Ciao Bella!

Nu tror jag att jag har packat ner allt som jag ska. Tror... Hoppas...

Jaja. Här kommer mitt hejdåblogginlägg.
Imorgon bitti åker jag och mina fina kammarkörskompisar till Italien. Vi kommer vara där i en vecka och där ska vi tävla, ha konsert, gå strandpromenader, äta pizza pasta pesto, äta världsberömd glass, uppleva Venedig och helt enkelt uppleva Italien. Vi kommer få det sjutusan asbra för väderprognosen är strålande och hotellet ligger några meter från den 20 000 gurk-långa stranden. Okej, nu räcker det med skryt. Hade bra här hemma :)

Addio Svezia! Ciao Italia!


Bild: Janne


Krigsstigen.

Lite respekt man man åtminstone visa?


Jag hoppas att vi går till "finalen" i Italien av den anledningen att jag vill sjunga världens vackraste låt.

Vi har gått i samma klass i snart ett år

Packa är så himla tråkigt. Man skulle ha egen stylist som plockade ihop alla outfits man behöver medan man själv ligger i solen och latar sig.

Nåja.
Ska måla klart mina naglar. Nu har jag jobbat klart och kan inviga mitt nya hallonröda nagellack. Det är så himlans fint, så himla sommar. AAAAHH! VI SKA TILL SOMMAREN IMORGON! Jag älskar sommar och jag bryr mig inte om det kommer vara lite molnigt. Så länge det är varmt så kommer jag vara i mitt esse!

CIAO


Jag saknar dessa brudar nu efter ett hel vecka...

En chejjs tack!

Jag har ramlat ihop i sängen. Är så trött i ben och rygg efter denna helg. 18 timmar på Donken = dööööd!

Nu ska jag packa klart. Skriva klart svenskan och framförallt fundera ut hur jag ska ha råd med ytterliggare en sak i sommar. Min finfina kusin har tydligen en lägenhet i Göteborg hela sommaren och undrade om jag ville gå på Way out west med henne. Yeah, klart jag vill det. Problemet med mig är att jag vill ju typ allt...

Nåja. Vi får väl se om jag har råd. Jag har ju redan TURKIET och peace inplanerat...
Såg däremot att Fleet Foxes kommer till Wow, blev glad eftersom jag älskar denna låten :)


GLAD PÅSK

Om ni tröttnar på påskmat och godis, kom till McDonalds. Där kommer jag hänga 11.30-20.30 idag!

Passade på med en solskensfrukost med målade ägg så jag iaf får lite påskfeeling! Dessutom fick jag ett påskägg i morse som var skitsvårt att hitta. Först letade jag efter TV:n, där var det inte. Sen gick jag igenom hela huset för att senare upptäcka att ägget faktiskt var bakom TV:n... Klurigt!

GLAD PÅSK PÅ ER!


Mr Saxobeat

FRIDA (och alla andra för den delen)!!
Idag när jag lyssnade på P3 Populär så kom den här låten. Den kommer läggas till på sommar 2011-listan! Utan tvekan, denna ska vi dansa runt till sena sommarnätter. Den heter ju Mr Saxobeat! Ganska dålig men ändå så sjukt nice slinga och refräng!

Idag dansade jag på altanen i mina nya jeansshorts. Fett med najs!




Karin kan vänta på ränta med ränta!

En av de bästa filmerna som finns är Eva och Adam: Fyra födelsedagar och ett fiasko. Jag såg den förut idag och den är så sinnessjuk bra. Charmig och dan. Jag skämdes ihjäl (trots att jag snart är 19 år) på den där konserten ni vet. Ah, en helt klockren film, en av de bästa svenska filmerna som gjorts.

Nu ska jag göra det jag skjutit upp hela lovet: svenska C-skit... yeah! Men först (...trumvirvel) Veckans babe:





En av favoriterna på poddisen: Coldplay - 42






Gå på vattnet i min pool

Nu kan nog jag åter igen kallas räkan....

Idag har jag legat ute på altanen i solen och lyssnat igenom hela Jesus Christ Superstar-skivan. Skojar inte, så himla snygg musik. Älskar att det är en rockopera, eligtarrer möter symfoniorketer. Musiken är rolig och intressann med massa coola tvärflöjt, pukslag och sångstämmor. Ibland ligger man och fnittrar, ibland får man gåshud. Vissa låtar är så fruktansvärt fina.Texten, innebörden. Det är ju trots allt detta påsken handlar om för mig. Inte om allt godis som gömmer sig i skåpen (och som jag springer till var tionde minut, tjooockis.).

