Taggar

Nyss tog jag en lång välförtjänt dusch. Jag kände att jag ville vara riktigt fresch nu när man ska på festival en vecka. Dock gör de 30 graderna att svetten rinner på mig som springer runt som en irrig höna. Jag HATAR att packa så FRUKTANSVÄRT mycket! Det blir som vanligt en sista-minutengrej och nu ska jag gå runt med en väska som väger baizmycket. Jag antar att det är värt det, ont i kroppen och en massa klagomål på ditvägen, för det kommer bli en sjukt bra vecka. Nu tror jag iallafall att väskan är färdigpackad. så gott som. Stövlar och mjukost kvar, sen är väskan fylld på bredden och längden.



Det här blir antagligen sista blogginlägget innan jag åker. Hare chillis hemma, jag ska ha det BÄST!
Hejdåråh!

Päpppp päeeace!!!

Här sitter jag och lyssnar p Mika. Jag är stört pepp på just hans konsert som jag är säker på att det kommer bli en höjdare. Den energirika killen som jag har spenderat många timmar åt under de senaste tre åren har faktiskt gett mig ett bra minne till nästan varje låt. Han får mig att önska att Matilda eller Jenny och Sofie var med mig i publiken. Det är dom som är Mika för mig. Antingen i en skidlift eller nians vårkonsert och promenaderna runt biblioteket.

Så här sitter jag och peppar galet mycket, sjunger med i varje låt. Grace Kelly, Hey girl you are beuatiful, Lollipop, Happy ending, Billy Brown, Stuck in the middle, We are golden... yoou name it!

Sen har jag insett att jag få se Arken på fredag. Det gör mig verkligen helt salig av lycka. CRAZY VILKEN VECKA DET KOMMER BLI!!!!


We no speak americano

pa-pa-pa-pa-packa
är trå-trå-trå-tråk
jag är som vanligt
sä-sä-sä-sä-sämst.

Lyssnar på sommarlistan och inser att denna är riktigt bra. Trots att den är något kommersiell.
Jag gör som Frida och skyller på Grekland.. hä-hä-häst.

på pea-pea-pea-peace ska jag da-da-da-da-danza. Helst till den här som jag da-da-da-danzar till nu när jag pa-pa-pa-packar. SÖT video. Ha-ha-hare



Yolanda be cool - we no speak americano

Johnnyboy cuute

Hah! Det här är nästan komiskt. På ett OC-avsnitt dök det helt plötsligt upp 3 Twilightvampyrer. Bara sisådär och då kände jag ett starkt bloggbehov. För det har ni inte tänkt på, hah?  

Föresten stör jag mig på att folk dör lika ofta i serier som jag slår ihjäl mygg en sommarkväll. Vad har man emot livet?
Johnny som är (var) typ världens sötaste....  






CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTE!!!!!!!!

Nu skiter vi att klockan är natt. Ett avsnitt till är väl okej? Det blir bara det fjärde för idag...

Rude boy

Jag gillar denna tjej alltså. Tidernas sommar tillbringas med henne och det tackar jag för. She's kind of amazing. 
OPA!



ja just dä

Här hos Frida är livet ferre ! Vi lyssnar på sommar 2010 på spotify och längtar tillbaka till grekland.
Allmänt übermyjs, fast Arvid sover nog i soffan. Men peppheppleppfleppdepp.
Vi har grillat och ätit bränd haloumi (vet ej hur det stavar?) plus godaste jordgubbstårtan... tju!




Dagens låt: STROMAE - ALORS ON DANCE <3
LADY GAGA - Bad romance

tjiiiiihooooo
nu får jag inte blogga mer för fridur.
hepp.

Weiihu!

Midsommarafton.
Jag ser fram emot en lång natt med världens trevligaste sällskap!
Dock måste jag ta tag i latmasken och göra iordning mig. Blev lite väl mycket sömn i solen och snart måste jag springa till bussen. Fniss. Hejdå!



Gilla sommar

Stort gilla på denna dag. Pappa väckte mig vid 9 och då fick jag skjutsa honom till Mjölby, sen åkte jag hem och åt godaste frullen bestående av havrefras och jordgubbar! Efter det la jag mig i solstolen med min bok och där har jag i stort sett tillbringat hela dagen. Men jag var även duktig och klippte gräset, vilket ledde till att jag blev uppäten av myggen. Herregud varför ska de HELA tiden attackera MIG?!

jaja, här kommer lite glassarbilder!





