla trög och hatar matte.  såååå himmmmmmla tråååååkigt!

jaja! imorgon blir det nog en bra dag. jag har köpt lite godis och ska se HARRY P med JENNY P.

så här kan det se ut imorgon, för så här såg det ut sist vi såg harry p.
fast. så här kan det ju faktiskt inte se ut! då måste det bli sommar, jag måste bli rödmosig plus klippa håret! :S  Lets take a winterpic tomorrah. morra. morr. grrr. Like the bear!


Glädjedänga på repeat



tänk er sommarkonsert. sommarklänningar. och helt plötsligt blir våran stråkensemble hejtusan bäst i hela världen och spelar den här. Så himla najs det vore! Jag blir såg glad av den!
Ska prata med Stefan om det. Bara för att. hihi.

korrekt


Norah Jones - Chasing Pirates

Tackar för mig och kryper till kojs. 
GODNATT

ta mig till havet och gör mig till kung





kallas höstdepression

tonight tonight I wanna be with you tonight

ah just det.
glömde säga att jag lyssnar på Billie the vision för första gången på år och dar.
det var längesen, oerhört längesen sist.

nu passar dom skitbra. lite mysigt i bakgrunden när jag tappert försöker komma någonstans med pluggandet!
(vad hände??  jag bloggar ju inte sa jag ju!!!!!!)

det blir nog ingen top model ikväll.

nejnejnejnejnej!

jag bloggar inte alls.
jag skriver ju svensk nationellt tal.
(eh, idioter, som ni inte ser det eller?!)

jag är redan inne på min fjärde kopp tre och jag har spruckit kvällsplaneringen för länge sen.
trots att jag inte varit inne på fejjan mer än en gång så gick det inte att göra sv muntliga på en halvtimma som jag hade trott. Det är inte ens tråkigt, men jag är stressad (och kissnödig) över allt annat som händer den här veckan. Jag måste hinna med att spela fiol och plugga kuhi ikväll också. Top model får vi nog skita i...

godnatt

kryper nu ner i sängen för att skriva muntligt nationellt prov
sen läsa några sidor alexandra.

gillar att alla har upptäckt att vi har 4 prov den här kommande veckan.
4 prov+ 2 inlämningar för min del.
orkar inte. studenten sa ni ???????????????

I've been waiting for this so long

Haha! Gillar alla dessa patetiska människor som gör en massa fejkprofiler på fejjan. (det finns 22 stycken versioner av Ola Salo...!!!!)
jag ska prova att bli vän med allihop. kanske att jag hittar den rätte.

anledningen varför jag kom på idén att kolla är väl för att jag såg idolreprisen i morse där Minnah och Elin sjöng duett på Calleth you. Den var ganska dålig och jag skämdes endel, men samtidigt började jag tjuta lite ändå. bara för att det är den låten. you know. Den.


varm i hjärtat

finaste minnena från vadstena.
önskar bara ni vore där allihop så vi kunde sitta runt vårat bort och dricka te.
idag drack jag te ensam.


this is funny

Fanny kommenterade på ett inlägg om vi har mycket att göra i skolan?
Jag tänkte vara sådär tråkig, ni vet, en sådan som skriver om allt man ska göra.

Heh.

Måndag: dansförhör.
Tisdag: Svensk nationellt muntligt ryktas det om, men i min almanacka står det att det ska vara om två veckor ? eh
Onsdag: Nationellt prov i svenska. skriftlig. + matteuppgiftinlämning
Torsdag: Fördjupad Kultur- och musikhistoriaprov
Fredag: Islamprov
Lördag: PA.
Söndag: Jobb
Måndag: Fiolkonsert.


så den här söndagen är jag lite stressad. plus att jag ska på konsert ikväll. he he. KÖR HÅRT!

fars dag

jag drömde inatt att jag bakade kladdkaka. massa med kladdkakor. så mycket att det blev över och då tänkte jag: vad bra, då har vi en kaka till fars dagsfikat.
När jag vaknade imorse så var det så himla verkligt så nyss tänkte jag "vad gott det ska bli med kladdkaka sen. tänk vad pappa kommer bli glad"

hatar sådana där verkliga drömmar.
får nästan ta och baka en liten kaka, bara för att det är fars dag och jag tycker om min pappa.
ignorera allt som jag måste göra, det är jag ju riktigt bra på!

