Monki Spring/Summer '11




1) Imorgon är det mars. Mars = vår. Varför är det fortfarande snö och slask ute?
2) Varför får jag inte lägga mina pengar på fina kläder för?
3) Håll mig hårt annars smiter jag.
4) Det lär jag göra ändå. Raka vägen till Monki. HEJDÅ!





Stay with me

Mitt tangentbord börjar ge sig. R och V måste jag slå på som det är ärsta kriget. VVvvvärsta kriget.

Allt är värsta kriget. och speciellt när jag lyssnar på denna skiva, då blir det krig inom mig. Jag vet inte vaför, men jag känner för att slita ut min mage. Det är en känsla av hopplöshet där inne. Sådan där typisk suck. Jag visste det. Och varför visste jag det?

Jag fattar inte riktigt hur jag är funtad, var har jag mig själv? Vad är det för fel? Suck.
Vet ni vad jag gör? Jag ser fram emot dubbelavsnitt av Top Model ikväll. Seriöst, jag orkar inte tag i något alls, även om jag har hundra saker att göra. Jag ska väl antagligen gråta en skvätt till den här och den här
och den här:


skärmklipp


Tar vrålåket mot jobbet nu



Vi kände oss som hemma, Josef och jag!

Awsome


And that's how it is

Jag kan ju inte bara lämna bloggen orörd efter det här.
The Ark som pausundehållning i melfan var verkligen episkt. Vilket framträdande!!!! Snacka om att alla tävlande bidrag var världens skämt i jämförelse, snacka om att visa var skåpet ska stå. Snacka om, snacka om, snacka om.

Jag lägger upp den sprakande showen på bloggen så fort det kommer på youtube. Lovar.



Home again!

Så var man hemme igen. Usch och fy. Tänk om man fick åka skidor i en vecka till...
Eller om man ändå fick komma hem till våren. Vad är det här? Kallare än Österrike?? Inte okej nånstans...

Nu ska jag ta en dusch och sedan slötitta på melodifestivalen. Jag lär antagligen sova sen, för jag är helt död. Sov inte mycket i natt och har ont i hela kroppen.

Det lär komma ett bildinlägg inom snar framtid också. Om ni vill?

Knödel

Åh sikken trevlig kväll. Hotellägarsonen sa att jag var kvällens bästa sångerska, åh jag är liksom blixtförälskad. Mina trötta knän vek sig och pladask låg jag där på golvet... eller, ah. Så föll Karin för den österrikiska, 30-åriga servitören. Cutiecute.

Nu är väskan packad och jag har krypt ner i sängen. Imorgon är det sista skidåkardagen, sen åker vi hem på kvällen. Om allt går som det ska så är vi hemma i Sverige på lördag kväll. Usch, en vecka går för fort. Jag funderar seriöst på att skita i allt jag "planerat" och flytta hit nästa år. Till världens bästa ställe.  Jag har varit här 15 gånger, varje sportlovsvecka sen jag var 3 år. Min pappa startade denna bussresa för 19 år sedan, så första gången var i mammas mage. Inte konstigt att jag har seperationsångest varje gång jag ska härifrån. Vill så gärna stanna här en vecka till, jag har inte fått nog än!!!!! Jag skulle nog varit österrikare egentligen.


Bild från högsta toppen på Turracher Höhe. Där är det så vackert att man får ont i hjärtat.


STOPPLJUS?

Igår och idag har varit übernaiz. Strålande solsken, blå himmel, fina backar. Tipp topp. På kvällen åkte vi "sledge", en upplevelse utöver det vanliga... Detta innebar kälke i mörk skog och ner för nypistade backar. Hur kul som helst!!!

Snart ska jag på Österrikisk afton, med allt vad det nu kan innebära! (något nytt för i år). Därför måste jag sätta fart nu!!!! Speciellt försöka sminka bort den blanka röda näsan...  Mamma kallar mig för stoppljus, vad menar hon med det?


Haben Sie Augensuppe Essen?


Kanske ska tänka om?


Glühwein und apfelstrudel, bitte


Utsikt från balkongen. Det är rena vårlandskapet nere i dalen, plusgrader, fågelkvitter och porlande bäckar. Men så fort man kommer upp ovanför molnen finns det massa snö att leka i.


