lite maia, lite packa, lite lämna linköpingslivet.


Maia Hirasawa - You and me and everyone we know

hjärtat mitt ler när jag tänker på er

LYCKA. SKRATT. KÄRLEK. VÄNSKAP.
varje dag.


OFÖRGLÖMLIGT











TJEJKVÄLL MED SINGSTAR OCH BUZZ ÄR EFTERLÄNGTAT.
SAKNAR DET.

Hemlängtan

I natt somnade jag till ljudet av Two and a half men på TV. Då var klockan 3.
Snacka om underbart att vakna till världens längsta dag efter tre timmar. Sämsta dagen seriöst.

Efter antagningsproven tog jag och Lina en fika. Den flickan är så fin och jag skulle vilja ha henne här nu. För efter fikan och orkestern, när jag började cykla till lägenheten, hinner Det ifatt mig och gräver sig ner i magen.


Förlåt. Förlåt för att jag har varit ett svin idag. Men jag pallar inte. 

Jag vill så fruktansvärt mycket hem.


I let you down




Just nu skulle jag vilja lägga mig på ett operationsbord och operera bort klumpen i magen. 
Den enda som vet, den enda som förstår det här har jag precis skickat ett 2 A4-sidor långt mail till. Men jag lär inte få något svar ikväll, utan istället får jag ta med mig klumpen i magen, tankarna som rinner över samtidigt med vätskan på min kind och lägga mig i sängen. Om jag nu kommer somna. Jag blir skräckslagen när jag tänker på morgondagen.

Idoljury?

Ni anar inte hur mycket jag längtar efter hösten. Då går vi i trean och då är det vi som är störst, bäst och vackrast. Då är det vår uppgift att uppfostra de små och göra de till de bästa ettorna. Förbereda dom så att de en dag kan bli störst, bäst och vackrast. Bli riktiga esteter. Älska det lika mycket som vi gör.

Idag har jag suttit i antagningsjuryn från kl 8-18 och jag får inte säga något om hur det gick för folket. Men jag menar då det: 94orna är inte helt värdelösa alltså! Next year will be AWSOME and I can't wait!
(fast jo. jag vill gärna ha sommaren först och det är bara 6 veckor kvar tills GREKLAND!!!!)

Nu tänkte jag spela lite wii. Jag måste passa på, jag ska ju flytta hem igen på fredag.
CIAO


Sliskgubben och Eurovision

Jag har varit riktigt dålig i år när det gäller Eurovision song contest. Just nu tittar jag på "Inför eurovision" och tycker verkligen det är tråkigt att jag inte satt några poäng själv i år. Fast visserligen, efter det här halva första avsnittet har det bara varit värdelösa bidrag! ;)

Jag får väl ta och skärpa mig! Jag ska bli en lika stor Eurovisionnörd som alla andra år. Och jag har ju faktiskt Lina... (och Beccis...?)

Något jag verkligen gillade förra året var den här sliskgubben.
Där har vi ett galet bra bidrag! But sooo last year!


Massera de musikaliska geniknölarna

Folk. Nu ska jag chocka er alla. Jag har notblocket framför mig och är redo att försöka planka de där gemulåtarna. Det kan ju iallafall vara värt ett försök, säger hon som aldrig plankat någon låt förut men som har bestämt sig för att charma torch och stefan!

Wish me luck!
Jag ser med skräck fram emot emot gemuproven nästa vecka. Begrav mig levande istället.


upd.
SÅKLART ska fronter säga emot mig SOM vanligt när jag vill göra något bra för en gångs skull! Mitt liv är som gjort att gå under, pga det där fronter!!!


THE ARK

THE ARK KOMMER TILL LINKÖPING 21 AUGUSTI!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

IMORGON KOMMER DERAS NYA SKIVA!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

JAG PEPPAR SOMMAREN 2010!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!



Racoons and symfonikerna

För er som vill veta så fanns inte jackan i min storlek. Det fanns bara stora storlekar kvar och de såg ut som tält. när jag provade dom. Nåja, tur det kanske. Nu har jag kvar de pengarna och är 250 kronor rikare!

Annars. Jag har repat med symfonikerna idag, imorn har vi konsert med bla Matilda Hansson. Jag hade ingen aning om att hon skulle sjunga!! Kul! För er som inte vet är hon Peter Johanssons kusin och de brukar ha massa konserter tillsammans. Tex den jag var på förra helgen!

