We're only human, yes we are.

Nu vet jag varför jag aldrig är hemma under helgerna. Det är så fruktansvärt ensamt och tråkigt så det finns inte. Man blir bara deprimerad, påmind om ensamheten, analyserar allt och gräver ner sig i självömkan.
Seriöst. Jag var ute och gick den där promenaden och det var liksom hemskt. Jag upptäckte att ipred-lagen suger och att jag måste få uppdatera med ny musik på iPoden. Allt blir så tråkigt (promenader, bussresor) när man inte har någon vettig musik! Så nu är jag på allmänt dåligt humör pga det här skitstället mitt i ingenstans.

Inte blir det bättre av att stora delar av familjen varit hemma.  Jag gillar dom massor men dom gör mig inte på gladare humör direkt. Varför ska man ha bröder som bara vill tjafsa med mig för "rolighetens" skull? De vet väl att jag bara blir på pissigt humör. Jag blir ju inte direkt sugen på att socialisera när det bara slutar med att jag måste försvara mig själv jämt. Jag borde åkt på Hoffmaestro ikväll, trots att de kostade mer än vad jag har på kontot.

Jag fortsätter med GG. Idag har jag sett fler avsnitt än fingrarna på min högra hand. Jag älskar verkligen att fördriva tiden i sängen, helt försjunken i någon tv-serie. Plus att pappa ville se på en film med mig som börjar 23.
Det liknar något, så länge jag slipper tänka och bli påmind om hur mycket allt bara suger.
Kommentarer
Postat av: Frida

allt suger inte kärry, inte jämt. <3 :)

2010-09-11 @ 23:30:11
URL: http://ahigherpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0