I'm yours

Jag sitter här i skolan och kollade nyss in min blogg och upptäckte att stilen är typ asaliten på den här datorn!!! Är det så för er andra också? :) Isånna fall kanske man ska designa om lite...

Värd dag! Jag har haft drama och extra ensemblerep. Nu är det kanske hål (eller PA?) till halv 12 då det blir gemu. På gemun kommer vi få reda på gemuproven (jag vet redan att jag fick VG och var antagligen svinigt nära MVG) och sen blir det lite drama igen och kör. Kör kör kör till 17, då åker jag till NORRKÖPING !!!!

Det är sommar ute och jag ska gå ut och sola tänkte jag.
Sen tänker jag lyssna på den här låten, för den är sommar för mig!


Balkangirlz

Imorse vaknade jag med Serbiens låt i huvudet och en Jenny på golvet.
Jag önskar att det kunde vara så varje dag.  Träffa henne. Träffa Sofie.

We kind of belong together.

som edward och bella.. hähä. jag har börjat med första twilightboken idag. Jag satt i solstolen flera timmar och hade ingen annan bok tillgodo. Då läser man ju den mer än gärna faktiskt.

nu måste jag sova. klockan är redan halv1!!!!!!!




Lördag

Livet som arbetskvinna är inte lätt.
Jag började 9 och fick direkt gå till kassan där det var frukostförsäljning. Jag har aldrig jobbat frukosttid förut, men det gick bra och jag gillade det även om det blev några fel. Det är inte lätt att få ihop alla menyer och knappar... tihi. Förhoppningsvis får jag jobba mer frukosttid. Sen kom det buss efter buss i 9 timmar. ALDRIG en lugn stund, slitigt och dant. Tiden gick dock snabbt och med sångtävlingar i köket rullade det på...

Nu är jag DÖtrött, men det känns bra att mina fina vänner kommer snart och chillar med mig. Lite tjejsnack och chips, det var på tiden kan jag då säga!!!!!
meen AAAAJ i mina fötter. AJAJAJAJAJ!


are you there?

statistiken ökar och ökar
kommentarerna minskar och minskar

hallå? va ääääe det här va?!

röjig fredagskväll!

Vilken värd kväll hörrni! jag har städat mitt rum och fick lite ryck och rensade lite lådor när jag ändå var igång med dammtrasan. Sen har jag ätit mat och druckit vin med mina föräldrar. hej vuxenpoäng! På det blev det några avsnitt OC och jag tycker att alla som tycker Ryan är ful kan gå och dö. He's charming!! Kanske inte på samma sätt som Seth, men ändå....


Nu ska jag sova jättemycket. Jag är svintrött efter nattens trevliga samtal med Frida. Vi la på vid 1 och sen tog det en timma för mig att sova för jag tänkte på peace and love... Jag har fått ett jättekonstigt mail om funktionärsjobb med information och tider. Jag fattar inget alls! :O
Plus att natten var lite läskig, jag hade verkligen en traumatisk dröm. Jag drömde att det kröp stora skorpioner på mig och jag fick panik (verkligen jättepanik!). Sen var hela golvet och väggarna full med äckliga insekter och även grodor, mamma sa att det var pga vädret i drömmen och att det var insektsdagen? hm?! 

 Lina sa att om man drömmer om grodor har man dåligt självförtroende... hopp...

Sussa sussa sussa!
Jag jobbar 9-18 imorgon och sen blir det besök av två riktigt fina människor. mm, I like it!


bästa dan!

Dagens plan var såklart inte att skriva ett klagoinlägg om eurovision...

Nej. Jag skulle ju berätta att jag har sett Sex and the city 2 med Ellinore, Andrea, Johanna, Molly, Jenny och Agnes.
Den var faktiskt mycket bättre än jag trott (den fick bara 1/5 på nyhetsmorgon) och det blev många härliga skratt och naaaw. Så sevärd om ni vill se en riktigt feel-good-film.

