I'm indian

Höjer volymen, lägger mig ner på golvet, blundar, knottrig hud.
Ingen mer kommentar behövs.


vapendragarn i strågott?

Idag efter världens tråkigaste mattelektion gick jag och min vapendragare till Partyworld. Där slog vi slag i saken och kirrade balklänning. För min del blev det den jag la upp på bild förra veckan, fast med röd färg.
Sen utforskade vi Linköping in i det yttersta och fann bland annat en mysig loppis som tyvärr var stängd. Men vi spanade in öppettiderna och kommer lätt gå tillbaka!

Ikväll blir det Top Model och sova tidigt. Jag ska vara i skolan 7.30 imorgon för vi har PA-föreställningar tidigt i Kisa. Bilder från dagens föreställningar kommer seare ikväll :) :)

Nu får ni nöja er med denna vackra bild. Den enda bilden jag har från balkickoffen. Men snygg ären!




Vår Part II

Jag tittade lite på tradera och fann dessa. Blev lite förälskad. De är från 50-talet och det stod i beskrivningen "Från gammal ICA lanthandel i Kronobergs län". Det är verkligen något charmigt med dom. 

Sen sökte jag runt och fann Cheap Mondays hemsida där jag fann dessa. Slående likt, fast från 2011 och de kostar endast 200 kronor.



Jag är lite sugen, för jag behöver verkligen ett par solglasögon. Nu när vårsolen skiner och jag kör bil måste jag alltid låna mammas som är för stora... Frågan är, passar dessa mig? Med en strågott... hehehe... jag menar stråhatt?

Vår

Fjällräven, converse och tunna strumpbyxor.
Kaffe i vårsolen och sitta på bänkarna utanför skolan.
Solglasögon.






Bilen packad

Imorgon kör vi igen, världens bästa PA-grupp som är mycket bättre än Pontus.
Jag ska försöka ta lite fler bilder imorgon, just nu har jag bara dessa.





1. Kulisserna
2. En suddig rövare och en kamel innan föreställningen.

Håll utkik!

Jag är fruktansvärt sugen på HATT i sommar.
Tänk er på stranden, på stan, på festival. Jag ska alltid glida runt med min snygga hatt.

Det ska vara en såndär typisk Jason Mraz-stråhatt. Själv har jag inte hittat någon än, så snälla, om ni ser en sådan någonstans HÖR AV ER TILL MIG. Jag bara måste ha!!!!






sämst

Det är en grymt viktig match, bronsmatch, och det var ingen som sjöng nationalsångerna. Eller, alla landsmän sjöng sina nationalsånger, men det var inga där som var där för att sjunga nationalsångerna. Det är ju så man skems. Bättre var det på min tid.

Du gamla du fria.

Usch vad tråkigt jag har det idag. Det finns verkligen ingenting annat att göra än att (gå ut och röva) parkera sig i soffa för att titta på HANDBOLL! Tyvärr är det inte Ungern som spelar så jag får rätta mig i ledet och heja på Sverige.

Jag har tillochmed övat in Tamás målpose! Jag hoppas jag får göra den många gånger, så TAGGA SVERIGE!!!!

Mest spännande ska bli att få höra nationalsångerna... hihihi


Tamás målpose!

söndag på riktigt

Idag började jag dagen med gymmet! Nu är jag jätteseg och skulle lätt kunna tänka mig film och en godisskål för resten av dagen, men nej! Så kul ska vi inte ha det. Iallafall skippar vi godisskålen, för jag har förlängt sockerförbudet tills Österrike då jag ska frossa i Milkachoklad och Almdudler. Av någon anledning har jag däremot fått värsta sockercravings den senaste veckan, men jag står emot! Det går nog över snart :)

Igår, när jag suktade efter chokladbollssmet pressade jag mig min egna juice istället. Hur gott som helst.



Nu: project fotoalbum och kanske en promenad med pappsi. vädret är ju helt underbart!

Pysselipyssel

Denna lördagkväll lyssnar jag på myslistan och sniffar lim.
Det ska bli ett fint fotoalbum det här och det ska få ta sin tid så att jag kan smälta allt som har varit så fint under det gångna året. Jag har framkallat 220 bilder och alla är så himla fina, fyllda med fina personer och fina minnen.




Hälften av bilderna är från Grekland. Jag vill ha värmen!

Canto Della Terra

Mina föräldrar har sedan deras Italienresa varit helt galna i Andrea Bocelli. Nu börjar jag själv bli drabbad och lyssnar på skivorna de köpt och ryser. Snacka om begåvad kille! Vilken röst!

Och hur vacker är inte den här låten om jag får fråga? Jag får gåshud och varje gång Bocelli börjar sjunga drar magen ihop sig och tårarna är nära. Ni bara måste lyssna på den. Om ni inte för gåshud så är det antagligen er det är fel på...



Jag tror knappt jag säger det, men faktum är att jag är lite avis på mina föräldrar som var på den där konserten i somras.

Det enda man hör på radion

Överallt, på radion och som spotifyreklam. Ellie Goulding och hennes version med Your Song är ÖVERALLT och den är HEMSK! Vad är vitsen med att förstöra bra musik? Nu måste alla radiokanaler spela Your Song med Elton John (eller Ewan Mcgregor) så att vi får höra att Your Song faktiskt kan vara kramp-i-magen-sjukt-vacker och inte bara det-här-är-så-sliskigt-att-jag-vill-spy.


Men den värsta slaktningen av en bra låt är nog när Darin gjorde Viva la vida. Vad var grejen liksom?!?

Det känns som söndag.

5 timmar på donkey räcker för att man ska vara död för resten av dagen.. Men! Jag har faktiskt lite grejs att göra, exempelvis öva Haydn och gospelpianoläxa + att det vore guld om jag orkade lösa ett tal eller två i min mattebok.
Dessutom tänker jag ta mig ut på en liten promenad, trots att vädret är rått och äckligt. Sen ikväll ska jag se på film, hänga på facebook (i tamás-gruppen!!!!) och börja med mitt fotoalbum.

