Boka tid hos hundfrissan!

Min kusin har kommit hem från Indien och lagt upp en massa bilder därifrån. Bland annat en jättesöt bild på en randig hund och så hade hon skrivit "tigerhund". Bara för det var jag tvungen att söka på internet, för tänk om tigerhundar finns. Haha, jag hittade denna bilden och dog lite. Så ska jag banne mig också göra. Jag ska köpa en hund, ta med den till hundfrissan och göra den till en tiger.  Lite billigare än att köpa en riktig tiger och nästan samma sak! Kolla så söööt!



(alexander, ett år kanske var en överdrift. en timma kanske var mer rimligt)


rabarbergrädd, nybakade blåbärsmuffins och heidenstam

Vi, som mötas några korta stunder,
barn av samma jord och samma under,
på vår levnads stormomflutna näs!
Skulle kärlekslöst vi gå och kalla?
Samma ensamhet oss väntar alla,
samma sorgsna sus på gravens gräs


Lulu lulu

Skippar man orkestern innebär det att man MÅSTE plugga. Jag skulle hellre varit på orkestern än hemma liksom.
Så hejdå cyberspace. See you next year!



Prioriteringslistan

Huvudsaken är att man prioriterar det som är viktigtast!

Idag var jag och Gostav på Steves och fikade. Det var så sjukt mycket bättre och trevligare än svenska, även om jag missade halv åtta hos mig. Men okej då, jag ska försöka plugga i en halvtimma innan Grey's börjar. Sen står tv:n på prioriteringslistan...


Är dessa värda 500 spänn?

Jag hittade dessa shorts, förälskade mig, gick till kassan och fick en chock. De kostade visst 499 kr istället för 399 som jag var inställd på. Ville ändå ha dom, så de fick följa med hem. Nu däremot är jag lite skeptiskt. Att det försvinner 500 kr från min plånbok betyder att den är nära till tom efteråt. Samtidigt unnar jag mig sällan klädesplagg som kostar över 300 kr och tyckte att dessa shorts faktiskt var värda 399 kronor med tanke på vilken affär de kommer från.

Nu har jag funderat fram och tillbaka, ska jag behålla dom eller inte? De kanske inte är så roliga, de kanske inte är såå snygga på mig? Samtidigt gillar jag att de är "classy" och jag tror att de kan bli ganska snygga med lite bränna istället för den mjölkbita hy jag har just nu.

Jag önskar mamma var hemma och kunde hjälpa mig men eftersom hon kommer hem nästa vecka får jag vända mig till er.  Ska jag behålla dom eller inte? Säg nu vad ni tycker och var för guds skull ärliga! Är dom värda 500 kronor eller inte?




It took time to accept the fact, that one must lose

Wasn't born to hate, I was born to love.
But I never knew it was so hard.

This sad bouqet of forget me not, that I threw away is growing scars and dot. In this weary heart, where there's a bird so shy. But one of those day that bird will learn to fly.


The Ark - This Sad Bouquet
I lördags kompenserade Ola earth hour med en earth minute följt av kanske den vackraste sången han någonsin skrivit. Fram med kameran sa jag då. Lite skakigt, men väldigt fint.


En liten klagan på livet.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Är så SJUKT uttråkad av alla svenska författare. Det är verkligen hur tråkigt som helst! Trots tända ljus, rabarbergräddte och en strukturerad planering. Blaj blaj blaj. Jag orkar inte bara mer! Jag fattar inte hur jag ska ta mig igenom allt och lära mig allt innan provet på måndag. Jag fattar inte hur jag ska orka med allt överhuvudtaget som händer innan påsklov. Åååh, påsklov! Då ska jag ha sovmorgon varje dag och titta på film varje kväll! Sen ska jag jobba massor. Jag har jobbabstinens, ser fram emot fredagkväll då jag äntligen får tänka på annat, typ hamburgare och dylikt! Pjuuh.