Efter bion tog vi oss en fika på Chocolat och det var sveinmysigt. Jag tycker om dessa tjejer och blir lite glad att vissa av dom är arbetslösa och kommer stanna i Linköping i höst! tjiiho

Förövrigt grym dag. Drama - hål med glass och bullar hemma hos Frida - sånglektion - shoppa på stan - fiollektion - shoppa på stan - bio - fika - träffa systrar Djärf på tågstation - eurovision.
Jag gillar't!


Besviken Sverige

För första gången under Sveriges deltagande i Eurovision (50 år!) får vi inte vara med i finalen. Jag är så himla besviken alltså, för något jag älskar är att varje år sitta framför TV:n, bli dönervös när man läser upp poängen, skratta åt kommentatorerna, klaga när det går dåligt och jubla när det går bra. Varje år har jag suttit med mina vänner, nån gång med Sverigeflaggor i högsta hugg och varit så oerhört pepp. Men. Inte det här året och jag är verkligen så himla besviken. Besviken på Sverige.

Jag är inte ett dugg besviken på Anna Bergendahl. Hon kunde inte presterat bättre sångmässigt, men hon kunde haft en mindre tråkig låt och varit mindre tråkig i allmänhet. Hon kunde skippat de där röda conversen för de har alltid sett töntiga ut. Oskyldighetslooken är inte look. Kör på högklackat!

Jag tror verkligen att Erik Saade eller Salem Al Fakir skulle ta sig en finalplats. Det är det som är grejen nu för tiden. Ta en finalplats, inte vinna hela skiten. Saade eftersom det har varit brist på riktiga popiga snygga killar på sistone och det är en låt som verkligen fastnar på hjärnan. Likadant var det 2007, Cara mia kunde kommit top 5 i stora finalen det är jag säker på!
Sen tror jag Salem skulle tagit en finalplats för han är unik, charmig och hade en låt som var bättre än alla andra tillsammans. VARFÖR ska Sveriges befolkning rösta som media säger VARJE år?!! Jag känner ingen som någonsin har trott på Anna Bergendahl och jag känner många nördar :P

Jaja. Nu är det snart färdigt med klagandet. Det är verkligen sjukt tråkigt och jag blev fruktansvärt opepp på lördagens final. Det är nästan så jag skäms över att vara sådan eurovisionnörd som jag är...


2003 var ett bra eurovisionår och jag kommer aldrig glömma den här. Så himla skön tant alltså! Det var på den tiden inte hela Europa var med och Sverige glänste! Let's be happy and let's be gay! Jag menar då det!
Go tyskland!


Sova? vaken? naken?

Jag hatar att gå och lägga mig. Det är det värsta jag vet! jag kan sitta vaken hur länge som helst, facebook hela kvällen eller som just nu vara duktig och plugga! Mitt plugghumör fungerar som bäst klockan halv 12 en onsdagskväll, hur sjukt det än låter!
Egentligen skulle jag vara hemma hos Matilda nu och sussa gott i hennes gästsäng, men flickan fick feber :(
Ajja. Vi tar vårat mys på måndag istället SÅ KRYA PÅ HENNE!

Nu har jag i vilket fall skrivit klart samhällskunskapen OCH svenskan. Imorgon är det bara att lämna in dem (några dagar försent...) och förövrigt är det världens slappaste dag imorgon I guess. Har sovmorgon, startar med lite drama på Katedral. Sen är det världens längsta hål till kl 13 då jag har min sånglektion, sen är det hål igen till kl 16 då jag har fiollektion. SEN är det hål igen innan jag ska på bio. Sex and the city 2. Det blir utan tvekan fina grejer, så nu ska jag trotsa min rädsla att lägga mig för jag älskar att sova och vill möta morgondagen nu!


go serbia!

hon ignorerade de 140 glosorna till morgondagens prov.
lär antagligen få IG, antagligen på riktigt.
hon kan tre ord.

istället tittade hon på eurovision.
förälskade lite i killen med frillan.
det här ska bli min sommarplåga.
skön kille, striptease och salmonella come on!


bajshumör.

