wooopzeey

haha

jag ska starta en facebookgrupp: HATA BLOGLOVIN.
Tex ikväll när min dator började sitt kvällsdamp kommenterade jag visst en blogg som jag trodde var Björns. He he liksom.  Sen efteråt minns jag att jag la märke till att båda hade 71 prenumeranter på bloglovin, sammanträffande...

hahaha

nu ska jag sova i mina myspyjamaaaazbyxor.
snuss

gaffla och skeda

Jag har en favoritpyjamas som jag köpte när jag var i London för 3 år sedan. Den är grön och är full av gafflar och skedar. Den är så skön att jag dör och jag skulle vilja bo i den dygnet runt (i sängen, speciellt nu näre blir höst)

Jag minns affären jag köpte denna snygga pyjaamaz i. Den hette David & Goliath och hade hur mycket härliga pyjasmasar och tees som helst!

Så när jag åker till London nästa gång (soon, BECCIS!)  så tänker jag införskaffa mig ännu en pyjamas.
Eller så överraskar Frida mig genom att köpa en när hon åker till London om några veckor...? hihihi





blubbblubb
så bra blev den bilden på pyjamazbyzzorna





spyr lite

Illa att inte Kirschteiger finns med i ordlistan på Word.
Alla vill väl skriva om Ernst hela tiden, eller är det bara jag????
(eller sceniska?)


<3



Han är ju så söt.
kissemissss

Monkeydonkey

Jag vill lyssna på musik och titta på kläder. Klicka på köpknappen.
Inte känna mig tvungen till en massa skolarbete som ändå är totally worthless.
Inget blir ändå gjort. Seriöst. Inget blir gjort när det ska göras på datorn!!!!!!!!!!

jaja. Med lite Monkey...DONKEYBOY hoppas jag på det bästa. Jag insåg för längesen att det norska bandet är asöm och deras skiva spelas flitigare och flitigare för varje dag på min slitna iPod. Sådär på tåget kan jag få för mig att dansa. Eller skutta kanske. Det låter så lyckligt.




Donkeyboy - Sterolife

Fånge på fortet

Ogillar att komma hem sent och ashungrig och inte få någon mat. Sen är päronen på golfbanan så det kommer dröja flera timmar tills de kommer hem och grillar den där köttbiten som ligger på diskbänken. Plus att det tar tid att grilla en köttbit. :( Orättvist. Jag är verkligen hungrich på den grillat!

Don't call it ilandsproblem!

Nu har jag massa saker att göra (på tom mage). Svenskabajs om det går an, sceniska eftersom jag är sekreterare (vilket jag inte vill vara mer då det tar för mycket av min dyrbara facebooktid. Eller tvärtom kanske det var?), sångläxa och lite mer fiol. För att ha det lite roligare hoppas jag på Gunde Svan på TV. Han pratar så gölligt!

TREVLIG kväll va?



Ja tack. Ge mig detta, eller lite iaf!

The truth 'bout Linaflina

Haha! Om Lina skulle vara en smailis så skulle hon se ut så här

;'DDDDDDDDD,DDDDDDDDD'DDD,DDDDDDDD

Med andra ord. Väldigt GLAD och med någon liten glädjetår här och där. Det jag tycker om hos Lina! Det märks direkt när den tjejen är borta från skolan. Det brukar aldrig hända, men har redan hänt den här terminen. Till exempel idag. KATTastrof.


Liiiina Fliiiiina till höööger




jag kommer snart ta strypgrepp på min dator

Jag ser inte fram emot hösten, ni vet det ruggiga och mörka. Men jag ser fram emot att spendera många timmar på fik med fina vänner, dricka latte och bara ha det bra. Som idag. Då satt jag, Frida, Pontus och Erik på Espresso House och smygåt Ben&Jerrys. De hade ju faktiskt glassmåndag och jag tog mig friheten att hänga på. Istället för att åka hem, läsa Det går an och göra uppgifterna till den sugiga boken som skulle varit inlämnade idag.
Bra början på det här skolåret känner jag. Jag som skulle bli värsta ambitiös och duktig failade direkt med första grejen. Fortfarande har jag inte spelat min fiolläxa och pianoläxan har jag bara klinkat på några gånger av den anledningen att jag aldrig är hemma. Hur ska det här sluta?! Jag hinner aldrig vara hemma nu för tiden och om jag är det vill jag bara vara inne på facebook eller sova.

Nu vill jag döda mitt internet. Det funkar varannan minut. IT MAKES ME CRAZY. VAD ÄR DET FÖR FEEEL LIIIXOOM!