Idag när jag jobbade snackade vi endel om festival och herregud vad sugen jag blev. Trots att mina pengar börja sina och pengaträden är av utrotningshotad art kanske det är asvärt att köpa peace-biljett innan de höjer priset? Vilka ska dit? :)



piiiiiiiiiiiiiiiiiiiijs

Prova nya Campejno

Det var den jobbigaste bilresan jag någonsin gjort. Tacka vet jag P3!
Nu ramlar jag ner i sängen, som jordgubbar som plumsar ner i mjölk

GODNATT




Vem vill ha min autograf?

Jag uppdaterar i brist på annat att göra... Jag vågar inte lägga mig ner för då kommer jag somna direkt...

Här om dagen skrev jag att jag nu för tiden är en lokalkändis. Men vet ni? Det är ännu värre! Jag och Frida kom på igår att jag nu borde vara världskänd! Med tanke på alla TV-framträdanden som gjordes förra veckan över hela handbollsvärlden så är det inte konstigt att folk springer efter mig på stan.


Det är inte lätt att vara oss.

Espen Lie Hansen

Jag känner mig utvald!


Bullenz - Värmlands hetaste nattklubb

Idag hade våra nollor deras esv-konsert. De var så himla duktiga och de fick nog hela min klass att drömma tillbaka till den tiden då vi gick i ettan och hade vår esv-konsert. Den handlade om Bullenz - Värmlands hetaste nattklubb och de stora, välkända artisterna som var där och uppträdde. Elvis, Abba, Queen, Beatles, Jimi Hendrix, Bob Dylan, Nirvana, Spice Girls, Hanson och David Bowie bland annat.

Vilka minnen! Vad sägs om ett nostalgiskt bildregn?













pretty awsome!




tvättad i hjärnan

Klockan är 22 en fredagskväll och jag är heelt slut. Jag var och fikade efter skolan med worlds greatest Alexander och det var mycket trevligt! Precis när vi skulle säga hejdå upptäckte vi att det var ju ett riktigt hejdå! Grabben åker till London nästa vecka för att stanna där ett år...  Ännu en anledning varför jag borde åka till Staden!!

Nu väntar jag på att klockan ska bli ett, för klockan ett ska jag hämta pappa på någon fest i skänninge. Så himla synd, för jag skulle lätt ramla ner i sängen nu med en gång (nu med en gång, med säck och med spann)

snaark, snark snark snark.
zäta zäta zäta



summan av kardemumman.

Dagens roligaste (!!!!!!) händelse var när mamma och jag åkte förbi skolan precis när grabbarna grus hade slutat. Jag vinkade till dom när de skulle gå över övergångstället och när Erik såg mig började han gestikulera att han ville åka med. Men det var ju inte bara att stanna mitt i en korsning, i Linköping city när det är rusningstrafik så vi åkte vidare. Tror ni inte killen börjar springa efter bilen då? Han springer och vevar med armarna, så mor och jag stannar bilen vid en busshållsplats dit han springer och hoppar in i bilen. Sen åkte han med oss 15 meter, tills vi var vid musikskolan där han och jag hoppade av. Vart han skulle? Ne, han ville bara åka lite bil....
Mamma fattade ingenting. Jag fattade ingenting. Summan av kardemumman: Erik, du är en knäppis.




tillägnad Jenny



Den här modellen är jag förälskad i och det är antagligen den som jag kommer dressas i på Abiturientbalen 2011.
Nu ligger tvivlet i färgen. Antingen den lila ovan eller i en klarröd färg...BESLUTÅNGEST!!!

Kära bloggläsare. What do you say?

bokstäver

Jag vet inte ens vad jag vill säga med det här blogginlägget.
Jag vet bara att jag vill ge upp, även om jag inte vet vad det är jag ger upp.
Jag vet bara att jag vill sova, för drömmen är mycket mer spännande än verkligheten.
Jag vet att det måste sitta i väggarna.




Durururu

Från och med nu kommer jag och Lina ha superonsdag varje vecka. Både hon och jag har ett hål på 4 timmar mitt på dagen och denna tiden ska utnyttjas. Idag var vi på partyworld där jag provade balklänningar (och fann en <3 <3 <3) och vi kommer ha olika projekt denna våren. Exempelvis ska vi skriva den bästa melodifestivallåten. Det ni!

Nu börjar kören!


Corren rules!

Igår var min fina PA-grupp med i Corren. Hahaha. Det var ju fint.
I mjölbytidningen var jag på framsidan, men det stod Emelies namn.
Vi hade ett helt uppslag i tidningen (finns i Lkpgstidningen) och där hade alla förutom Frida och Alva fel namn.
Bra jobbat där Corren. Eller bra jobbat Stefan, vår lärare som inte kan våra namn? EH.

Det är kul det här med vårt PA, det är verkligen uppskattat.
Om ni läser Corren kommer ni förstå det :) :)

Jag känner mig typ som en lokalkändis nu. Sen november har jag varit med i tidningen 4 gånger, varav tre på bild. Den senaste veckan har jag varit med tre gånger, varav två gånger på bild. Jag vet inte ens om jag vågar visa mig på stan för då kommer alla vilja ha min autograf.
Självgod? Nej.
Hungrig? JA! och nu ska jag käääka!

HEY!

Jazzåh?

Hej och förlåt! Jag ville blogga igår, men såklart funkade inte internet då. Jaja, istället såg jag missade avsnitt av Bibliotekstjuven och Pacific. Båda två var SINNESSJUKT bra avsnitt, så därför hänvisar jag er till SVT play om ni inte sett dessa miniserier. Jag gillar sådana som går på SVT, de är oftast väldigt bra och välgjorda.
Det bästa är att det redan är onsdag och att det är avsnitt av båda serierna ikväll! :D

Eh, jag har inget mer att säga.
Jag är hungriiiiig.

Hejhå.

♥ Ni är dom bästa jag vet ♥

Det känns som det här kan bli lite klyshigt men jag måste bara få säga det att jag älskar min klass.
Jag har redan seperationsångest och då är det ändå 5 månader kvar innan vi splittras. Jag får en klump i magen och mina ögon tåras, för så är det bara. Ni är finast och en helt vanlig måndagskväll är det lätt att bli lite nostalgisk. För varje dag är så himlans bra med er och det har det varit ända sen den första dagen i ettan.