Efter några timmars skidor är det gött att dricka lite glühwein och äta lite apfelstrudel så har man massa energi och så kan man göra riktigt snygga carvingsvängar.


Med solen i ögonen. Ser dock väldigt missnöjd ut (det är jag inte!!!) i morgon ska jag LE stort!


Kameran är än så länge inte särskilt varm, men från och med i morgon ska det fotas hej vilt. Och inte bara på fika. Det är ju ganska vacker här....

Nu ska jag äta mat! Är det en Almdudlerkväll ikväll? Jaa, det ärre!
HEY!

Jack Sparrow

Efter en lång och härlig dag ligger jag nu i hotellsängen och tittar på Pirates of the caribbean 3 på tyska. Då jag inte ens sett den på engelska är det extra spännande!

Dessutom är musiken dööödligt bra.
:)

Daska bäver

Jag, Josef och Ida har spelat Daska bäver och skitgubbe.
Kocken sa att han gillade väderstadknäcket och det spekuleras i om han har gått ner i vikt...?
Paul jobbar här som vanligt och även han ser lite mager ut. Jag undrar om han känner igen mig? Någon dag ska jag hälsa på honom "Guten tag Paul! Jag är en av de där fnittriga tjejerna.... Du är fortfarande jättesööööt"

Nu ska jag sooooova. Imorgon ska vi till Gerlitzen, där finns favoritbackarna. :)
(och förlåt Kristin för att bloggen handlar om Österrike. Men så är livet just nu. Återkom gärna om en vecka! ;) puss)

Missbruk av ordet sinnessjuk?

Hej på er.

Go och glad efter en dag i backen?
Njae, inte precis.
Det var jättekul att få åka skidor igen, det är verkligen bästa som finns. Men tyvärr var inte mina skidor något att hänga i julgranen, de var tok för mjuka och gick inte alls att carva med. Haha, jag bröt typ ihop efter sista åket. Hotade med att stanna inne på hotellrummet resten av veckan. Därför har jag hyrt nya och LÄNGTAR nu tills imorgon då jag får prova dom.

Sen har jag insett hur mycket det betyder att ha kompisar med sig på sånna här resor. Det är sinnessjukt vad jag saknar Matilda. Jag har ingen att bråka om spegeln med, sjunga i liften med, prata skitsnack med tills man somnar...
Inget fel med min familj och de andra som är med, men de är inte Matilda eller Beccis eller Kristin eller Anna-Karin....

Jaja. Det löser sig, det har bara gått en dag än så länge.
Och jag behöver sova, är övertrött. Men nepp, först ska man vara lite social och äta mat. Typiskt.


citat

Ligger i min hotellsäng och tittar på melfan. Eric Saade går till finalen och jag tänker på emmaboda 2010.

29 juli 2010 20:09
Från: Frida

Nej, erik saade sade att det var erik saade sade han. sade

Klockren smskonversation. Dock tänker jag inte avslöja vad som stod i de andra, för nu, mina kära vänner. Nu ska jag sova. Jag la mig i sängen redan kl 8 och har halvsovit sen dess, men nu äntligen ska jag få sova på riiiiktigt. Imorgon: SKIDOR :)

GODNATT


sannerligen Frida

Hahaha, vem sitter på sitt hotellrum och asgarvar.
- I do.

Nej, jag är inte på Costa Rica. När inlägget publicerades var jag på autobahn i Tyskland och tittade på filmen Hackiko. snyft!  Hihi, det var ett roligt skämt och det var antagligen bara Frida och Björn som fattade. (förlåt om jag är ond och ljuger här på min blogg!). Och nu kan vi konstantera att förinstallerade blogginlägg fungerar! ;)

Just nu befinner jag mig i österrike! Vi har kommit till vårat hotell och vi har tagit den första turen till SPAR. Då jag är ganska infödd i detta så var det inte så konstigt att jag direkt gick till Milkahyllan, Almdudlerhyllan och Tictac-hyllan.. Nu har jag ett lager så det räcker imorgon också då affärerna är stängda.
Resan har gått bra, mitt rum är mysigt, jag har tagit en oförskämt lång dusch och har "korkat" upp årets första Almdudler. SINNESSJUKT vad gott det är!

Nu ska jag gå till grannarna innan jag är redo för Suppe. GALANT.
AUF WIEDERSEHEN!



Man kan ha det sämre.