Nu ska jag titta på Hairspray tänkte jag. Den är ganska ful men ganska mysig och väldigt lätt att sitta och fnittra till.
BTW. JAG PEPPAR PEACE NU!!!!


det är jag som är lösenordstoken

Mycket trevlig kväll hos Alva som nu fyllt 18 år och som åker till London imorgon för att stanna där som au-pair resten av lovet. Ensam. Grejen är att jag inte oroar mig alls. Alva kommer trivas som fisken i vattnet och London kommer älska henne. Det är verkligen beundransvärt att du vågar åka iväg sådär, gumsan!!! Du har mitt nummer, mailadress, skype (ska bara ändra lösenordstoken) så vi håller kontakten! Mig slipper du inte och kom ihåg att du är FIN, både inuti och utanpå och att du är älskad för den du är!!

Nu funderar jag på att sova...
Tänker på dig Alvsan!
Godnatt!


brrrrum brrrrum!!!!

Vilken lättnad!!!!!!!!!!
NU HAR JAG TAGIT KÖRKORT!!!!

och strax tar jag och bilen en sväng till Ljungsbro där sköna Alva fyller 18 år.
JISSES vad livet leker!!!!!!!

:D:D

HON VILL DANSA!!!!!!

rah rah ah ah ah roma romama gaga ohlala

en repris på grekiskt diskotek i natt? vem är på?
(minus tinnituset som skar hjärnan i tusen bitar....)

I said burr, it's cold in here

Åh vad jag är frusen och trött. Jag vill egentligen skylla på jetlaget men tidsskillnaden mellan Grekland och Sverige är bara en timme så det är antagligen inte anledningen.

Vi får skylla på för få sovtimmar. Det har blivit kanske 4 timmar varje natt och lite sömn på stranden. Men dans och cocktails långt in på småtimmarna tackar man väl aldrig nej till? Iallafall inte när det är 30 grader varmt även på nätterna och man har världens bästa sällskap! Herregud, vad är det för påhitt med att Sverige ska vara så kallt?! Idag har det varit 13 grader, mer än hälften så varmt som Kreta... buuuurrrrr! Jag fryser som en idiot och drunknar snart i tjocka kläder. Därför ser jag fram emot morgondagens arbetspass. Det ska bli skönt att få värme av grillarna... Förövrigt var det asnära att jag skulle missat det passet, bra att man får reda på det dagen innan känner jag (y)

Föresten upptäckte Alva att Kenza var på samma ställe som oss samtidigt som oss.
Nästan lite coolt!



Nu kryper jag ner i sängen.
Godnatt!



grekiska vänner

Kostos och Pedro.
Tyvärr hittar jag dom inte på facebook...





jamas pjamas!

Prinsessbröllop

jag tittar på kungabröllopet. Även om jag är på den sidan som inte gillar kungagrejen särskilt mycket kunde jag inte låta bli gåshuden och tårarna. Det var så vackert. Kärlek alltså, vilken grej. Jag undrar hur många tjejer som satt framför TV:n och önskade att man en dag får stå framför prästen och säga ja till sin prins. Sen skippar jag gärna kortegen som blev lite långtråkig, men just det där i kyrkan. Så otroligt vackert, så otroligt vackra det var.


Whatevah motherfucking loser

Då var man hemma från Kreta.
Jisses vilken vecka det har varit! Himlans trevligt faktiskt med sol, bad, resturangbesök,kräftor, dans och greker.
Veckans förälskelser var Pedro som var den sköna bartendern på hotellet som skämde bort mig och frida rejält... Den andra förälskelsen hette Kostos och han var trubadur. Jag och Frida råkade få en halv natt tillsammans med honom då vi satt i hotellbaren, spelade gitarr och sjöng. Det var verkligen en minnesvärd kväll som jag bara var såå tvungen att nämna!

Det var fruktansvärt trevligt allt över huvudtaget. Jag, Empan, Frida och Alva hade många trevliga dagar och kvällar.
Jag tycker om dom och jag gör gärna om det. Jag åker mer än gärna tillbaka nu på direkten!

Det är så kallt här hemma, har nu på mig mjukisbyxor, strumpor och tjocktröja. För ett dygn sedan var det 33 grader och då såg man ut som på bilden där nere. Glada och förälskade i Grekland.

 


tjollahoppsan

lite rastlös
fortfarande inte packat klart
vill sova
borde dusha
borde inte sitta vid datorn
borde fixa det sista tills imorgon
kanske packa klart
rastlös

kan kallas resfeber
jag spricker snart, jag är så stört PEPP!!!!!


mamma mia, here we go again!

mamma mia i bakgrunden, slut på papper i skrivaren och ett ont huvud.
tjena vad det är ansträngande att packa, man springer fram och tillbaka i hela huset. upp, ner, upp.
aldrig blir det klart, man blir sur för det går inte stänga väskan om man ska ha med sig alla klänningar, alla kjolar, alla shorts, alla skor. man är ju dum om man tar med sig för många tröjor också, men jag vill ta med många.

jag har tappat lusten. den så kallade packningslusten. 
allt är en enda röda.. 
åååh, varför VARENDA GÅNG? 