Jag hoppas verkligen att facebookchatten kommer leva för alltid.





Ny bloggdesign

det fick bli lite blommigt för jag vill ha vår nu NU nu NU NU

Dagens hjältinna

En STOR eloge till Emelie, som kom och spelade teater med oss idag trots massa feber och problem med luftrören. Man såg verkligen hur ont hon hade och att det inte var någon dans på rosor, men trots det gjorde hon fantastiskt bra ifrån sig.
Och inte nog med det. Idag fyller hon 19 år också! Vilken födelsedag...

Jag tänker på dig Empan och hoppas verkligen att du får bli frisk nu! För vi behöver dig!! Kamomilla är inte detsamma utan dig! :)
Så massa pussar, kramar och KRYA PÅ DIG, till dig vännen!

Vi kör ett bildregn på Emelie från sommaren, för hon är baskemig snygg hon och jag vill liksom skryta för jag har en sån snygg vän!
Gratttttiiiiiiiiiss!!!!






Så fin så jag dör typ.

<3


fjortislina och fjortiskarin

Jag blir så suuuur! Ibland känns det som vi har alla kanaler i hela världen, men när det väl gäller så har man inte det! Tänk om jag också hade Tv4 Sport idag så jag också kunde kolla på Ungern-Tyskland!!!!  :( :( :(

Vilken tur att jag har världens finaste vän som är så snäll och uppdaterar mig med massa sms. Ibland undrar jag hur jag skulle klara mig utan daej, Linisfinis.
Sen undrar jag hur jag och Lina ska klara oss utan den blonda ängeln som äger på en handbollsplan?

Det kommer vi inte...

En två tre, en två tre.

Här sitter jag med Fanny och Frida och tittar på The Wedding Date. Alva har somnat i min säng, sötnosen.
Vi har haft generalrepetition inför av vårt PA inför publik ikväll och det gick bra. Imorgon ska vi till en förskola i Mjölby och ha den första riktiga föreställningen. trevligt. Vi hoppas bara att Emelie blir frisk tills imorgon, idag var hon vår hjälte och hon kom trots att hon hade feber och skit. Starkt jobbat! :)

Idag var det även den första balträningen. Det blir awsome det här :) Det var jättemysigt att trampa i tretakt. En två tre, en två tre, en två tre.

Här kommer den enda bilden jag har från folk och rövare. Här ser ni Farbror Tobias. Han håller reda på vädret förstår ni!


nästa blogginlägg

jag bläddrade igenom mina bilder från handbolls-VM och fann denna bilden. Alltså serri, kolla mitt hår!! :D Om det fortsätter växa i den här takten kommer jag vara Rapunzel om högst 4 år. Det växer så det knakar...


förövrigt väldigt smickrande bild. Handbollar x 2

jag får pani-i-i-i-i-i-i-ik

jag fick lite panik där ett tag.
hade tusen bloggämnen och bloggen var nedstängd i säkert flera timmar.
men! nu andas jag lungt igen.

imorgon är det den första balträningen. Jag har fortfarande inte hittat någon klänning, men ikväll förälskade jag mig i en. Give me give me give me, liksom.


Balkickoffen

Fick tillåtelse av Alva att sno några bilder :)


Snygga tjejer, yeah!


Haha, årets fulaste men skönate bild!


hår hår, hår hår hår, HÅR HÅR HÅR! <3


värtis!
Hoppas fler bilder dyker upp på fejjan.

Här i Kamomilla har vi det så trevligt så

Här sitter jag hemma hos Alva :) Vi har jobbat lite PA idag, för imorgon är det dags för första föreställningen. SÅ. HIMLA. KUL! :D jag är aspepp faktiskt. ska bara lära mig den sista sångtexten.. hehe

Igår var det balkickoff och jag hade jättekul, även om jag var ganska trött. Det blev sjukt mycket dans och min bästa vän blev öronpropparna. Nu hoppas jag på att Alva laddar upp lite bilder som jag kan sno, för hon var ganska flitig med den där kameran tillskillnad mot mig.

Nu väntar jag på att mamma ska hitta hit så jag får komma hem och chillidilla. Är så fruktansvärt trött (trots att jag sov tills klockan 12...) Alva och Frida sitter och pluggar, och Fanny o Empan har åkt hem. YEAH. Det är fest!


Jag ber om ursäkt för att min blogg bara handlar om handboll nu för tiden.

Malin i ettan sa igår att hon förstod varför jag och Lina är så galna i Tamás. Hon sa att han lyste och hade utstrålning. Ja, vilken kille. Jag kommer sakna hans vinkningar och leenden, och jag kommer även sakna hans kära vän nummer 5, Gabor Csazar. Han var snygg på riktigt och en sinnessjuk handbollsspelare.

Nu är VM slut och jag är lika slut. Det kommer seriöst kännas lite tomt för nu har en vecka gått åt till att skrika och heja. Det får nog komma ett highlightsblogginlägg någon gång, men nu finns det inte tid för det. Nu ska jag nämligen snygga till mig inför kvällen. Jag ska åka tillbaka till Lkpg och gå på balkickoff, sen sover jag hos Alva och så jobbar vi PA hela morgondagen. Fråga mig inte hur jag orkar, jag vet knappt själv. Min säng är väldigt mjuk och skön just nu...







ja vi elsker dette lannet

Tjena vilken vecka! Här sitter jag och bloggar innan kören, lite småstressad men esch! Som sagt är allt himlans roligt just nu, men jag är helt sinnessjukt trött. En säng och top model vore gött, men det får väntas tills tisdag typ.

Kammarkören har just varit i Ryttargårdskyrkan och sjungit lite. Haha, det var så roligt. Vi började asgarva i slutet av Down by the riverside eftersom vissa sjöng i pausen. Jag fick onda ögat av dirigenten, även om jag började asgarva för att de bakom mig stod och asgarvade. Haha, typiskt att skratt ska smitta av sig så mycket. Det var mysigt iallafall, vi gick och sjöng studentsången på vägen dit. Balkickoff och första studentpeppsfesten är inbokad, YIPPIYAY!