Jag längtar redan tills lördag då det blir utgång med omtyckt folk!





har ingen rubrik idag.



Elsa fördiskar.



omöjlig att ta kort på, lite vild och galen, men samtidigt hur mysig som helst. Imorse tillbringade vi tiden på mattan i hallen och myste. Hon älskar att bli kliad på benen och jag kliade  säkert minst en kvart tills jag var tvungen att bege mig till jobbet. japp. idag har jag arbetat 9 timmar och därför inte hunnit med något alls. Inget "det går an", ingen sångläxa. Nu är klockan massa och jag borde sova. Bra skit. Bra skit. Bra skit.

Är fruktansvärt opepp på skola imorn. :(

voff voff

Hemma hos mig lever vi hundliv. Min moster från Gävle har kommit med kusinens (som är på Hawaii på bröllopsresa!) söta hund Elsa. Hon är så himla mysig så jag dör lite. Nu ska jag visa mina allra bästa hundsidor så att mina föräldar kan se hur bra jag är med hund. Jag vill verkligen ha en liten voffse. Voff voff. Det har jag alltid velat ha och det kommer jag alltid vilja ha. Lika bra att skaffa en då, right? En dag ska jag och mor rösta ner min far!


För att få en intressannare blogg ska jag börja ta mer foton. Typ på sötnosen.
See u lataah alligatah


snyggaste rösten ever.


Tyler Hilton - When it comes

Efter en natt hos Amanda är jag åter igen hemma. Tyler Hilton fick underhålla mig hela vägen hem, hans röst är så snygg att det är läskigt!!! Jag är lite hemligt förälskad i den pojken, since 8th grade.

Dagens planering är att läsa massa tjocka böcker eller ligga i tv-soffan och räkna mina myggbett på armarna. Som vanligt var jag populärast bland myggen och igår slutade det med 12 bett på det högra benet och 9 på det vänstra. Strumbyxor suger. Men Estetfesten var hur trevlig som helst till en början, men sen spårade den ut lite har jag hört. Jag får ta reda på vad som hände efter klockan 11 på måndag, för då åkte jag hem med Amanda och Alva. De flickorna är helt fantastiska alltså! <3

Tyvärr tog jag inga bilder trots att kameran var med. Anledningen var eftersom den låg längst ner i väskan och jag var för lat för att gräva upp den. Ajja, vi får vänta på Fridas bilder istället.
Nu ska jag läsa Det går an. Jag älskar att Åke ger oss svåra frågor att svara på till en skitdålig bok. ÄJMEN!

Så äre.

Klackarna i taket. Nu blir det dans dans dans. Lite lek. Men framförallt dans och andra trevligheter med värdsbäst sällskap.
Esteter brukar ju veta hur det ska gå till.


Smart.

Hahaha!

Ni, mina kära läsare, vet ju att min plånbok försvann på Emmaboda. Jag antog att den var stulen, och nu är det bevisat. Imorse ringde de från Kalmarpolien och sa att det hade hittat den i en bajamaja. Visst, jag skulle kunnat tappa den där i de mörka bajamajorna, men Kalmarpolisen fann även 22 andra plånböcker plus mobiler och pass så jag antar att det var någon liten ful tjuv som låg bakom....

hahaha! det är nästan komiskt.
Som polisen sa "det här är ett riktigt skitjobb"

torsdags-ovett.

Ensam.
Ingen perfektionist
Inte den som har något att komma med.
Ingen energi för att ta tag i saker.


Jag orkar inte vara duktig.

Det kanske är den vanliga "det-är-sent-på-kvällen"-sentimentaliteten som dyker upp en sånhär torsdagskväll.
Ångesten kryper upp hos mig samtidigt som regnet öser ner på fönsterrutorna. Gör mig förkyld. Jag vill inte sova, för det innebär att jag måste vakna upp imorgon och leva med allt igen.

It's only in your mind

Helt plötsligt fick jag rollen som klassens sekreterare. Eh. Så nu ska jag antecka allt som sägs på sceniskan i framtiden och lägga upp det på fronter. Vi får väl se hur det går, jag har en tendens att hata fronter.
Och jag är lite i ett krisläge. Jag har mina anteckningar, men jag vet inte hur jag ska fortsätta på ett worddokument. Bajs. också.


Idag började vi med vår ensemble. Det blir nog asbra, vi kan sjunga om köttbullar med lingon iallafall!
Såg att Tora lagt upp Bethany Joy Galeottis låt Halo som låtförslag. Det är en förbannat bra låt, jag menar då det. Ska kanske förövrigt köpa en one tree hill-säsong. Kan bara inte bestämma mig för det eller om jag ska köpa någon annan serie som jag kan se regniga eftermiddagar efter skolan. Har ni mina fina läsare några tips? (inte OC, Scrubs eller Grey's Anatomy...)