Nu så ska jag se om jag får till någon klädsel till kvällen. Det blir Norrköping och rockkarusellfinal! Min röst kommer utan tvekan hamna på Racoons in the kitchen. Jag har hört de ska vara dödligt snygga och väldigt trevliga in real life! Dessutom ska de tydligen ha en karismatisk blåssektion. Kan det bli bättre?? 
Efter att de har ägt ska jag till Sofia och sova där. Underbart!

Får jag gissa att jag kommer vara ett vrak imorn när vi ska ha konsert? Repet börjar 11.30 och sen så är det full rulle tills kl 19 skulel jag tro.  Men, vad gör man inte för musiken? :)

Fjällreeev

Jag älskar min fjällräven, men börjar faktiskt bli sugen på en ny vårjacka då jag har haft min fjällis nu i två år ganska konstant vår, sommar och höst. 

Nu har jag blivit grymt sugen på en ny jacka och här om dagen såg jag en tjej med jackan här under och den satte mig i trans. Så himla fin!!! Dessutom mycket finare i verkligheten.

Jag tror faktiskt jag ska dra en svep förbi Monki imorn för att prova den. Inte för att jag har pengar, utan mest för nöjes skull och för att jag faktiskt är svintrött på fjällisen. Jag kanske ska prova på övertalningsmetoden...?

Fast kanske att man vill ha en lättare jacka trots allt? Sen när det blir sommar...? Eller vad tror ni? Är jackan för mycket vår eller funkar den i sommar också?


bra recensioner och faderskap. CONGRATS!

Idag fick jag ett sms från Jenny där det stod att hon har fått arkens nya skiva. Hennes far hade förbeställt den åt henne och alltså fick hon den idag. Hon sa att den var jättebra och i Aftonbladet står det att det är The Arks bästa. FATTAR ni hur pepp jag blev?  Jag sprang till pressbyrån (där den ska säljas för enbart 99 kronor!!) och kollade om de "råkade" ha den redan idag trots att den ska släppas nästa vecka. Det hade de ju såklart inte, så alltså får jag vänta... GRR!

Lite annan The Ark uppdatering för er som har missat det nya: OLA SALO HAR BLIVIT PAPPA TILL DOTTERN JUDITH! När jag läste det började jag nästan tjuta av glädje. Jag har sett Ola 2 gånger, men aldrig mött honom face to face. Trots det är jag galet förälskad och beroende av denne man och hans verk. Så stort grattis till Ola!!!

Jag längtar tills sommaren. Då får jag se honom och de övriga arkarna. Twice.

Fuck you linsen!

Jag blir så trött på linser. Det är ju bara skit rätt igenom!
Igår öppnade jag ett nytt linspaket och de funkade en dag. Idag har det nämligen svidit hela dagen i ögat, något som visade sig vara pga en trasig lins. HUR kan en lins gå sönder när den var hel när den sattes in i  ögat?!!
Det här innebär: jag måste gå till optikern imorgon, något jag hatar. Det har alltid varit en massa skitproblem varje gång jag gått dit :(  Och om det måste skickas efter nya linser är det antagligen JAG som måste betala dem eftersom det var jag som tog sönder den, på något mystiskt sätt! 
 

Tror ni inte att jag även har glömt mina glasögon hemma, något som leder till att jag får gå till skolan imorgon halvblind. Eller, jag har ju inte ens mycket synfel, men nu när jag är så van med linser eller glasögon får jag typ kramp i ögonen när jag är utan. Jag får huvudvärk av att bara titta på OC, måste anstränga ögonen så mycket. ÖH! När fick jag sådan underbar syn? Var trampade livet snett?

Nog klagat kanske. Min underbara sommar kommer bli ÄNNU bättre. LILY ALLEN på plats på peace and love! Minns ni hur olycklig jag var när jag missade henne på way out west förra året? Nu iallfall, jag ska sjunga och dansa till denna underbara kvinna! Skrika fuck you (Idag riktat till linsen) very much!


Lily Allen - Fuck You

abstinens efter vissa personer

we sing
we dance
we steal things



Jason Mr Az - The dynamo of volition


Bästa minnet! Känn er träffade saknade vänner!

the bad Karin

körkortsbok: check
fiolläxan: check
pianoläxan: check
sångläxan: check
1 OC-avsnit: check
Antal arbetsmiljö & säkerhetssidor ikväll: NOLL
Och noll fortsätter det att bli. Jag måste se the good wife. det är ju spännande!!!!! IIH


Go and die!!! Pani-i-i-i-i-i-i-ik!!