Och just det! Ta en kik i Corren idag! Jag och Lina blev intervjuade igår av en sjukt snygg reporter. Jag tänkte själv ta och läsa det nu. Bilderna är tagna från Correns hemsida. Värtis!
Missa inte Norge-Island 18.55 på Tv4 Sport imorgon. Det kommer bli röj!




Tamás Pyjamás!

Jag har verkligen inte tid för bloggen just nu. Det är sjukt mycket PA och sjukt mycket handboll och allt är sjukt mycket kul!!!!

Iallafall. Tänkte bara berätta att jag och Lina svävar på rosa moln. Varför?
För igår VINKADE TAMÁS IVANCSIK TILL OSS!!!!!!


så ja. vi är glada och typ kära i en blond ungersk handbollsspelare.
och nu måste jag springa till min pianolektion. Tjarråråårårårårå

som en snigel

Jag som i vanliga fall är helt fruktansvärt långsam har nu faktiskt beställt hem bilder till år tvåtusentios fotoalbum.  ÄNTLIGEN! Nu är det bara tio andra saker att pricka av... rackarns att allt kostar! (håkan, the ark, peace, livet)

Nu tänker jag sova, det kommer bli en sjukt röjig vecka och jag kommer vara död på fredag. PA, handbolls-VM, PA, handbolls-VM, PA, handbolls-VM och så vidare. Jag kommer inte vara hemma en enda kväll och antagligen inte sova hemma heller. Men, det ska kännas att man lever! Och just nu är livet kalas!

Det är tack vare Tamás!


En fin empan och jag på hoffmaestro, peace and love 2010

A multat tjöven dött

Nationalsångerna går på repeat. Det kliar i hjärnan för det är det enda jag tänker på, framförallt Island, Japan och Ungern. Kan inte låta bli att öppna munnen utan att det kommer toner. Jag känner mig typ hjärntvättad...

Ikväll händer inget särskilt, vi ska bara ha lite genrep i Cloetta Center eftersom vi är klara i Norrköping och matcherna nu förflyttas till Linkan. Sen blir det massa matcher imorgon och på tisdag. (jag återkommer om när ni ska slå på tv4 sport)

Oj vad klockan går. Jag har inte gjort något jag borde gjort idag. HEY HÅ, dags att ta av sig pyjamasen och svira om till en snygg pikétröja. Eller iiiiiinteeee...

;ppPppPpppPPPpppPppPPPPPpppPP







lyckorus av sommaren


Vampire Weekend - Oxford comma

Time out! I'm hungry!

Jag bad Lina att uppdatera om handbolls-VM och det slutade med att jag hade 22 (!) sms från henne efter jobbet.
Där stod det allt om Ungern-Norge och om hur många mål Támas gjorde. Som vi anade var han en stjärna! :D

Vi får se om han får tugga på medaljen i år, han är ju från Hungary.


Jag ber om ursäkt

om mitt inlägg innan var liiiite för långt. men jag ville verkligen inte missa någon viktig detalj, även om jag tror att jag gjorde det...

förlåt, det ska inte upprepas, men ibland måste man...

jajajajajajaj.
Här kommer en fin bild på dagens nationalsångare!




Pinsamt långt. Men Tamás Iváncsik är ju tha man.

Jag har så mycket att säga att jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Den här dagen har varit helt störd. Jag har skrattat så sjukt mycket, vem kunde tänka sig att det skulle bli så här roligt att vara med i handbolls-VM? För att sanningen ska fram, det här har nog varit den roligaste dagen hittills på 2011. Det här kommer bli långt ni... 

- Vi kom till Himmelstalundshallen (Norrköping) och fick stå utanför och vänta i kylan en evighet på vår lärare. Då frågade en handbollstränare om vi ville sjunga japans nationalsång för henne och hennes små handbollsbarn, så det gjorde vi. Helt plötsligt stod vi där en evighet och sjöng igenom alla nationalsånger och barnen tittade på oss med stora ögon och dansade i smyg. Sjukt söta! Jag är verkligen avundsjuk på dem för de fick hålla handbollsspelarna i händerna under ceremonin. Jag hoppas de skryter i resten av deras liv...

- Vi fick sjuuuukt snygga pikétröjor att ha på oss. skojar inte, top notch! Alla blev jätteglada och skuttade av lycka. Skitsnyggt!

- En kvinna skulle inviga hela tävlingen och det gjorde hon med bästa svengelskan. Såklart gör hon det klassiska felet, hon säger Australia istället för Austria. Piiinsamt!

- Petr hette visst Tamás. Det visade sig dock att det fanns 3 Tamás, varav två var 180 cm långa och vägde typ lika mycket. (källa: handbollshäftet) När jag kom hem sökte jag på de olika Tamásarna och det visade sig att den rätte var Tamás Iváncsik. Vi började tvivla på om han verkligen var så himla bra när han bara fick sitta på bänken hela matchen, men enligt de där häftet verkar han vara en av Ungerns bästa spelare. Han sparar sig antagligen till de andra matcherna... Det roligaste var att han tydligen spanade in Empan... Mm, överblonderad ungersk schlagerartist. Why not?

- Vi fick äta mat och vi sätter oss bland sjukt mycket (snygga) norrmän och några odientifierade män.  Sara tänker fråga de odentifierade om en stol och frågar på engelska. Efteråt diskuterar vi var de kan komma från, man hörde verkligen inte vad de sa! sen hör jag, eeh. Svenskar! Hahaha! Tjuut!

- Precis innan Japan - Norge värmde japanserna (haha!) upp precis där vi stod. En japan råkade kasta en boll för långt och Viktor tog upp den. Han höll i den ganska länge, förvirrat och japanen gestikulerade att Viktor skulle kasta tillbaka den. Då gör Viktor det och tar i som bara den så att bollen flyger över långt bort på planen. Hahaha! Japanen tittar på honom, suckar, börjar gå bort mot bollen, tittar över axeln, suckar igen. Handbollsspelare är verkligen nonchalanta!!!! Men det var fruktansvärt roligt!