hejsvej

it's not unusal

som vanligt hade jag med mig kameran  igår.
som vanligt glömde jag bort att klicka lite.
dock lyckades jag klicka med fridas kamerix, så dessa snor jag från hennes blogg.
jag måste ju ha rättigheterna om det är jag som är den utomordentliga fotografen?



mitt hår ser väldigt mörkt ut förresten. tror dock inte det ser ut sådär, utan det är ljuset som spökar.
but I like it! måste boka tid hos frillefrissan snart. Men först ska jag bli miljadär.

Häftigt

Nu gör jag allt annat än att plugga och det är jag inte ens värd för jag är inte klar med något än.... fortfarande....

Iaf. Tänkte på den här videon som vi såg igår på religionen och kom på hur häftig den var. Jag ryser när jag ser hur muslimerna verkligen tror. De gör allt för att få göra sin vallfärd till Mekka, en väg som inte är den lättaste. De måste ha speciella tillåtelser och kan få stå i kö för att komma dit i flera år. Helt sjukt. Stå i kö för att komma till en stad?! Ja, för de får tillfälle att komma dit 4 dagar under varje månår för att kasta stenar, ta på byggnader och sånt som i mina ögon är helkonstiga. Men samtidigt är det inte konstigt, för i deras ögon är det så himla självklart. Deras tro är så stark att de lägger alla pengar de har på att åka till en stad i Saudi-Arabien. Ni kanske kallar dom hjärntvättade, men jag, jag ryser. För Gud är stor. Och även om kristendomen och islam är evigheter från varandra så är det ingen tvekan om det, för jag tror på samma Gud som dom och det är häftigt hur Han har påverkat miljontals liv i tusentals år. Sanna saker består.

Ni anar inte hur gärna jag vill åka till Mekka. Det här vill jag också uppleva, eller få se, betrakta. Kan inte släppa det, hur coolt det är. Take a look, tro att jag är dum i huvudet. Det är jag. Måste fortsätta med plugget, skrev förresten gärna med hj nyss. det var droppen...


Längtar till julkonserten

längtar till julen.
vill ha första advent så man kan börja julförberda.
innan dess är det förbjudet.



Peter Jöback - Viskar en bön

babaraamericano

Äntligen hemma! Det är helt livsfarligt att åka till IKEA för man kommer verkligen aldrig hem. Speciellt om man åker med päronen.... 

Igår blev det ju en sväng på Ågatan och det var helt stört awsome och hamnar nog bland topputgångarna. Efter lite "förfest" hos Frida med vår sommarskiva och lite vin gick vi till Yngves vid 22 där vi träffade Anna och Erik. Sen satt vi där i några timmar och träffade en massa folk och hade det trevligt. Sen blev det en sväng till La Scala där vi var en kvart tills de stängde och sen avslutade vi kvällen med dans på Pitch. Där tog killarna för sig kan man ju säga. Jag har antagligen blåmärken på rumpan av allt nypande och visst att vissa är äckligt depserata, men genom att gå och nypa andra på rumpan får ni aldrig ligga! ;) Haha! Jag och Anna bara garvade åt dom.
Förövrigt väldigt kul att festa med Anna. Fick sommarfeelings.. aw!


Somnade typ vid halv 5 hos Frida efter att vi ätit pasta och pesto. så jag är lite trött nu. Men det är bara att tagga, jag har världens jobbigaste vecka framför mig och har så mycket plugg att jag inte ens vet vad jag ska prioritera först....
NAIZ




GILLAS SKARRPT

Dax för fredagsmys? NEJ

mmmm
Björn spotifylista på. Sminket på. Nu är det dags för det jobbigaste.  Kläder.
Har som vanligt inget som känns rätt för ikväll...

men men. gör mitt bästa av sitationen. tar samma gamla vanliga trasor. de där som jämt får hänga med på krogen! Nu känns det ännu roligare för Anna och Emelie ska följa med och deras pepp är hög.