Alltså. Den som kom på arbetsmiljö och säkerhet måste varit helt dum i huvudet. 
Det är sådan fruktansvärt tråkig, ovärd kurs och jag orkar bara inte plugga på till torsdagens prov. Jag funderar nästan på att låta det vara. Det får gå som det går you know. Men samtidigt så är det lättaste kursen att få MVG i, jag har ju fått MVG på ena halvan så det gäller bara att pricka in tillräckligt många rätt på provet och det ska inte vara så svårt. Så otroligt simpelt är det, eller så simpelt skulle det vara om man inte sovit eller spelat bubble shooter varje lektion. För har jag nämnt att det är tråkigt??! SKITKURS!


Jag kan även meddela att Alphabeats nya skivare är stämningsupphöjare till tusän!
Men trots det lyssnar jag på far&son och önskar jag hade lite panik över provet. Då skulle det här plugget gå bättre...

Shackles!

När jag vaknade imorse hade jag den här på hjärnan och i duschen var den den här jag sjöng.
När jag cyklar iväg till skolan är det den här jag ska skruva upp volymen till. För jag känner på mig att det kommer bli en asbra dag som har varit asgrym hittills. Jag har sovmorgon och vaknade 7 och var jätteutvilad. Men att gå upp tidigt är inget för mig, så jag låg och halvsov tills 9.
 
Nu har jag bara bråttom. Like usually! 


( Jag tror jag har spelat sönder mina högtalare på datorn. BAUJS!) 

 

PEACE AND LÖVE!

JAG HAR NU KÖPT PEACE AND LOVE BILJETT!
Nu är jag fattig i resten av mitt liv, men fatta vad värt!!! Vilken sommar det kommer bli!!! :D


Blogg makeover!

Jag hade lite bråttom och kände att jag ville göra något nytt med bloggen. Den är inte klar, alls faktiskt!
Dock fortsätter jag med designen någon annan gång, för nu så ska jag fortsätta med min hektiska söndag.
Nu ska jag till Linköping och plugga, träna och gå på konsert.
Prio ett är att ta på sig någon annat än pyjamas...


Peter Johansson, föresten, var inte lika bra igår som han brukar vara. Han bara sjöng, sa inte ett endaste ord. Jag saknade hans charmiga prat väldigt mycket...

Goodbye yellow brick road

När det är lördag och jag gillar att sova bort hela dagen brukar pappa väcka mig genom att spela musik på nedervåningen. Dagen till ära var det sådan där bra, gammal mysigmusik med Elton John, Paul Simon och George Harrisson. (Ibland spårar det ut med Mark Knopfler på högta volym, något jag ogillar!) Men idag var det toppmusik och speciellt den här låten är det mysigt att vakna upp till, ligga i sängen och bara lyssna på ljudet som spelas under mig. Den är verkligen sådär nostalgisk för mig, hela mitt liv har jag fått höra den. Och hela mitt liv har den varit lika mysig, fin och kramaktig i magen. Faktiskt.

Plus. Elton John är dödligt snygg alltså! ;)


Elton John - Goodbye yellow brick road


Föresten, idag ska jag se Peter Johansson!
Det känns ju hur festligt som helst! Den killen om någon kan sjunga!

jag vill kalla det en lyxig dag.

Yeah!
Idag fick jag åka taxi hem från Mjölby. Så galet skönt och vilken stört bra dag jag har haft! SERIÖST!!!!

Efter 30 minuters muntligt matteprov och en timmas orkester slutade vi vid 11. Då blev det såklart en latte med turnégruppen (JAA! Vi ska på turné till olika skolor och med en avslutande konsert på skylten någon gång i maj!). Vi stekte i solen sisådär två timmar och hade det jättetrevligt!
När vi stekt klart åkte jag och Frida till campus och afrodansade. Det var en ny koregrafi som var jättesvår med våran höga koncentration och kurrade magar! Haha! Sen (för att fortsätta med kissochbajsinlägget) träffade jag min kära SOFIA på 1an mot rese. Snacka om att bli chockad och ännu gladare! Självklart blev det att åka tåg med henne till mjölby! Ett tåg som var sisådär 15 minuter sent. Så sen att jag missade bussen och fick åka taxi (givetvis betalad av ösgötatrafiken) ända till min dörr. Det var lyxigt värre! De sätena alltså, vilken komfort!

Snacka om en lyxig dag! 
Såhär får gärna varje dag vara! 

Och vet ni, jag har världens bästa vänner! NI har gjort dagen!