Mina föräldrar är sådana luringar alltså!
Här trodde jag att jag skulle till Österrike, men tydligen inte. Nu har jag suttit på Arlanda i snart 8 timmar, på grund av snökaoset tar det lite längre tid innan man kommer till COSTA RICA. Det var därför de sa åt mig att ta med bikinin... Jag som trodde att jag skulle slappa på hotellspaet i Österrike ska nu tillbringa en vecka vid Karibiska havet. Nej men ser man på!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rackarns att jag glömde kamerabatteriet hemma, i väguttaget.
Smartare människa har man väl stött på.

Jag googlade lite bilder. Om bara det där flyget går snart kommer jag snart DIT! Det ska vara som Robinson.




vi ska sy och vi ska fixa.

Fixa dona. Dona fixa.
Jag känner mig i stort sett klar. Började dagen med ett överraskat besök av brushan som fyller år idag. För att fira honom köpte vi semlor som jag fortfarande vill spy upp. Haha, jag mår verkligen illa. Nu när jag har avslutat sockerförbudet (som jag haft sen början av januari) är det verkligen kämpigt att äta socker utan att må jätteilla. Dock är det för lätt att äta sockret igen... Rackarns. Men jag antar att jag kommer vänja mig i Österrike, där ska jag inte snåla med kalorierna. Där ska jag dricka Almdudler varje dag, plus att jag måste dricka en öl eller två i en solig stuga nu när jag har ålder inne.

Det här blir antagligen sista blogginlägget innan jag åker (typ om två timmar...) och innan dess måste jag bädda sängen, sy ihop min sovmask, äta fiskgratäng och packa ner datorn. Väskan är överfylld med kläder som alltid, och handbagaget är fyllt med plugg som jag inte ens kommer röra.

Allt är som det ska.
HA ETT FINT LOV HÖRRENI! Vi höres, vi synes. PUSS


Barabappa.

Idag när jag sa hejdå till Björn sa han: "vi ses på bloggen",  "glöm inte blogga" eller nåt sånt där. (jag ursäktar att jag inte kommer ihåg vad han sa precis, men han sa något om att jag skulle blogga iallafall). Jag blev så himla glad, klart jag ska blogga. Jag åker ju inte till något U-land direkt, även om jag kanske inte kommer prioritera datorn väl på plats. Men då jag är beroende av spotify plus att jag har tänkt att titta på sjukt massa film på vägen dit (och skita i jazz och allt vad det nu heter) så har jag givetvis datorn med mig.

Anyway. Då berättade Björn (eller om det var Frida?) att man nu för tiden kan förinstallera blogginlägg. Man skriver de i förväg och sen så dyker de upp när man själv vill. På en amatörblogg som min!!! YEAH. Då fick jag idén att leka en lek. Jag skriver några i förväg och så blandar jag de med de skrivna i nutid och så gissar ni på vilken som är vad.
Eh. Okej. Det kanske inte var så himla roligt... Men jag måste prova på där funktionen i vilket fall.

Och nu skall det fixas in i det sista. För om jag blir klar i kväll (natt?) så kanske jag kan orka med en springtur innan jag sätter mig på en buss i 28 timmar...  It sounds like plan for me!

Packad

Jag har redan skrivit om hur dålig jag är på att packa.
Tänkte bara skriva det igen. Jag är sämst på att packa.
Helt sinnessjukt.

Sen tänkte jag dela med mig av en fin liten bild från förr. Klassens tvillingpar nummer 4, höstterminen i ettan.
Jag bara älskart!







Sickling

Aj aj i huvudet. Aj aj i halsen. Aj aj i kroppen. Skulle inte förvåna mig om jag också blir sjuk nu. Lagom till Österrike och sådär...

Jag har just kommit hem från min broders födelsedagskalas, vilket var mycket trevligt!
Nu har jag börjat packa och hela min garderob ligger i tvsoffan. Jag fattar inte varför det ska vara så svårt att packa, varje gång?
Jaja, nu ger jag upp för idag. Jag packar ändå bäst under stress, så det får bli imorgon natt för nu orkar jag ingenting. Orkar inget som låter eller lyser starkt (hejdå datorn) så det blir en dusch och sen hopp i säng. Imorgon är det ju en viktig dag. Sista folk- och rövareföreställningen inför alla esteter... spännande.