Förresten, om en månad befinner vi oss i Italien.
Big smile på den! Taggad till tusen!


Kreta, 2010

Nu går hissen bara ner, ner ner.



Idag har vi gjort Hairdans! Arbetet pågår för fullt just nu och på vår blogg kan ni se hur det ser ut när man gör en musikal. Kika in på den HAIR.

TJOSAN.

svenska matte fiol sång projektrapport hair bajs bajs baks

Jag har så mycket att göra så jag vet inte ens vilken ände jag ska börja i. Istället sitter jag och tittar förstummat in i väggen.

Det råder faktiskt lite panik inom mig nu. Men, ingen dålig stämning för det. CIAO.


I love you and that's all I know

Min finaste Jenny skrev något på facebook som gav mig magknip. Hon nämde denna låt, den låten vi nästan lyssnade sönder back then då vi körde glas och dregel runt biblioteket.

Den ger mig rysningar och mina ögon tåras.
Ville bara åt låten men upptäckte att videon var sjukt fin den också.


Five for fighting - All I know

Abie Baby

Ganska ovärd dag.
Ganska trevlig dag.

Allt började dåligt. Det var kallt, det var snö, det var stressigt. Ständigt ilande huvudvärk och Dar't som var stängt. Innan kammarkören gick jag och Frida till ICA och köpte vitlöksbröd och sen gick vi till Lanemos och köpte kaffe. Efter det var jag back on the track och dagen blev riktigt trevlig. Efter kören gick jag till stan med snyggaste indiekillarna och den ena tog jag en liten spontan shoppingrunda med.

Nu plågas jag eftersom vi inte har några stora kuvert hemma. Brukar man inte ha det eller? Ska skicka in ansökningarna imorgon. Det är lika läskigt som det låter.

Förövrigt är det sjukt mycket nu. Simmar, svimmar, drunknar. Har lite, tiny tiny tiny, panik.


pretty awsome, så att säga





Flyger.

Att ett band kan ha den effekten på en. Att man står i ett publikhav, är överlycklig och tårarna rinner ner för kinderna. Igår var verkligen magiskt. Jag vet ärligt talat inte hur jag ska beskriva det om inte med ordet magiskt.

Nu är det en millimeter från att tårarna ska rinna igen. Jag känner mig sådär upprymd, uppblåst, lycklig. Fortfarnde. Trots att det känns overkligen att jag tog en paus från verkliga livet igår för att gå på en sjukt nice konsert. Mhm, det var då allt en bra kväll igår. Tack Ellinore och Anna för det!


Det kommer bilder strax. Strax strax strax. Nu ska jag först äta flingor.
Ska bara flytta på kissen, Gosigosen. Inte känner jag mig ensam hemma när han vill mysa!


Lite vårbilder från tisdags

Har inte riktigt ro för att titta på film känner jag. Det blir snart krypa ner i säng och sova. Jag är spärra-upp-ögonen-trött och dessutom lite nervös inför morgodagen. Hatar framförallt det där att packa flera dagar i förväg och sen har jag insett att det är Arkens avskedsturné ju! Inte för att det betyder att det är sista gången, men ändå.

En sak gör mig dock glad. Det är fåglarna som kvittrar och solen som bländar mina ögon om dagarna. Det är VÅR och jag har TOKFINA vänner! Kär-lek. Kär-lek. Kär-lek.





the most radical thing to do.

Kvällen består av START och filmen Doctor Zhivago från 1965. Jag känner att det är ett bra sätt att koppla av på inför den här tuffa helgen som ligger framför. Kör- och orkesterrep tidigt imorgon. Sen skivinspelning. Sen blir det Norrköping med Anna och Ellinore för att se ett sjukt vettigt band!
På söndag har vi (Musikgymnasiet,  Linköpings symfoniorkester och Ungdomssymfonikerna) konsert hela dagen i Crusidullhallen, Konsert och Kongress. Jag ska springa som en dåre mellan fiolen och kören. Yes, I'm a busy woman.

