Duru... Nästa

Ett litter fnitter hördes från mitt säte när ljudet av stockholmska tunnelbanor kom ur det ösgötska tågets högtalare.
Helt bissart. Nu ska vi vara som Stockholm, ha en entonig inspelad röst som säger "Nästa, Linköping" (även om den inte funkade och bara sa Nästa. eller är det meningen att det ska vara så?)
Jag vet att det är som så på bussarna i Lkpg, men på tåget? Jag som tycker det är så mysigt när tågvärden pratar och man kan fundera på vad det är för människa. Jag kommer sakna den där jättemysiga mannen tillexempel. Jag vet ju inte om han är mysig, men han låter så fruktansvärt söt när han pratar. Sen kommer jag sakna dom som lägger till "ha en trevlig resa och en trevlig helg" på fredagseftermiddagarna. Man kan inte låta bli att bli lite gladare, faktiskt!


Så dagens ris till ostgotatrafiken.
Det är bra att ni freschar upp tågen lite, och jag skulle inte vara emot det om det lät precis som i Stockholm.
Ni borde hitta på eran egna grej, eran egna lilla signaturmelodi. Inte vara wannabe, eller det där proffsiga ordet Åke lärde oss idag på svenskan men som jag har glömt bort.


Nu ska jag skriva en labbrapport, sen matte och en ny spännande text av en historisk författare! No life today. Men om tiden råkar räcka till så blir det nog Scrubs för hela slanten!
puss. hej. då.


Vampyr

Jag är en vampyr, jag suger och spyr.

Jag är verkligen helt lost i den sista (snyft) Twilightboken. Den är så bra och det funkar bara inte att släppa den.
Dessutom verkar den aldrig ta slut och det gör den bara ännu bättre, för jag älskar den. Det är den bästa boken i serien, verkligen pricket över i:et, och jag känner mig som en i gänget.
När jag äntligen tvingade mig själv att släppa boken för att gå upp och plugga, kändes det som jag svävade upp för trappan. Jag tog två steg i taget och kände att jag lika gärna kunde hoppa över hela trappan, precis som de där vampyrerna. Jag kände att jag har en konstig känsla i magen, liksom tillfredställd. Så nöjd över att boken är så bra och att mor har köpt en solstol som är perfekt att luta sig tillbaka och läsa i solen.

Nu däremot ska jag ta tag i livet. No-labbrapport, läsa en lång text av Platon och svara på obegripliga frågor, harmonisera Blåsippan ute i backarna står (trots att jag glömde noterna i skolan) och lena till benen och kanske öva på fiolen. Har barockkonsert i morgon och jag är inte alls pepp. Jag måste prata med Johan imorgon. Få reda på hur det blir i höst.  Jag står inte ut, jag måste få lite förändring i vardagen.

Puss hej på er alla.

Idealkvinnan

Jag är verkligen ingen idealkvinna. 
 
Jag är ledsen att avslöja det, men jag har sjukt svårt att hitta jeans.
Hur svårt ska det vara att hitta stuprörslikande, fast inte jätteslickade, som man får snygg rumpa i och där låren inte ser allt för mycket ut som potatissäckar. - Svårt!
Idag var jag på outleten i Mantorp för jag visste sedan innan att där finns det jeansi mängder, bord efter bord efter bord. I alla storlekar fanns det storlekar och det var inga problem med att knäppa dom, men när det kom till längden...!!
Seriöst varenda byxa var i L33! Varenda en! Som om varenda människa är 1,85 och jobbar som supermodell.  Det förstörde passformen i varenda byxa, benen blev vida som hippiebyxor och korvade sig redan ovanför knäet. Jag vet att man kan sy upp dom, men man får aldrig riktigt till det om man vill ha det tajt nertill. Seriöst, varför säljer de bara byxor som passar på långa och slanka? Diskriminering! 