Kanske inte så himla häftig sminkning, men idag tog det en timma att sminkas. så. himla. kul. med. nytt. smink.
händer inte allt för ofta så jag har all rätt att vara extremt tjejig.
fniss och sånt där!


puss på er!

Känner mig hedrad! Mina 3 trognaste läsare kommenterade iaf.
puss på er!


Jaha. Vad gör jag annars då?
Svar: Ingenting. Pelle och Pauline är där nere, jag lyckades smita efter lite bus och våffelätande. Blev så trött, helt stört. Men snart taggar jag till igen! Det blir Ågatan upp och Ågatan ner. Just nu ser det bara ut som det blir jag och Frida, till en början iaf, men det blir ju inte fel det. Tömma boxen med bästa partytjejen. Klackarna i taket!

Jag tänkte förresten sminka mig ordentligt för första gången på 2 veckor. För idag har jag köpt smink för asmycket pengar på Make Up store, men jag har ingen ånger över det än så länge för jag kände att jag verkligen behövde det.
Dessutom fick jag gratis medlemskap  (värt 100 spänn) så i framtiden kommer jag få massa rabatt. 20 % rabatt på deras sminkkvällar bl.a. VÄRT!

Nu tänkte jag bara lata mig några timmar till innan det är dags att bege sig till storstan!

Like a new person

Tog en långdusch. Nyrakade ben. Hårinpackning. Kokoslotion. Jag känner mig som en ny människa. Skönaste grejen på länge.

Nu har jag letat lite julkonsertklänningar på asos. Sjuuuukt sugen på framförallt bild 2 och 3. Men dessa är såklart de dyraste... Gillar dock 1, 5 eller 6 väldans mycket. Framförallt nr 1 som hela tiden växer för varje titt. 
Nummer 4 är söt, men lite mycket pyschpysch för mig och nummer 5 är lite för enkel för tidernas julkonsert
Vad säger ni kära bloggläsare. vilken/vilka klänningar tycker ni om pch vilka tror ni passar på the concert? :)





kräver svar nu när jag varit så himla cool och frågat mina bloggläsare! skäm inte ut mig hihi

tjiuapp tjiuuapp

Imorgon blir det klackarna i taket. igen. det tycks om.¨

Nu ska jag ta en varm, lång dusch. 
Sen ska jag krypa ner i sängen och sova. Tihi. 


GODNATTENZ 
 


Mitt får. 18 år. snart

saker som gör mig lite gladare just nu trots att jag är väldigt trött och BORDE sova.

* STUDENTMÖSSAN ÄR BESTÄLLD!
och jag är FRUKTANSVÄRT PEPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
211 dagar kvaaaaaar!!!!!!!

* JAG OCH JENNY SKA SE HARRY POTTA PÅ ONSDAG
det funkar inte annars. vi två SKA se HP tsm! bara är så! :D

* JENNY FYLLER 18 ÅR OM 13 MINUTER
funderar på att vara vaken tills dess och vara den första som skickar grattissms till världens nyaste 18-åring. Men jag är helt sinnessjukt trött så därför kommer jag vara en dålig vän.

 
Du är i vilket fall en fin vän. En bästan sådan.

Teaser


Sleepygirl

Hollywoodfrun


Gör som indianerna

Stackars Lill-Krille

SNARK! Haha! Jag skedar med Björn.

Fler bilder på fejjan, dock inte ikväll. håll utkik om ni vill :)

har massa uppdatering på gång....

Jag hade en asvärd kväll igår! Maskeraden blev astrevlig efter ett tag. Dock då när halva befolkningen gått då det var världens minsta lokal. Det var även då väktaren kom och sa att det kommit in klagomål från grannarna. haha. Helt okej betyg på en fest!