 

life is good

jag insåg precis att världens bästa sommarlov är inom räckhåll.
på fredag startar det. med raketfart upp i det blå!





Zorba

DÅSÅ! Nu har jag prickat av det mesta på inköpslistan inför Greece! Jag har köpt 2 bikinis, ett linne, böcker, lite solkräm, hudlotion och annat krafs man behöver för att få den bästa resan!

Nu blir det att sy upp min svarta långklänning. Kanske att jag premiärar den imorgon, är så fruktansvärt sugen på att använda den!!!
Borde bara ha en strågått... eh stråhatt, så skulle hela mitt liv vara fantastiskt!




what's the buzz?

vad ska jag göra nu?
jag är så fruktans värt rastlös, vet inte vad jag ska tänka på när jag inte har en massa plugg ångest som fyller kropp och själ.
Visserligen har jag lite ångest, det där kör kortet alltså... Det är väldigt mycket teori som ska sätta sig och jag känner lite panik. Jag har aldrig haft tid att slå mig ner vid de där datorerna, hallååå!!! Men idag hann jag och satt två timmar med de där repetitions frågorna. Tyvärr är de skit svåra, datorn har lärt sig mina svag heter och nu ut nyttjar de dessa för fullt! SUCK! Jag måste nog lägga näsan i  teori boken när jag är på Kreta. Plöja den boken innan jag plöjer nästa som ska vara en sådan där romantisk, mysig en. Ni skulle bara veta vad jag längtat efter att plöja en sådan bok, sist jag läste var nog på påsk lovet och det är ju sjukt.

om ni undrar över sär skrivningen så kan jag säga att jag är RAST LÖS och det är skit jobbigt med sär skrivning... tänk på det!

nu är det sov dags. god natt!

Undersökning. Svara gärna!


mvg-barn!

JAG FICK MVG I GEMU A!!!!!!!!!
Jag är så glad, för jag trodde verkligen inte på det. Knappt att jag trodde på ett VG, men se där ja. Mycket väl godkänt i Gehörs- och musiklära! Jag är typ awsome!!!! Torch menade att jag hade vad som krävdes och att min fyrstämmiga sats (som jag inte ens minns att jag gjort) var exemplariskt. Nämen ser man på, lilla jag?! O

Nu funderar jag ganska seriöst på att ta ett besök hos SYV imorn, prata lite om Gemu B och arrangering. Borde man inte ta och läsa den kursen? Jag vet att jag kommer hata den om inte ännu mer än Gemu A och samtidigt känna mig sämst när det bara är Stefans grupp som kommer vara där, men trots det. Nu tror jag att jag är något och kan tänka mig att gå en sådan jobbig kurs. Iallafall prova på.

Jag måste typ bestämma mig nu också om det ska bli av.
Fast först ska jag tjura lite, börja packa och sen sova. Jag är helt powerless.
Förtjänar sommarlov nu!


(Lina är fin. puss)

spyr på riktigt

kan man överdriva med bloggeriet? nähva?
nu har jag iallafall pluggat sen klockan 17 (med facebookstopp, sömnpauser, matrast, ett dussin blogginlägg och kronprisessan viktoria-program) och jag har fortfarande inte tagig mig igenom alla hundratals anteckningar. Såklart får jag spö av mina egna anteckningar när jag för en gångs skull antecknat vartenda ord Åke har sagt. Det kanske ligger något det där om att man inte ska börja plugga på ett sådant så här stort prov kvällen innan...?

Jaja. Nu blir det sova för det behöver jag. Jag har körlektion redan klockan 8 imorgon och det kan behövas. Jag har fått lite smått panik över det där med körkort you know. Det närmar sig.. heh.
Carl tog körkort idag föresten. GRATTIS TILL DIG!!!! Jag önskar att jag fick ta hans plats, utan någon uppkörning... tss.

Efter imorn är det chill. Det jag ska göra innan fredag är två  plankningsuppgifer,  lägga upp min långklänning, städa rummet, shoppa det sista och börja packa. Har jag nämnt att vi åker till GREKLAND på fredag?! 


GODNATT


Ps. har någon sett mitt notblock? jag tar tacksamt emot det serrni!


kräks på litteraturhistoria

Herre Gud vad det är vackert
att höra toner av en salig ängels mun
Herre Gud vad det är ljuvligt
att dö i toner och i sång

Stilla rinn, o min själ, i floden
i dunkla, himmelska purpurfloden
stilla sjunk, o min sälla ande
i Gudafamnen, den friska, goda.







The Ark goes Beethoven!

