Då kör vi!

Jag är fortfarande inte klar med packningen!
Gustav och Matilda kom med en flintastek och det resulterade i att några timmar spenderades med dom ute på altanen och studsmattan. Mycket trevligt må jag säga. Fniss!

Nu har jag även gjort en Karin- och Fridaskiva bestående av våra sommarfavoriter. Den kommer låta lite som Grekland, Peace och allmänt peppande. Skivan som skulle bestått av 4 låtar blev sedan en med närmare 30 stycken som kommer spelas varm på festivalen.

Inte konstigt att jag inte är klar med packningen... Men nu kör vi!!!
Emmaboda 2010. HÄR KOMMER VI RÅÅH!


det gamla vanliga

PACKÅNGEST!!!!!
Ovanligt för att vara mig??!?!?

Eller inte.

Jag viiiiill åka till Emmaboda
Men sneeella, kan inte någon packa åt mig?!


Det ryktas föresten om att jag kommer bli våldgästad ikväll. Jag ser med spänning fram emot det :)
Ciao


Jag är lite trött på det.

Nu tänkte ja bli lite djup här. Excusez moi!

jag hittade denna artikeln på Alexanders blogg. Så himla läskigt, alltså seriöst.
http://www.emanuelkarlsten.se/07/en-kvall-med-benny-hinn/

Jag förstår mig på fördomarna. jag förstår varför jag måste förklara för mina kompisar att det finns olika sätt att tro. Att vara kristen innebär inte att man är som Helge Fossmo i Knutsby. Men media kan bara skriva om dåliga saker som händer i kyrkan. Kristna som det har gått snett för, oj kolla. Kristna kan visst också vara psykiskt sjuka! Konstigt, för de är ju inte bara människor? Det står aldrig om alla fantastiska ting som faktiskt kan ske, som jag tillexempel har varit med om. Gud hör bön!  Nej, kristna ska man vara emot. De har fel och därför ska det skrivas dåligt om oss och ge alla andra en helt skev bild av kristendomen. Poängen med det hela försvinner, för att i Benny Hinns fall så är folk så otroligt patetiska. Allt handlar om de själva och att ha den närmste relationen till Gud. Som en tävling där medmänniskor, tid och rum glöms bort. Om man faller eller svimmar kan man gå ut och säga att man har kännt Guds närhet. Som om det är det enda tillfället och något eftersträvande. DET är läskligt och helt förvrängande.


Som kristen är det upp till kamp varje gång ämnet förs på tal. Man får slita för att bevisa att man kan vara som vem som helst trots att man går till kyrkan, ber, umgås med kristna vänner och läser bibeln. Jag skulle vilja säga att det är där relationen till Gud byggs. Inte när 5000 människor vill helas, falla och bli upprymda för att det finns 1 predikant som säger att NU kan ni ta tillfället i akt. NU är jag här och ber för att ni ska känna Guds närhet!

Jag kanske har misstolkat hela artikeln men jag är verkligen stört less på fördomar.
Och bara för your information. Jag får dansa, jag får spela kort, jag får dricka alkohol, jag får svära, jag får ha kul, jag måste inte gå till kyrkan varje söndag och jag måste inte klä mig på något speciellt sett. Jag är som du i det mesta, men har något extra. Något jag inte för en sekund skulle vilja lämna.

danneboy

haha
upptäckte nyss det här.
egentligen ville jag se vilka som kommit in på estet (med andra ord vilka vi kommer få nolla, iiiih) men eftersom jag inte hittade det så ville jag kolla in faderisterna.  Hahaha hihihi. Stackars Danne, han fick inte vara med på riktigt!
Inga ilandsproblem

OKEJ. Det här funderar jag på just nu när jag tittar på OC.

1. Varför åkte inte Seth till collage?
2. Hur många fransmän brukar ha marsiljäsen som ringsignal?
3. När ska jag orka köpa mjölk? Jag måste typ göra det nu för annars blir jag så ledsen när jag kommer hem från jobbet och inte kan äta mina flingor.


