Stubbstolen

Haha! Den här dagen har ALLA har varit så sinnessjukt trötta. Vi satt och skrev projektrapport (som förresten blev så klar som den bara kan bli!!!!) och fnittrade så mycket att bibliotikarien var tvungen att säga åt oss två gånger. Bland annat sa hon "Det här är faktiskt ett bibliotek, det är taskigt mot de andra när ni sitter och skrattar...."
Pardon!

Humöret var även med på Passagen där Mika och Helena hade sin vernissage, en sjutusan bra vernissage bör tilläggas! När jag, Frida och Lina gick därifrån såg vi något ovanligt vid busshållsplatsen vid stora torget. Där stod tre killar och en stubbstol och väntade på bussen. Det var så sjukt komiskt och vi skrattade och skrattade, de fattade till och med att det var dom vi skrattade åt för de vinkade åt oss sen när deras buss åkte iväg. Men hallå, vem går runt och bär på en stubbstol??

Anledningen till denna enorma trötthet är eftersom vi endast sov 3 timmar i natt. Men gårdagen var så sjuuukt värd. Rebecka och Fiona, halva priset i baren och riktigt trevligt sällskap. Inget att klaga på! Nu tänker jag sova, godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0