Die Youtube!

Idag hatar jag youtube. Eller Jamie Cullums kanal.
Allt som jag ville bjuda på här i min blogg hade de tagit bort inbäddningen på. SÅ himla orättvist.
Antagligen tror de att de tjänar på det, men vem vill inte att musiken ska spridas egentligen? det är ju en chans för artisterna när folk lägger upp musiken på deras bloggar så att musiken når fler.

Musikgubbar är inte riktigt kloka...
Typiskt :(


Nej, jag har inget annat att bjuda på. Jamie Cullum är min värld den här veckan. Hans nya skiva är guld :)
HEJHÅ


Idol!

Typ helt besatt av idol insåg jag nu ikväll.
Började nästan gråta när det stod mellan Calle och Mariette. De två som är de riktiga stjärnorna i den här tävlingen. Överlycklig blev jag när Calle fick vara kvar.

Jag är så känslig idag. Den där sprutan alltså...

Nu för tein.

Tjena vad tiden går alltså. Jag hinner inte ens blogga nu för tiden!! Fast varför ska jag blogga? Jag har inget vettigt att säga dessa dar. Det är bara skolarbeten och en himla massa julkonsertrep. Det gäller nästa vecka och jag är faktiskt aspepp! Det ska bli kul även om det är lite för tidigt för jinglebells.
Så gör er en tjänst och kom till missionskyrkan på årets julkonsert! Det kommer bli LYCKAT! :)
(och väldigt annorlunda mot förra året. Men nya saker är inte alltid dåliga!)

Så roligt blev det här blogginlägget. Men varsegod Alva och Frida. Nu har jag iallafall uppdaterat! :)
Nu ska jag vaccineras! :)

YOO!


lägesrapport

Fortfarande sjuk! Men satsar på att bli frisk tills på lördag då det blir bio. Den andra Twilightfilmen,  New moon. Jag är åter igen inne i den där hetsiga Edward Cullen-fasen. Plus Jacob Black för han är skjuuukt snygg (och bara född 92 fastän han ser ut att vara typ 20!!!) mumsmums.
Har sett Twilight 2 ggr de senaste två dygnen. I know, nästan shame on me. Men jag är sjuk och har inte nördat det på väldigt länge. Därför är det okej.

Det jag egentligen tänkte skriva var om knivlisas blogg.
Seriöst! Nu har jag tillbringat en av mina sjuka timmar med att läsa alla hennes konstiga idéer och jag älskart! verkligen något annat än Foki och Kissie! Helt sinnesstört vilken rolig kvinna!
Så ta er en titt vetja! www.knivlisa.blogg.se
KLOCKREN!

That's all!


Nostalgica

Jag skojjade nyss om febern. Den har återvänt.
Men jag gör nåt vettigt, något som får klumpen till dator att hacka. Rensar och sparar bilder på hårddisk. Jag kan inte låta bli att vara lite nostalgisk.
Jag saknar 9an, Flahult, Borensberg, Sommar och min granne.

Min granne faktiskt jättemycket :(
Om vi skulle gå i 9an skulle han kommit med mina skolböcker, för det hände en gång när jag var sjuk. Och så var han min personliga tränare som lät mig gå hela spåret för han var sämst på att peppa.
Honom saknar jag. Fast han bor i Åtvidaberg. Jisses, vad finns där att göra?


Det var bara en parantes. Jag saknar Simon.
Hejdå

Svinis?

Jag gillar Amandas status på facebook.

"23 sjuka i klassen xD jaha då behöver jag väll inte oroa mej så mycket för att komma efter? man kan ju tro att alla blev sjuka efter klassfesten men karin var inte där och hon blev också sjuk så det måste vara något annat! eppedemi! (stavasdetså?) pusssss ♥"


Behöver jag säga mer? Jag är sjuk och något skit går verkligen. Det är min klass ett bevis på! Jag hostar, jag snorar, jag andas tungt. Idag var min första feberfria dag, men tro mig livet är jobbigt ändå och jag orkar ingenting. TV:n och sängen går bra där jag har tillbringat många timmar.