Jag hade tänkt att lägga in en bild på mina kap från Body Shop idag, men nä. Pallaaante

Error

Jag gick för att träna - men kom inte in på gymmet. Taggen funkade inte, jättekonstigt.
Gick hem och hade bara matte i huvudet. Kokade te, tände ljus och tog fram matteböckerna... Fel block.

JAG ÄR SÄMST I HELA VÄRLDEN.
Ibland. Ganska ofta.
Men. Jag har te och jag har tända ljus. Kanske är dags att bestämma framtiden lite mer.
Nu är jag snart anmäld till högskoleprovet också. Så himla dumt.

det står i musikkalendariumet


Inte alls fel datum. Vi kommer tillbaka 1 mars, 2012. Hihi



onepiece

VILL HA!


gottigottigott

ÅH vad jag älskar dessa sovmorgnar!!!!!!

Roses are red

Jag blev sisådär äcklig trött.
Nu har jag druckit upp mitt rabarbergrädd-te och ska krypa ner i sängen för att sova.
Imorgon tänker jag verkligen ta vara på sovmorgonen. Börjar inte förrän halv2 med en liten pianolektion och innan det ska jag försöka gå upp för att gymma lite.

Helt okäj. Godnatt


Storbandskonsert





Här har ni de bilder som inte blev suddiga.
Jag ser lite psyko ut, men det var så här jag såg ut kvällen till ära!

dagens ros går till

Jag älskar minsann att stå på scen och sjunga. Typ den bästa kicken man kan få.
Dessutom borde det nästan vara olagligt att gå i en sån bra klass som jag går i!

Ikväll har jag haft det supermysigt. Roddning, pizzaätande och en toppenbra konsert.  Det är så himla roligt att se hur alla har utvecklats dessa tre år, vilket är massor! Alltihop var så himla bra! Allihop var så himla fina. Jag tog några bilder, men tyvärr blev det mesta väldigt suddigt.

Ville i allafall säga det.
Jag tycker så mycket om er. Mycket, massor, mest.




Några klick från torsdags




Landt der berge

Om en vecka, just vid den här tidpunkten, kommer jag befinna mig i Döbriach. Jag har antagligen ätit en god trerättersmiddag efter en härlig dag med skidåkning i Alperna och ska nog krypa ner i min nybäddade hotellsäng... Mmmmm, inte för att skryta meeeen....  

Den här veckan kommer gå så fort. Imorgon är det storbandskonsert och alla som ska medverka verkar lite småskakiga redan. Jag kan bara min text varannan gång jag kör låten, vilket känns lite sådär... Men jag kommer vara klädd i den snygga nyårsklänningen, så om det går skit så har jag i allafall varit snygg!

Tisdag och onsdag kommer vara vanliga skoldagar. Torsdag är resursdag med lite roligt ditt och datt och på fredag ska väskan vara färdigpackad för då åker vi. ÅÅH. Ni anar inte hur skööööhööööhööönt det ska bli!  Jag har längtat efter denna resa sen i fjol, trots att jag kommer sakna sällskapet något fruktansvärt. 







Hann att lyssna på den här 6 gånger under vägen hem


Håkan Hellström - Jag vet vilken dy hon varit i

Blue skies smiling at me

Alla estettreor som har sång som första (eller i vissa fall andra) instrument ska få jazza till med en massa blås imorgon på den årliga STORBANDSKONSERTEN, 19.00 I FOKUNGASKOLANS AULA. Kom dit! Det kommer bli en trevlig kväll! :)




Efterlyses igen!

På tal om försvunnen film så går ROCK STAR på TV just nu.
Jag dör jag dör jag dör. Den är så bra!
Jag som just tänkt att sova tänker nu titta på film tills halv3.

För övrigt så efterlyser jag den här också. Jag ska aldrig mer låna ut mina filmer.



Efterlyses: Havanna nights

Jag hittar inte min favoritfilm. Den har varit borta nästan ett år nu och jag fattar ingenting. Dirty dancing 2: Havanna Nights är ju finaste någonsin och det var dumt att låna ut den till någon som jag inte minns vem det var...

Snälla ta en extra kik, för om jag får tillbaka den blir jag gladast på jorden.




Blahblahblahblah

Så här tycker jag just nu.
Mår lite illa, men är glad att Daniel Karlsson är så snygg iallafall!



förlåt för mitt ständiga uppdaterande.