- Sen hände det igen.
En japan kastade bollen på oss och nu var det Amanda som skulle kasta tillbaka den. Tänk er att det är ett stort nät bakom handbollsmålet som bollen måste över. Haha, Amanda fick knappt iväg bollen, så den flög rätt in i nätet. Japanen tittade på henne, suckade och brydde sig inte ens om bollen utan hittade en annan. Amanda höll på att dö och vi andra bara garvade...

- Norges handbollslag går förbi oss och vi spanar verkligen in dom. Herrejisses. Norrmän är ju snygga!!!!

- Nakenchock! vårt omklädningsrum låg precis brevid Islands och de hade alltid öppen dörr till deras omklädningsrum. Man vill verkligen inte titta in, men av någon anledning gör man det ändå. UPS! Jamen han var ju vältränad! UPS! En kille virade PRECIS handduken runt höfterna, skulle jag kommit en sekund tidigare skulle jag antagligen fått mardrömmar om nakna isländska handbollspelare.
Katta hade sett att de hade en uppblåsbar pool i deras dusch som de satt och firade vinsten i. Snacka om värt!

- Under matcherna fick vi ta plats på läktaren. Eftersom vi är esteter måste vi alltid skämma ut oss, det är lite våran grej. Det slutar med att halva gänget hoppar över till andra sidan så att vi kan skrika till varandra "NI DÄR BORTA ÄR NI KLARA? JAJJAMÄNSAN FATTAS BARA" och köra uh ale ale. Pinsamt!

- Galet mycket skönsång i väntan på bussen, på plats på bussen och tåget. Överpeppade till tusen. Sen fick vänta cirkus 45 minuter på tåget hem. Då tog vi fram våra handbollshäften och började ringa in de handbollspelarna som var snyggast och eh... inte snyggast. Denna procedur fortsatte på tåget och jag fnittrar fortfarande när jag tittar på vissa, exempelvis alla paketkillar från kroatien!

Här sätter jag stopp. Det får vara nog liksom. VÄRD DAG!! och förlåt om det blev lite för långt... ;) Bilder kommer. Min kortläsare ville inte just nu. Åh vad jag ser fram emot alla andra VM-dagar!!! :) :)

Nej, tyvärr inte

Här sitter jag i skolans bibliotek och kollar facebook. Jag hade nästan abstinens.

Sen sist har det hänt massor. HandbollsVM är igång (titta på tv4 sport kl 16.45 idag så får ni en glimt av folkungaskolans musikgymnasium) och det är redan skitkul. Igår fick vi åka spillrans nya handbollsbilar och kolla in en ungersk schlagerartist som var jätteblond och hette Petr. Iallafall om jag och Lina får bestämma. Han är ungerns största handbollstjärna också, det har vi allt sett ;)

De senaste dygnen har jag skrattat sjukt mycket. Katt åt kasse, sket påse. Katt åt haj, hade inge val. Katt åt ben, gick bort.
Jag sa världens bästa kommentar (egotrippad) när vi kom till Himmelstalundshallen i Norrköping. Haha! Jag tittade ut över handbollsplanen, mitt framför några killar och sa ganska högt till Lina, Empan och Amanda: "men, var är isen?!". Haha! Jag fick lite höjda ögonbryn av de där killarna.

Men bäst var ändå igår när vi hade PA och gick till lärarnas kontor för att låna nycklarna.
LärarMattias: Är det ni som har beställt myggor till erat PA?
Vi: Neeeeh?
Mattias: Så Sebastian Alfredsson har inget med er att göra?
Emelie: Nej tyvärr inte..

Hahahah, jag har aldrig garvat så mycket.
Och herregud vad långt det här blev. Här sätter vi punkt. Jag återkommer snarast med updates!

so-o-o-va

jag är helt slut. helt borta.
matteprovet är avklarat och det gick sämst.

jag orkar inte blogga, jag vill bara sovasovasova!
det är minsann jobbigt att vara tillbaks i skolan.

things to do in january

- sv muntligt nationellt prov
- matte c-prov
- Inför storbandskonsert med storbandet imorgon kväll
- HandbollsVM i Norrköping, torsdag och fredag.
- HandbollsVM i Linköping, söndag och måndag.
- PA
- PA
- PA
- PA


säger hejdå till bloggen ett tag. Jag har annat att tänka på, sådant som är viktigare.

manboy

Jag hittade den här bilden i min mobil, tagen i st larskyrkan innan vårkonserten.
Om jag får säga det själv så tycker jag att den är ganska cool!


photo by me.

auuuuuu, uuuuuu, uuuu

det blev mitt knark efter tre lyssningar.
säger då det, the ark gör det igen.

Erik, snart är det 14 januari.

Breaking Up With God by theark

senaste nytt på musikhimlen 2011

Arkens nya singel, Breaking up with God släpptes idag.
Enligt massa recensioner skulle den vara jättearkig, men det håller jag inte riktigt med om.  Den här är mycket lugnare, poppig och mix megapolig, även om den mot slutet får riktig ark-anda.  Men för det är den väldigt trallvänlig och jag får för mig att ta på mig en klänning och snurra flera varv.  Jag känner på mig att den kommer bli mitt nya knark, den har potential till det. Med andra ord måste jag få säga, det gjorde ni bra Arken. 5 av 5 toasters.

Gå in och lyssna på låten här.


och hur snygg är han inte den där Salo? Den där blicken alltså, rooarw!

Sifferanalfabet

Matte har aldrig varit min starka sida och nu är jag så himla sur på mig själv som var så dum och valde matte c. Jag hatar det mest av alla lektioner på hela veckan! Jag är inte särskilt aktiv på lektionerna och därför känns det otroligt peppande att ha prov på allt vi gjort sedan höstlovet på onsdag. Tror ni jag har öppnat matteboken en enda gång under lovet? Faktiskt, en gång och det varade i tio minuter. Sen började jag nästan gråta för jag fattar ingenting. Hoppa av kursen känns ganska lockande....

Är inte alls sugen på att gå till skolan imorgon. Tänk om man fick stanna i sängen istället. Vore inte dumt.