Bethany Joy Galeotti - Halo.
Förövrigt typ snyggaste tjejen i världen. Efter Broke. Eller hon heter ju Sophia Bush i verkligheten. Min favoritkvinna i den hysteriska mediavärlden.

NU ska sekreteraren återgå till sina anteckningar!
Tjobre!

Jag är en flöjt

Det är återigen bevisat. Sammusikare har inte alla hästar hemma i hagen. Eller, vissa av dom.
Igår när jag var ensam vid skåpen efter kören kom det sammusikare som också haft kör. Haha! Då säger en liten, spinkig kille i ettan " YEEEES!!! Jag blev tenorsax!"
hahahahha

man ba: OKEJ ?
Hur gick det till? Jag fick mig ett gott skratt. I smyg såkart, för man kan inte sitta ensam i en korridor, med sammusikare omkring sig och skratta. Haha


Hammer to fall

Åååh. Jag är typ aspepp på KÖREN. Det kommer bli långa dagar och en del smörade för päronen för att överhuvudtaget komma hem, men förhoppningsvis kommer det bli värt!

Förövrigt en väldigt trevlig onsdag. Alla onsdagar får gärna vara såhär, men det kommer bli svårt. Beccis åker ju till England för att stanna där i 11 månader redan nästa vecka. Det var iallafall frukansvärt trevligt att få se min syster igen innan hon åker. Inte bara för att lämna en film, utan mer för Beccis-gemenskapen. Den är sisådär väldigt viktig för mitt ego. 
Dock får hennes resa mig att tänka ännu mer på framtiden. Just nu är jag väldigt inne på au-pair. Åh vad jag önskade att jag visste att jag ville och inte höll på och bytte mål med livet var tionde sekund! BÖÖH. Det här ska vara sista året av gymnasiet, sista året i trygghet, men man måste komma nånstans och bestämma om livet. BAJZJOBBIGT.

Saker jag vill göra innan jag blir seriös och börjar plugga någon obestämd linje på universitet
* Åka som au-pair i USA eller Notting Hill.  (blå dörrar och hugh grant! <3)
* Gå på folkhögskola, musik OCH sån där man får resa och ha sig. Typ Afrikaresor.
* Flytta till Norge och jobba ihop cash till en jorden-runt-resa.
* Volontärarbete typ i Israel
... bland annat!
JEEEZ. Det här gör mig galen. Jag ska sluta tänka på det och titta på film med min mor istället! CIAO

rotar i det gömda

Jag kom hem till mitt lilla hus och där var projekt rensning igång. Så hej och hå. Här rensas det gamla skolböcker och grattiskort. Och gamla skivor som jag sparat bilder på. Hehehe. Fiiiina sådana. Hehehe


Sisådär 14 år kanske.

Sen var det bilder på ganska fina saker. Som när Värnamofolket var här. (för tusen år sedan) Plus en massa fina bilder från Vadstenatiden. Här är jag och Beccis. Imorgon ska vi luncha, hur sofistikerat är inte det?





höstfeeling!

Haha. Nu uppdaterar jag igen.
Skrev för fem minuter sedan att jag skulle titta på kläder.
Hittade dessa på Bikboks hemsida. ojoj. Jag kommer iallfall gå in i butiken och hoppas på att de är lika snygga i verkligheten!





Karin is back on track. Stora koftor, stickade strumbyxor och klänningar. JA TACK!

snart har tre timmar gått...

Jag har fortfarande (!) hål och tycker livet är ganska tråkigt. Jag har gjort så mycket matte som planeringen har krävt och även gjort religion. plus en pianolektion. Ändå är det en halvtimma kvar tills vi har vår sista lektion, en lektion på 30 minuter. JA! Det är OVÄRT.

Sen är jag lite avundsjuk på Lina som har massa läsare på sin blogg och okända modebloggare som kommenterar. Man vill ju ba va som Lina. I alla lägen!!