Är det vad man vill? Visst man kan göra alla smala, men att göra korta långa är faktiskt omöjligt (om man inte ska gömma platåskor under byxorna). OCH JAG ÄR INTE ENS KORT!! (på mina stolta 1,72 centimeter)


För att bli gladare (trodde jag) gick jag in på Kalle P för att åter igen prova en hel skoaffärs gladiatorskor.  Efter två sekunder fick jag idén att kapa av mina fötter och sätta dit nya. Ringa McDreamy eller McSteamy och be om hjälp. Hela min kropp är verkligen misslyckad. Fötterna är för snea, tjocka och har för djup hålfot så inga skor passar mig. Inga alls.

För att dämpa ilskan och besvikelsen över att jag inte är 1,80 med 26 som midjemått (och förövrigt modellliknande) och med perfekta små nätta fötter som passar Askungens glassko, köpte jag scrubssäsong 1 & 2. Det var extrapris (tror jag iallafall) och de är ganska snygga i min tv-seriehylla. (Där två utlånade grey's och några vänner står)

Nu har jag skrivit tillräckligt långt. Ska ta och lyssna på lite eurovisionlåtar och sen blire mat hoppas jag. Hungern börjas kläckas nu! - och nej, jag har inte dåligt självförtronde. Ingen emo-varning, men jag blir så himla ledsen :(

oktavshit!

Shit! Dubbelshit! Trippelshit! kvartettshit ? 
eller i musiktermer: primshit! sekundshit! tersshit! kvartettshit! kvintettshit! sixtettshit! septimshit! oktavshit!


Jag brukar jämt söka på youtube det stycket jag gnisslar på för stunden. Typ varje gång hittar jag ett underbarn som spelar stycket otroligt bra och helt plötsligt önskar jag att jag vore det där underbarnet. Jag har spelat det där stycket i flera månader nu, tror jag började innan jul och det låter tusen mil ifrån det här. Helt otroligt, amazing. Jag sitter och gapar och svettas av avundsjuka eftersom jag aldrig kommer bli som han. Han är 8 år. Jag är 16, snart 17.

Jag har aldrig varit bra på något. Inte sådär helt otroligt begåvad. Jag är medelmåtta på allt.
Speciellt naturkunskap. Erik säger att jag inte får vara så självkritisk, men jag är verkligen dålig på naturkunskap. Det är synd, och han om någon vet om det.

Nu ska jag sluta skriva obetydelselösa rader. Lyssna på 8-åringen. Han vet hur man använder instrumentet
 

Andrew Sorokin - Mozart Petito Concerto

Del 1

Jag tänker inte ursäkta mig för det här, även om jag vet hur vissa av er sitter och suckar. Men vi alla är olika och vi har olika intressen. Eurovision är en av mina största och därför så skulle det kännas hemskt fel om jag inte skrev några rader på bidragen vi kommer att få höra i år. Ni behöver inte läsa, men jag tror allt att det finns ett litet schlagerintresserat monster i oss alla. Nu är tävlingen så bred och det finns oftast allt för alla smaker. Det är mer konceptet som är ogillat.


Ikväll är det första avsnittet av "Inför Eurovision Song Contest" och jag tänker skriva om låtarna i samma ordning som i programmet. Alltså inte alla 42 bidra samtidigt. Om ni vill nörda lika mycket som mig kan ni jämföra vad jag tycker med Perelli, Nielsen, Serneholt (stort under att hon ska vara med) och de andra. Tomas Lundin är med, finlandsvensk som jag beundrar djupt! Han brukar tycka om bra saker!


Här har vi de första bidragen!

  

Montenegro

Andrea Demirovic - Just get out of my life


Artisten: Ingen speciell röst, väldigt behaglig och sådär "jag hör på radio varje dag". Det låter som Alcazar. Lite i stylen och rösten är Hannas eller Tess. Dock klent i refrängen som borde ha den där riktiga uppskjutet!