Jag tänkte ladda upp lite bilder men minneskortet bråkar. Men sörj inte, det kommer. Och under tiden lyssna på när Ola Salo spelar Jesus och briljerar. Vill så gärna se den där musikalen igen. Visst är det fint?


Ola Salo - Getsemane

Studenten!

Nu med en gång, med säck och med spann!


Världens finaste!

Summer song sung all along

Idag när jag slutade jobbet var det så himla fint ute. Det var sommar i luften, en stor röd solnedgång, massa skrattande barn och moppekillar klädda i shorts och t-shirt.
Jag blev så himla sugen på sommar 2011.


Chill cheese tops

Folk chillar i trädgårn. Jag gör allt förutom chillar på Donken. Hektiska tider så här i påsk då alla reser och äter hamburgers. Fick stanna till 00.00 idag och jag ska påt igen om tio timmar. Sen ska jag påt hela påskhelgen och därför bör jag säga nattinatt så jag har sjukt massa hamburgeenergi att göra av med!

Sååw. Godnatt!

FÖRRESTEN! Upptäckte precis att lönen har kommit. Ska jag vara sparsam eller ska jag smita iväg innan jobbet och köpa ett par converse imorgon...???? Nej det ska jag inte, jag ska ju spara mina pengar har jag ju sagt. ILLA KARIN! Skärpning....Har inget skärp.... Kul.... QL. Trött? GODNATT!


Som ni märker kan jag inte sluta blogga....

Jag har fått en tid för sökning nu och den är precis efter Italien... Yey.
Anyway. Sitter här och övar intervall, efter ett tag tänker jag inte på vad jag säger.
"liten sekt"

Liten sext och liten septima måste jag lära mig. Det är dom jag har svårast med... Men tänker man på Shirley Clamp fixar det sig nog...  (Någon som har en idé på en bra melodi på liten och stor septima?)

Mitt favoritintervall är nog överstigande kvart. Maria-intevallet. Också kallat Tritonus, djävulens ackord. Damn, så snyggt!



Förlåt för ett obegripligt blogginlägg för vissa.

Vill ha till Italien

700 kronor.
Jag vill ha ett par nya converse, även om jag mycket väl vet att jag inte borde ha converse av hälsoskäl. De förstör min rygg och blablabla. Är ändå så fruktansvärt sugen på svarta eller vita låga converse. Jag skulle haft råd om jag inte skaffat mig en sån dyr livsstil på sistone.

Dessutom tänkte jag bojkotta Converse eftersom jag tror jag är något och inte vill vara så himla mainstream. Men grejen är ju att de är så fruktansvärt snygga och sköna. Somriga.

Om jag ska ha ett par innan Venedig måste jag köpa senast imorgon för sen blir det ju påskhelg och inga affärer är öppna. BAIZ. Klarar jag mig utan? (neeee)



Gracekarry, jag är trött på dig.

Jag känner för att starta en ny blogg. Har tänkt tanken tok för länge nu av den anledningen att jag är så trött på mig själv. Trött på den här Karin i den här bloggen. Inte för att jag vet om det blir bättre om jag startar en ny blogg, för det kommer väl visa sig att jag inte var intressannare och roligare än så här.
Jag undrar hur många gånger jag har tvivlat på den här bloggen på sistone. Varför bloggar jag?! Jag har ändå hållt igång ganska flitigt sen nian. Den rymmer så mycket av mitt liv att tanken att ta bort den existerar inte. Men att starta ett nytt kapitel vore så... skönt...

Nåja... Jag ska koncentrera mig på livets stora frågor istället, skriva en bok, göra 1000 situps och sova. Kanske är på bättre blogghumör imorgon. Den som lever får se.

On the range.

Jag ställde klockan på 9 för att jag skulle hinna med en massa idag.
Jag vaknade av ett sms vid klockan 11 och då hade jag slängt mobilen till fötterna...
Har som vanligt drömt en massa om Hair. Alla hade afron och alla var typ askonstiga!

Nu ska jag sätta igång här. Städa, plugga och sola på några timmar. Ikväll kommer Hanna, Becka och Karro på grillkalas. Det blir nice nice snice snice snice snice snice, very nice.

snice snice snice snice



Stan innebar ett par nya jeansshorts, en blommig skjorta och en blommig tröja för mig. Dock ingen bikini, den jag ville ha fanns givetvis inte. Börjar känna igen det där nu...