Kalla inte detta ilandsproblem! Detta är jobbigt på riktigt. Mjölken alltså.

hejdå

Slutt

mjölken är slut
jag orkar inte gå och köpa någon ny, så vad ska jag ha nu till flingorna?
deprimerande tanke, jag som är hungrig.

Tänk om vi vore i Usa och mjölken stod på trappan varje morgon... Detta ska jag införa i sverige alltså!!

äesch. tittar på oc istället. Tänkte hinna med några avsnitt plus lite tvättande där emellan innan det är dags att bege sig till ännu en kväll på mcdonalds. I'm so party!!!!!

zzzZZzzzZZzzZzzzz

SERIUOZ
SNAAAARK

zzzzZzzzzZZzzzzZZZZzzzzzzzZZzzzzzzzZZZZzzzz

nobelpriset till mig för världens intressantaste blogginlägg, men ni anar inte hur trött jag är. Kön tog nästan aldrig slut under hela mina 9 timmar på jobbet. Det hände verkligen nåt jääämt. Nu är jag helt utmattad, knappt att jag orkar duscha och krypa ner i sängen för att titta på oc säsong 4.  Jag somnar nu tror jag. precis här. ah just dä. zzznaaarrrzzznarrrrk

Gilla ogilla

Banne mig trevligaste kvällen på länge. Jag gillar dessa människor frrruktansvärt mycket och det finns knappt något bättre än att bara sitta och chilla med dessa. Eller sjunga ackord på balkongen med en full Pontus och en full Gabbe. Tack till Fanny och Jeppe som lät oss tillbringa denna värda kväll hos dom! Awsöööme! 

Dock stannade jag till på mcdonalds i mjölby på hemvägen. det regnade så in i den och eftersom det var så långsamt att åka 60 km/h var jag tvungen att ha en milkshake. När jag går tillbaka till bilen på den mörka parkeringen kommer det en bil med 4 unga invandrarkillar. De parkerar precis vid min bil, vevar ner rutan och sen bara hoppade de ut ur bilen och skyndar sig emot mig skrattandes. Själv slänger jag in mig i bilen och startar den så fort som möjligt och åker därifrån. I backspegeln ser jag hur de skrattar åt mig. Det var verkligen skitläskigt, jag trodde seriöst de skulle göra något med mig och blev skitskrämd!!! Jag darrade som ett asplöv när jag åkte därifrån, kunde knappt koppla för att vänsterbenet skakade så. Var tvungen att tala högt till mig själv "Karin, lugna ner dig" för att ta mig hem. 
Det var verkligen läskigt, usch mår dåligt när jag tänker på det. Ännu mer dåligt när jag känner mig så rasistisk med orden "4 unga invandrarkillar". Men så var det och de får på något vis skylla sig själva att invandrare får stämplar. Vilket är synd för jag känner invandrare som aldrig skulle komma på tanken och som är jättetrevliga!!! :/

Nu ska jag sova för jag jobbar imorn (för ovanlighetens skull) 
Här kommer två fyllobilder. Inte på mig, utan på de fina männen. 
Pussas
måste ha retat gudarna

REGN hela nästa vecka.
På Emmaboda.
Meeh lägg av vah!

Hide and seek

Jag har hittat ett snyggt körarr av Hide and Seek på internet. Jag tänkte lämna in det till Gunilla och förhoppningsvis kunde vi köra den i tjejkören eller någon sextett eller nåt.
Så tänkte jag skriva ut den och får ut hälften av sidorna (de sista) när skrivaren säger att den svarta patronen är slut. Buuuhu! Jag ringer pappa som säger att jag får köpa en ny och eftersom det är lördag så stänger affärerna snart. Otuuuur, jag ville klinka på pianot.