Låten: Flera gånger påminner låten om Hot Stuff. Speciellt de första tongångerna. För övrigt är det en riktig uttjatad schlagerlåt. Jag som är ganska bra på schlager (utan att skryta) vet att det finns hundratals schlagerlåtar som har låtit såhär på senaste. Precis samma beat, samma pop- och dansdänga. Det som krävs för att den ska bli precis som de andra är en kort kjol och svalligt hår.

Betyg: Det känns verkligen som jag hört den förut. Jag tycker om nytt och är inte mycket för sådana här tuggummigrejor. Jag ser redan hennes uppträdande framför mig. Massa snygga dansare omkring sig och högklackade skor. Realistisk sett kan det gå hem hos européerna. De gillar pop och dans. Däremot tror jag att eftersom den inte hade något extra kommer européerna att glömma bort den redan med nästa låt eftersom den inte hade något speciellt alls.

2 points.Tjeckien

Gipsy.zs - Aven Romale


Artisten: Han luktar oseriös. Jag har hoppats innerligt på att vi skulle slippa kalkoner, pirater och hoppandes estländare i år! Jag hade visst fel. Här har vi en man i supermandräkt som har en pipig röst. Ännu en "nu driver vi med hela jippot"-artist.

Låten: Skämtsam låt, låter mer som en hejaramsa än en låt. Eller som en Disneyfilm när filmens onda karaktär trollar med rykande häxblandningar. Pinsamt.
Betyg: Den här kommer inte gå vidare någonstans. Helt ute ur tävlingen från första versen. Vissa skämtlåtar kan faktiskt vara roliga, tex. We're the winners of eurovision (Lithuen 06). Men det här? - nicht!
0 points Antagligen, hoppas jag, noll även från Europa.Belgien

 Copycat - "Copycat"

  

Artisten: En Elvis-wannabe som har kopierat en katt? Äh.. ja.. Lite för mycket wannabe i hans sätt att röra sig och se ut. Dock sjunger han inte som Elvis, men ändå sjunger han bra. Fin guldig kavaj måste jag få säga i musikvideon.

Låten: Det känns som en reklamlåt för en bil där det sitter en bebis jollrande i en barnstol. Dock bäst hittills. Tills det sliskiga sticket kommer. Och den har härligt 50-talsbeat, även om det inte är så jätte 50-tal. En låt som Brolle Jr skulle tackat ja till direkt, hans stil av låt.

Betyg: Ingen vinnare, men den kan mycket väl gå vidare. Eller, nej det tror jag inte. men jag sitter ändå här och svänger på höfterna (hur det nu går till sittandes) och det bådar gott!

3 pointsVitryssland

Peter Elfimov - "Eyes That Never Lie"


Artisten: Man känner igen låtarna som är med i Eurovision. För de låter likadant år efter år. Peter Elfimov ser lite sliskig ut, typiskt ryss konståkare, men han kan såklart sjunga. En stark refräng...
Låten: Som sagt, en stark refräng med flera snygga toner i. Oj! Där blev det visst lite gåshud på Karins armar. Dock en väldigt vitrysk vers och den känns nästan lika platt som hans hår.

Betyg: Med lite snyggare frisyr, kläder och bättre vers skulle den här lätt hamna på min iPod. Har jag sagt att refrängen är bra? Det är den verkligen! Refrängen bär ju upp den verkligen!! Galät!!

3 stjärnor nästan 4 på grund av refrängen!Sverige

Malena Ernman - "La voix"


Artisten: Med tanke på att jag är svensk kan allt låta överdrivet uppskattat. Men Malena är hel klart en favorit. Hon har ju en helgrym röst som jag aldrig kan sluta att fascineras av. Att hon har så låga och så höga partier, men trots det är "bara" mezzosopran. Helt otroligt! Jag funderar starkt på att börja med opera, det är ju typ det häftigaste som finns!

Låten: Låten är verkligen klassisk på något sett. En melodi man känner igen sig i och som fastnar på hjärnan. Den gör helt enkelt intryck.