Ah just det! Den där KONSERTEN vi ska gå på har jag knappt hunnit tänka på eftersom det har varit så fullt upp hela veckan.  Men nu är jag heeelt sinnessjukt tagg på THE ARK. T-shirten är packad och även om det inte är sommar imorgon chansar jag på att jag kommer se ut såhär. Fast lite snyggare! Jag går ju faktiskt på START-dieten. Efter två skålar gick jag ner ett kilo. Vilken start på min kommande äta-flingor-hela-veckan-vecka!




VAR ÄR MÖSSORNA?

Har ni sett min nya mössa??
Det är bara 12 veckor kvar nu!  TAGGARRRRRÅ!






Day 03- A picture of you and your friends

Det börjar klia i ögonen när jag letar bilder på dessa två. Usch, jag träffar er så oerhört sällan. Minns inte när som var sist? SAKNAR ER TYP.




Tokfina ärom!


Gårdagens supermiss

Jag har följt vartenda Top Model avsnitt den här våren men igår när det var final, då helt plötsligt GLÖMDE jag bort att titta?!!!

Sent på kvällen såg jag en tjej som skrev om vinnaren på facebook och jag blev jättesur och tänkte "schysst att hon skriver så dagen INNAN finalen"! Men så vare ju måndag och finalen hade varit, snacka om koll... Så himla sämst jag är!

Det är mycket överhuvdtaget och jag har ingen koll alls känner jag. What's happening?
Nu ska jag springa till min första pianolektion på aslänge, så heeejdåååå.

Ingen som fotade på afrokonserten?

Just nu tittar jag på när världens bästa ensemble kör Candyman. Så himla synd att man inte får lägga upp det på nätet, för man vill ju dela med siiiig av det goda. Vi är grymma och skitsnygga iaf för er som inte får se. Det låter lite surt ibland, men shit the same. Det var galet roligt och jag blir galet glad av att se videon!



Enda bilden jag har från afrokonserten? Ingen annan som fotade?

Så himla hjärntvättad.

Har inget gräs. Har inget pulver. Har inga jeans. Har ingen kvart. Har ingen sparris. Har ingen kniv. Inga gevär. Har inga sopor. Noll krigsplacering, bränt den bränt den bränt den.

Har ingen jord, har inget kul, har ingen hoj, har inga finnar. Har inga träd, har ingen luft, har ingen vatten, city, banjo, tandtråd. Skosnören, rektor, fotboll, telefon. Skivor, doktor, brorsa, syrra. Uniform, revärer, flygplan, hjälm, k-pist bang bang bang. Puffra bang bang bang. A-bomb H-bomb P-bomb Q-bomb Kinamän pakistaner italianos ryssar tyskar gul röd vit och svart.


Som ni bryr er om en massa text, men det är det som jag försöker fylla mitt huvud med nu för tiden. 30 obegripliga sångtexter med en massa ord som aldrig fastnar.  Allt för Hair. Allt för att det ska bli en sjuukt bra musikal. Det är ju snart vecka 15. Stressad?
EH.

Day 02- The meaning behind your Blog name

Första gången jag hörde Mika - Grace Kelly blev jag förälskad, vilken sjukt bra låt! Jag döpte bloggen efter den låten, fast bytte Kelly mot Karry, för Karry det det är ju jag och så har det alltid varit!

Det var efter att jag döpt bloggen till Gracekarry som jag upptäckte att Grace Kelly var en riktig person. (Hehe, tjejen med koll - jag vet!) Men alltså, jag är inte döpt efter henne. Nepp, vi har artisten Mika att tacka för det påhittiga (?) namnet!

Idag kan jag tycka att det låter lite småfånigt sådär, men det har ju varit jag sen 24 oktober 2007. Då får det fortsätta vara jag tills den dagen bloggen dör. Eller tills den dagen jag dör? För bloggen ska väl inte behöva dö innan mig?
Eller?


Mika - Grace Karry.