It feels impossible

Det finns så mycket att göra som jag verkligen vill göra. Varenda dag sliter jag mig i hårbottnen och vet inte vad jag ska ta mig till. Aupair? Volontär? Folkis? Donkis?

Det finns två folkhögskolor jag vill söka, givetvis med inriktning musik. Jag har massa kompisar som verkligen har peppat mig, jag borde söka nu för det är så fruktansvärt kul och lärorikt. Jag vill verkligen göra det också, eller varannan dag vill jag det. Ibland blir jag nämligen sjukt pepp på att stanna hemma. Bo hemma, fortsätta på Donken och samla in en redig kosing pengar att utforska världen med. Sen finns det dagar jag vill göra något galet som att flytta till London med Frida. Skaffa oss lägenhet och jobb. Ha nära till Alva. Men om jag gör det här, tänk om jag tappar det som idag gör att jag kanske kan komma in på dessa folkhögskolor? Och om jag inte kommer in på folkis efter ex London kanske jag aldrig får vad som krävs för att bli musikterapeut en dag i livet. Som jag visserligen inte planerat förrän jag blir 30.

Suck. Det känns faktiskt sjukt omöjligt att komma fram till något vettigt och mina suckar blir djupare och högre för varje dag som går. Ta studenten känns så himla efterlängtat, men med tanke på hur oviss tiden efter är blir jag nästan pepp på att gå skolan 3 år till.
Jag ropar seriöst på hjälp. Det här är hemskaste någonsin.



Shout out louds - Impossible

traderiochtradera

alltså. blablöhifoansfrnas!!!! dagens irritation går till den dumme person som budade på My girl 1 & 2 bara sekunder innan auktionen tog slut. så himla taskigt!!! jag var så himla säker på att jag hade de båda filmerna i en liten ask påväg hem till mig, för endast 40 kronor. Så himla taskigt!!!

Det betyder att jag bjuder hem mig till dig jenny,  så att vi kan smila och snora till en av de bästa filmerna jorden skådat. jag får lite ont i magen bara jag tittar på trailern. Jag hoppas ni inte har missat denna klassiker!


trailer

The Temptations - My girl (sämst kvalité på musikvideon)

blayblay

Pappa har gjort kaffe och har lite svårt att förstå vissa saker.

Pappa: Vad vill du ha till kaffet då?
Jag: Något utan socker.
Pappa: Blir det bra med pepparkakor?
Jag: Något UTAN socker
Pappa: Men lussekatter då?
Jag: Vad är det som är så svårt att förstå??? Jag tar en frukt!
Pappa: men man måste äta upp vad man har i huset innan man börjar med sånt där...

Och så här har han hållt på sen jag startade sockerförbudet, vilket var för några dagar sedan. Sjukt irriterande! Förövrigt ashärligt att se att vi är så många nu. Då kommer vi ha lågt blodsocker tillsammans på måndag!
Angående måndag. Varför skulle det inte vara IV? Jag vet inte hur många som har frågat det nu och det är väl klart att vi har IV. Skolan börjar som vanligt,  varför skulle det inte vara IV eller dans då? Schemat är likadant ju!

Recension Mats Strandberg - Jaktsäsong

Jag önskar att jag läst Dr Zhivago istället för två chic-lits det här lovet. Kommer aldrig hinna 800 sidor på några veckor, iaf när det är tung början av 1900-talslitteratur....

Jaja. Nu har jag läst ut Mats Strandbergs Jaktsäsong, en mycket trevlig bok om Stockholm, C-kändisar, bögar, alkohol, de heta uteställena och kärlek. Lättläst med bra flow och jag tagit varje tillfälle i akt till att läsa den. Den var mysig, ibland fnittrade man, ibland skämdes man, ibland grät man nästan - så ja, helt klart godkänd och helt klart värd de 10 kronorna (eller var det 5?) den kostade på Myrornas. Jag brukar köpa lite böcker där då och då för att fylla bokhyllan, men sen har jag aldrig tid att läsa dom så där står böckerna och samlar damm. Det var av en ren slump jag började läsa Jaktsäsong (efter att jag avverkat  Sheila O'Flanagans Den jag ville ha - också rekommenderad) en jullovsnatt. Dagen efter ser jag Alexanders lyriska ord om denne Strandberg och inser att det är han som ligger på nattduksbordet. Trevligt sammanträffande.
Och ja. Jag rekommenderar Jaktsäsong. Den hamnar inte allra högst på topplistan, men för det var den riktigt trevlig!

"Kaiin, kom Kaiin"

Mamma väckte mig vid 12 - jag somnade om. Bror min ringde och väckte mig vid 13 och jag låg kvar med min bok ända tills kl 14. 14.30 kom brorsbarnen och sen dess har det varit full rulle! Vi hade det supermysigt. Först dansade vi till Mojje och Sean Banan, sen såg vi en fantastisk Barbiefilm. Eller, fantastisk? Jag var tvungen att ta en paus och föreslog fika. Efter fikan var det dags att ta på alla ytterkläder och jag insåg att dagisfrökenliv aldrig kommer passa mig. Leta efter vantar, få på vanten rätt, var är tummen... you name it! Men vi lyckades att ta oss ut till pulkabacken där vi svishade ner med snowracern. Vi gick hem, tittade klart på Barbiefilmen, pappa kom hem och vi lekte kurragömma. Pappa blev kallad Farmor hela tiden av Pelle, men till sist lyckades han vara en Farfor. Hihi. Det är så gulligt att Pelle pratar mer och mer. När Pauline försökte få mig att äta godis sa jag "jag äter inte det" och då sa Pelle som satt i mitt knä med glimten i ögat "jag ätee dee" och tog en hallonbåt. Myspys.

Förlåt för babblandet. Tycker bara om dom så hiiiimla mycket, även om det betyder att man måste se på dåliga Barbiefilmer och lyssna på Sean Banan.



varför kollar man annars på let's dance

om det inte vore för  mr Ljungblahds sånginsatser?  Jag tycker det är så himla illa att de aldrig tackar husbandet i det där programmet, eller att de inte ens zoomar in dom

och det borde vara olagligt att vara så gulligull som alexander rybak.