Fast det som var bäst var att gå hem. Förlåt alla ni som var där, men så var det faktiskt. Det var då jag och Lina långsamt gick i ett snöparadis mitt i natten och pratade om allt mellan himmel och jord.  Det var så himla vackert och Lina var så vacker som Hollywoodfru. Vi gjorde några snöänglar och hade det bra. Uppskattat.

BILDER KOMMER! PROMIZ

världens humörsvägningar

och alla taggar utåt.
börjar tjuta för minsta lilla.



typiskt

jag hade en jättebra idé tills imorgon. en jättebra utklädnad. men allt sket sig för öronen blev för fula och svansen blev inte av över huvudtaget. MEN ska leta efter dessa saker, iaf öron, imorgon på stan. Något måste väl finnas?! Hoppet är väl inte helt ute ?

fast jag känner för att spy fortfarande. inte alls pepp på skola imorgon. jag är ju sjuk egentligen men mamma gav ett ultimatum. Antingen så går du till skolan och festen, eller så stannar du hemma från både och. typiskt
jag vill gå på festen och får alltså dras med hela skiten. Jag hoppas nästan jag kollapsar på vägen. Vill egentligen ingenting. Bara att min dator ska fungera och att jag har ett par öron tills imorn.

everything's kiss n bajs

Det här känns ju inte alls kul. Vara sjuk, va är det för skit? Nu mår jag värre och är inte alls sugen på varken skola eller maskerad imorgon. Jag vet inte vad jag ska vara utklädd till längre för jag orkade seriöst inte sy några öron eller svans. Orkar nog inte gå. Orkar inte planera allt som måste tas med för det kommer innebära att jag inte kommer hem förrän på onsdag kväll. Måste dessutom hitta sovplats. Allt blir så komplicerat och jag oooorkar inte.

MEN imorgon ska vi ju prova mössor. Det vill man ju inte missa. Känna peppen!!!! Studenten är NÄRA! Det är den faktiskt och nu har jag insett att jag längtar så in i den. Can't wait!

Vill träffa Frida nu också. Jag vill höra allt om NY och vara avundsjuk!

Linas utklädnad imorn? ;)


aizingbaizing

Jag var faktiskt lite sugen på att gå till skolan idag. Ha sånglektion och dans är veckans höjdpunkter. Men så blev det inte. Sov kanske två timmar i natt. Mådde illa, hade kväljningar och sprang till toan flera gånger utan success. Fick panik. Hatar att man vill spy men man bara kan inte. Och sånt där att peta ner fingrarna i halsen, nejtack!

Jaja. Någon gång där i min förtvivlade natt bestämde jag mig för att stanna hemma idag och det är jag glad över nu. För jag mår fortfarande illa, har ont i magen, ont i huvudet och kan inte röra mig. Dessutom är min rygg värre. Mycket värre. Gissa om jag blev glad när det var TV-shop och de försökte sälja "Back to life" som ska vara oerhört bra för ryggen? Det såg så himla skönt ut och alla som berättade om den sa att det var värsta mirakelgrejen. Blev lite sugen.

Även om jag har en massa skit att göra sitter jag ändå och bara glor på TVn. Tv-shop, Masterchef Australia,  Top Model, Jon Kate & 8 barn 2 avsnitt... Hehe
Om man skulle sy sig en kostym. Det är ju maskerad imorgon och då ska jag ha en svans och två öron. Exciting huh?



and this christmas will be a very special christmas for me

Lina på facebook:
HAhahhaa :D Varför är inte vi svarta män med soulröster är en fråga som jag länge har haft. VARFÖR!?


Menar då det! Kolla vilken härlig kille!


Jag är trött.

Jag är verkligen hur trött som helst.
Satte mig när jag duschade. Benen bar bara inte. Helt fruktansvärt, har aldrig varit så här trött och haft så här ont. Det är värre än världens jobbigaste träningspass eller träningsvärk. vet inte om jag orkar vara med på dansen imorn. och jag hade ju tänkt att afrodansa också! gudars.