This is a feeling that we don't undestand

YES!

I'm from Barcelona till Emmaboda! Vilken nostalgitripp det kommer bli! HAH! Jag kommer tro att det ringer hela tiden... Värt värre!

Idag har jag varit i skolan och sen har jag tränat. När jag kom hem var jag helt förundrad, jag kom hem till lägenheten vid 18 MEN var inte så utsvulten, må-illa-hungrig, som jag brukar. Därför tog jag mig tiden och lagade mat: korvstroganoff och mackisar. Svinbra resultat, tänka sig jag kan laga mat när jag vill!
Nu sitter jag här och väntar på Grey's och tänker på hur bra jag har det. Så här kan jag tänkas leva för evigt, lägenhet i stan, sitta framför TV:n med dator i knät, ha öppen balkongdörr och livliga grannar. Det känns lite som att vara utomlands, alla dessa kulturer fascinerar mig. Så många språk som jag inte förstår men som faktiskt inte är ord som folk pratar ut i tomma intet... O alla är så trevliga! Små barn (typ östländerna) började prata med mig förut när de lekte på gården...

NU BÖRJAR GREY'S!
Fram med nötterna!





Alphabeat - Something I can dance to

Det här vädret alltså! Det gör allt så himla mycket lättare, även om man har krampont i huvudet!
Idag fick vi vara ute i solen (och blåsten) på våran engelsklektion. yeeeeeeeeeeeeeeeihuuuu!

Nu ska jag se på "The good wife", spela lite beethovens månskenssonat och sedan packa väskan. Nu kommer jag bo i Linköping resten av veckan. Så himla skönt, men jag hatar att packa... :(

OCH JUST DET!
För att peppa våren ännu mer så har Alphabeat släppt sin nya skiva! Det lilla jag har hört låter faktiskt mycket bra, spralligt och sådär perfekt för årstiden! Vem vill inte dansa?


Alphabeat - DJ

What a day, hay!

Började sovmorgonen med att sitta i biblan, i en snurrstol i solen, lyssnandes på bra musik. Jag hade det hur bra som helst  och gick sedan till skolan med bästa humöret! Sen blev jag ett vrak. Helt plötsligt var jag galet trött efter nattens fasoner. Vaknade någon gång runt 1 då jag spröt näsblod, sen hade jag lite svårt att sova.
För att överleva afron köpte jag mig en kaffe på mcd. Då fick jag helt plötsligt energi och ville ge järnet i en timma. Tror ni inte att jag får världens näsblod de sista 20 minutrarna? Jag blev tvungen att kapitulera och bloda ner campus toaletter. HERREGUD. Mamma menar att anledningen till 3 fruktansvärda näsblodsanfall på 2 dygn är pga trötthet. No way! Jag har precis haft lov, har sovit lika lite som annars och är visserligen noll utvilad MEN nu tänker jag ge järnet! Det finns ingen tid för att lugna ner, det är mycket som ska hinnas med. Skolarbete, träning, orkesterrep,konserter, resor, jobb... Hohojaja! 

FÖR det är 4 veckor exakt tills vi åker till Berlin! 
FÖR det är 4 veckor och 2 dagar,  sen blir jag 18!!!
FÖR det är 9 veckor kvar, sen åker vi till GREKLAAAAND!!!


Trots det lyssnar jag lite på mamma. Nu går jag och lägger mig!
GODNATT

Thank God

Tänka sig att man kan få bönesvar på små löjliga, obetydliga böner.
Thank God, det var faktiskt vad jag längtat efter nu när jag jobbat 2 år på Donken. Stå i DT:n, även om det bara var min sista kvart! Wow!




Fast det är ganska dumt att jag har blivit avstängd från campushallen. Men trots det mest roligt. Det var väl på tiden liksom...  Får se om det blir någon afro för mig imorgon, om jag lyckas betala av min skuld...


NO to school!

Yey! Imorgon börjar skolan och jag är noll pepp. För på onsdag är det matteprov och jag har gjort noll matte. På torsdag är det fiollektion och orkester och jag har spelat noll fiol. Så himla sämst är jag. För jag var TVUNGEN att göra matte och TVUNGEN att spela fiol!!!

Nu blir det basta, sen läsa körkortsteori i sängen.
Jag vill bara ha det där körkortet NU BUMS!