En dålig egenskap med mig är att jag jämför mig med allt som rör på sig. På sistone har jag grävt ner mig i självömkan för allt blir bara bajs. Jag sänker mina betyg/får dåliga resultat, jag hinner aldrig träna (beach 2010 för mig kan vi ju glömma...igen),  jag övar aldrig på mina instrument, är en dålig dotter och jag kommer ingen vart med livet för jag  har en hög med saker som aldrig blir gjorda. Utan tvekan blir jag besviken på mig själv, äter mer rabarberpaj än vad jag behöver och bara tänker på hur alla verkar så himla lyckliga och glada nu för tiden. För alla verkar så nöjda med allt och visst, jag brukar också vara nöjd, men när jag jämför allt och överanalyserar allting så slutar det alltid med att jag börjar lipa. På en busshållsplats eller på bussen.  Eller när jag bloggar. Då är jag så liten. ensam.

Snart kommer jag sjunga på alphabeat. Men nu lyssnar jag på denna. på honom och det är min enda plan tills lipandet tar slut.




Dagens plan var annars att blogga om sydafrikaner. men nej...

Benjamin Pier




Jag känner en cool kille som har en cool hemsida med en cool låt.
Jag vill förutspå en lysande framtid, för han är duktig. duktig duktig duktig.
Plus att jag gillar låten, den är så där katchinging och trallig, precis som en sommarplåga ska vara.
Hans namn kunde vara Måns Zelmerlöw, Erik Hassle eller något som spelas på radion varje dag.
Men nej. Han heter Benjamin. Benjamin Pier.

http://www.benjaminpier.com/

pingstafton

Här är min härliga lördagskväll.  Jag sitter på altanen med datorn och svenska nationella-papper framför mig. Åhå vad trevligt jag ska ha nu några timmar framöver. Om det inte vore för de förbaskade bussförbindelserna skulle jag sitta i trädgårdsföreningen just nu med några fina vänner och bara chilla i den ljumma sommarkvällen.
Istället blir det plugg och myggfight.
Jag hjärta myggorna
<3<3<3

typiskt

Jag är sämst på att göra skolarbeten. Jag har två inlämningsuppgifter tills tisdag och det skulle vara ganska chill om jag inte skulle jobba imorgon, jobba på söndag och vara helt fullbokad tills kl 23 på måndagen. Så himla typiskt mig, typiskt mig jättemycket :(
Det är tre asslappa veckor kvar. Vi har knappt några lektioner redan nu, utan det är några få prov och inlämningar kvar. Hur svårt ska det vara egentligen att fokusera den sista tiden?!

Nu tänker jag sova. Jag halvsover redan och tänker verkligen inte göra några inlämningsuppgifter i natt.
Kanske någon annan natt i ett annat liv.

I'm singing oha, I love you Moa

Idag fick solens strålar möte min bleka hud för första gången i år. Jag var hemkommen från stadskörningen vid kl 14 och de 28 graderna och den kvava luften fick mig att slänga mig ner i första bästa solstol. Där hade jag det fint några timmar tillsammans med min Sally i knät. Sen började det regna och mullra, och det gör det fortfarande. Inte konstigt att jag är som tuggummi i huvet.

Nu blir det fortsätta med expedition städa rummet. Ikväll kommer mina bröder som vill fira mig sådär en vecka i efterskott. Helt okej tycker jag allt :)







Nu lyssnar jag på Rybaks nya dänga. Den är jättemysig och förutsägbar. I like it!


Livet som 18-åring

Tiden springer iväg alltså. Skolan slutar om 3 veckor och Matilda tar studenten! Flickan tog körkort idag föresten! Det innebär att jag har max en månad och 4 dagar på mig! ;) 
Tänka sig att hon och jag skulle bli stora, planera krogbesök, lämna skolan, lämna Östergötland osv. Eller. Jag är ju inte där än, men hon ska ju ta studenten och dra till Åre och Tanzania i höst.  Fy vale vad jag kommer sakna henne!
För att ta vara på dessa 3 sista veckorna har vi bestämt 2 (kanske 3) datum att ses. Jag ska till Norrpan nästa vecka och schlagga där i lägenheten hon snart ska lämna. Läskigt, hur kunde hon bli så stor före mig? Jag är fortfarande liten och omogen. Inte alls redo för ett liv utanför skolsalarna.