Jag har varit på gränsen till att bryta ihop typ tio gånger idag. Hade ont i ryggen från första början och det blir ju inte bättre direkt när det är sjukt mycket att göra nio timmar i sträck. Oftast gick det visserligen sjukt bra och timmarna flög iväg, men sen kom det tillfällen då allt gick skit och bricka efter bricka fick slängas och skåpet blev tomt. Så tjatar man till sig en plats i kassan några gånger, men efter fem minuter varje gång blev man inslängd i köket igen där man nu var tvungen att köra med alla andra. "snälla ta ner den där åt mig", "kan du göra det där". Min rygg var verkligen helt död och jag var ganska flummig. Skrattade så jag grät ibland, speciellt den sista timman. Haha. Älskar tanken av människokropp med hästhuvud. Den var klockrenast.

Och han heter GRAUP. Ni vet Hagrids halvbror.

Nej ni. Måste sammanfatta min dansanalys lite fort och ta en titt på sångläxan. hejsvej!

we caroling through the night

Jag hade hoppats på minst 10 kommentarer på blogginlägget om Håkan.
Alltså helt seriöst. COME ON! Hur desperat är man som raggar på sin blogg?



Efterlyses

Någon som vill åka och se Håkan Hellström med mig nästa vecka i stockholm?
Jag vet det är lite kort varsel men jag vill så hiiiimla gärna. Alltså himla himla himla. Det står på min att-göra-i-livet-lista och det finns fortfarande biljetter. Så vad väntar du på ? Come on !!!! :D :D





ni gillar väl uppdatering...?

loggade in på msn där jag inte hänger allt för ofta längre
blev lite glad när jag såg min statusuppdatering som jag har haft i en halv evighet nu och fick låten på hjärnan direkt.





älskar den liksom.


Imogen Heap - Hide and seek

nu vet jag

lyssna på kings of convenience och ta stirriga webcamsbilder
sounds great tonight




pappppas dator

vad gör man en lördagkväll när ens dator gått sönder?
nu är det försent att åka nånstans. det är för mycket folk i huset för att kunna plinka på pianot eller spela fiol. på den här datorn finns ingenting att göra. inga gilmore girls avsnitt. inga roliga bilder, filmer, spel. jag har redan läst ut en bok ikväll och orkar inte läsa mer. har dessutom redan läst allas bloggar. skulle titta på film om inte TVn var upptagen. FAIL.

alltså, hur klarade man sig på stenåldern utan sin egna dator ?!

jag önskar jag vore på halloweenfest ikväll i linkan. men jag glömde ärligt talat bort det och ingen påminde mig. kanske bäst eftersom jag jobbar 9 timmar imorn. pepp? nat!


refreshing

min dator är sönder.
det är desperat som jag försöker spara de senaste bilderna och håller tummarna för att datorn inte ska dö... igen. Den har redan dött fyra gånger idag. hehe. tummen upp!

På måndag skickar vi vännen på spa så att den får sig en liten refreshing.... Jag var på spa i måndags hemma hos Sofia. Så här såg det ut då.




allt var som vanligt med andra ord!
bilder tagna från Johanna!

puss hej

smaskens

stinker hamburgare och sally äter snart upp mig. inte okej att en katt gillar hamburgare! tjockis!
Ska därför springa därför in i duschen nu!!!!


Förövrigt känner jag mig priviligerad att Jenny och Filip har läst min blogg. haha! Tack!
Fast jag gillar inte dom två just nu. De ska på Håkan i Göteborg och jag fattar inte varför jag sitter hemma ensam?
Jag ser fram emot världshistoriens deppigaste kväll.

Eller inte. Jag tänker spela siiiims (efter lite plugg... kanske)

START

Den här veckan har jag varit sugen på START sisådär hundra gånger. Idag köpte pappa det åt mig, vilket gjorde mig svinglad när jag kom hem från 6 timmar på jobbet. Åt flera skålar, trots att jag vet att det i stort sett bara är socker. Så hiiiimla gott!!!

START och turkisk peppar kan jag få abstinens av ibland alltså...