Morning sun

Nu har jag kommit hem från jobbet. HUH vad härligt, ont i benen efter att inte gjort ett skit. Blir skönt att ligga i soffan hela kvällen! ;)
Tanken var först att åka hem till Björn ikväll, men pga arbete imorgon bitti stannar jag hemma och myser med brorsbarnen. Det blir grill, filmtittande och sånt som inte är särskilt dumt (minus godiset. Jag har skakat hand på en sockerfri månad from now on. DET ÄR SVINSVÅRT REDAN) 

Jag hoppas att de som åker till Björn får svintråkigt när inte jag är där!
(Men jag ger igen på nästa fest!!)

Nej, nu ska jag in i duschen och tvätta ur gårdagens hårspray. Det var ju Benjamins 20-års party som var HELNAJS! Mycket dans med mina flickor! Fågel, pingvin, kräftan...

En bra låt skickar jag också med innan jag springer iväg.
I just love him, mr Williams


Det är omtyckt

OKEJ!  Idag hatar vi Frida (iallafall lite) som har shoppat i Stockholm. Bara för att mina päron är svårövertalade!
Jag blev så sugen på Weekday och Topshop. Frida hade sett mina drömglajjor och därför trillade jag in på Weekdays hemsida.  Jag hittade inte dom glajjorna hon menade, utan iställe dessa dödligt snygga skor!
Glasögonen nedan är sådana jag ska finna! De finns inte i Linköping, tro mig jag har letat överallt.
MEN! Stockholm nästa, jag ska tjata tills mina föräldrar faller på knä!!


Weekday



Topshop

Sen för att bevisa att allt inte handlar om kläder vill säga att jag har världens finaste vänner.
Frida och Alva som det blev träning och Moulin Rouge med igår. Hanna, Becka och Karro som det lagades kycklinggryta med idag. DET ÄR OMTYCKT TILL TUSEN! <3


Belive me when I say I love you

Jag hade nästan glömt hur fin, färgsprakande, fascinerande och fantastisk den här filmen var. Så längesen var det sist jag såg den. Man sitter med ett pirr i magen genom hela filmen, trycker kudden mot magen och önskar att man vore en av dom. Drömmer sig bort om äkta kärlek, även om det är på film...

Och åter igen slås jag av, det finns nog ingen vackrare låt än denna.
varför ska min orkester spela sönder den när orginalet är så vacker så man vill lipa?
De sjöng den här på min brors bröllop. Banne mig, så ska det bli på mitt också.
En dag.





Moulin Rouge - Come what may

Let's get this party started!

Hej. Idag har jag syndat.

Jag har nämligen varit på stan och när jag kom hem hade jag massa påsar med mig hem.
Äntligen slog jag till på den svart-vit-stickiga-randiga tröjan från Monki. Jag har kollat in den länge och nu var jag tvungen! Sen gick jag till MQ där jag gjorde världens kap. Jag hittade en snygg grå t-shirt och snygga svart-grå-spräckliga leggins på middleseason-rean. Innehållet i den påsen skulle kostat 500 kr, men jag fick det för 223! 
Sen hamnade jag på Gina där jag lyckades köpa med mig en klänning för 49 kronor. Så alltså. Det jag tog med mig hem från stan lyckades vara ganska bra, trots att Greklandkassan säger AJ AJ AJ!

Det värsta är att jag sitter här i lägenheten och har massa kläder att välja mellan, MEN, jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll!!!!!!  Jag ska (som tidigare nämnt) på fest med kära kollegor och jag funderar nästan på att ta jobbarkläderna. Varför sådan beslutångest?! GAH!

Om jag vore Blondinbella eller Kissie skulle jag lagt ut de olika förslagen här, men jag tror inte att jag kommer få 50 kommentarer på en kvart...

Nu måste jag skynda mig!
Jag har körlektion och teorilektion innan vi kan let's get the party started!


Desperado

Alltså! Jag lyckas igen. Det är ju helt otroligt!!!!! :(

När jag befinner mig i Berlin kommer Hoffmaestro & Chraa till Strandgatan 2.
HUR OTUR ÄR INTE DET?
Då kommer jag ju vara 18 år och en dag (15 maj) och vara där!!!!!

Sen är Hoffmaestro livet som strömmar genom hörlurarna den här våren. För er som är obekanta med dom, bekanta er. Utan tvekan kärlek vid första ögonkastet! 

Åh.  jag dör lite inombords...
Fast jag längtar dödens till Berlin också. Jag peppar det som cräjsy!!!

Ryan and Seth = Top Model?