Pluggandet går sisådär. Tittat på OC och sovit. Läst noll rader av det jag borde läst, men gjort en spellista med musiken som ska kunnas tills imorn. Sömnpiller för själen alltså. Och då har jag ändå tryckt i mig en chokladkaka bara för att få mig en sockerkick. Det brukar faktiskt fungera!!!! :(


När jag sitter och lyssnar på Beethovens violinkonsert i D-dur upptäcker jag att det låter precis som The Arks nya låt Singing bout the city. Det har lett till att jag nu sitter och jämför detta och undrar om det är någon annan i världen som har gjort den här upptäckten?  Kan inte jag vinna något på det här? Få Beethoven att stämma Ola Salo för låtstöld, även om det handlar om en takt? Synd att Beethoven är ganska mycket död..


NU DÄREMOT
Nu plöjer vi svenskblocket!!!!!!!!!


dissa svenskan, lyssna på allen istället!


Lily Allen - Everything's just wonderful

produktiv kvinna

Jag är så oerhört produktiv.
Not.

Frida kom hit igår kväll och vi taggade grekland (YEAAAHA!) galet mycket! Hon åkte hem vid halv11 imorse och då la jag mig på solstolen för att plugga inför det kommande svenskprovet på tisdag. Efter en kvart skulle jag bara prova att blunda lite, vilket resulterade att jag somnade två timmar och blev ILLRÖD. Jag har seriöst knallröda lår och världens bikinistreck. Alltså fail på mig själv, och jag måste plugga som en gris imorgon inför Åkeprovet. Jag har aldrig varit så dåligt föreberedd inför ett Åkeprov (vilket man måste vara) så det här kommer gå sämst :(

Sen har jag inte plankat några låtar, men chill. vi har två lektioner kvar under hela veckan. Jag borde hinna... hähä
nu ska jag sova. är ett vrak efter 9 HEKTISKA timmar på mcdonalds. 
men det är lungt. två lektioner kvar och GREKLAND GREKLAND GREKLAND PÅ FREDAG!!!!!!


vi har bara ett år kvar

Min favoritkusin tog dagen till ära studenten. Förlåt, jag gillar inte att favorisera människor men så är det faktiskt! :) Linnea var oerhört vacker och det var väldigt trevligt, trots långa vägar (Alingsås, typ Göteborg) 

Jag vill verkligen ta studenten nu. Eller... sommarlov kanske. På fredag åker vi ju till GREKLAND, kaching!
Här kommer ett bildregn på studenten och mig... häh!




'
(jag har inte såå dålig hållning, jag sitter faktiskt ner. det var DÖvarmt!)

Finaste kusinen svirade om och blev redo för att dansa in friheten hela natten lång.
Det är BARA 1 ÅR KVAR tills det är min tur. Tanken är oerhört läskig...



Mjölby

Metropolen.
Idag cykladen Johan Palm förbi mig.
Det var nästan att jag ville skrika att jag älskar honom mer än min mamma.
Men ibland får man liksom skärpa till sig. Det kan aldrig bli vi. 
Han är ju känd. Det är inte jag.
Han klär i hatt. det gör inte jag.
Han är från Mjölby. Det är inte jag.
Thank god.







zåHÄR kul kan man ha det i mjölby

Åkelove

Pjuh! Nu för tiden har jag knappt tid att andas. Även om det inte är så mycket känns det som asmycket!
Nu är det iallafall 3 lektioner kvar varav alla är åke-lektioner. Härligt att någon lärare håller igång until the end!

Igår var det sommarkonsert. Den var 3 timmar lång men det kändes inte. Den var faktiskt riktigt bra och jag hörde flera som sa att det var den bästa konserten hittills innehållsmässigt. Kul, även om det gick BAJS för mig.. hoho (A) Jag glömde bort en del texter, men det märktes visst inte.  


Vi har fått reda på IV-kurserna. HAHA! jag älskade när jag såg att Lina och Linnea valt bordsdekoration! Klockrent val alltså!
Sen kändes det som om halva klassen valt ensembleledning och det är ju...tråkigt. :( Jag hoppas att det inte blir så oseriöst av vissa som man kan tänka sig. Jag blir så omotiverad...

Nu ska jag o mor se gårdagens greys!



Premiär

Igår blev det premiär för krogen för mig. Skulle på måndagsklubben, men efter två timmars kissnödigt köande gavs det upp. Efter att missat ett tåg blev det Mcdonalds tillsammans med Matilda, Gustav och hans vänner. Sen satt vi där, åt pommes och väntade på bättre tider. Världens längsta dag igår... Helt obegripligt att det var då vi hade drama på morgonen och vi var ute och fikade. Slutade med tre timmars sömn i Norrköping hos en underbart fin vän!

Nu måste jag sova. Halkan plus konsert imorn!
(ryttargårdskyrkan kl 19, KOM!)


Frida talar

bajsjagbajsbajsbajsarbajsbajsbajsbajs

RSS 2.0