Nu ska vi se om jag får tag på Frida min vän. Det blir antagligen Linköping eller roadtrip idag!
PEACE


jag vet att det här är en manskör, men !! galet vad härliga dom är. diggar och har baseballströjor!

it's gonna be a hairspray revolution

Jag tänkte göra ett nytt album på facebook som skulle heta typ "frisyrer" eller något. För tänk vad alla byter frisyrer heeela tiden, inklusive jag. Därför letade jag bland gamla bilder och satte den turkiska pepparn i halsen.
När jag var 13-14 år var jag antagligen världens största wannabe. GOD!  


Kolla Sallybebisen! <3


 
Jag har en bild som är så fjortis att jag skäms. Jätteblont hår, överrougiga kinder och världens pose.
men så kul ska vi inte ha ikväll...


(och nej, jag vet inte varför jag bloggar om det här.... dum tjej.se)

Wait

It's not your business anyway


jason and toca

man får ju inte glömma bort hur fruktansvärt bra det här är. 
älskar humorn. älskar rösten. älskar improvisationen. älskar musikaliteten. fantastic!

Toca, are you having a good time?
- YEAH


Jason Mraz - Geek in the pink

What's the point?

Ser fram emot Johnossi nästa vecka.
Emmaboda, över huvudtaget.
Festivallivet.
UNDERBART!!!!!Det var det, det.

Jag är en liten mes. Sitter här med bultande läppar då jag har ätit pasta i paprika/chili-sås. Jag klarade inte ens av att äta mer än 4 tuggor, sen gav jag upp och panikdrack en ramlösa. Nu är ramlösan slut och snart springer jag och hämtar en till som jag kan panikdricka....  Jag som var så hungrig. Hepp. Flingor är livet!


Så kul har jag just nu. Är sedan några timmar hemkommen från Stockholm och funderar på vad man ska hitta på härnäst. Ah just det :/


En liten fråga

När jag går in på min blogg på datorn ser den ut så härmen egentligen ska den se ut så här. Det gör den när man förhandsgranskar och mobilbloggar. LESS JAG BLIR !!!
Är det likadant för er? När jag kollade min blogg på min mobil igår såg det däremot rätt ut...
hmf


i'm so dangerous

jag tänker sova på bussen och tåget in till stan nu. jag är sååå trött! Men sen när jag är framme är jag pigg och pepp för MÅNDAGSKLUBBEN! Det ska shakas ass med Anna, oh yeah.
Sen imorgon åker jag till stockholm och kommer hem onsdagkväll. så kan det va.


Nu ska jag snart dra så jag måste typ lägga på ett kol.
TJING HOJ!

älskar er

jag tittar på greklandbilderna varje dag och önskar att jag vore där igen.
den här sommaren känns så lång. det känns som det redan har gått en evighet sen grekland och peace
jag hatar att dagarna bara springer iväg.

tänk om vi kunde fånga. tänk om vi kunde fånga denna stunden
tacka vet jag kamerixen


what the hell is going on


Imogen heap - Hide and seen

oh no, you don't care a bit

whatevah

jag vet inte vad som hände med bloggdesignen..
den såg bra ut innan jag tryckte på spara.
ajråw.

Lohonely

Känner mig lite ensam. Jag bara jobbar och visserligen är det ganska socialt ställe jag jobbar på, men. Mina vänner är så högt eftertraktade just nu !!!! Behöver prata av mig heeeela tiden och vill inte direkt göra det over facebook. Jag behöver kramar, vrida mig av skratt och säga en massa interna skämt. Det är vad jag behöver. 

Plus att jag är ensam hemma så det är extra ensamt.

Tänkte titta på lite oc och äta jordgubbar. Sen ska det väl sovas, man ska ju jobba imorgon också. TYVÄRR. Man kan ju ha roligare... Förhoppningsvis blir det vadstena imorgon kväll.


shout out louds - impossible

Life's a bitch

Saknar Alva så in i bängen.
Saknar Frida också.
Tycker att Jenny är fin.
Vill verkligen inte jobba 9 timmar imorgon och 9 timmar på söndag.
Faktiskt. Lite ångest...
and so the bear fell in love with the lamb

1. Jag har köpt en hårborste. Vilken grej va? Jag har aldrig ägt en egen utan jämt tattat på mammas och andras. Men nu åker mamma till Italien och för att hindra den hårboll som kommer uppstå utan hårborsten som också åker till italien slog jag till. For your information. Men ni som har rest med mig vet att jag är den som alltid utropar "får jag låna din borste?"