I know you goin though some stuff now you feel like giving up now your spot is
tuff now but how can you learn if ya don't fall how can you walk if first you
don't crawl but though it all you keep blessin me why they pressin me and they
testin me they keep stressing me because they never heard a preacher flow show, go, know


Kirk Franklin - A lovely day

Say say say

Till sommarkonserten kanske?


Michael Jackson & Paul McCartney - Say say say

På spåret

Pappa gissar rätt på frågorna om Eurovision, tillskillnad från de i burarna.. ho ho ho.
Ja, man kan ju säga att jag har det i blodet!



Har nån hört nåt om Hurricane?

Sitter här och tittar på Augustifamiljen som spelar på På Spåret. Snacka om att jag blev extra glad av att se dom eftersom jag såg dom igår.  :) :) Hihi. Daniel Gilbert, förälskelsen nummer 2.

Det är Miss Li som sjunger med dom idag och hon är så stört snygg. Ni ska se hennes hatt! Hatthatthatthatthatt. Jag vet inte vad som har hänt med mig.


En liten knodd

ÅH!  En av mina topbloggare har blivit mamma!!! Underbara Claras blogg har jag följt snart i två år och den är så fin. Jag har följt henne genom hela hennes graviditet genom hennes mysiga blogg och nu (efter långa 9 månader) har hon fått en son. Oj! Jag blev nästan patetiskt glad!

Annars. Det är fredagskväll. Tänd brasa. Hemmagjord kaffelatte. Nya joggingskor på fötterna. Katt i knät. Exklusiv konsert med Local Natives på SVT2. Klubbland är det bästa på fredagskvällarna. Sen På Spåret.
Ja, vad kan man säga mer än att jag har bosatt mig i fåtöljen för resten av kvällen och jag ser såhär nöjd ut:




Jag vet vilken dy hon varit i

Det känns orätt att gå i skolan en sådan här dagen efter. Idag skulle jag helst ligga i min säng, titta på bilder, youtubeklipp och lyssna på musik med Håkan Hellström. Inte slösa mina timmar på Nutida Konst.

Gårdagen. Den var helt enkelt guld och jag är seriöst kär i den där Håkan. Charmig, snygg och alldeles alldeles underbar. Jag var nog lycklig hela konserten igenom, sjöng mig hes eller stod och ryste. Tillsammans med finaste finaste vännerna på denna planet. Jo tack.

Nu måste jag tyvärr dra mig, dags att dirigera lite. Håkan var grym på det igår. Jag ska bli som honom.
På återseende folket.

Fly fly fly mc

Det blir aldrig som man tänkt sig....

Istället lyssnar jag på pojkpop av bästa slag och inser att jag vill träffa FOLK. Dessa låtar innehåller så många tonårsminnen. Trojenborgsskolan, innebandykvällar, vadstena.

Det är skam om ni inte lyssnar på dessa. Så frrrruktansvärt bra.



Mcfly - Transylvania

Mcfly - Little Joanna


Och glöm inte besöka min andra blogg och lyssna på riktig internationell musik... hehe

Håkan kraxar

Kom hem från skolan och upptäckte att jag visst har kvistar och löv i håret. Fortfarande. Tack, du är så himla gullig Freddan!

Just nu blev jag lite ledsen, jag hittar inte min iPodsladd. Jag som ville lägga in Håkans nya skiva i den lilla vännen. :( Till en början tyckte jag att den skivan var lite sisådär, men nu efter ett par lyssningar har jag ett nytt beroende.  Älskar första låten, flöjten... hihihi. Om jag inte hittar sladden kommer jag banne mig sitta med cd-spelaren på tåget....

ÅH så pepp jag är på morgondagen, då ska jag ju premiäras. Se Håkan för första gången i mitt 18-åriga liv, vilket är på tiden då jag lyssnat ganska flitigt på honom sen 4 år tillbaka.. Jag är nästan lite nervös, har så stört höga förväntningar nu....





du är så himla kokobäng

Lina är sjuk i huvudet. Hon läste min blogg, såg min bild på mina händer och började aaaasgarva. Nu har hon asgarvat i en kvart (och hon gör det fortfarande...)

haha! du SJUKA kvinna

Jazzå




tappade bort leendet



Men trots det är jag väldigt glad. Jag sjunger som Ted Gärdestad. "Vilken härlig dag."
TACK Emelie (Empanpempan, pumpa, pimparn), Lina (flina) och Jakob (Stjärtis) för denna oerhört trevliga eftermiddag. Det är så jag skulle vilja äta upp er, allihop.




