Bajsjagbajsbajsarbajsbajsbajsbajs

En av mina favoritflickor fyllde år igår. Jag tänkte skriva det här blogginlägget efter jobbet, men sen fick jag jobba över och sluta vid midnatt istället så det sket sig ju.

Anyway. Igår fyllde Frida 19 år.
Det finns nog ingen som jag har spenderat så mycket tid med de senaste åren som med Frida. Faktum är att i de finaste minnena jag har så har du, Frida, på något sätt varit med.

Exempelvis nyårsdagar i din säng tittandes på nyårskonserten. Eller när våren verkligen har kommit och vi har sprungit ner till Bosses under en rast för att köpa den första glassen. Eller när vi var i Grekland och blev bjudna på en massa gott av bartendern Pedro och sedan hamnade vid ett litet bord med skönsjungande Kostos en hel natt,  (Det.Var.Så.Bra.Aj.Min.Mage) Eller när vi helt plötsligt började lyssna på kommersiell musik som Rihanna och Jay Z och gjorde den episka sommarlistan 2010.
Eller alla de där gånger då vi har lagt sjukt mycket pengar på fika även om vi strängt förbjudit det. Eller de gånger när vi har gått igenom nattstaden Linköping efter en fin utekväll och suttit i ditt kök med en skål flingor eller nudlar tills klockan slått alldeles för mycket. Eller då vi träffades på söndagkvällarna för att titta på Johan Falk, eller de kvällar vi var åtskillda och satt och massmsade under Falken. Eller den där gången du kom till Väderstad och vi åkte skridskor och filmade in en fin dans. Eller de gångerna vi har lyssnat på Frank Sinatras julskiva i fel årstid och längtat till julen. Eller de gångerna vi har suttit och fnittrat på lektionerna, exempelvis när vi aldrig gjorde det vi skulle på gemun. Eller då vi valde att titta på top model instället för funktionsanalyser.

Det finns så sjukt mycket som du och jag har gjort. Det kommer bli tomt sen när du är i Köpenhamn (även om jag vet att du vill bort från oss allihop). Kommer sakna dig så in i den!

Här kommer ett bildregn. Det finns tusentals bilder på dig/oss på min data.
Grattis i efterskott Fridis! Älskar dig. <3

Kommentarer
Postat av: Frida

Iiihh vad söt du är Karinbarin!!! <3

Tack för allt, det hade ju inte blivit något om inte världens bästa Karin varit med! :D

Och ja, jag vill flytta men inte ifrån ER, bara ifrån stan. Hade gärna tagit med er allihop!!

PUSS

2011-08-10 @ 22:33:04
URL: http://ahigherpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0