Umeå var verkligen trevligt! Fint bröllop och mycket trevligt sällskap. Trots att 180 mil kändes hårt (inte nog med febern). Det var spännande och man fick vuxenpoäng för allt man klarade av! Plus en bussresa från bröllopet på kvällen med en reaggechaffis som spelade snusklåtar på högsta volym. Sen gick vi från busshållsplatsen till hotellet, med ont i fötterna efter en heldag i högklackat och sjöng på den. Såg nog lite berusade ut, men nej. Här var det nyktert. Verkligen jättetrevligt och verkligen trevligt att få träffa alla.
Där runt 2006-2007 var det Vadstena man levde med, men nu är vi utspridda överallt. Norge, Umeå, Göteborg, Vadstena, Norrköping, Mullsjö, Väderstad. Man får ta dessa få tillfällen man får och träffa varandra.
Tycker om er. Så är det bara.


Nu råkade jag börja sakna min klass. Det var 4 hela dagar sen sist jag såg er. :(
Nu blir vi friska tycker jag.
Kräm


Impact

Jag är superstressad!!!!!!!
klockan är kvart över nio och imorgon ska jag redovisa om en bok som jag har 150 sidor kvar i. LYCKAT?!
Plus att jag ska till Umeå imorn och måste packa.. Jag har inte börjat.... IH

så varför skriver jag här?
Jo, därför att den här veckan har varit så hektisk så att jag inte hunnit att berätta om söndagen.
Söndagen då jag befann mig i den runda bollen, Globen och såg stjärnor som Ole Börud, Samuel Ljundblahd och Kirk Franklin. Allt var magiskt och så otroligt kul! Jag blev verkligen glad! (Plus att Louise var där!!!!!!!!)

När Samuel sjöng en duett med en av körarna i Franklins gäng rös jag som en idiot. Jag älskar Samuel Ljundblahd! Mmm! Vilken röst den snubben har och vilken personlighet! gosh!
Så det var en lyckad kväll minst sagt!

och nu måste jag avrunda! PACKA PACKA PACKA!
Bröllop i Umeå, trevligt trevligt!!
:D :D :D

Sometimes

Idag pluggar jag som en galning till den här tjejens skiva.
På sistone har jag verkligen fallit för den här tjejen. Sen tonerna hon tog i OTH.
Jag menar då det. Snygg brud med sjukt snygg röst. Och den här låten ger mig faktiskt lite kramp i magen.

Gör er själva tjänsten och lyssna!


Noisettes - Sometimes

Girlpower

Hej! Jag ursäktar så mycket för mitt senaste pisslångtråkiga inlägg. Så mycket att jag är 92,5 % nära att ta bort den...

Idag ville jag bara uppskatta alla de fanastiska flickorna som går i min klass. Värsta girlpower har vi fått. Vi har alltid trivts stört bra tillsammans men nu är vi som klister. Jag gillar det skarpt, för det är världens bästa personer!
I like you all very very much!!


 
SÖNDAG SÄGER JAG DESTINATION GLOBEN!
JAAAA JA JA JA JAJAJAA JAA!

Stressad

Hektiskt liv? - JA!  
Jag stressar redan ihjäl mig även om just den här veckan har varit lugn. Ni förstår de kommande veckorna är mördarveckor. Fast blandat med lite kul såklart som tur är. Behöver något som gör att man överlever.

På söndag ska jag till Stockholm och IMPACT i självaste Globen. Det känns som att det kommer bli en helig upplevelse. Globen är ju sveriges största golfboll!!

Nu ska jag presentera mördarveckorna. (För jag vet att ni alla jublar över sådan information!)

Måndag: Svintrött efter kommit hem mitt i natten. Psykologiprov och Öppet hus på Folkungaskolan. (En liten inbjudan till er nior kan jag få med här då. Kom dit! Det är en skola som man inte blir besviken på!! Aldrig varit nöjdare med mitt val!)
Tisdag: Samhällskunskapsprov.
Onsdag: Hålla i en egen lektion på svenskan om en författare.
Torsdag: Enda dagen då det inte finns några planer... än!
Fredag: Engelskaredovisning om en bok jag inte ens kommit hälften i. Sen åka till Umeå med nattåg.
Lördag: Bröllop.
Söndag: Åka hem från Umeå.
Måndag: Börja IV-kurs på en annan skola. Leta rätt i korridor. Fast det är jag mest pepp för!
Tisdag: Jag ska själv tillsammans med pianist spela ett stycke av Mozart inför en offentlig publik. Jag är pissnervös redan och det är det som är typ värst ever!
Onsdag: Matteprov och ännu en konsert med musikskolan!
Torsdag: ALLA UNDERBARA ELISABETHARE HAR NAMNSDAG och mina mördarveckor är totally över. För ett tag i allafall..