Blue hands singing a song

Lina och Amanda tyckte jag var konstig igår när de satt på deras tåg och jag jag viftade med min hand på andra sidan perrongen. Jag ville bara visa att min hand var fett förfrusen. Den var seriöst helt blåå...



Nevars, fingrarna var helt gula och äckliga. Jag gick från skolan MED vantar och det var inte ens kallt. Ändå hade jag ingen känsel i fingrarna när jag kom till rese, det kändes inte ens när jag bet på dom. Sjukt konstigt.
SÅ DET SÅ Amanda och Lina, som trodde att jag bara var konstig när jag sa som det vaaaar.



puss

imagine







Limma limma limma limma bort din sura min!

Hur många lyckas få hem ett par snygga solglasögon på posten och förstöra dom en timma senare? Förutom jag alltså....


HOPPAS limstift fungerar.....




Uriel

Jag ser fram emot hur jag ska börja dagen imorgon. Det första jag ska göra är att sjunka ner i en frisörstol och bli ompysslad. Sen ska jag vara laddad för ännu en sjukt lång dag. Kommer hem vid halv10...
I love estet


Bild jag ska ta med till frisören. Vi får se hur det slutar....

collage



Två poteniella studentklänningar finns i H&Ms nya kollektion... Galet snygga!
Även shortsen är helt amazing. Tänk er dom i vår när man är i ett (förhoppningsvis) varmt Italien...  Jag hoppas verkligen att dessa kläder säljs i en vanlig H&M-butik, för plaggen är faktiskt inte så farligt dyra. Shortsen kostar 149, kjolen och den rosa klänningen 199 kr och den vita drömstudentklänningen kostar 499. SOMMAR? - JA TACK!

Hattfnatt

Min farfar är så söt! Idag var han riktigt i gasen förstår ni. Han gick mannekäng, visade sin trollkarlshatt som han hade på den tiden han arbetade som pastor och även en annan hatt som han köpte på 70-talet. Denna hatt fick gå i min ägo och jag är redan förälskad. Jag vill liksom inte ta av den från mitt huvud.

Jag har redan bloggat om att jag ska bli en hattmänniska i sommar. Varför inte börja redan nu?
Jag ska bara vänta tills det blir lite bättre väder, för det är en fin hatt förstår ni. Den vill man inte ha regn och blask på.

Så här cool är jag just nu!

Gillaeurovision

Högt älskade bloggläsare. För er skull har jag gjort något nytt. Jag antar att ni alla inte vill läsa om schlager hela tiden bara för att jag råkar vara den största nörden jorden skådat.
Faktum är att jag sedan jag gick i åttan alltid har bloggat om schlager. Huvudsakligt om Eurovision, men även om melfan. Förra året var jag jättedålig på det, jag hann verkligen inte, men i år(!) ska jag banne mig hinna med det också. Därför har jag startat en underblogg som endast handlar om Melodifestivalen och Eurovision. Den finner ni här!

Så, nu kan alla melodifestival-hatare vara lugna.
Denna bloggen fortsätter i samma anda som alltid.


Inte så pjåkigt.


Källa Wikipedia: Jesolo har en sandstrand som är cirka 15 km lång
Annan fakta: I slutet av april- början av maj är det 17-24 grader varmt. I havet är det 13-18 grader varmt.

Någon (eh, jag) tänker ta första doppet i Medelhavet i år!

PEACE AND LOVE 2011!

Biljett vunnen och några sparade hundralappar att lägga på annat.
SÅ HIMLA VÄRT! Hoppas bara de släpper sjukt massa bra band nu! :)
SÅ SES VI I BORLÄNGE DÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





2010. Pretty awesomeee!

Dagens schema

* Äckelmatte
* Gym
* Äckelmatte
* Fotoalbum
* Äckelmatte
* Melodifestivalen.