Utkast: Mars 20, 2011

Balträning med Albin idag. Det var kul! Svetten rann och båda två såg i kors efter alla varv som snurrades.  Jag ser fram emot balen!

Jag ser däremot inte fram emot morgondagen. Nu är jag klar med reportaget men de två muntliga redovisningarna jag har imorgon känns lite sisådär. Inte särskilt förberedd... Jag önskar att det inte vore så lätt att glida in på facebook när man arbetar vid datorn...

Men! Positiv anda! Nu kör vi!  Taggarååå!



Paris

Frida presenterade Yael Naïm för mig här om dagen. Galet fint, galet.
Jag älskar hebreiska, det låter så vackert med all sch-ljud.

Mina päron åker till Israel på torsdag. Banne mig så orättvist!


Yael Naim - Paris

Day 1: a recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.


1. Jag gillar egentligen inte sådana här listor, men kände why not?
2. Det är typiskt mig att hitta på annat när jag egentligen borde plugga (typ nu).
3. Estet-musik är det bästa valet i hela mitt liv. Jag har roligt varje dag med min klass.
4. Jag är sur att jag aldrig fick börja med konståkning när jag var liten. Visst att det inte finns här i Väderstad, men ändå. Dumma mamma!
5. Att stå på scen är det bästa endorfinkicken man kan få. I just love it.
6. Mina hemliga framtidsdrömmar är: musikalartist/entertainer (alá wallmans) eller huskör i typ MF. Inte att själv stå i centrum, utan vara en del av det roliga.
7. Mitt liv är planerat tills den 10 juni. Efter det har jag inga planer alls, det är läskigt.
8. Jag borde egentligen bo i ett varmt land, typ Kuba och dansa salsa.
9. Jag har haft samma ringsignal på min mobil sen 8an. We're from Barcelona. Nu får jag en chock varje gång Volvo-reklamen kommer. Det roligaste är när man går på stan, telefonen ringer och människor börjar nynna med... haha!
10. Jag är inne på Tradera nästan varje dag och lägger saker i min minneslista.
11. Jag är livrädd för igenkottar. Fobin började när jag var liten och lekte med Evelina. Det var sommar och vi sprang runt kyrkan. Helt plötsligt låg en igelkott framför mig och jag skrek trestrukna ess, vände och sprang åt andra hållet. Usch usch!
12. Min favoriträtt är pappas allas rätter. Han borde bli kock. Idag fick jag världens godaste, krämigaste Pasta Carbonara.... Mmmums!
13. Jag fullkomligt ÄLSKAR Eurovision Song Contest. Jag vet inte varför, men jag måste få nörda det. Annars är jag inte hel.
14. Jag är väldigt konstintresserad. Vi har en god vän till familjen som är konstnär, han tog med oss till Louisiana en gång och där dog jag lite. Han sa att jag hade konstöga, vilket gjorde mig stolt. Jag själv har ingen talang, är bara bra på att måla streckgubbar. Men sjutusan vad kul det är. När jag blir stor ska jag bli besöka massa konstmuseum.
15. Ola Salo är mitt heroin. När han sjunger händer det saker inom mig och han räddar mig ganska ofta med hjälp av sina The Ark-polare. De är sjukt bra, vad än alla säger!

Intressann fakta, huh?


t-rött och blå-st?

En av de roligaste blå-ggarna som finns är Knivlisas.
Speciellt sena kvällar när man är så t-rött så t-rött så t-rött.....
Fick ont i magen av fnitterattack.




Prylnörd?

Grejen är att mitt abonnemang går ut om en månad och just nu har jag världens skitmobil. Att vänta på iPhone 5 känns lite väl kanske, men en vit iPhone 4 tackar jag inte nej till. Den kommer lanseras i april, men i USA (antar jag). Rykten på nätet säger att den vita kommer till Sverige när iPhone 5 släpps i USA och med tanke på hur fördröjda alla deras lanseringar är betyder det att den vita Iphone 4 kommer till Sverige sisådär år 2019.