Sen vet ni vad?! Jag skrev ju om min fika förut, eller att jag skulle gå och fika med Alva och Frida. Jag gick med snabba steg (försenat) till trägårn där vi skulle fika på fiket, men blev överraskad när de satt i gräset med en TÅRTA!! Åh, så fina dom är som hade arrangerat picknick och ett fotoalbum!
Jag har världens största tur som känner dom! 

 Jag har tänkt att bli bättre på att uppdatera med bilder, så här kommer några! :)


Summerglow

Idag har jag gjort riskettan, imorgon är det stadskörning och halkan är bokad. Hurray!
Riskettan gjordes med Sofie och det är tillsammans med Sofie som jag ska köra halkan. Värt värre!!!!! <3

Annars blev dagen lite värdelös. Jag kom till skolan för jag tänkte att jag kanske kunde hinna med min sånglektion men såklart kom jag 5 minuter efter att vi slutat. Det är ju kul att alla lektioner är inställda och att jag måste vänta på fiollektionen! Passade på att ändra designen lite här på bloggen och nu ska jag ut och fika med två favoritflickor. :) Efter fiollektion och orkester får jag åka hem, hemkommen runt 22 ikväll. GILLART!

Vädret kan vi ju också passa på att hylla! Vädret på TV:n imorse sa att det skulle bli regn i Östergötland och visst att det är mulet ute men vattendroppar har jag inte sett! Så stört kvavt, det förvånar mig inte om det blir åska...
Jag ska gå till stan och svettas lite iaf :)  :)

TJOHEJ

BERLIN

Så var man tillbaka då. Efter två dagar i skolan är jag som en zombie igen... Det är så mycket hela tiden! Igår hade jag 2 nationella prov (matte och engelska) och nu kryper allt skolarbete i fatt mig... IH! Jag vill inte!!!!!

Istället för att sova sammanfattar jag Berlin. Min plan är att göra det kort, men ni känner ju mig, det funkar inte på det viset. Iallafall när det var en fantastisk resa som det finns massor att berätta om!!


Det allra bästa med Berlin har varit sällskapet. Linköpings ungdomssymfoniker, vilket gäng va?! Det har kvittat vem man har tillbringat sina dagar med, jag har haft det skitkul i vilket fall! Jag bytte sällskap flera gånger varje dag och det var trevligt att grupperna såg annorlunda ut för då lärde man känna människor man inte kände sedan innan. Ännu en gång är det bevisat att denna jord är fylld med trevliga människor!!!

Berlin som stad var kanske inte världens roligaste. Visst att det regnade, men staden var kanske lite väl grå och på sina hörn väldig tråkig. Men samtidigt var det en väldigt fin kulturstad med vackra byggnader, mysiga gator, trevliga restuaranger, shopping, trevliga tyskar osv. Det enda som var lite minus var hotellet, fast där tillbringade man inte särskilt mycket tid. Det kan väl bara förklaras med att man är bortskämd, för när man kom till ett gult rum med lysrör i taket och fjädrar som skavde i ryggen hela nätterna var det inte särskilt värt pengarna. Det kostade skjortan, hihi. 