2. Nu ska jag träffa min bästiz. Vi ska se eclipse. både hon och jag är svaga för vampyrer och det är nästan katastrof att det har tagit sådan här lång tid. I vanliga fall skulle hon och jag sett filmen första veckan, men nu är vi upptagna kvinnor och jaja..

3. Vad är det med volvoraggare och varför ska de alltid vara efter MIG?! Ohmygod. DESPERAT?!

 


kind of dying

har varit i vadstena idag och badat med sofia och matilda. när det regnade tittade vi på one tree hill, bara sisådär 5 avsnitt och sen åkte vi till motala för att äta pizza vid varamon.

gud vad jag älskar sommarlov. spontanitet. även om det skrämmer skiten ur mig lite...
dock är matilda och sofia de finaste kusinerna. det är nästan så att jag känner mig som en tredje.
saknar alva. svara på mitt mail nån gång då! jag väntar på dig!


cousins in the dawn

Älsklingskusin är på besök. Efter att dopp i vättern och grillat hos farmor och farfar tog vi oss en promenix.
hittar inte tooooneeeen

LINA FYLLER 18!
GRATTIS DARRRRLIIING!


 

fin bild på dej och mej. Fniss
<3(nu ska jag sola sen kommer min kusin. föresten funkar inte youtube. weird...)
(knivlisa har kommenterat i min blogg, RESPEKT!!!! :D  besök hennes asköna blogg vetja www.knivlisa.se)me & my bf

har jag nämnt att jag och frida såg björn gustafsson på peace and love? han försökte gömma sig under sin luva MEN inget undgår oss...

en gång i tiden såg det ut så här. jag minns att jag laddade upp den här bilden på bilddagboken och det blev ett himla liv. jag och min pojkvän stod det då, för 4 år sedan. tiderna förändras, vi har gjort slut men jag tittar på björn gustafsson-dvdnfodralet ibland. har dock fortfarande inte sett klart filmen, hehe fick den bara i julklapp för två år sen. förlåt björn.


arrå, pani-i-ik

Haha! Mina föräldrar åker till Italien på lördag och idag köpte de lite mat som jag ska kunna laga när jag är ensam. Jag älskar att maten till största del består av ett paket havrefras och ett paket kellogs classics. Mamma känner mig för väl... "det är ändå bara det du kommer äta". Jovars. Så kommer det bli. Plus endel hamburgare antagligen då jag ska jobba nästan varje dag månaden ut. Hah. Jag rullar snart fram, coca colan förtär mig. 

Idag tycker jag vi hyllar Matilda. Vad skulle jag ta mig till utan dich? I dessa panikrådande lägen, vem skulle jag ringa till om inte dig? Du ger alltid de bästa tipsen... eh...eller. Vi snackade i över en timma och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. eeeeeeeh. ah just det. 

den enda bilden som inte var omgiven av snö. lyckad bild tycker jag allt. arrå!  

seriöst. i donno what to do


hoppig natt

Vad bra! nu har jag vänt på dygnet!!
kul att det är typ 30 grader i mitt rum
borde kanske göra som mamma, sova på studsmattan.
sköent verkar det!


festfin

Jag har beställt en klänning från asos. jag hoppas att den sitter snyggt på mig så jag får vara snyggast efter bruden på bröllopet som är om några veckor.  Jag är lite in love i bilden. Hoppas verkligen att den är lika fin i verkligheten .


som vanligt

fegis

snorigt inlägg

jag hostar, jag snorar, jag badar, jag jobbar.
vilken salig blandning va?

började dagen med att åka till vätteviksbaden. Sen åkte jag till jobbet vid 16 där jag jobbade tills 00.00.Det är ett pass som känns. Men skare va så skare. och nu ska jag hosta klart, sen ska jag sova. Jag börjar jobba tidigt imorgon. Inte rättvist efter att slutat så sent. Mehmeh. Sen kanske (kanske) det blir måndagsklubben imorgon. Vem vet?