Typiskt.
Jag dör, så snygg ären!


nobody said it was easy

Nej jag bloggar inte! Jag skriver repotage i ett wordokument så det ryker om det! Men nu kände jag att jag bara var tvungen att avbryta en kortis. Denna låten kom på min Magiska lista och jag måste bara åter igen säga att dessa är så äckligt bra. Jag ryser, får kramp i magen and you know...

Kan man dö inombords när man hör musik? Alltså dö på ett bra sätt? Jag vet annars inte hur jag ska beskriva känslan när något är så bra att man inte vet var man ska ta vägen...





I want to break free

Me and my army inställt. Jaha.

Istället blev det en hemmakväll med taco och vårplanering.
Förstår ni hur mycket som händer den här våren? Det är sisådär minst 10 konserter inbokade i min kalender, Hair, svenskprov, Hair, sjukt mycket svenska C-grejer, Hair, högskoleprov, Hair, dittan och dattan, Hair. ööööööh!
För att få lite kontroll skriver jag nu upp det jag ska göra den här kommande våren för just nu har jag ingen koll alls!

Men det är ju sluttampen.
Tack och lov för det.

Me and my army

Åh vet ni? Jag är inte typen som brukar vinna en massa saker, eller aldrig rättare sagt. Men här om dagen taggade jag mig i ett foto på facebook och vips vann jag gratis inträde till Klubb Din Mamma nu på fredag!

Och vet ni vad det bästa är?
- Me and my army kommer dit!! VÄRT!
Därför tar jag med mig my army och har en fett värd kväll på fredag.
DET NI! Dra mig baklänges! :D



Man kan ju trot.

Jag har precis sett Grey's Anatomy. Mmm, det var bra! :)
Nu pluggar jag nutida konst och undrar... Är det här verkligen Vincent Van Gogh? Är det inte Dr Hunt?


he's a one stop get it while it's hot baby don't stop.

Sista afronkonserten avklarad. Det känns... bra. Det var sjukt kul, kanske roligaste afrokonserten någonsin? Vara utklädd till reseledare och sjunga candyman, yeaah. shadubadobiba!

Nu ska jag lösa något mer mattetal innan jag kryper ner i sängen. Imorgon kommer jag få möta döden. Ig-barn, Ig-barn.

Shöömmishöömmishömmi swinging on a line
- Candyman candyman


Den är här för att stanna!

Dörren står på glänt, det är ganska kallt inne men jag vill höra fåglarnas intensiva kvitter.
Jag gick till och med ut och tog några egofoton, bara för att jag blev så glad.
Jag har lagat mina solglasögon, jag har en ny favoritkjol från Indiska, nymålade turkosa naglar och ett hårsvall som heter duga. Tips! Sov inte med blött hår och platta det inte dagen efter....





Sista bilden råkades tas med blixt. haha, ser ut som jag har tio lager brunkräm och naglarna är mer gröna i verkligheten. Så himla fint med vår hörreni! Nu ska jag sätta mig på altan och dricka en kopp kaffe. Sen beger jag mig mot Linkan! NI KOMMER VÄL PÅ KONSERTEN?!




Kommentera mera.

Idag är det banne mig vår ute! Jag tänkte faktiskt ta på mig fjällräven, även om det är så att jag kommer frysa lite. Sen är jag sjukt dålig på att planera min tid, men en liten promenad hoppas jag att jag lyckas planera in bland allt plugg.
Jag är sjuk idag också men jag tänker vara med på kvällens konsert. NI KOMMER VÄL?

I min spotify går Rebecca och Fiona varmt. Jag gillart!
6 april sa Frida, japp säger jag då!

Så här tänker jag se ut i vår!

Källa: Facehunter

Att springa ut i?


Affffrooookonsert!!!

HÖRRENI!
MISSA INTE MUSIKGYMNASIETS AFROKONSERT!