Efter stan blev det hem till Sofie där vi grillade och hade det mysigt hela kvällen. Måtte allt få säga att mina flickor är finifinast. Jenny och Sofie, ni är allt nice snice snice snice!

Dagens låt: Hello claude, you have a bad trip?

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jag älskar fjortishjärtan. Jag älskar fjortishjärtan.
Det bästa tecknet/smilisen som finns. Det finns inget annat tecken som visar uppskattning som det gör. Så lev med det, jag kommer aldrig sluta med dessa fina hjärrrtan.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

52 dagar kvar!

Det är varmare i Sverige än i Italien just nu. Eh. Något gick fel va?
Funderar på att ta på mig shorts och bikini, sätta mig ute och sola. Men något säger mig att man inte ska göra så när man är så förkyld som jag är? Eller något säger mig att jag ska prioritera annat, typ skolgrejer.

Vad skönt det ska bli efter den 10 juni. Då blir det lov på riktigt!



I got life!

Johan Ra gav mig tillåtelse att lägga upp lite videos på tuben. Hans anledning var eftersom han själv ville se dom... (annars är det en himla massa tjat om rättigheter och sådant...)

Hair har ni i allafall. Och hair med kanske jag ska sluta tjata om Hair och börja tänka på annat?

(Neeeeee)



Har inget gräs. Har inget pulver. Har inga jeans. Har ingen kvart.

Dagens arbetspass bestod av en springtur till pappershållaren varannan minut eftersom jag var så snorig. Herrejisses vad förkyld jag har blivit. Har ingen röst, världens täpptaste näsa, värkande huvud, hostig and so on. Får bara hoppas att jag slipper undan från febern för jag har sjukt mycket planerat det här lovet. Typiskt.
För övrigt var det 9 väldigt trevliga timmar som gick sjukt fort. Gillar det där bygget mer och mer för var gång jag är där.

Imorgon har jag stora planer. Först ska jag och Sofie till Linköping och shoppa. Jag har en lång lista på saker som ska köpas inför Italien och vill dessutom skämma bort mig själv med lite fräscha vår/sommar-kläder i garderoben.
Efter det tar vi med Jenny och grillar hemma hos Sofie. :) Efterlängtat!

Nu tänker jag sova, jag har hört att man ska bli frisk av det. Tyvärr måste jag försöka att gå upp i ottan eftersom jag har 3 svenska c-uppgifter att skriva. Kul....

Sundet!

Jag glömde credda Helena Sund för den fina bilden i förra inlägget Jag lovar att jag tänkte göra det, men glömde bort det...
Anyway! Kolla in på facebook där ser ni ett sjukt fint album från Hairmusikalen där hon har fotat!

PEACE

Vi är alla ett

Det första jag tänkte på imorse när jag vaknade var HAIR. Sen dess har hair hair hair dykt upp i hjärnan hela dagen. Jag saknar allt och alla redan, efter en dag.

Alla är så himla fina, så himla snälla, så himla goa, så himla roliga. Det känns som om jag har lärt känna både min klass och sam-musikarna bättre denna vecka. Som vi sa igår: det blev fred mellan våra klasser tillslut. Helt plötsligt utökades klassen...

Jag vill utbringa en skål och ett tack för dessa fina människor samtidigt som jag fäller en liten tår. I hate that good things always come to an end!


Aquarius!

Idag har jag sovit aaaslänge, tittat på ett avsnitt grey's och ett avsnitt off the map. Jag är helt slut, mina ben värker och jag vill helt sova för resten av dagen. Men nepp, börjar jobba om några timmar. Det ska visserligen bli ganska skönt, få tänka på något annat.

Igår var jag förresten på en jättetrevlig efterfestförfest hos Björn. Det citerades och sjöngs Hair-låtar konstant. Det var jättetrevligt :). Sen blev det krogen en kortis men jag åkte hem ganska snart, var så himla trött.

Här kommer några av de få bilder jag tog backstage under Hair-veckan! Gillarom!



Jag hatar gult

Kaffe och greys innan linköping och fest. En redig efterfest med alla fina hippies ska det bli kan jag lova. Jag har haft en asrolig vecka och det är så värt den smutsiga hyn och den borttappade rösten. Ni alla är så galet underbara, vill bara säga det!