Saker som upplevdes i Berlin 2010
* Jag är ju van att åka buss om nätterna och som vanligt var det ingen himmelsäng med rosa lakan att åka buss hela natten.. Snacka om stel som en pinne i ett år efteråt...
* Liksom i Sverige var det Kristi Himmelfärdshelg i Berlin och alltså var affärer stängda torsdagen vi kom fram. Plus söndagen, för i Tyskland är alla affärer stängda året om på söndagar.... Därför fick vi roa oss med sightseeing: Berlinmuren, Brandenburg Tor, mataffärer, minnsmonument av förintelsen och bombad kyrka var inte tråkigt alls! Det togs typ 400 kort när vi posade framför sevärdheterna!
* Shoppingen var suverän, för övriga dagar var affärerna öppna och alla hade nog en Zara-påse i handen efteråt... 
* God mat och mysiga hummusrestuaranger och potatispubar. Strippklubbar i varannat hus. Utelivet var på topp tror jag, även om vi var mest lydiga och var tysta på hotellrummet klockan 23 varje kväll... Man var faktiskt väldigt trött efter att varit turist hela dagarna.
* Födelsedag. Jag blev hela 18 år och det firades friskt och glatt! Svenskar som tyskar sjöng för mig, jag blev bjuden på drinkar och hade det jättemysigt med tjejerna! :)
* Kalla utomhuskonserter i Potsdam (Churchill, Truman och Stalin...) och kalla inomhuskonserter i Spandau. Stress, omstämda fioler och för tunna strumpbyxor. Låter ganska illa, fast det vägdes upp av tyska korvar och bakelser.
* Fika. Fika på Balzac Coffee (Tyskans espresso house fast galet mkt bättre!) och på hotellets granncafé. Hur mysigt som helst, jag älskar fika mest i hela världen!!! <3 
* Specialister på S-bahn och U-bahn. Ganska grymma på att planka även om det ledde till ett olyckligt slut för vissa... hih.

Nej nu räcker det. Jag måste sova! Avslutar bara med att säga att Berlin var grymt, jag vill tillbaka och jag gillar verkligen de där första violinsterna, cellisterna och flöjtisterna!  :)
Bilder finns på facebook!

GODNATT




Inkräktare

Hm... Någon har varit inne på min facebook. Någon i Ohio, USA.... ?
Så därför var jag tvungen att byta lösenord och göra en "säkerhetskontroll" nu när jag kom hem.
Gud vad spännande!!


För övrigt hemma från BERLIN! Jag har verkligen haft det underbart kul, men det tänkte jag skriva mer om senare. Nu ska jag läsa alla mina gratulationer, duscha och sova lite. SEN bloggas det!
CIAO



Resfeber

Amanda, nu kommer det fram att du inte läser min blogg så noggrant! Läs mitt inlägg från de 2 maj så ser du att jag visst har skrivit om Arkens nya skvia ;) höhö

Ni förstår, Amanda och Lina var världens gulligaste som köpte en present till mig... Den nya The Ark-skivan. Såklart blev jag jätteglad fastän jag redan har den! Det var tanken som räknades och den var superfin! Så TACK SÅ HEMSKT MYCKET !!!! :D'

Jaharå.. Annars så åker jag SNART!, om ca 20 min!  Packningen är i stort sett klar nu, det enda jag ska göra är att sno ihop matsäcken, fixa håret och bädda sängen innan jag åker.  jag är asfett redo att dra mot BERLIN!!!!! :D Dock lite resfeber... höhö 


NÄMEN. Let's go!
Auf Widersehen!  

bröllop och födelsedagsfest

Oj vilken dag! En dag fylld med bloggämnen, det har liksom blivit som en skada: jag tänker alltid på hur jag ska formulera saker här på bloggen. Det är sorgligt, jag vet, men that's life och det är därför ni kan räkna med ett långt blogginlägg!

Jag börjar med att berätta att min kusin ska gifta sig i augusti. Det visste jag ju redan egentligen, men idag (ca 90 dagar innan) kom inbjudan! Och det är inget dåligt bröllop heller. På fredagen är kusiner och vänner bjudna på cocktail party, lördagen bröllop och söndagen brunch, i Gävles skärgård!!! :). Det är klädkod på bröllopet: Mörk kostym, och som tjej måste jag ha knälång klänning och inte bara axlar! Titta, nu måste jag köpa nya klänningar också! ;) 
Jag känner på mig att det kommer bli fantastiskt kul, även om jag missar Frizon... Hanna är kusinen som jag alltid sett upp lite extra till! Hon är 10 år äldre än mig och alltid varit som en storasyster. Det var alltid hon som skulle fixa mina frisyrer, hennes knä jag skulle sitta i osv. Så kul det kommer bli!!!! :)