Andra saker som gör mig glad idag är
. jag blev inte lurad på tradera. Det finns fortfarande pålitliga människor kvar på denna jord!
. det är finaste stjärnhimlen ute, vilket jag älskar att titta på.
. det finns väldigt trevliga människor på mitt jobb! :)


Nu ska jag spela lite dataspeeel
hehe. n.e.a.r.d



alla barnen

Alla esteter skedar förutom Pontus. Han har gafflar i skåpet.

Och jag bara garvar! baaaaara garvar!

1. Går in på Linas blogg och ser att hon lagt upp den här.
Så himla små, så himla fula, min sjal är helt fel och de som kommenterar har så rätt!
Jag bara garvar!

2. Henning börjar en chattkonversation med vår klass-grupp. Snackar om att jaga katt.
Jag bara garvar!

3. Björn är skedmastern och gav lite tips "man får ta nåt "nej" ( bara töntar som inte vill ) men sen får man det
ja alltså vaxpojkar fjortisar och dylikt patrask"
Jag bara garvar!
!!!!!!

4. Björn: skeda?
Lina: Gaffla ?
Jag: Lina, erkänn att du tjuter nu?
Lina: Kanske :D
Jag bara garvar

fifififififinaste klklklassen har jag.
så dät så.


(fast det innebär inte att jag vill börja skolan igen. för det vill jag inte!)

all I want for christmas

Jag har börjat på min önskelista och är nog klar med den också. 
Överst står det:  PEACE AND LOVE 2011-biljett.

Om jag får den blir jag NÖJD.
Om jag inte får den blir jag nöjd ändå när jag köper den själv!

Längtar efter sommaren. Jag är inte redo för julpynt än...



vem är på?

inspiration




tänk er den där bilden som tapet. eller en sjukt stor tavla.
hell yeah

And the winner is!

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
ni kan ju glömma att jag lägger ner tid på bloggen sen när jag har fått spelet!
:D :D :D :D :D :D

det här var ju sjukt kul ju. vad ska jag buda på nu?

8 minuter kvar

sjukt nära en vinst nu!! mouuhahahha !

kanske patetiskt att tävla om the sims 3. hur många gånger kommer jag spela det?
antagligen för många gånger, jag kommer inte plugga mer i hela mitt liv!!!!

hihiihiihihihii
spännande det här!


gubben i lådan kom fram tjohej

MYCKET trevlig kväll. Åt scones, snyftade till filmen I taket lyser stjärnorna och hade det allmänt fint. Jag vet att det låter klyshigt, men jag HAR världes bästa vänner. Vi ses inte alls ofta, men det här lovet har vi lyckats prickat i två gånger! Nu ser vi fram emot jullovet!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa boken bakom filmen. Den har alltid varit min favoritbok ända sen jag var 13 år typ.
Godnatt



självdisciplin? nehe

hehehe. det ser ut som om jag får stanna hemma och plugga imorgon också. KUL va?
ni kanske undrar vad jag har gjort ist för att plugga?
svar: sjungit och dansat till den här.

OH OHOHOHOH!


Elefant - När du går

och den tänker jag fortsätta dansa till när jag förbereder kvällens finbesök!
johnny and matthew. asöm!

Kings of convenience

Lite onödigt att sura, dagen började ju verkligen bra...

Ställde klockan på 8.30 för att jag skulle hinna med att vinna gilmore girls på tradera i sista minuten. Dock var datorn så seg så jag förlorade.. Istället för att gå upp och plugga som det var tänkt ställde jag om klockan och sov till 10. Vaknade. Ville sova lite till, sov till 11, gick  ner, tände en brasa och åt havrefras framför seventh heaven. Gillar det programmet starkt, satt och rös till barnens förnuftigheter.  Dock surade jag ihop för att jag inte är lika förnuftig och tar itag i pluggandet.

..... Får inte igång dansgrejen!!!! Det bara funkar inte!!!! Efter en kvart när får jag igång den så visar det sig att det är omöjlig dans att skriva analys om. Ascool men omöjlig! Inser då även att fb fortfarande inte fungerar, brasan har slutat brinna och det finns ingen choklad i skåpet.

Lyssnar på kings of convenience och dricker te istället.
Det här med att plugga har aldrig varit min grej...