Än så länge har jag inte gjort ett skit på det här lovet.  Förutom att jobba har jag undrat hela dagarna: Är det bara jag som sitter framför datorn och tittar på OC när det är lov? Det är ju inga uppdateringar någonstans, inga bloggar uppdaterar (bara Kissie och henne bryr jag mig inte ett skit om!) och på facebook händer inget.  
DÅLIGT! Börja uppdatera folks!!! :D

Det kanske verkar sorgligt, men sitt inte och tyck synd om mig. Idag har jag faktiskt afrodansat (själv...), lagat mat och sett lite till OC i lägenheten (själv). Sen har jag lekt med webcamen, jag tittar just nu på Top Model och såklart flygar fantasin iväg. Vad tror ni? Top Model Skandinavien nästa för mig eller?





Något som skulle impa på Tyra Banks slutade med att testa webcamens olika funktioner.... 
Tihi!

  
Jag skippar nog Top Model....

Hehe! Så roligt har jag...
Fast som sagt: misströsta inte. Imorgon börjar det hektiska lovet! (shopping, körlektion, teorilektion och personalfest). Så med all rätt att jag kollar på Seth and Ryan ikväll. Det kommer inte finnas mer tid för det resten av veckan!!!

CIAO

What a glorious day!

Så älskade Gud världen att han gav den sin ende son. För att var och en som tror på honom inte skall gå under, utan ha ett evigt liv.
Joh 3:16


Jag kan inte låta bli att glädjesjunga med Tim Hughes. Det är påskdagen idag och människor från hela världens länder ser tillbaka sisådär 2000 år. Det var då Jesus dog. Det var då Jesus uppstod. För dig och mig tog han på sig all vår smärta på korset. Han reste sig upp och han visade oss att vi alltid kan resa oss. Vi kan alltid få förlåtelse, räta på ryggen och gå vidare. Vi kan uppstå från våran smärta. 
Även om vi inte alltid är värda det, gjorde han det ändå pågrund av sin gränslösa kärlek till dig och till mig.

Det är awsome och värd all lovsång!


Tim Hughes - Oh Happy day

 

Påskafton och AnnAhl

För några timmar sen tänkte jag skriva att påskafton är överskattat. Men rättare sagt, underskattat. Vilken trevlig dag det här har varit :)

Pappa väckte mig vid 10 och då fick jag leta efter ett ägg. Lite besviken blev jag, pappagodis rätt igenom, men samtidigt ganska glad. Jag ska snart fylla 18 och pappa gömmer fortfarande mitt ägg... tiiih
Efter en liten frukost gav vi oss ut på en dagsutflykt med mig bakom ratten.
Väderstad - Sharpman (Hogstad)
Hogstad - Ö&B (Skänninge)
Skänninge - Elgiganten,  Ica MAXI (Motala)
Motala - Vadstena
Vadstena - hem

Jättekul! Jag börjar verkligen tagga det där körkortet nu, men känner lite tidspress. Planen är att jag ska ha körkotet strax efter jag fyllt år...

Sen har vi (mamma, pappa, jag & farföräldrarna) ätit godaste påskmiddagen och sett på Sommaren med Göran. För er som inte sett den säger jag SE DEN! Där snackar vi om en lyckad svensk film!

Nu ska jag o mor se mer film. Jag köpte kabel från dator till TV så vi kan se Voddlerfilmerna på TV:n. Härligt nu inför lovet känner jag.
Puss hej på er!


I've got a vååårfeeling.

Nu har vi gått in i april månad, en månad som hittills har fyllts av en underbar vårsol!

Detta (april månad och påsklov) firades in på Bosses som precis har öppnat för sommarsäsongen. Hur mysigt som heelst, må jag säga.

Varning för kisande, glassigt grymma människor i vårsolen! 
 


Pontuuuuuuuus


 Ett slick sen är du fast, right?


Det är ju faktiskt min och Fridas tradition!
Så här såg det ut 2009



Så här såg det ut i (g)år.
Lite mer, lite snyggare, lite bättre.
Babes of 2010



JAG ÄLSKAR VÅÅÅÅÅREN!


It doesn't mather who you are




Det är glädje att The Arks nya låt är rena The Ark-bomben. Sådär mycket The Ark det bara går att bli.
Jag tar fram min almanacka och räknar ner, 26 april då kommer skivan och då ska jag köpa den.
Dock är inte låten den bästa jag hört av Arken, men mycket godkänd i mina öron. Åh ja!


Tänkte bara säga det.
(nu är det lov btw. det gillas skarpt!!!!!)

RSS 2.0