Samuel Ljungblahd - Black or white

I want the glasses


ups.

lät lite som henning upptäckte jag.
hehehehe

det blir inte alltid som man tänkt sig.

När livet vänder, ska jag ännu beheehe....

Åkte till Motala typ, sjöng med mammas kör på en trettondagsgudtjänst. Där träffade jag Anna-Karin, Matilda och Johanna, och tanken var att vi skulle fortsätta kvällen tillsammans, men så blev det inte. Jag fick iallafall träffa dom, men tyvärr inte träffa Sofia. Äsch. Vi ska ses snart ändå!!!

Nu har jag sett på spionfilm med Julia Roberts. Alltså. Inte sett en film med Julia Roberts, utan en film med Julia Roberts. Ah. Ni fattar. Men det vore ganska coolt att se en film med Julia Roberts.

Sludder hit, sludder dit. Sova låter bra. Godnatt!

när livet vänder, ska jag ännu be: come give me love.

jag ska visst åka nu nu nu, och har sitter jag och bloggar. sämst av mig!
tänkte bara, en liten outfitbild. jag känner mig väldigt indie, och passar inte i det där bandet. men det kostade 10 spänn, så whatevah.

hej på er! ha en trevlig kväll!




jaktsäsong

är så förvånad över att folk är så långsamma.... esch.

nu ska jag snart till vadstena och träffa fina vänner. jag vet inte hur eller var, men på något sätt blir det och det gör mig glad.

annars kan jag stanna hemma och läsa strandberg. Alexander, jag är fast!!!!!

Jag ska fånga en ängel

Ted Gärdestad. Vilken man va? Just nu lyssnar jag på de där låtarna jag stod och mimade till när jag var liten. Då jag alltid snodde mammas skiva, men mamma var snabb med att sno den tillbaka. Jag får lite ont i magen, gud vad bra det är. Kan inte ens bestämma mig för vilken som är min favorit (om man bortser klassikerna på alla svenska hits-skivorna) för allt är så tralligt och mysigt. perfekt nattmusik faktiskt. men nehepp. om man skulle ta och sova nu? vända tillbaka dygnet?


Jag ska fånga en ängel

Chapeau claque

Angela




tradelitradelatradera

Det mysigaste man kan göra på senkvällarna (eller just nu: natt) är att sitta på tradera och drömma sig bort. det finns så himla mycket fint och man måste typ passa sig så man inte lägger bud på allt och alla ens pengar försvinner.
Nu har jag precis vunnit två vintage halsband, trähalsband ofcourse, för sisådär 50 kronor. Jag hoppas de är fina och att de kommer hem snart. så himla värtis. Och hittills under min traderakarriär har jag vunnit två auktioner och jag är supernöjd. Bästa grejen var att köpa julklapp till pappis, den skulle jag aldrig hittat i en vanlig affär och pappa var ännu nöjdare än jag. Där ser ni!

Askungen och de 7 dvärgarna

Jag var hos min bror och firade att han närmar sig mer 40 än 30 och det innebar även sjukt massa mys med de små brorsbarnen Jag fick lite qualitytime då de två faktiskt kunde vara med mig samtidigt, utan massa puttande och skrik. Med Pelle i knät och Pauline bredvid läste vi Askungen och Snövit. När Pelle sedan valde Bamseboken, vilket innebar att han helst ville peka på Bamse på alla sidor slutade det dock inte lika bra. Men en halvtimma fick jag med dom och de var hur gosiga som helst!

Man blir dock alldeles slut av att vara en populär faster (inte för att skryta, men så är det faktiskt!), så nu hoppar jag ner i sängen nu och läser lite Mats Strandberg. Honom har man läst mycket om på sistone (hrm, alexander) och alla har skrivit mycket bra saker (hrm, alexander). När det visade sig att jag just nu läser en bok av självaste Strandberg blev folk alldeles lyriska (hrm Alexander). Men, det återstå och se vad jag tycker och om han är så bra som de säger (hrm, alexander)

GODNATT

Alva utmanade mig

Nu har det nya nyttiga året startat och jag har köpt gymkort men inte varit där pga förkyldningen. Iaf. Jag vilar upp mig bäst det går och börjar med sockerstopp. Från och med 2011-01-06 till 2011-02-06. Alltså en månad.
Stackars er bloggläsare, ni kommer få följa med i mitt lidande, för om det är något som är svårt så är det att helt plötsligt säga nej till sådant som kroppen är så himla van vid, även om det inte handlar om att svulla.

Mitt sockerstopp innebär att jag inte äter:

..Godis
..Glass
..Chips
..Kakor/bakverk
..Läsk
..Och i princip allt annat som är fullproppat med socker.

Någon som antar utmaningen? ;)




Don't rain on my parade

Jag kunde inte sova inatt. Trots att jag läste länge och spelade spel på min iPod för att bli trött var jag fortfarande vaken när mamma gick upp vid 5-6. Så himla jobbigt, och det enda jag tänkte var "jaaaag måste sova nu, jag mååååste sova nu, jag måste soooova nu, jag måste sova nuuuuu!!!!" hatart! sen somnade jag och vaknade vid 1, stekte några ägg och fastnade framför en 60-talsmusikal på TV. För en gångs skull var det inte Sound of music, utan den hette Funny girl och var jättemysig och rolig.  Den tänker jag verkligen se igen och rekommenderar den varmt till er alla andra!

Nu ska jag dressa upp mig lite inför brushans födelsedagskalas.




Nyårslöfte 2011: använd mer smycken!

Jag tog en nattvandring på tradera. Har lust att lägga bud på allt.
Älskar träsmycken, typ det finaste jag vet.



Sällan. Mer sällan. Sällare. Sällaner.