WHAT !!

idag är det min pluggdag, den dagen som jag ska sitta FÄST vid datorn och skriva dansanalyser, kultur- och musikfördjupning, matte och en annan massa behövlig skit.  Tror ni inte att facebook inte fungerar då? ALLTSÅ.  It breaks my heart! Jag som hade planerat 10 minuter plugg, 50 min fb, 10 min plugg, 50 min fb osv!


:(


livets aviga

bara så orättvist att vissa ska vara så stört snygga.
jag vill också heta kiera knightley
eller åtminstone vara lika vacker


tradition

jag och mamma har en höstlovstradition. vi brukar åka till tranås och bara mysa.
det gjorde vi idag. vi åkte dit och gjorde stan, tittade in i alla små mysiga butiker och lyckades få några påsar hem.
jag köpte tre små vintagelyktor som just nu lyser här brevid mig. sen blev det en kofta som jag tänkt att bo i hela hösten/vintern, för den är mysigaste någonsin.
Vi käkade lite kinamat och besökte även mormor och morfars grav där vi tände ljus. 

Nu är jag helt slut så det känns bra att det är filmdax. Mamma och jag hyrde 5 filmer som vi tänker plöja den här veckan.  Till det är det uppdukat minipizza och vin. Får jag gissa att jag kommer bli den som somnar i soffan ikväll...



I wish I could bubblewrap my heart

Nej jag är inte bakis, jag har bara varit uppe halva natten och käkat jordnötssmör och det är därför jag är halvt död.
men det skiter jag i för jag hade världens bästa kväll igår. Helt seriöst. Det är när jag är med er flickor som jag uppskattar livet allra mest.  Jag blir alldeles lycklig när vi helt random står i en cirkel och sjunger till gamla McFlylåtar. Det var längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår/inatt.  Helt stört!

Världens bästa vänner, det är vad jag har. Och vi ses inte alls för ofta, för en är bosatt i Åre, en i Nkpg och en i Vadstena. Men när vi ses. Då gillas livet. Då äre så bra som det bara kan bli.



Typiskt mig som glömde kameran hemma. Vi får hoppas att Johanna lägger upp de få vi tog med hennes ursnygga iPhone 4. he he he


du var aprilhimlen


Håkan Hellström - Minnen av aprilhimlen

nynnar på den här och packar lite förnödigheter
here i come, whatstoooone

är helt galet pepp då jag inte har träffat tjejerna sen i somras
och egentligen är det okej med mig.

eller inte! Jag hatart mest i hela världen, så därför ska jag ha världens trevligaste kväll!

ge mig en kyss innan du går, att bygga en dröm på.

CIAO




vill fortfarande ha

skinnbyxor skinnbyxor skinnbyxor!

Det ska bli mitt mål den här veckan, hitta snygga skinnisar.
Jag har redan kollat ut några snygga och inte allt för dyra på H&M, Gina och Kappahl bla.



nu måste jag klä på mig, ska ju som sagt till whatstone!


trallamera

Det här är inte bra alls. Mitt nya intresse är att sukta efter grejer på tradera. Helt sjukt, jag sitter och lägger bud på begagnade saker och har ingen aning om människorna är pålitliga. Tänk om de lurar mig? Men det är så mysigt och där finns allt jag vill ha, så jag fortsätter.
Just nu leder jag på The sims 3 (helt oanvänd enligt ägaren) och på alla säsongerna av Gilmore girls (som ägaren bara tittat på en gång). Det är sjukt spännande!! Det känns som om att spela på lotto och om jag vinner har jag något att göra resten av lovet!

Sen har jag fastnat på facebook där jag spelar Marker Street. Man har en egen affär och blablabla. inte jättekul, men är det lov så äre och då kan man med all rätt spela facebookspel! 


Snart måste jag dock slita mig från datorn. Ska till Vadstena ikväll!!! ÄNTLIGEN får jag världens finaste vänner, som jag har längtat!!




+ Johanna, men henne hade jag inte på bild. Det fixar vi idag! TJOHO!



RSS 2.0