Mitt andra blogginlägg är kvällens fest här i Väderstad. Det var jag som blev förfirad då jag fyller 18 på fredag. Jag var typ redo på att det skulle vara jag, mamma, pappa, bror, svägerska + 2 barn och farmor och farfar som skulle komma, men sen visade det sig att kusiner från Alingsås och kusin med barn från trakterna även kom! Vilken rolig överraskning! Helt plötsligt var vi 16 pers!! :D Förutom god mat, mycket lek och gott sällskap fick jag även några presenter. Bland annat en fin liten digitalkamera, perfekt till Berlin, Grekland och alla festivaler! Sen så fick jag även Grey's säsong 4. OHYEAH!
Vi  satte även upp studsmattan under kvällen och Pauline, Ida och Nils lekte "alla hoppar på karin samtidigt så att hon blir mos". Det var kul tills de började hoppa på mina glasögon, då gav vi upp.
Givetvis gosade jag massa med prinsen Pelle! Han älskar jordgubbstårta, han åt som en häääst.

NEJ. nu måste jag sluta skriva. Imorgon är det mördaronsdag och sen så blir det hem och packa! IIIH!


goldfish

Om inte jag hade lika dåligt minne som en guldfisk skulle jag antagligen fortfarande ligga hemma och sova. Jag hade nämligen glömt bort att samhällslektionen inte var obligatorisk, så här sitter jag i skolan SVINTRÖTT och kunde vara hemma och sova. Typiskt. Menmen. Det är bara att ta vara på tiden, försöka skriva ett oerhört tråkigt arbete om terrorism, blogga lite, läsa andras bloggar. Nästa lektion börjar om 1 timme... ÅH VAD SEGT!!!!!!!




Dagens äventyr

Vet ni vad!! Idag hade vi det sista läskiga gemu-provet och det var även det väldigt oläskigt. Det är verkligen skönt att det är gjort och att gemu är för all tid slut i mitt liv. Eller det blir väl antagligen mer på folkis, men i resten av mitt gymnasieliv är det sluuuut!!! WOHO! Värt att fira!


vad har jag annars gjort idag? Jo, jag har haft en riktigt mysig konsert i Lambohovskyrkan med ungdomssymfonikerna. När jag kom dit 30 min föresent (tell you why later alligator), med ett skadat finger gick det sisådär jätteskit på repet. Men när det blev konsert så gick det faktiskt mycket väl över förväntan och jag satte vissa grejer som jag inte ens klarat av hemma i mitt fiolrum. Awsome huh?! Dessutom blev jag mer pepp på Berlin (på onsdag åker vi!!!!) och bara längtar efter att sätta mig på den där bussen och dra! Sen fyller jag ju på fredag. AH! Icke att förglömma alltså! 

Som sagt. Jag kom föresent och det var faktiskt inte med flit och inte för att jag planerade dåligt (bara nästan!) Jag blev galen alltså!!! För att komma till Lambohov tog jag 2an. Jag visste när jag var i Lambohov men jag hade ingen aning på vilken busshållsplats jag skulle gå av och sedan tidigare hade jag hört
* gå av vid Konsum
* gå av vid Isberget
* gå av vid Lambohovs centrum

Hur svårt kan det va tänkte jag och oroade mig inte särskilt mycket. Men när jag åkt runt hela Lambohov och inte sett till något centrum över huvudtaget, inget Konsum började jag bli lite nervös. Tillsist hoppade jag av mitt ingenstans och hittade fram genom att fråga en massa snälla tanter. HUR kan det vara svårt att hitta i Lambohov? Det är verkligen aslitet...?
Jag och mitt lokalsinne..