Imorgon ska jag ladda in alla bilder. Men inte nu är så trött att jag ramlar ihop!





What a piece of work is man?

Vad gör man inte för konsten va? Det tog ungefär en timma att fläta....

Nu ska jag sova och ta väl vara på sovmorgonen som jag har. Imorgon är det HAIR premiär! Det ni! I'm so excited!!!!


Cool bbbbbrud


smile.

Mitt i allt detta musikalskapande ska jag förbereda två kommande antagningsprov också.
Herrejisses. Jag är svinnervös eftersom det inte finns någon tid att förbereda dessa på.  Man är inte på humör direkt efter en lång musikaldag att öva på fiol, sång och piano också. Plus att det gör svinont i halsen.
som pricket över i:et ska visst noterna vara inskickade om tre dagar också. VAD SKA JAG SÖKA MED FÖR LÅTAR DÅ?


Ja. Big smile helt enkelt.

Blomsterbarn

Röst ur funktion.
Intensivt intensivt intensivt.

Längtar tills den dagen jag får sova.

How I love my hippie life

Säger åter igen godnatt. Det har varit en lång och intensiv dag på Saga.
Tänkte bara ladda upp lite bilder från igår då ett hippiegäng härjade på stan!








PEACE <3

Godnatt


New York black out!

Det händer väldigt mycket nu, väääldigt mycket. Imorgon börjar vi HAIR-veckan och nu är det en massa förberedelse inför föreställningarna på onsdag, torsdag och fredag. Pjuh, det är sjukt mycket att göra och man är hela tiden uppe i varv, jag är helt slut och känner redan hur min hals vill ge vika. Men, det skiter vi i för det här kommer bli sjukt kul!

Jag har egentligen jättemycket att göra ikväll men jag minns inte något av det jag skulle göra Alltså ingenting, det är black out.  Det känns bra... Jag kanske kommer på när jag lyssnar på denna?

Stubbstolen

Haha! Den här dagen har ALLA har varit så sinnessjukt trötta. Vi satt och skrev projektrapport (som förresten blev så klar som den bara kan bli!!!!) och fnittrade så mycket att bibliotikarien var tvungen att säga åt oss två gånger. Bland annat sa hon "Det här är faktiskt ett bibliotek, det är taskigt mot de andra när ni sitter och skrattar...."
Pardon!

Humöret var även med på Passagen där Mika och Helena hade sin vernissage, en sjutusan bra vernissage bör tilläggas! När jag, Frida och Lina gick därifrån såg vi något ovanligt vid busshållsplatsen vid stora torget. Där stod tre killar och en stubbstol och väntade på bussen. Det var så sjukt komiskt och vi skrattade och skrattade, de fattade till och med att det var dom vi skrattade åt för de vinkade åt oss sen när deras buss åkte iväg. Men hallå, vem går runt och bär på en stubbstol??

Anledningen till denna enorma trötthet är eftersom vi endast sov 3 timmar i natt. Men gårdagen var så sjuuukt värd. Rebecka och Fiona, halva priset i baren och riktigt trevligt sällskap. Inget att klaga på! Nu tänker jag sova, godnatt!


Dagens bästa vs sämsta

BÄSTA
- The Ark till Peace!
- Jenny har skaffat körkort. GRATTIS!!! (Kör hit bums!)

SÄMSTA
- på gårdagens prov skrev jag Lagerfeldt istället för Karlfeldt på svenskprovet. Alltså jag skäms, jag dör. Där tappade jag en sjukt massa poäng eftersom halva provet handlade om Karlfeldt. Jag måste hitta Åke imorgon och berätta om mina fel... att jag sett för mycket Top Model och läst för mycket modebloggar på sistone. KLANTARSLE!
Ändå kan jag inte göra något annat än att skratta åt det. Det är ju nästan för komiskt...

Nu ska jag passa på att sova medan jag har tid. Jag känner på mig att det inte lär finnas någon tid sen.



LIKA SOM BÄR?


Taggad!

ÅH så sjukt taggad jag är inför morgondagen! Lill-lördag med Rebecka och Fiona! Jag ska dansa helt sinnessjukt mycket och ha en sjukt värd natt med mina fina vänner!


Här är vi formella.

Här med börjar jag att skriva formellt.
För att Pontus säger att man ska göra så. Stor bokstav och punkt. Jag lyssnar på allt som han säger, så är det bara.