Att läsa Matte C är nog det dummaste jag någonsin gjort. Jag har aldrig haft sinne för siffror och min effektivitet ligger på minus, så det är inte konstigt att jag måste tillbringa min lördag åt att räkna.
Men först ska jag sitta vid datorn en kvart. Måste hålla koll på mina Traderaaffärer... (peace and love-biljett för tusan!!) Just nu tittar på jag på facehunters blogg. Denna outfit - ja tack!






Melodifestivalen

Ikväll är det äntligen dags igen, ja! Jag vill faktiskt säga äntligen för jag har längtat sen förra årets spektakel. Då var det ett hemskt år och det var verkligen förargligt att Anna Bergendahl vann och skämde ut Sverige i eurovision. Det var nästan så jag grät. Men i år har jag förhoppningar om att det blir bättre. Att svenskarna är lite smartare och röstarn på sådant som kan funka i Eurovision. För det är ändå det som är grejen, det är det som är det viktiga. Melodifestivalen är bara förfesten.

Men det är inte med en klackspark som man är en Melodifestivalenörd. Nej man ska hela tiden ta emot skit. För just det, det är ju inte coolt att titta på Melodifestivalen. (Förlåt jag glömde!) Det är inte särskilt indie och det står ju i regelboken att man ska vara emot det, för det är töntigt töntigt töntigt! Suck suck! Att jag inte förstår bättre?
Igår var det två (väldigt fina damer) som verkligen gav skit åt hela Melodifestivalen.  De verkligen suckade åt mig, gav sura kommentarer och jag kände hur mycket fel jag gjorde som ens tittade på det där skitprogrammet. Ja, jag blev faktiskt lite sur och jag tog lite illa upp. För jag förstår verkligen inte vad som är problemet? Varför ska man inte tycka om denna folkfest? Är det för att det är så kommersiellt? Att alla radiostationer ska slakta alla låtar? Att det ändå aldrig är några bra artister som är med? Att artisterna säljer sig själva?
Visst, detta håller jag med om. Men för det är det en fest utan dess like. Det är nog den enda riktiga traditionen som finns i Sverige. Varför ska inte ja få vara med om den?

Jag må vara töntig. Men jag är iallafall inte ensam. Det lär vara några miljoner som bosätter sig i TV-soffan ikväll.
Så det så. Take it or leave it.

krusigt, långt och jättetjusigt mitt hår.

Jag sitter och kollar hårfärger. Jag vet verkligen hur jag vill ha det och det har jag vetat sen somras, men sist när jag var hos frisören missförstod hon mig totalt... En blandning av dessa tre, hur svårt ska det va?




Vad tror ni?

River en vacker dröm

Den tänkta utekvällen blev en hemmakväll istället - gött!
Jag har fått beställa mat, bastun är på, pappa har köpt gräddfil så jag har något att dippa morötterna i och snart kommer bror med frun, som jag träffade senast i julas. Mer än okej tycker jag allt!

Och förresten. Idag köpte jag och Fanny HÅKAN-biljetter. På tiden eftersom konserten är på torsdag. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Det här ser jag fram emot! Den här helgen ska jag så in i den lyssna in mig på nyaste Håkan-skivan. Yippiyippiyaaay! Peppa!


Folk och rövare


Överkonstapel Bastian goes fjortis bakom kulisserna.





Så här kan det se ut i Kamomilla stad!

you don't care a bit.

Mitt nya hatobjekt: Risbergaskolan i Örebro.
Måste de vara så här fruktansvärt duktiga ?! Gunilla har ju faktiskt en anledning till att berätta om dom på varje körlektion... Gaaah! Jag får prestationsångest!

Om man säger så här, jag har höga tankar om mig själv och mina flickor....


I'm a butterfly





Jag dör, så himla snyggt! Örebros musikgymnasium.
När vi åker till hemlig destination ska vi banne mig låta ännu bättre.

Like a new persson

Nu börjar jag vakna till liv igen! Yeah! Dirigerinsläxan kan jag snart som rinnande vatten, på fredag är det meningen att jag ska lära ut en körsång till hela gruppen så jag måste lära in alla stämmor och pianokomp. Jag kommer antagligen vara pissnervös men samtidigt är det här så himla kul, så jag ser lite fram emot det.

Nu när jag är vaken ska jag sätta mig och läsa matte en timme och efter det ska jag gå till gymmet. Det känns så himla bra att ha ett gym som ligger på 3 minuters gångavstånd. Det är ganska litet och det finns knappt något att göra, plus att hälften av det man vill göra är trasigt. Men om jag har tur så är det inget folk där och crosstrainern är ledig. Då kan jag trampa på tills det stänger. Bra plan!