Nä nu ska jag släcka lampan och sova... GODNATT


Snow summer

Jag är som alla andra och längtar efter värmen. Tänk att få ta på sig sandaler, strunta i jackan, lägga sig på gräsmattan och sola osv.
Men, jag kan trots det inte låta bli att vilja åka lite skidor. Typ Österrike, eller för all del, varför inte Omberg?  Jag älskar den där grejen med snö och åka ner på små plankor, plåga fötterna och sola i lifterna. Gud vad skönt det vore! :)



Krekland

Galet vilken trevlig kväll jag har haft! Greklandspepp hemma hos Frida tillsammans med de andra resenärerna Alva och Emelie. Vi åt grekisk mat (egengjort mousaka, grekiskt sallad och tsasiki) och peppade galet mycket!!!!
SJUKT! Inte långt kvar nu alltså!! :)

Nu ska jag ta och sova. Imorgon ska jag till Stockholm där det blir att trängas på stan tillsammans med Lady Gaga-fans och idolsökande. Vem vet, jag som har blivit så spontan på sistone kanske satsar på nåt av det... (eller inte!) Det ska iallafall bli trevligt att åka dit med mina päron för att shoppa lite sommarnödigheter. :)

PUSS


Nowhere warm


Kate Havnevik - Nowhere warm

Fruktansvärd smärta i min hals. Jag önskar att jag kunde kurera halsen hemma i sängen imorgon, men tyvärr. Bajsigt nationellt prov i engelska. Älskart!


Me and my cp-feets

Idag spenderade jag en timma på intersport efter skolan tillsammans med min mor. Eftersom hon skäms över mina converse ville hon (!!!!!) att jag skulle ha nya, anständiga skor när det bär av till Berlin.
Skokikande slutade med att springa på löpband och att en Intersportkille kontrollerade mina fötter. Såklart fick jag veta det som jag alltid har hört: jag har dampfötter och måste egentligen använda sådana där fula skor med specialsula. Det värsta är att jag vet att det stämmer och det har jag vetat sen jag var typ 12. Mamma har dåliga fötter, pappa har dåliga fötter, alltså har jag dubbeldos dåliga fötter. Tyvärr är jag för ytlig. VEM vill ha på sig sådana där fula skor? (jag antar att ni vet hurdana jag menar?) Jag har alltid trott att jag kommer bli mobbad och inte ha några vänner... Hm..


Därför kommer det bli raka vägen till vårdcentralen. Killen filmade mig när jag sprang och han visade sedan på en skärm hur mina fötter skulle se ut och alltså: inte okej! Han var dock väldigt gullig och förstod hur jag kände och därför hittade han ett par Nikesneakers som var riktigt snygga och enligt honom helt okej för mina fötter.. Mycket bättre än converse som är den sämsta skon för alla fötter! (snyft!)
Så jag gick ut ur affären, lite gladare med ett par snygga skor! Galet vad bra det blev!

Hah! Min mamma är så rolig, hon ville slänga mina converse direkt. Som sagt så skämdes hon eftersom de var:
1) jättetrasiga! 2) jätteskitiga! 3) jättenertrampade! 4) andra kan tro att vi är fattiga.... hahahah 
Jag gillar att mamma är så...mammig.

Hej å hå! Nu blev det ännu ett långt inlägg och därför sätter jag här med stopp.
Nu ska jag se lite vampire diaries! CIAO


Läggdags

Alltså. Hur kan det bara vara tisdag?! Jag är så fruktansvärt trött, går runt som en zombie. Hah. Min körlektion gick så himla sämst, men det gick bara inte att hålla koncentrationen uppe! Visserligen inga gamla tanter påkörda, men idag gjorde vi bara enkla saker och det gick bajs bajs bajs.

Jag kommer inte orka att se på inför eurovision, därför blir det att spela in det. Jag ska nu gå till min säng trots att klockan endast är 19.40. Det här är pain alltså, sova eller kapa av huvudet?? Jag väljer sova.

Mamma säger att jag är stressad och om sanningen ska fram: det är sjukt mycket nu alltså! Konserter, nationella prov, övriga prov, bilkörning, berlinresa, jobb,  möten osv. Jag somnar bara av tanken.