Betyg: Jag vill inte bli som Jenny och tro att vi inte har någon chans, för det har vi aldrig längre i Norden. Det är ju lögn! Titta på Norge förra året, då den tjejen kom top 10. Vi kan komma top 10 med La Voix, men att vinna kanske är att ta i. Däremot så är den här låten så olik Charlotte Perelli man bara kan komma och därmed tror jag klart och tydligt på ett bättre resultat än förra året. Det är bara att hoppas

4 points


Armenien
Inga & Anush - "Nor par"


Artisten: Låter som Britney Spears, popigt och magdansigt. Men ingen av de två damerna ser ut som några som skulle bjuda på en magdans...

Låten: Det här brukar gå hem. Dock inte i Sverige. En popig version av armenisk kultur och jag tror jag har satt på en sån där östeuropeisk musikkanal på tv?  Om man bortser från deras armeniska tongångar så kanske? Slutet är ganska coolt, då byter låten helt stil. Känns lite som om att den blir en helt annan låt och sådana där överraskningar tycker jag om.

Betyg: Trots en överraskning i slutet så kan jag verkligen inte stå ut med det här. Även om den lär gå vidare, för det är ju sådan musik som de tycker om de där länderna i den här tävlingen. Och vi ska egentligen inte klaga på att det är för mycket av deras musik, det är ju ens kultur man ska visa upp i sådan här tävling. Synd att Sverige har en sådan tråkig musikstil (men bra!) utan konstiga instrument och melodier...

2 pointsAndorra
Susanna Georgi - "La teva decisió"


Artisten: Jag dör! Vilken mesig röst! Jag väntar med spänning tills hon tar och klämmer i. Det här kan sällan bli starkt?
Låten: Refrängen är influerad av Po-po-po-pokerface. Fast bara lite i smyg. Så himla mesig låt. Den skulle inte ens spelas på radion, med risk att bilchuafförerna somnar på direkten!

Och jag vet inte, men är det refrängen som kommer efter halva låten?

Betyg: Skojar ni med mig? Så himla långrandig låt. Om alla låtar skulle vara såhär skulle jag verkligen ha en anledning till att ge upp eurovision song contest.

0 points 


Schweiz
Lovebugs - "The Highest Heights"


Artisten: Här har vi årets första pojkband. De har en skön musikstil, men han som sjunger är lite slätstruken. Snygga är dom ju faktiskt, ett litet plus där...

Låten: En bra början, känns lite coldplay eller schweisisk kent?. Mitt knä börjar automatiskt röra sig upp och ner i takt. En bra låt, trots att den inte är sådär eurovisionaktig. Men säg mig, vad är det nu för tiden? Jag väntar på refrängen, och tycker att den aldrig kommer. Lite lam, men ändå, jovart. 

Betyg: Om det vore lite mer glöd i den skulle den vara riktigt bra. Fast jag tror att den kan bli bra live om de verkligen satsar stenhårt. 

3 points

Turkiet
Hadise - "Düm Tek Tek"


Artisten: Låter som ett Elena Paparizou-wannabe. Hadise är en typisk "kort kort kjol"-människa med högklackade skor. Jag kan se det välputsade dansnumret framför mig.

Låten: Har de där turkiskasvängarna i sig. (inte som shake it sheraim). Däremot tror jag att folk kommer tycka om det. Jag tycker om det, även om det är lite för popigt för min smak. Jag kan se att den här går vidare från semi, om hon nu kan sjunga lika bra live och ha ett snyggt shaka-shakanummer.

Betyg: Ingen speciell kommentar
3 pointsDet var allt för denne gång.
Nästa vecka finns det nytt igen!
Nu ska jag kila och titta på Inför Eurovision. Christer Björkman in my he-aart.

pusshej

www.karin.se

Det bränner verkligen bakom ögonlocken.

Jag blir liksom sur på mig själv. Idiot i ett våffeljärn.