Hej hopp i lingonskogen.
Nu ska jag titta på kläder, för imorn kommer lönen och då ska jag shooooppa och luncha med min vackra syster Beccis. TJARÅ

Heeejsannzzz

Trean är awsöm, det finns direkt inget att klaga på. Vi läser knappt några ämnen, det är extra mycket musikämnen och hejfadderullan vad mycket bättre allt känns då. Däremot är det extra mycket läxor REDAN men jag är smart som tusan och gör såklart läxorna på mina tre timmars (!!!!) hål som jag har två gånger i veckan. Om det inte vore för en liten pianolektion mitt i skulle jag kunnat gå ner på stan och shoppa eller åkt och tränat. Men NEJ. Jag är fast på skolan pågrundav den där lilla pianolektionen. Inget jag förövrigt tycker är jobbigt, det är askul att börja med alla musikämnen igen. Jag hade min sånglektion igår och det var typ det bästa som har hänt mig... eh. Nästan. Det var fruktansvärt kul, för Karin (min gamla sånglärare) är tillbaka på skolan och hon kan så himla mycket och jag blir som en svamp som bara drar åt mig det hon har att säga. Det är så himla kul när man känner att man lär sig nya saker och utvecklas till det bättre! Jättewoooligt.               


Jaja. Nu ska jag göra lite religion så slipper jag göra det när jag kommer hem. För dagarna är långa och jag är helt död om kvällarna. Somnade 19.30 igår. Det var asskönt, dock är jag lika trött idag... JAja! CIAO

 

    


summer of 10

När jag blundar kan jag känna hur den varma sanden bränner på fötterna. Jag kan känna hur svetten rinner när man står och dansar till kommerisell musik på nattklubbar. Jag kan se hur Pedro ger oss färgglada drinkar och hör hur Kostos sjunger paparazzi. Jag ser hur han reagerar när jag och Frida lägger stämmor på hans sång. Jag kan känna Alvas bubblande glädje när hon ser palmerna och känna lyckan när Frida och Emelie spelar flöjt. Jag kan känna smaken av youghurten i hinkar och madora. Det var sådan himla bra vecka som jag bara vill uppleva igen.  Jag och tre fina vänner på Kreta, så himla bäst vecka!

När jag blundar kan jag även känna peace and love. Jag kan höra no americano-låten överallt och se hur vi dansar oss fram genom hela campingen. Jag ser hur Emil och jag tränger oss fram på Vampire Weekend-konserten, en konsert som klättrade nästan högst upp på sommarens topplista. En annan konsert som är med på den är även Mikas, även om jag helt plötsligt var ensam i trängseln hittade jag några sköna killar som verkligen dansade aset. Det slutade med att jag gjorde det också. Sen var det jobbigt för att min mobil hade dött och jag hittade verkligen inte mina kompisar bland vimlet. Jag fick dansa för att låna en mobil, kände mig asdum.
Jag minns hur vi hatade våra grannar när de skrek "KOM" , men hur mycket vi gillade Björn Gustafsson som var världens drägg dygnet runt. Jag kan känna hur gallret sved i magen på The Ark-konserten och hur tårarna börjar rinna av lycka på calleth u cometh I.. Hur man ryste över hela kroppen när 48 000 människor tittade på Jay Z.  Hur jag älskade att sitta på kanten på Shout out louds-konserten.  Jag minns hur det känns att inte kunna uttrycka sig i ord när man inte har någon röst alls.


Jag har älskat denna sommaren. Det har nog inte funnits en enda tråkig dag. Jag vill ha den tillbaka så IN I DEN!
Och jag har världens finaste vänner. De förgyllde min sommar och kommer även förgylla min höst. <3





DON'T tell me this night is over

Fortfarande förbannat lycklig
och svintrött
och opepp på att jobba

vill istället sitta här, titta på mina filmer med kasst ljud och känna ruset av arkenlycka.

för er som vill se bilder som faktiskt blev riktigt fina, finns det några på fejjan!



Eufori

JAG DÖR!
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag är full på Ola Salo. Jag beter mig som en fjortonåring som skriker att jag älskar honom, men när det ska komma till kritan vore faktiskt mitt liv inte detsamma om inte The Ark fanns. Tänk alla gånger jag lyssnat på dom på bussen, när jag har varit deppig eller glad. De har alltid funnits där i min iPod, no mather what!

Den här konserten var nog den bästa på hela sommaren. Den slog den på peace med stora steg och jag njöt fullständigt med ett stort leende på läpparna hela konserten igenom. Jag såg mig runt omkring, såg mina bästa vänner och det enda jag kunde känna var lycka. Det enda jag känner fortfarande är lycka. Inga tårar på konserten, inga tårar nu efter. Bara kramp i magen och för mig är det som tårar. Lyckotårar. Glädjetårar.