Nu sätter jag här med punkt för den här dagen. Det har varit en bra dag, 4 av 5 toasters. Det var svenskprovet och mattelektionen som sänkte betyget (bokstavligt talat).

Godnatt.




Ett slick sen är du fast

Idag har jag massa saker att skriva... Men på grund av dåligt minne så tar jag och skriver om det mest relevanta.

Det är som så att det finns en tradition. Den skapades för två år sedan, det var en fin vårdag och jag och Frida bara råkade gå förbi Bosses som nyss hade öppnat. Idag firade vi treårsjubileum. Istället för ett vårskrik välkomnade vi våren med en glass. Den godaste glassen jorden har skådat. Blåbär och marängsviss. Bosses glassbar.




och bara för att.
Så här såg det ut för ett år sedan



...och för två år sedan




Vi har förändrats lite de senaste åren kan ju tilläggas...

words

svenskprovet imorgon kommer gå sämst.
de två muntliga redovisningarna är jag allt annat än förberedd för, så det kommer också gå sämst.

jag är sämst tror jag.

Teardrops keep falling

Tårarna rinner som ett vattenfall längs mina kinder när jag ser det här. Jag mindes inte ens vad som hände eftersom när avsnittet gick på TV så skymde tårarna hela avsnittet. Kolla början, kolla slutet, det är så fint så jag vet inte var jag ska ta vägen. Eller, kolla inte på det om ni följer Grey's och om ni inte kommit till slutet av säsong 5 än. Men annars. Kärlek.

Did you say it? "I love you. I don't ever wanna live without you, you changed my life."
Did you say it?
Make a plan, set a goal, work toward it, but every now and then look around. Drink it in. Cause this is it. It might all be gone tomorrow...



Bara för det går jag nu och hämtar säsong 5. ska se det där avsnittet på riktigt, om jag lyckas.

Idol 2011

Folk söker idol och jag sitter här hemma och pluggar svenska.
Åker ändå in till Lkpg snart för att kolla läget, inte för att söka.
Skulle egentligen sympatisöka med Amanda men jag känner att med allt som händer orkar jag inte slänga bort en dag. Det kanske vore annat om jag verkligen ville söka, verkligen ville tillbringa min höst i Idol och om jag visste att jag hade vad som krävdes.
Men nu känner jag inte för det. Även om jag hellre skulle köa, sjunga och frysa än att plåga min hjärna med en massa litteratur från 1900-talets början.

Nu ska jag skriva ut mitt 12-sidiga häfte.
God jul!

Minnen av aprilhimlen

Skriver mitt vårtal tills på måndag och vill faktiskt säga det.
Välkommen våren!


Bosses bajsbar

Bosses har öppnat. På en lördag. Besviken? Ja.

Före första ska Bosses öppna första april och vi såg fram emot att gå dit igår. Men så regnade det och nehepp...
Före andra så är det inte en vardag och vi är inte i skolan vilket man ska vara. Ryktet ska sprida sig i korridoren och man ska springa fort till skåpet, ta på sig jackan och springa till Bosses. Beställa en strut med blåbär och marängshwiss (hur stavas det?) och vara glad i vårsolen.

Det är ju tradition!


2.0

ska krypa ner i sängen och vila en kvart.
är såå fruuktansvärt tröött.

högskoleprovet var kul, men som jag trodde så gick det inget vidare.
det blev bara 2.0


hatar att jag har så mycket att göra ikväll.

April april din dumma sill.

Första april och jag är besviken. Jag har inte blivit lurad en enda gång.
Okej, jo Arvid sa att jag var snygg och sen sa han april april. Kuuul! Men är det inte meningen att man ska bli "överraskad"?



Åren har nog slitit hårdare på mig

Försova sig. Hetsa. Skolan. Hetsa. Jobbet. Hetsa. Sova? Nej inte sova. Först måste jag göra lite matsäck tills imorgon. Jag vet inte vad jag har gett min in på. Högskoleprovet. Som jag inte har nog att göra ändå?

Det som jag ser mest fram emot är att träffa Sofie. Jag plockar upp henne imorgon bitti och sen ska hon hjälpa mig att hitta på Kungshöga. Angående provet så får det gå som det går, jag har inga högre förväntningar. Viktigast är att jag har mycket matsäck med mig så jag har något roligt att se fram emot i pauserna..

Wish me luck!
Tjiing


RSS 2.0