Saknar Frida min vän också. Vi har hållt ihop hela sommaren, men nu har jag levt en vecka utan henne. Tänk att det känns. Det var även en vecka sen Peace and love. Saknar det enormt.


Lite ledsen

Arken har ställt in konserten i huskvarna
visst att de kommer till lkpg, men jag såg verkligen jättemycket fram emot det här.
sällskapet skulle vara klätt i jepsons scarf
men det kan vi glömma :(


Åka bärgningsbil!!

Vilken dag!
Jag har haft körkort i två veckor och hunnit åka med en bärgningsbil. DET NI.
Vilket äventyr det har varit idag. Började dagen med att klia Wiktor i håret, sen åkte vi alla och badade i Flaten och sedan begav sig jag, Sofia och Elin oss hemåt. Efter sisådär 10 minuter ville inte bilen vara med mer så vi fick stanna vid närmaste statoilmack och vänta på Linus med radionummer 587. Han tog oss sedan till Jönköping där vi satt i skuggan under ett träd drygt någon timma och väntade på Kristoffer. Jamen då, vilken dag. Jag har haft det riktigt roligt faktiskt. Linus 587 tyckte vi var ovanligt glada för att åka med bärgningsbil....

Plus att jag gillar Värnamopojkar. Men det visste ni säkert redan.
Jag ska åka och hämta mamma på hennes jobb nu. Senare kommer en liten uppdatering om Flahult och pojkarna.
På återseende!

Jamas

jag tittar på greklandbilderna.
fatta vad bra vi hade det.
jag säger då det.
ta mig tillbaka

opa!

MAGGAN, BALKONGEN!!!!

♣ Imorgon ska jag till Flahult. En himla massa mil ska jag köra och det tror jag kommer bli trevligt för jag har fint sällskap i bilen. Därför måste jag ta mitt ansvar och sova. Det kan bli skönt, jag är ganska trött och snorig. Hostig. Otur att åka på världens förkyldning nu, nu när min röst äntligen kommit tillbaka någolunda.

Flahult ja. Det stället är ju guld värt och det kommer bli världens nostalgitripp. 3 veckor 3 somrar tillbringade jag där. Nästan det bästa jag har gjort under mitt hektiska tonårsliv. Jag minns förra året när jag var och hälsade på, det var minnen och känslor i varje kvadratmeter. Nu har det gått ännu ett år och det återstår att se hur det går.

Vi tar en tripp along the road


världens bästa roomie, Louise. Skönaste tjejen ever. Saknar henne mazza
- MAGGAN, BALKONGEN!!!!


Matilda & Louise utanför Hetingboet, sista året som specialare.


De finaste pojkarna jorden har skådat kommer från Värnamo och heter Wiktor och Lukas.


Överpeppa tjejer?


Årliga fotbollsmatchen. Fina ganget


hahahahahahahahha.

 avslutar fint med älskade sofy. imorgon beger vi oss då vennen
<3


hon hostar hela tiden

Jag fick verkligen kramp i magen när jag såg dig idag. För första gången på sisådär 3 år pratade vi. Det är fruktansvärt längesen, vi som var så tajta då. Back then. Eller så var det det jag trodde att vi var och du fick ett stort plats där inne i mitt hjärta och min hjärna. En återkommande tanke, en kontakt som jag så länge velat ta upp men inte vågat. Sen träffades vi och du etsade fast dig igen. Jag kände inte ens igen din röst, den lät inte som den lät när du var 14. Jag har svårt att inse att det är så längesen för på något sett känns det som igår.
Jag minns att jag kallade dig min bror. Den brodern jag aldrig haft, men som jag alltid velat ha.