Fråga mig inte varför jag delade med av det här. Kanske för att få medlidande och någon kan säga: Karin, du kan vara lugn jag har det värre... Jag borde sova- Klockan är ju över elva, kvällstid. Därför drar jag mot min säng istället.. Godnatt! (Godnatt sorority life!)

Peace in our time?

Läste nyss i min psykologibok att 200-300 vuxna tar livet av sig varje år pågrund av mobbning på jobbet.
Usch. Det här är så hemskt! Plus att såhär har det varit i all tid. Mobbning har alltid funnits.

Det är så sorgligt! Att bara för att vissa inte kan acceptera att alla är olika så är det sjukt många människor, barn som vuxna, som aldrig får visa vilka de är. Som är riktigt fina människor.


Det bara skriker inom mig. STOPPA MOBBNINGEN!!!!!!!!!!!! Jag vill inte höra dessa höga siffror om liv som försvinner i onödan :(

Bajsschafför

Jag blir så sur och ibland vill jag uttrycka: busschaufförer borde inte finnas!!!!
(Fast det vill jag ju för jag gillar ju många. Typ Sven min vän)

Idag fick vi sluta stefans orkester lite tidigare och det gjorde att jag kunde hinna med min tidigare buss från mjölby. Därför hetsade jag ner till närmaste busshållsplats och kom i god tid. Stod där och väntade i 5 minuter oh tyckte det var så skönt att jag hann! Sen kom 12an som går mot rese och tror ni inte såklart att den åker förbi?! Där står jag och en annan kvinna som två frågetecken. Så stört förbannad gick jag med bestämda steg mot rese. Ingen tid att missa något tåg här inte, för vem vill vänta två timmar på nästa chans att komma hem från Mjölby?

Gå och dö busschaffis. Det var väl ändå stört onödigt gjort? Visserligen jag hann, men jag fick stressa, svetta och bli skapligt arg på kuppen. Sådär rykande så jag ringde till mamma som sa att det inte blev bättre av att vara arg. Men vad gör man? Är det en busshållsplats där och det står folk så innebär det VI VILL ÅKA MED!!

Busschaufförer är de mest egoistiska människorna som finns. Jag tror allt det.

Makeover?

Just det. Min blogg som ni ser är ganska opersonlig för tillfället.
Det har ska fixas så fort som det finns tid, ork och idéer.
Jag tröttnade sådär plötsligt och ett klick så var min blogg något annat.
Om det finns någon som tänker "åh vad roligt att designa en blogg" så är det ju bara att hojta till :)

Jag är lite Las Vegasinspererad efter fredags idoltema. Robbies tolkning av Frank Sinatra är en av de bästa skivorna som någonsin skapats. Tillochmed att vi har dvd från Royal Albert Hall och snacka om maffig konsert. Den skulle jag vilja uppleva in real life!  Nu kan jag inte sluta titta på de hans uppträdanden från den konserten! åh! Take a look!


Robbie Williams & Jonathan Wilkes - Me and my shadow

Barabapaba

Alex Shulman åt hos oss idag på donken. Sen tog han en bild.
(yes coolt värre)
Men den här bilden la han aldrig ut på sin blogg, vilket är lite synd, för annars vore det stört imponerande! Mer imponerande än att Johan Palm, 17 år från Mjölby äter på McDonalds i Mjölby.  (nä? driver du med mig?!)

Nu är jag stört trött, har sett på Idolreprisen som jag spelade in i morse och småtittar nu på på vem kan slå filip och fredrik med min moder. Men nu ska jag gå och sova. skola imorn, jag säger YEAH. Eller inte, lov en vecka vore helt okej. Jag är inte alls utvilad och redo... Men imorgon blir det AFRODANS med Alva. I morgondagens horoskop stod det att jag mår bra och kommer bli glad av att träna. så peppa afron!

Hajdå

RSS 2.0