GODNATT

Spontant

Diss på mina treor på folkunga som hade konsert ikväll. Istället blev det konsert med musikpaketet från Kungshögaskolan (mjölby).
Väldigt spontant och trevligt. På en dag fick jag träffa massa människor jag tycker om. Verkligen trevligt att träffa Jenny. Host. Det var år och dar sen sist. Host. Sen Sofie som sjöng jätteduktigt, bl.a duett med Peter Johansson.
Ja, den mannen han lockar alltså. Charmig liten knutte är vad han är ;)

Så. Det blev en riktigt trevlig kväll! Nu måste jag dock harmonisera lite, för gemuproven är icke över...
Förhoppningsvis sover jag mer i natt, inatt vred jag och vände på mig hur länge som helst pga det där avistaprovet. Fast första delen var ingen större mardröm!




JUST DET! Tagga sommaren ännu mer! Jag och Frida har köpt festivalshorts!




Så var det dags.

Imorgon gäller det. GEMU-provet. DET gemu-provet. Det man har liksom fruktat sen första dagen i ettan. typ.
Nu gäller det, tre timmar imorgon, tre timmar på tisdag och tre timmar nästa måndag. Prov på allt vi har gjort under hela kursen. Allt från smålöjliga ackord till funktionsanalyser, intervaller, avistasång med mera.  
Jag är lite livrädd, men spelar stencool. Igår och idag har jag pluggat som tusan. Här ska vi knäcka och visa att jag är ett musikaliskt geni!!  Ha, jag kan ju faktiskt allt om musikteori!! Jag har absolut gehör, det visste ni väl? För mig är det här en dans på rosor. Jag kommer kunna pricka alla toner rätt på avistaprovet. Det är inte ett dugg läskigt att sitta och sjunga en helt okänd låt framför massa välutbildade, musiklärare. De kommer inte alls skratta åt mig, för jag är ju asgrym på det här! Jag menar då det!!


Bra! :D  Nu är jag peppad! Synd bara att det inte är idag, utan att jag måste vänta tills imorgon...
Jag går ut och springer lite tror jag! Kanske att jag analyserar all musik jag kommer lyssna på.
Tonika - Subdominant - Dominantsdominant - tonikaparallel - dominant - tonika...

jesus


Singing bout the city

Jag har en ny favoritlåt med The Ark. Jag fullkomligt älskar den nya skivan och det finns många riktiga hit som jag bara kommer skrika till i sommar! Typ den här. Så himla oväntad och The Ark-ig! HELT UNDERBAR !!!



The Ark - Singing bout the city

Älska gemu. Älska converse.

Det finns nog ingen tröttare människa än jag skulle jag tro. I natt har jag sovit 12 timmar men trots flera koppar kaffe är jag helt slut. Med kännedomen att jag har hundra saker att göra blir jag ännu tröttare. Jag är mest sugen på att lägga mig ner i sängen och stanna där några timmar till. Verkligen inte att göra gemu, körkortsteori, gemu, fiolläxa, gemu, piano, gemu, övningsköra och gemu...

Istället har jag försökt vara så social som möjligt då min bror och svägerska kommit hem från sin 6 veckor långa resa. Jag blir verkligen sugen på att ut och resa, speciellt till Kina där allt är så billigt att de har kommit hem med en helt ny garderob! Visst, de som har sytt de kläderna fick nog inte mycket för arbetet, men ÄNDÅ!
Jag blev överlycklig för min tidiga 18-årspresent. 1 par nya converse. Tydligen hade de valt en ljusblå färg om jag fattade rätt, men kinserna hade gett de den där marinblå och de orkade inte bråka. Fast det gör inget. Jag gillar de marinblåa. De är ju bara nästan lika mainstream som de VITA eller RÖDA. Jag tycker nästan synd när varannan tjej på stan har röda/vita. Orginellt, javisst...? Iallafall när det finns hur många färger som helst att välja mellan! :P

Det snyggaste är ju vita, skitiga converse med en massa hål i.
Exempelvis mina som jag fick när jag fyllde 15... Snart 3 år gamla och typ omöjliga att använda för man ser så trashig ut. Eller mamma säger det....

Nu blev det långt. Kolla! Man gör vad som helst för att slippa det man ska...
CIAO



Fast. Oerhört snygg sko! Nobelpriset till Converseskaparen!


RSS 2.0