I'm heartbroken

Hallå hey hey hey hey!! Det här händer inte bara? Vad har jag gjort för fel? KOM TILLBAKA TILL MIG!!!

Någon med mig skemta aprilo!
This is my sad eyes. böööl!






Gossip Girl

Tänkte bara tipsa om den här sidan som jag precis hittade. Massa TV-serier att titta på - gratis. Och än så länge har det funkat jättebra! Av någon anledning blev jag sugen på Gossip Girl, så det är vad jag nu ska krypa ner under täcket och titta på.  YES

http://www.free-tv-video-online.me/

Mardröm

Godmorgon!

Jag åkte hem tidigare från skolan, var så trött att jag höll på att ramla ihop. Det var jobbigt att köra hem och väl hemma somnade jag på kökssoffan två timmar. Usch, jag drömde värsta mardrömmen som utspelade sig idag. Den handlade om att jag låg där på soffan och sov och sen vaknade jag men kunde inte röra på mina ben. Jag fick panik i drömmen för det var så verkligt. Min telefon ringde och det var mamma som var hos farmor. Jag skrek i telefonen att hon var tvungen att komma fort för att jag mådde jättedåligt. Sen helt plötsligt sattes TV:n på även om jag var ensam hemma. Jag försökte stänga av den, men kunde inte röra mig!!!!! Helt plötsligt dök min bror och hans dotter upp, dottern hoppade upp på mig och jag blev jättesur och ropade på Jakob att han skulle skynda sig. Jag hade panik panik panik. Då fick jag ett sms av Kerstin som jag vaknade av. Pjuuuuuuh. Det var så verkligt, jag hade samma kläder som idag och låg på samma ställe. Jag trodde verkligen allt var sant!

Och nu när jag väl har vaknat har jag ganska mycket jag borde göra, men jag är fortfarande sinnessjukt så jag funderar på att krypa ner i sängen någon timma till. Titta på någon serie vore inte dumt...  Kanske att jag blir lite piggare och klarar av att gå till gymmet ikväll?


Lux

När jag åkte hem idag från Linköping körde jag med världens största flin på munnen. Allt är så bra just nu, jag är så himla glad över allt allt allt. Jag har bokat frisör och sminkning till balen, jag har bokat frisörtid nästa vecka så jag slipper kråkboet som befinner sig på min hjässa och sen. Sen är det klart att kammarkörens hemlighet som det har tisslat och tasslat om sen evigheters tid ska bli av.

Vad kan jag säga? När vi inte tävlar mot resten av världen ska vi sitta på soliga uteserveringar i vårsolen, bli fräkniga och dricka kaffelatte. Eller ja, jag hoppas verkligen att vädret är på topp när vi åker till.... Jag vet inte om jag får säga? Jag kanske ska vänta tills vi har fått tillåtelse att berätta om det? 
Anyway: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Bara för att kammarkören är så himla fin så snor jag en bild från Janne!


Turtletoo

Det finns så sjukt mycket jag vill göra. Det nya på min "have-to-do"-lista är att volontärarbeta  någonstans. Om det inte blir Afrika skulle jag verkligen kunna tänka mig att åka till Grekland och hjälpa utrotningshotade sköldpaddor. Det finns en organisation Archelon som jag mötte när jag var på Zakynthos för några år sedan och det arbetet verkade nästan idylliskt, leta lite ägg på stranden, gosa med paddorna osv.

Sköldpaddor är ju så fina. Titta!


zzZZzzzzzZZzzz

Hej, här har ni mig, det är jag som är överkonstapeln.

Jag är helt dödligt trött. Det var verkligen plågsamt i morse och linserna bråkade, så allt var bara baiz och slutade med att jag nu bara har en lins. Ser som en kossa...
Sen tog det hundra år till Kisa, men föreställningarna gick bra. Väl tillbaka på skolan missade jag pianolektionen eftersom jag var tvungen att irra efter parkering en kvart. Fann en flera kvarter bort från skolan... kuul.

Nu vill jag åka hem, men slutar inte förrän 17.
Sooova vore ju fint annars!

snark snark snark. zäta zäta zäta.



RSS 2.0