Ola Salo tittade på mig och Jenny, och vi blev sådär löjligt till oss. Började skratta, skrika, hoppa. Han skrattade tillbaka åt oss. Connection. Som varade ändå i ganska många sekunder, jag vet inte riktigt hur många och jag minns inte under vilken låt det var, men det kändes som en lång fin stund. Jag dog, kände mig sedd. Ni vet, uppskattad. Grejen är att man såg hur Ola verkligen uppskattade kvällens konsert. Han brukar i vanliga fall spela iskall och leendena är få även om han strålar av kärlek och glädje. Men ikväll såg man och hörde att även han var lycklig. Kanske en sådan där "det är sista konserten på turnén"-lycka, "nu ger vi allt vi har".
Bara det inte var sista konserten. Sist var de tysta i flera, långa år. Jag vill se mer ju!

31 augusti 2007
2 juli 2010
21 augusti 2010

inristat.







Ganska dålig bild (om man jämför med alla bra jag tog ikväll!) men kolla leendet. SNYGG MAN!!!!





IIIH VAD JAG ÄR LYCKLIG! Vill inte sova. Tänk om pirret i magen är borta imorgon?




calleth you cometh the best friends.

Nu är nollningen över. En vecka går verkligen förbannat fort, auj! Men kul har det varit och jag tror vi har lyckats med vårat mission. Nollorna har lärt känna varandra och verkar bli en himla bra klass! Det är nästan att jag kommer smita från min egna till deras istället, de är så himla härliga!! ;)

Ikväll taggar jag THE ARK! Pratade nyss i telefon med finaste Sofie och vi har planerat vår avresa till destination Linköping. Jag är lite rädd för att det kommer vara asmycket folk redan klockan 19, men nehva? Eller att det börjar regna. Eller att det inte kommer mycket folk alls. Men det är gratis och folk gillart och jag kommer dö lite halvt för jag kommer få se Arken med mina bästa vänner. Som jag dessutom träffades sist i våras. (all together)
Så det kvittar liksom hur konserten blir, det kvittar om vi ska vänta i ösregn, det kommer bli en awsöm kväll!!!!


Erik sa igår att det är coolt att vi såg deras första konsert och kommer se den sista konserten av turnén. Det är ju sant, det måste vara deras två bästa spelningar!


Ich heisse CKarin

Idag tog jag bilen till skolan och det var ju verkligen lyckat! Eftersom schemat är i stort sett tomt den här första skolveckan fanns det tillfälle att åka till Statoil två gånger för att köpa kaffe och spilla kaffe. Efter båda gångrarna blev det sedan att sitta i bilen och lyssna på svenska dåliga klassiker med mina finaste vänner. Dunka dunka på högsta volym och dans i sätena!

I skolan var det mest att kladda på nollor, kladda på treor och heja när nollorna hade sexkamp. Våra nollor är bäst btw. En tjej tog med sig tyskar, RIKTIGA tyskar, för att få nollepoäng! Score!

Efter lite chill hos Amanda blev det sedan dansbanan i Gamla Linköping. Där mötte vi upp resten av esteterna, dansande och lekte tills det blev sleeptime. Det här livet är feint alltså! Jag ser inte fram emot nästa vecka då skolan börjar på riktigt... eh.

GODNATT





Från och med nu stavar jag mitt namn med CK. CKarin, that's me!

Stupido

Det känns onödigt att stressa upp sig så här tidigt på terminen, men jag kan inte låta bli eftersom

1. Matilda åker till Åre på söndag. Visst att det finns telefon, men hur kul är det att ta uppdateringarna där jämt?? Jag som har massa uppdateringar och hon likaså plus att vi inte har träffats på flera veckor. Jag hade chansen att träffa henne idag, men såklart fick jag världens "jag-svimmar-om-jag-inte-får-sova"-huvudvärk. Kul värre. Jag får faktiskt panik på riktigt när jag tänker det. Min bästo åker till Åre och Afrika. Hon är lika gammal som jag, vi har alltid hållt ihop, gjort saker tillsammans, upplevt. Men sen hoppade hon över åttan och hamnade ur fas. Tog studenten före mig, fick uppleva livet. Orättvist. Jag som saknade henne när hon bodde i Norrpan, fatta vad jag kommer sakna henne när hon bor i Åre eller Afrika!!!

2. Jag måste hinna träffa Beccis innan hon åker till England. Inte bara för att jag har hennes film, utan eftersom hon kommer vara borta i ett år och jag inte har träffat henne sen i våras!
Jag gillar inte det här, folk bara försvinner.  England, Usa, Afrika, stora Sverige... !!!

3. Jag borde bestämma mig om gemu b. eller jag tror att jag har valt att inte läsa den kursen nu i samband med att jag inte bestämt mig och sagt till om något? JAG SUGER.

