Dagens: Home

Torsdag 21 oktober:
image6

Känns så gött. Att imorn är sista dan i skolan å sen äre lov. Bara slapp likom.
Imorn ska jag på körläger, najs. Då ska det bli jag och vacker natur i fred. Det behöver jag.
Är så less på plugg nu. Men jag måste ta det sista svepet. Det värsta är att min mage är ond. och det är jobbigt.

Ajja.

 
Foo Fighters - Home.
Låten hörde visserligen inte ihop med dagen, men ändå. SHENA den e bra den! :D Behöver lite tips på pluggmusik, va lyssnar ni på vid dom tråkiga tillfällena? :D

Vi ses på måndag då. Tror jag det.
/ Karin

Dagens: Ingenting

24 oktober

image1

Så är det onsdag, gött kött. Slutade tidigt idag i skolan, som alla onsdagar. Tjugo i 1. Va la hemma vid 1, mös me katten och nu så måste ja bara plugga. Ni vet, bara MÅSTE . Sen om ja vill är en annan sak...
Det är mycket i skolan nu, för mkt, men det är bara att stå ut! It's hard, but I can handle it!

Helgen blev bra, lördagen blev aaasbra. När allt folk kom :) Eller det var inte ås många, bara nåra "tjejor". Sen dök det upp två killar också, men dagen till ära får de räknas som tjejor! Iaf, det var trevlans Arne. Sen sov två av dom, Jenny & Sofie över. Myyspyys.

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

Tillägnad ER!!
Och det finns en tjej som jag tänker extra mycket på med den här texten Skit, jag kan inte plugga! Borde logga in på msn så att jag håller koll på bruttan. Ajja, om du läser det här (känn dig träffad då!) ska du veta att
 * You are in my thoughts
* I'll pray for you
*  I love you more than you ever will understand!
Min engelska är skit dålig, det märktes säkert på engelskaprovet vi hade idag.. höhö.


---
Igår hade vi konsert på kulturskolan. Jag spelar ju fijolla.. Gick svinbra, å då menar ja det. Annars brukar ja vara skakig och värsta nervös, spela jättefalskt osv. Men igår höll jag mig riktigt lugn, skakade ingenting och var inget enrvös.. Lite falskt hör ju till, men det blev ändå Bra! Så himla gött. När det går bra, det är då man tycker om det som mest! Plus att jag tycker så vidrigt mycket om dom som spelar i min orkster. Igår var jag helt galen i hon med grönt hår. Haha, Becka heter hon... Hon och jag flabbar åt allt. Vi har så kul! Fast hon är lite ocoolfixerad, även om hon är coolast! ^^ Stolt borde hon va som får bli namngiven i min blogg. :D

Hopp, måste väl ta fram No:n och SO:n och Tyskan.. Vidrigt kul om jag får säga det själv.
Men det är väkl lika bra, så jag får det gjort och kan ringa några samtal sedan. Ska förbruka lite dumleklubbor också. Har ju några hundratals tack vare Elin som var här i lördags också ! :)
Men först , innan jag drar ska ni stå ut med att läsa några rader till. (Varför måste ja alltid skriva så långt för?)

The Ark är fruktansvärt bra! :) MAN I LIKE THEM! Vill bara ha tillbaka den 31 augusti då jag stod i publiken och Ola stod på scenen. Många låtar är grymma, men idag så är jag crajsy i Vendelay! Den andra låten som jag citerade där uppe är Dionne Warwick - That's what friends are for. En annan låt som har missbrukats hela veckan är Kent - Ingenting. Eller det är inte bara jag som har missbrukat den, i skolan går vi runt å trallar på den, så bra är den!
Dom jävlarna tog oss en efter en, dem ljög och bedrog oss med sanningen. Dom jävlarna tog min älskling där, från krönet av kullen kan jag se, min förlorade värld

Så var det med det, ska nu göra en fin pluggblanding och sen fördjupa mig i atomfysikens värld. Tack för att du läste, hörru! :D
/Karin.  Knowing you can always count on me, for sure


Dagens: Five for fighting - All I know

OBS! INLÄGG FÖR DEN 20 OKTOBER!
image2

En sak ska ni få lära er utav mig.  Jag är helt galen i musik. Det verkar kanske lite dumt att säga så här, men det är så sant: jag skulle inte kuna leva utan musiken. Att bara drukna i musik, det är min grej.
I dag har jag inte bara drunkat i sången, utav även snyggingen.
Låten är verkligen helsoft, går i lugnaste tempot typ och är bara så fiin. Kommer från Lilla kycklingen. Naaw, det är en söt film :)  Och så är låten värsta romantisk, sådär sockersöt. Haha, vad tjejig ja är. Men måste säga att idag har jag missbrukat andra låtar också, tillexempel Kent - Ingenting. Är den för bra eller? Iaf så är den sjukt bra! Och Foo Figthers - The Pretender. Mma! I like ^^ och Nelly Furtado - In God's hands. Yeah. Softish.  


And the ending always
Comes at last
Endings always
Come too fast
They come too fast
and they pass too slow
I love you
and thats all, its really all I know
Five for fighting - All I know

Mömmakardemömma, det tkr ja om.
Igår vare idol. Varför åkte Gathania ut? Ja som precis har fått respekt för henne!
Ut med Picasso, Amanda och Sam , så blir allt bra! För vad i hela friden har hänt med Amanda? Hör ni inte att hon sjunger så in i norden falskt? Från början till slut ungefär, och juryn: å det här var det bästa utav dig Amanda.
Ursäkta? HALLÅ? Vet dom verkligen vad tävlingen handlar om? 
Ajja, orkade inte titta på hela Idol, känns lite uttjtatat.. och dessutom är det ju bara Christoffer jag hejjar på, till fullo ;)

Ikväll ska jag leka med några tjejer ja tycker om. Mmmm, mina vänner är gooa, så dt blir trevligt. ^^ Var på Ica nyss å köpte godis. Expediten tittade lite extra på mig, eller är det bara en naturlig känsla när man går med en chipspåse , två påsar godis och annat onyttigt ?! Iaf är allt ordnat inför kvällen, har ju bakat en kladdkaka, och tro mig: jag kan baka kladdkaka jag.. Göra så där smarrigt och kladdigt och allt vad det nu ska vara ;) Så nu ska ja ta det lilla lugna. Titta på Grey's Anatomy, för det är sjukt spännish. Plus ska se om ja får ordning på den här sidan, vore ju skoj, eller vad säger ni ? ;)

Jag tänkte föresten på en sak, varför hette jag smurfhits? Ja är ju inte blåare än någon annan :O
Vill ni veta? haha, ja är så löjlig, men jag älskar min smurfhits skiva, coolast musik liksom, det jag diggar hårt. Och det är ju typ det ja skriver om här, det jag diggar hårt!  Men, jag insåg att smurfhits kanske var fööör eget. och gracekarry är ju också eget "I tried to be like Gracekarry, mmmm"

Tack för mig, tror inte några läser det här än, men jag ska göra PR så det ska nog lösa sig ;) höhö.
/ Karin - All I know.

RSS 2.0