Innan jag knyter mig till sängs vill jag tacka Sofie och jenny. De väcker gamla minnen som ligger mig nära om hjärtat. Får mig att minnas det som jag inte har tänkt på på år och dar. Finaste vännerna i ett nötskal.

Godnatt och missa inte www.karin.se, tidernas hemsida! Och missa inte låten här under. En udda The Ark-låt. Inte som de där glammiga, utan liksom härlig och mysig. Råkar tycka om det väldigt mycket.

thänx.The Ark - Hey Kwanongoma

poison

You're poison running through my veins
när våren är här samlas glada esteter och andra glada människor i trägårn.
så blev det igår, och det var jättemysigt.  Liten ring, filtar, vattenpipa, ekologiskt, taggbuskar och bara mysigt.
dock lite kallt, så jag ser fram emot i maj, då det förhoppningsvis är varma kvällar också.
feint värre.

nu ska jag snabbstäda, om några minuter kommer några vänner hit och sen måste ja skruva, nej putsa fiolen. imorn är det första konserten med LUO. trevligt!
tjoe!

Confessions

Jag erkänner.
Jag gick in på en hemsida, typ www.designadinblogg.se eller nåt i den stilen och snodde en webdesign.
Det stod att man fick det, så okej.
Jag brukar inte göra så, men jag fick akutfall av att ändra min blogg och det fanns inte så mycket tid, för det tar tid sånt här. Men den ser inte alls ut som när jag snodde den, för jag har bytt lite färger, bild, stil osv, så med andra ord är det verkligen inte den där webdesignen som på den där sidan.
Men nu kommer vi till kruxet. De tänkte antagligen lura alla som snor deras webdesign (trots att det stod att det var okej) och därför så ser kommentarfältet bajs ut. Seriöst, nu har jag suttit i flera timmar (lite överdrift) och får inte ordning på det! Vad har dom gjort egentligen? varför går det inte att lefta till det righta?

Nåja. Hoppas ni har överseende med det sålänge. Jag ska fixa när jag orkar och det innebär inte nu idag. (sleeptime!) 
Och jag hoppas innerligt att bloggen ser ut så som den ska. Av någon anledning brukar bloggar se annorlunda ut i andras datorer.

Och jag borde skämmas.
Inte packat upp fiolen på 14 dagar. Fy fy fy.


Redan sett något konstigt som inte fanns förut. Ramen runt bilden på mig ska vara i rött och hela den "stapeln" ska vara mer flyttad till vänster. Skit vad fult !! När ska jag fixa det? Inte för att jag tror at t ni bryr er så mycket (mina arma 12 läsare). Jag blir så trött :( gah


kinsella

Sophie Kinsella, alla damer och herrar, vill jag tipsa om.
Vilken störtskön kvinna! När hon skriver ord på ett papper och jag läser orden blir jag fylld med glädje och spänning. Hon vet då hur man fångar en Karins uppmärksamhet.

En shopaholics bekännelser är en bok för eder alla. Iallafall ni som är tjejer och tycker om att fnittra och att ha den där känslan : JAG MÅSTE LÄSA VIDARE!! och eran själ skriker "NEEEEJ LÄÄÄGG AAAV GUUUUH VAAA PIIIINSAMT"
(Varning för fjortisbeteende i det här blogginlägget föresten!)

Senast har jag läst Kärrlek och köksbesvär av Kinsella. Läste konstant i natt, i morse och sedan flera timmar i solen tills boken var slutt. Jag har sagt det och säger det igen, Kinsella vet vad hon gör! Utsökt bok! Alá fantastico.

Så kära vänner och ovänner. Om ni är sugna på att läsa en bok av en ny författare, välj Kinsella! Ni kommer inte ångra er lixooom. 

Nu ska ja knyta mig. Skolan imorn. Ska faktiskt bli lite mysigt, även om jag skulle tycka om att ligga i sängen tills klockan 1 i morgon också. Men, det funkar inte att sova bort livet för alltid även om det är mer än uppskattat att få göra det ibland.