Nu ska jag sova. Har min första lektion imorgon bitti (bortsett från en religionslektion där vi bara presenterade varandra). Matte C. Det kommer bli mardrömskursen. YIPPI!


fy fan vad vi är suveräna!

Det här med nollning borde man ha oftare! VÄRT alltså!
Har haft en jättetrevlig dag med nollorna, vi hade skattjakt som resulterade i några ton hembakat fika.
Plus lite dans till världens bästa låt. Eh, vad heter den förresten?


Vissa nollor är ju extra bra. De vet hur de ska göra för att få nollepoäng!  ;)
Nollepoängen flödar redan!





Det känns verkligen bra nu

Även om jag skulle uppskattat sommarlov några veckor till så tycker jag verkligen om att vara tillbaka. Jag vill hellre spendera dagarna med härliga människor och tråkiga lektioner än att sitta hemma och se hur löven gulnar.

Idag efter skolan föll jag in i det vanliga lunken direkt. Det blev sova på bussen, ett grey's avsnitt och pasta att fylla den hungriga magen med. Sen satte jag mig vid datorn och gjorde sådant som jag inte riktigt vågat göra innan. Googlat på folkhögskolor och au-pairgrejer bland annat. Börjat fundera på livet efter de kommande 10 månaderna. Visst att jag trivs i tryggheten och inte vill lämna den idag, men jag är ändå redo att sträcka ut vingarna och räkna till tio. Det konstiga är att jag känner mig för liten för att gå i trean....

Det känns bra att det är så lång tid kvar. Vill inte missa en minut med min fina klass!
Här kommer lite bilder på dom från nollningen!








älskar den där bilden på Danne!
nu måste jag sova, ändra på dygnsrytmen...

a smushie smushie smushie!

ES3A, ES3A, ES3A, ES3A, ES3A
vi är så jävla bra
för vi vet, för vi vet, för vi vet, för vi vet
vi går estet

Lyckad invigning av nollningen! Vi kommer verkligen glittra vårat sista år
oohleaaah



Alors dance

jag har suttit vid facebook hela kvällen.
bra där va?

det händer liksom någon konstant. blir lätt så om man laddar upp massa bilder som jag har gjort.
plus att jag har gått igenom hela mitt sommaralbum, peacealbum, greklandalbum. Njutit lite extra, drömt mig tillbaka. för imorgon är det över. Jag kan inte förstå hur det gick så fort och hur det är sista året? (jag vet jag har hakat upp mig)

Borde kanske sova, om jag bara slutade oroa mig för karnevalklädsel. Vadan detta?
Jag trodde jag hade hyffsad koll på nollningen men nu helt plötsligt fattar jag inte ett skiiiit.

Jaja. det kan konstanteras att det blir en bra dag imorgon!


From this moment on

Imorgon får jag äntligen träffa Alva. Äntligen äntligen äntligen!!!!!

Och nu är jag så trött att jag typ dör. Har inte sovit allt för mycket denna helgen, men det var ett riktigt fint och roligt bröllop bestående av fin vigsel, båttur till havs, fin dryck, god mat, skoskav, dans, härliga tal, skratt....  Ångrar dock att jag inte höll något tal. Visst att jag inte gillar sådant, inte min grej liksom, men så här efter när jag analyserat lite ångrar jag att jag inte gjorde det tidigare. Hanna har alltid varit något extra, trots de tio år som skiljer. Hon har alltid räddat mig från mina 3 bröder, borstat mitt hår, sminkat mig när jag var liten. Jag älskade att pilla på hennes kläder och tänkte jämt att jag en dag skulle bli som henne. Lika glad, lika trevlig, sympatisk, kramgo. Jag skulle också ha en ljusblå skolbänk att ha smink i. Jag skulle också dyka i Australien. Min fina storkusin. Då ville jag vara en liten kopia av henne.
Jag är så glad att hon hittade Erik som också är fruktansvärt härlig. Perfect match liksom!


Jag har verkligen uppskattat helgen som ändå mest har spenderats tillsammans med mina bröder och respektive. Jag träffar ju inte dessa så ofta. Joakim träffade jag senast runt min födelsedag tror jag och Jerker i början av sommaren. Jag och Jerker fuldansade till dansbandsmusik. Inte bara vi föresten, utan i stort sett hela min familj var ute på dansgolvet och tog en sväng om. Vi turades om att dansa med Pauline, som inte ville gå och lägga sig trots att klockan var över midnatt.  Det var verkligen en lyckad fest!

