Hejkarin

här här här här här här här här här här här här här här här

Hejdå Gracekarry
Hej Karin


Min mjölk är slut :(

Idag har jag mest legat i mitt rum och kännt av klimakteriet. Svettades och frös om vartannat plus kände en huvudvärk som hette duga. Så istället för att öva på mitt hål på cirkus 5 timmar låg jag i min säng och sov till greys.

Nu har jag dock vaknat till lite efter panodil, mat och en himla massa fiolspel. I vanliga fall brukar jag bli trött av sådant men jag blir verkligen inspirerad av min nya fiollärare, han är så konstig men bra! Dessutom har han gett alla sina elever tio minuter extra lektionstid. Shyrre. Nu har jag även fått en lånefiol - vilket känns lite märkligt men min måste verkligen rustas upp. Det har jag ju inte bara tänkt på de senaste åren...

Nåja, jag gissar att ni inte vill läsa saker om min fiol. Jag gissar att ni inte ens vill läsa den här übertråkiga bloggen längre. Nåja det finns en massa bilder på lamor och sånt som jag har gjort på sistone här.

puss!


right here, right now
Efter att tvättat hela kvällen plus varit i Herrgårn och sett Idol och SATC (från säsong ett - första avsnittet <3 <3 <3 <3) ligger jag nu i min säng och tittar på Robinson. Om inte datorn hade damp skulle det vara ganska mysigt. Nu tror jag mest att jag ska ge upp innan jag kastar skiten i golvet.

Nattiiiinatt!

Peace I leave with you.

Och så var de utspridda. På riktigt.
Jag i Jönköping, Alva i London - Amanda snart i London, Emelie i Kalix, Lina i Grekland, Fanny i Vikingstad (hmf), Frida och Erik i Köpenhamn, Gabriel i Kävesta, Björn och Fredrik i Rimforsa, Jakob i Sjövik, Dasse och Hanne i Tyskland, Helena i Linköping ..... and so on and so on and so on.

Nu längtar jag så sjukt mycket till jul att jag nästan börjar gråta av bara tanken.
Finaste Es3a, ibland saknar jag er. Er och Bullenz.ding dong

Jag går runt och trippar och trallar varje dag nu för tiden. Sen ringde pappa och satte nålen i den lilla bubblan och jag blir på fruktansvärt humör. Vissa människor måste verkligen ha allvarliga skallskador, annars skulle de väl inte bete sig så svinigt? Så arg att jag började tjuta blev jag till och med.

Nu försöker jag andas och ta ner pulsen medan jag väntar på ett telefonsamtal. Sen är det dags för mat. Gott! Godaste maten här är det. Man blir tjock och glad! 


Vill ha

Helst skulle jag vilja ha den här kjolen, men var hittar jag den??
Och så blev bloggen fylld med ointressanna inlägg. Det är helg och jag har inte så  mycket att göra... höh
Men fikan med Kristoffer var guld. Vi hittade finaste uteserveringen med Vättern som utsikt och solen gassande på oss. Vi satt där i flera timmar och hade det gött. Sämst är jag som inte tog någon bild men jag hade fullt upp med att diskutera fester och to-do-in-life-lists. 

Help! I need some help!

Det är som så att i kören här ska vi ha svart klänning/kjol som går nedanför knäna. Otur för mig som har tusen svarta klänningar som slutar ovanför.. hehe.
Anyway. Jag hittade denna kjol på La Redoutes hemsida och nu funderar jag på om den är värd pengarna. Med lite studentrabatt (me love) kostar den 340 istället för 400 plus fri frakt och fri returgrejs.

Är den fin? Jag känner mig så pösig i sådana där kjolar men måste ju ha en...
Någon som har ett tips på var jag kan finna en fin svart långklänning/långkjol annars? Har letat på stan idag men fann inte lyckan.


himla massa kjell och company

Igår hade vi världens trevligaste kväll. Ett besök på Kjell och company slutade med käk på Jensens böfhus tillsammans med Tobi , Joel och Filip. En ny tradition nalkaaas!
Sen spenderades tid i Herrgårn där det nördades youtubefilmer och spelades spel.

Denna morgon har jag och Filip varit på Kjell o company igen (tredje gången nu - stammisar!) och nu sitter jag här på mitt rum och äter tuc samt försöker planera en budget. Det är ju då inte gratis med folkhögskola och jag har ingen stadig inkomst längre men ändå är det så himla mycket jag vill hinna med i år!

Jag SKA till Köpenhamn. Jag SKA till London.
Jag ska leva som en kyrkråtta och spara vartenda öre.
Det börjar bra idag då jag går ner till stan för att fika med Kristoffer som också blivit Jönköpingsbo. Sen ryktas det om en utgång ikväll. Weeei!nu har jag fått den jag vill ha

En liten veckouppdatering in pictures finns här.

Jag vet inte riktigt varför jag helt plötsligt har två bloggar. Det blev inte som jag har tänkt mig - vad jag nu tänkte.
Nåja. Snart ska jag, Filip, Tobi och Joel åka ner till stan för att shoppelishoppa. Innan dess tänkte jag leta upp ett övningsrum. Så ciao då.


Faster Karin is back on track.

Faster Karin har blivit faster igen. Till en liten Tore.
Önskar lite att jag fick åka hem och gosa lite med honom nu i helgen men jag får ta det en annan gång eftersom de ska ligga på sjukhuset hela helgen.  Seriöst kan jag inte förstå hur det gick till - eller jo det gör jag ju - men grejen att min bror helt plötsligt blev pappa och har ett litet liv att uppfostra och älska. Att jag helt plötsligt har en liten pojke att bli fäst vid som jag ska se växa upp. Det förstår jag inte riktigt hur det går till. Livet är då allt underligt.Neither let it be afraid

Jag har sovmorgon idag och därför äter jag nu frukost på rummet.
Havregryn med mjölk och blåbärste. Till det lite greys anatomy.
Jag borde väl egentligen gått upp till den riktiga frukosten och passa på att öva men den varma sängen vinner ibland alltså.

Mmhm
Saknar föresten min säng hemma. Jag får så himla ont i ryggen av den jag har här :(


baao

ska på mu2ornas konsert i stan ikväll
eller nu

så jag måste gå.
vad gör jag här?

tjo


RSS 2.0