Puss på er!

Tre dagar

Igår kväll åkte jag, Matilda, Anna-Karin och Maria till tre dagar i huskvarna.
Så himla gött! Träffade tusen ungdomar, varav sisådär jättemånga var flahultare!
Asvärt värre, trots att jag var sådär trött ni vet så att huvudet väger tio ton och inte går att hålla upp.
Men! Trots det var det underbart kul att få träffa så många igen! Det kändes otroligt bra, jag har verkligen saknat dom där flahultarna!

Sen kändes det så bra, för det har inte riktigt varit påsk i år enligt mig. Jag har mest jobbat och inte ens fått ett påskägg (dock en porslinshöna fylld med godis!)  Det är faktiskt påskdagen idag, vilket jag inte var inställd på förrän min broder hamnade vid pianot o sjöng en riktig påskdagensång. Uppstått har Jesus, hurra hurra.
Jag har inte varit så "insatt" i år. Förra året var det tre dagar hela påskhelgen och när jag kom hem var jag som en ny människa. Träffat många nya härliga människor och varit på flera bra seminarier och möten.  I år blev det helt klart annorlunda, men ändå värt. Marcus Ohlsson är en stjärna!

Nu så laddar jag inför jobb. Jag är inte alls pepp, lite rädd faktiskt. Sen jag har fått kassautbildning har jag blivit väldigt osäker i mig själv. Jag ska inte servera glass med kolasås när gästen vill ha chokladsås, jag ska inte glömma att slå in någon pommes. Det är så mycket man inte ska, och köket kan jag ju som rinnande vatten.
Dock kommer det snart, hoppas jag. Kassaknapparna kommer en dag sitta i hjärnstammen ungefär som en bigmac och mcfeast gör.
Nej jag är inte rädd. Jag tar tillbaka det. Men lite nervös blir jag allt. Fast jag har hört att om man är nervös går det mesta bättre... ?

Ut och sola skall jag nu göra. Det har jag gjort i flera timmar, bränd människohud är fina livet.

ciaociao
(pizzeria i ljungsbro)

Den vita massajen

Igår såg jag "den vita massajen"
Så himla bra film!! Jag är rörd ända ut i tåspetsarna och så upprörd över slutet att jag vill fortfarande gömma mig under sängen och stirra ut i tomma intet.
Grejen är att den var så himla fascinerande. Baserad på en sann händelse. En schweisisk (hur i hela friden stavas det egentligen?) kvinna lämnar allt hon har och äger när hon ser en vacker svart massaj på hennes semester i Afrika. De gifter sig och hon bosätter sig i hans lilla by. Det blir kulturkrockar och trots att deras kärlek är oerhört stark måste hon tillsist efter flera år ute i bushen åka hem igen.
Enligt min mor fanns det fler orsaker till varför hon sedan lämnade och åkte hem i slutet. Saker som stod i boken, men inte togs upp i filmen. Himla illa, för jag fattade ju inte. Jag såg ju kulturkrocken, men ändå! Gah!!

Det låter som filmen är inget att ha bara för att jag är besviken över slutet, men hörrni: se filmen!  Den var nämligen riktigt fin. Spännande historia, fina miljöer och afrikaner som är så oerhört vackra. Ska springa och låna boken nånstans så jag får reda på alla de verkliga anledningarna till hennes hemfärd.

Dock ska ja inte springa nu, biblan är stängd. Nu ska jag snart sova, så friskheten kan springa ifatt mig snart.
Ciao
Ciaociaociao

musicbox

om bloggen råkar se lite konstig ut så finns det en förklaring till det.
jag försöker mig på en makeover och när jag väl har börjat vet man aldrig hur det hela slutar.

regina spektor är grym.
fick hennes skiva igår och shit. tänk om jag vore som henne.
livet kanske inte vore enklare, men lite stoltare över mig själv skulle jag iallafall vara .

den här cool. and different.
precis vad jag gillar hos den där regina spektor.
däremot gillar jag inte att hon kommer till hultsfred i sommar.
jag ska ju inte dit. värdelöst.
nåja. ha de fint !