Så snacka om att jag är trött. Lyckades dock köra hem de 42 milen från Gävle (nästan själv, hade en kaffepaus i baksätet en halvtimma typ) men nu finns bara sängen i sikte. Imorgon börjar ju skolan. Kommer börja dagen med en fikfrukost med världens bästa Frida och Alva. Handsome threesome is back. ES3A. Vilken grej! :)

Då kör vi. igen.

packat upp väskan
packat ner i väskan
fotbad. nagelmålande. ögonbrynsplock. knappsyande.
fixa hit. fixa dit.
åker tidigt imorgon bitti till Gefle.
efter lite coctails, bröllop och brunch åker jag hem
sen ska man sätta sig bakom bänkarna åter igen.
fast för sista året.
sista året!
hur hände detta?

jaja

Det jag menar är att nu ska det levas hej fadderullan den sista helgen på sommarlovet 2010
en FANTASTIQO sommar! Det har hänt mycket men Grekland och Peace toppar listorna.

Vänner, vänner vänner. You are golden!

det kryper överallt

nu är jag helt fruktansvärt trött efter orkesterlägret. MEN vad bra det var. Gillar starkt människorna :) :)

Nu däremot blev jag på lite dåligt humör. Frizon har börjat och det känns som om hälften av mina vänner är där borta. Jag blir så avundsjuk, för om det inte vore för bröllop i helgen skulle jag åkt dit. 
Förra året var så bra.





Toppendag?

Håll tummarna för mig. Ikväll ska jag försöka komma in på krogen med ett pass som har gått ut. Jag är ju 18, men transportsyrelsen är så stört långsamma att jag fortfarande inte fått mitt körkort.
Så nu hoppas jag på lite tur, så även jag kan få spendera kvällen med finaste Frida som idag fyller 18 år och andra ladies. Det ska dansas, dansas lite till och även dansas. Det kommer bli finnemang!

Nu härnäst ska jag packa klart, för det gjorde jag inte igår. hehe. somnade redan klockan 22.30, det var nog tidigast den här sommaren. Sen blir det Linköping och fördriva tiden på ett och annat vis.
Bäst att jag sätter igång nu så jag kommer iväg idag!

Förövrigt är jag på toppenhumör idag. Kan knappt sitta still och vara tyst. Måste sjunga och ha mig till sommarlistan.


GRATTIS FRIDA!!!!!
Enjoy din 18-årsdag!!!!!!




Uprising

Bra musik på radion kan göra min dag.
Denna låt är amaziiiing. Amuseing.

nu är jag dötrött och har tyvärr en massa saker att göra innan jag får sova.
Ska packa tillexempel. Måla naglarna. Packa igen.
Men imorgon blir en bra dag. Nu blev jag till och med nervös.




Muse - Uprising

Ett glas rosé och en fin vän

Jag och Frida har hängt typ hela sommarlovet, utan att hänga.
Vi bodde en hel vecka i samma tält på Emmaboda utan att knappt ses när man ville ses.
Illa tycker vi och tar igen det ikväll. Fniss.

Nu ska vi snart krypa ner i våra sängar och snarka. Vi har tränat på snarkningar ikväll. Nu kör vi!


Still the same 2

Eh okej.
Det blev inte mycket förändring alls faktiskt. Men trots det nöjd över resultatet!
Hoppas dock att det blir ännu bättre efter några duschar!
Tjosan

still the same

Tänka sig att jag har lekt med hårfärg de senaste 6 åren. Blond, blondare, blondast. Nu är det hög tid att lämna dessa kemikalier och hitta hem igen. Jag åker nu med andra ord till frisören och gör det på riktigt, det gjorde jag senast för 6 år. Sen dess har jag skött allt själv. Resultatet ska bli en aning mörkare, typ askblond, typ min rätta hoppas jag. Vi får se hur det blir. Frisörer har en tendens att göra lite vad de vill....

Nästa gång bloggen är det en ny hårfärg som skriver. Eller, ah. Det är ju jag som skriver, fast med ny hårfärg.


TJING
Trevligt att man kan hitta egobilder även på fars dator. YEAH!


förrrrresten

jag måste lära mig att stava rätt.
förresten heter det.
inte föresten.

jag är typ hjärntvättad för jag har upptäckt att jag använder det ordet jämt (när jag skriver) och jämt stavar jag fel.
det är nästan pinsamt!!!!! Jag måste skärpa mig innan Åke upptäcker det också!


hejsvejs!



Hey kid, do you need any help?