Du finns där fortfarande. Jag kommer aldrig släppa taget.
Om du bara visste

sorgligt liv som 14-åring

jag slåss med myggen och är inne på msn.
det var längesen sist jag var så aktiv där som jag har varit de senaste timmarna.
jag minns när man var 14 och satt vid msn dygnet runt. Då hade man 250 kontakter som var online. Det högsta jag har kommit till idag var 12 och då har jag ändå samma msn som för 4 år sedan.
flugor dör. vänta bara facebook, en dag dör du också.


can't get you out of my mind

pizzabullarna och jag längtar tills torsdagen.
finaste tjejerna aaff aff aff

Jag har så fruktansvärt trååååååkiiiiiiiigt
hitta på något nån? öh, dum jag är som frågar här. när fick man kommentarer sist liksom? :)She moves in her own way

Otroligt kreativ dag alltså...  Jag är så himla ensam och rastlös. Under hela lovet har jag haft sällskap varenda dag och nu när jag försöker träffa någon är alla på något sett upptagna. Pappa är konstig och påstår att det är bra för mig att vara lite ensam då jag har umgåtts konstant med någon i tre veckor, men herregud, dagarna går så otroligt sakta när man är själv!!!! Det finns inget att göra, jag har solat, ätit jordgubbar, läst en bok, ätit potatis och besökt facebook hundra gånger. Imorgon ska jag börja jobba och det känns bra att få träffa lite människor. Faktiskt.

Nu tror jag att jag ska baka lite pizzabullar till picknicken på torsdag. Ser fram emot att träffa mina orkestertjejer.
Plus att jag har skickat iväg fetaste beställningen på ginza så jag ser fram emot ett paket i brevlådan med bl.a en Kooks-skiva. De är redigt fina dom.
 

I've been waiting for this so long

halvsover till oc. är så förbaskat trött, trots att jag sov sisådär 15 timmar i natt.
ska nog titta på ett avsnitt till, man kan ju inte lägga sig och sova klockan 21.15?
sen ska jag sjunga på calleth u cometh i. I've been waiting for this so long.
Jag funderar stenseriöst att åka till huskvarna och se arken igen. jag kan liksom inte vänta tills augusti. Jag är fortfarande i extas efter fredagens konsert och får kramp i magen av bara tanken. Sagolik skulle jag vilja säga att den var. Sagolik.kom! kom! kom!

vill så in i den tillbaka.
vet knappt om jag orkar lägga in bilder här, det finns sisådär massa på min fejja.

<3


Hard KNOCK life

Fattar ni hur INSANE Jay Z var?! Från och med nu är det här min nya favoritlåt. Den ger kramp i magen och får mig att känna mig som en svart, tjock (eller muskulös) och hiphopare. Ryyysningar.
Älskar barnen i videon.smokey girl

Nu är jag hemkommen från peace och som jag anade var det typ BÄSSST!!!!!
Givetvis finns det hundra saker jag måste berätta men eeeh.. jag däckar vilken sekund som helst nu. . Sov en halvtimma i natt och efter lite sovandes på tåget och vätterviksbadet kan jag knappt stå upp. 
 

Nåja. Imorgon är jag redo för att berätta om allt. verkligen allt, hur Jay-Z fick mig att önska att jag vore en svart, tjock hiphopare, hur vampire weekend-sångaren fick mitt hjärta att dunka i tretusen slag i minuten, hur vi dansade runt med no americano låten, hur Mika var en gud och hur the ark fick mig att tjuta där jag stod längst fram med gallret svidande i magen. Något som gav mig en sexig Amanda Jensen-röst, som just nu är bara några enstaka pip. Vilken vecka, helt insane. En av de bästa i mitt liv.

Imorgon kommer bilder, nu kommer recension av Markus Larsson. Synd att jag missade honom på peace. Han är cool och säger allt om den bästa konserten. allt.
RSS 2.0