Idag har jag städat, ätit nybakade bullar och tittat på disney chanel med en go brorsdotter. Jag har gått en kvartersrunda och lagat mat.  Jag fick besök av en bästa vän. Vi har sett Allsång på skansen-resumén och druckit te.  Vi har myst i min säng och pratat om himmel och jord. Jag har blivit lite pepp på framtiden men samtidigt lite räddare för den. Vi har haft det trevligt och jag kan åter igen konstantera. Du är guld! Alls dessa ögonblick sparar jag i hjärtat, för de blir allt sällaner men är dock så viktiga och betydelsefulla. Nu tar jag mig en kopp te och ska åter igen fundera på livet efter detta. Det kanske finns något bakom horisonten. Någonstans att befinna sig i höst. Tvivlart. Puss



säger du att du är min vän, så är du kanske det.

Religionsuppgiften inskickad! Jag blev faktiskt fruktansvärt nöjd med den och hoppas verkligen att läraren ser min inlevelse. Jag skrev så att tangenterna glödde de sista timmarna och det blev verkligen ett brev till min muslimska pojkvän. Och även om jag älskar honom sjukt mycket är jag ganska säker på att han kommer göra slut med mig nu.

poor me.

nu tänker jag faktiskt sova. tidigt va? jag tänkte faktiskt bli frisk och utnyttja gymkortet imorgon. plus att jag ska träffa en ven. med ä.

så GODNATT då


This is soooo cooool

jag tappar hakan. har snart kollat på allt de har gjort och hakan rör typ tårna.
framförallt den här.





dagens bästa

tog på mig kläder, åt en banan, flyttade ner datorn till köksbordet.
nu kanske det funkar lite bättre för mig? känner mig som en ny människa.


När Alexander tipsar...


Michael Bublé - Hollywood


vickar på tårna

Masala Chai

Jag är så förkyld att till och med mitt te har tappat smaken.
Sitter fortfarande i pyjamas, under täcket. Här ska det skrivas religionsuppsats (för risk att bli långrandig).

Somnade 4 i natt. Smart va? Låg och läste den där boken i tre timmar. Ville aldrig släcka. Så dödligt bra.
Synd att mitt te smakar bajs.


Det är ju fett.

Lyckades skriva en halv sida religon på 30 minuter, hej framgångsrikt för att jag vara jag faktiskt! Men om det är någon som tycker om att skriva brev till läraren för att berätta om sina religösa sproblem med sin muslimska pojkvän så är det jag.

Nåja. samtidigt som jag gör detta MVG-arbetet (ska banne mig få MVG!!!!) lyssnar jag på självaste Jamie Cullum. Pursuit-skivan är så hiskeligt bra. Jag skojar inte alls, utan sitter serisöt och ryser till var och varannan låt.
Så den som läser det här men inte lyssnar på låten här under är dum i huvudet.
Jag är ganska dum i huvudet som pluggar till Jamie Cullum, det är då det inte blir så mycket gjort.... (vi skyller på det iaf :))

Är lite sugen på att dyka ner med min "skönlitterära" bok igen. Eller låt oss säga en vanlig, hederlig chick lit bok. Den första på aslänge, gud vad jag gillart. Bara dyka ner i kärleksproblem och fnittra förtjust. Det bästa med looooooov! (som jag ska ha för resten av veckan. inget jobb, bara en massa plugg att ignorera. PERFECT!)


Jamie Cullum - Not while I'm around

helzåfrik.

Ikväll har jag köpt gymkort typ 100 meter hemifrån. Så imorgon ska jag dit och börja mitt nyttiga 2011.
Och snart ska jag börja mitt religionsarbete. Ska bara krypa ner i sängen och läsa lite skönlitteratur först. Man måste väl få vila nån gång eller??

dom hade mycket att säga, men vad var det dom sa?

idag räckte det med att jobba 4 timmar och 45 minuter. då hade jag stampat tillräckligt i blask.. Hatar vinter ibland!
sen fattar jag inte vad problemet är. VARFÖR ska facebook göras om hela tiden? det blir verkligen bara sämre och sämre!!! GAASH.
och det gör mig inte gladare direkt att jag måste göra religionsarbete ikväll och imorgon. flera sidor och jag har inte ens börjat. smartare människa har man ju träffat faktiskt.


men egentligen är jag på bra humör.
jag har bara blivit sjukt dunderförkyld och det är fett jobbigt. fett.

highlights from new years eve

tänket bara skriva ner lite grejer som var sjukt värt på nyårsafton.

- alla middagspresentationer.
- alla skålar som utbringades! speciellt skålen för min mamma och "det här är faktiskt ett glas"-skämtet.
- den exemplariska värden.
- dans och sång till calleth you, cometh I med Ida strax efter tolvslaget. så.himla.värt.vare.
- allt övergick till skånska. Pek på munnen, "det här är mitt alko-håååål"
- när alva säger till björn att hans mamma har sjukt många fina nagellack. "jaha, så du har rotat i skåpet?"

ville bara dela av mig av dessa momentos, för jag skrattade och fnittrar lite fortfarande.

Däremot sjukt pissigt av den som stal 600 spänn från Björn. Det är bara inte okej! (hoppas du har fått tillbaka dom?)


I'm sixteen going on seventeen

Då var det  första januari tvåtusenelva då. 1/1-11. 1-1-11. ett - ett - ett ett.

Det blev nyårsfest hos Björn som startades med lite smällare och fin middag, som övergick i dans, för många glas vin och skånska. Det var en sjukt lyckad nyårsafton som avrundades med dyr taxi vid 6-tiden hemma hos Frida. Sov bajs, har fått en idiotiförkyldning på kuppen, så jag var go och glad kexchoklad när jag vaknade. Man kan annars säga att jag mådde som förtjänat?
Kröp upp i Fridas säng för att titta på nyårskonserten och en sak kan jag konstantera. Jag kommer seriöst inte överleva 2012 om jag inte får starta året med Frida, Alva och nyårskonserten. Traditioner är till för att hållas!!!

Mamma kom och hämtade mig och väl hemma parkerade vi i tvsoffan. Först såg vi på Ivanhoe (mmh, snygg kille den där Ivan), sen såg vi kungabröllopsbajs, sen blev det Sound of music som jag hest trallade med i. Jag skojar inte, den filmen slår alla andra med hästlängder! Till sist avlsutade vi tv-tittarkvällen med Patrik 1,5.

Nu kryper jag ner i sängen. godnatt!





RSS 2.0