Jag kan inte låta bli att gråta som en barnrumpa när jag tittar på det allra sista avsnittet av OC.
På den tiden det var alldeles nytt minns jag att jag såg det sista avsnittet tre gånger på en och samma dag.
Bra skit. Mycket bra skit faktiskt.

Så himla typiskt mig när det gäller avslut av något jag gillar. Sista Harry Potter-boken exempelvis kan jag fortfarande ta fram och läsa sista kapitlet. Bara för att det är så himla bra och så himla fint.

Sen kan det ju vara lite löjligt att fästa sig vid tv-serier och böcker. Haha, jag har på något dumt vis väldigt enkelt att leva mig in i saker och ting. Läsa en bok, se en tv-serie och sedan vara uppsluken.
That's who I am






fnittriga flickor spelar fiol

Fy vad jag uppskattar sådana hära kvällar. Sitta i ett litet torp mitt i skogen en fin sommarkväll. Vara den enda som blir uppäten av myggorna. Laga god mat i för stora mängder. Svulla chokladpuddig och chips. Ligga på en filt och ha sniglar på rumpan. Skratta. Ta kort. Skratta. Spela badminton med söndriga rackets. Skratta ännu mer.

Det är så fint att man kan ha sådana vänner som man alltid kan komma tillbaka till. Det kan gå långa perioder utan att vi ens hörs av, sen får man ett ryck. Upptäcker att vi måste träffas. Refill. Det var ju jag som lämnade kvartetten (alltså oss fyra, men mer rätt lämnade jag ju orkestern) den dagen jag blev linköpingsmänniska. Men det finns så mycket minnen och kärlek att det inte bara går att leva utan. Jag uppskattar det så förbaskat mycket att ha er kvar! Ni är finaste fnitterviolinsterna!

I väntan på Hannas bilder så blir det gammalt men fint istället. Låt mig minnas att det var andra gången vi träffade Mojje och han kände igen oss. LYCKA.






Rumfestivalen i Örebro, 2007 ? 2008 ?




det sägs att efter regnet kommer solen fram igen



säger du att du är min vän så är du kanske det


finally

min garderob är klar.
så nu är det dags för folk att komma hem till mig och inspektera den.
visste inte ens själv att jag hade sååå många klänningar. höhö!






when you turn up your nose


väldigt längesen. väldigt bra kväll. väldigt fin tjej. väldigt omtyckt.
<3

nu ska jag sova. har en pauline i min säng, förhoppningsvis sparkas hon inte för mycket. Hon har lovat att inte väcka mig förrän halv10 imorn. stackars mig.

jag saknar emmaboda!

John Orry

Hej min saknade patetiska blogg! Det har gått 5 dagar sen sist. Helt otroligt, hur har jag överlevt?

Nu är jag hemma från Emmaboda. Mitt hår luktar fortfarande illa trots att jag schamponerade det 4 gånger. Min kamera försvann sista natten och därför försvann alla fina foton jag tog. Plus att jag antagligen inte får köra bil eller shoppa på ett tag för min plånbok försvann också. Antagligen vad det någon som snodde dom. TASKIGT värre! Nu måste jag ansöka om nytt personlighetsbevis och blablabla för både mitt ID och pass gick ut här om veckan. Tydligen ganska komplicerat enligt min far, men det ska fixa sig så småningom.

Det var det negativa om Emmaboda, för annars har det varit kalas. Jag har en fantastisk fantomsmärta (?) av min handväska och lite ont i magen pga dittan och dattan. Exempelvis att jag har skrattat mig till magknip. Druckit cider till magknip.  Största anledningen är Jenny!!! Jag har aldrig sett henne så galen?!?! Hahahahaha! Jag önskar jag kunde säga mer, men eftersom jag är en bra vän avslöjar jag inget.

När det gäller artisterna var jag inte sådan aktiv åskådare, men dansa är kul och det är mer än okej att sitta och chilla med omtyckta människor längst bak. Hoffmaestro råkade vara det bästa och den enda konsert jag och Frida hängde på. Vi var verkligen sämst på att hänga, trots att vi bestämde att vi skulle göra det varje kväll. John Orry (eh johnossi) och hänga i campen var också riktigt värt! :)

Nu ska jag lägga mig i fosterställning i tv-soffan och sova till oc. Jag känner mig som ett skal just nu. Tom inuti. Trött, magont och med en liten melodislänga som går på repeat. Du är la go. Emmaboda var fäntästiskt och jag kan inte låta bli att hata ensamheten som dyker upp efter intensiva dagar med massa folk!

Jag tog två bilder med min mobil. Det är det enda jag har just nu. Den sved.




RSS 2.0