Regina Spektor - Musicbox

Snor

I dessa sjuka dagar har jag kommit på vad man kan göra framtidens bränsle av.
Snor! tänk vad mycket snor en människa fräser ut på en livstid. Om man sparar allt på ett ställe skulle man ha en aldrig sinande källa ! Så länge alla inte är helt friska tjugofyra sju och det händer inte just nu..
Vad är snor egentligen? Så himla konstiga saker som finns i en kropp!

Nu ska jag bli lite seriösare, men sanningen är den att jag är sjuk. Dålig tajming. Mina kära vän Sofia från Växjö, har varit här sen i söndags (åkte i dag) och igår vaknade jag upp med 39 graders feber och snor upp i hjärnan. Tusentals näsdukar fattigare kan jag säga att det trots sjukdomen har varit mycket trevligt att hon var här. Mycket uppskattad vän den där Sofian <3 :)
I måndags kväll blev det också besök av 7 fina vadstenabor. Nostalgiskt och trevligt. Mycket Flahult och dåliga jokes. Liksom sisådär det ska vara och som får en att sakna varenda fredagkväll och söndagskväll som tillbringades där i tre år. 

I kategorin människor jag tycker om, måste jag i detta röriga blogginlägg få skriva att vi hade en underbart mysig galamiddag för våra treor i lördags. åh det blev verkligen lyckat och jag fylls utav glädje när jag tänker på mina kära esteter. Det finns inga som dom.  Fruktsallad har aldrig varit roligare!

Innan jag går måste jag få skriva några välutvalda ord om Jesus Christ Superstar. Fick nämligen den svenska varianten idag på posten och den var så bra! Jag ser verkligen varenda akt framför mig. Mmm. Dock somnade jag till under första genomlyssningen, men hallå jag är sjuk och har ett huvud som en ballong! Anyway lyckades jag inte smita ifrån Gethsmane som Ola Salo sjunger och den är så himla vacker. Rysligt kusligt.
Trevlig snubbe är den där Ola som för övrigt är mycket i rampljuset nu för tiden. Han var med i Babben& co, hype och igår i gokväll. Jag tackar inte nej till det för han är ganska smart faktiskt, stilig och fin i gult som är en fin färg, speciellt på killar.

Nu ska jag spela The Sims! Det spelar man inte varje dag, typiskt "jag är sjuk"-sysselsättning.
Tjing tjong långkalsång,.

Tomt

Det är sjukt vad livet kan vända fort.
Hur ens liv kan förändras, bara på några andetag.


Jag kan bli riktigt ledsen när jag tänker på vissa kompisar jag inte har någon kontakt med alls längre. Jag kan gråta mig till sömns bara för att jag saknar dem och tiden vi hade. Det känns som om de är borta för evigt.
Men idag har jag insett, de är inte borta för evigt. Jag kan alltid skicka ett sms, skriva på nån av de tusen communities som finns, jag kan träffa dom på stan även om vi bara ger varandra en blick.
Det kan man inte om de är borta för evigt.

Den här dagen har verkligen varit blandad. Jag har varit arg, upprörd, ledsen och samtidigt himla lättad. Att det finns människor i ens närhet som bryr sig.

Jag kände inte din pappa, men jag känner dig och bryr mig verkligen om dig.
Tanken att någon som står dig nära har försvunnit känns som tusen nålar i hjärtat.
Det gör så ont att veta att det kunde drabbat någon annans pappa, mamma, syskon, vän. En närastående person. Någon man inte vill mista. Det gör så ont att det här drabbade dig.

Jag måste få tacka min underbara klass. Ni är ljusen i den mörka, skrämmande, orättvisa, obegripliga världen. 
Och du ska veta, vi finns här för dig och våra armar är alltid öppna.

RSS 2.0