Var: Folkungaskolans Aula
När: Imorgon, tisdagen 15 mars!
Tid: 19.00
Inträde: Noll kronor

En liten sneakpeak på vad som kan hända...


Jag är en hjärntvättad typ.

Helt hjärntvättad.
Tror jag kan lite mer än igår faktskt, men sen är det ju en annan sak när man får provet framför sig och ska kunna alltihop på en och samma gång. Usch och tvi. Jag har banne mig pluggat matte sen kl 15, det är tre timmar. Nu har jag kokat lite te och ska försöka lösa några fler tal tills top model börjar. Efter top model ska jag hitta en himla mazza jazzfakta. Effektiva tjejen - här är jag.

Jag mår faktiskt mycket bättre nu! Imorgon är jag förhoppningsvis fit for fight! Eller det bara måste jag vara. Candyman, candyman.

Är det inte dax för det här snart förresten??

Är det en mango, nej nej. Är det papa-JA!

Jag tänker inte söka till Lunnevad har jag nu bestämt mig för. Är tok för ointresserad av den skolan, så varför ska jag lägga energi och pengar på att söka en linje jag inte vill gå på? "bara för att...?" Nej. Här med gör jag ett aktivt val, Lunnevad i höst blire då inte!

Nepp. Nu ska jag ta en promenad och sen efter det ska jag ta tag i livet. Än så länge har jag bara legat i sängen och ätit en mango. Men jag har massa att göra: konstnär, jazz, repotage, matte, fiol, piano.
Sen ska jag försöka äta något riktigt... Det ryktas om Flygande Jakob i kylen. Mmmm.

Jag ska banne mig bli frisk tills imorgon. Det är en viktig dag ju! Jag återkommer senare om varför. Hejhå.


Två veckor kvar!


I'm on your side

Jag bowlade igår med min familj, det var jättemysigt. Jag blev överlycklig varje gång jag gjorde strike, sisådär 4 gånger. Eh, jag spelar inte bowling alls ofta. Senast var i ettan när vi gjorde det på idrotten så förövrigt är jag ganska kass...

Det jag tänkte säga var iaf att jag har bajsont i min handled och är sådär lagom sugen på att räkna matte när det gör ont att hålla en penna.

Jag hatar matteprov.
Bajs.

Man får panik

Jag vill liksom spy på det.
Varför ska det vara så svårt?

GODNATT

Vad saade du?

Jag vet att ni har väntat på ett blogginlägg om Melodifestivalen. Here it comes!

Eric Saade vann. Oväntat? Det känns faktiskt helt okej, det kan nog bli bra. Fast så säger man ju varje år..?

MF sågs med hela familjen i soffan. Pelle gosgos på höger sida och Pauline gosgos på vänster sida.
Pauline hejade på Linda Bengtzing, jag hejade på The Moniker. Men alltså SKANDAL. Jag ringde 10 gånger och det tutade upptaget, man kom inte fram!!!! Det typiska, återkommande felet. Hur svårt ska det vara att göra något åt det? Jag hoppas förresten att de tar bort sms-röstningen nästa år. Så himla onödigt, det har aldrig fungerat...





... och nu har jag landat på jorden igen. Usch  :(

"Är det någon mer än jag som bantar?"

Jag hade så frfrfrfruktansvärt trevligt igår!
Kvällen började med Frida och Fanny. Vi började festen på Fridas rum innan vi drog vidare till Ågatan där vi satt en stund på uteserveringen tills vi började hacka tänder. Då gick vi vidare mot La Scala för den obligatoriska shoten och där fann vi pinglorna Emelie och Lina, och även Jakob med Rimforsabor. Jakob hade köpt en födelsedagspresent till sin mamma som det tog en evighet att gissa ut var det var! Jag och Lina dansade en dans på lilla dansgolvet vilket kändes som Grekland. Frida, Fanny och jag hann att trängas på den miniminiminimala toaletten sjukt många gånger eftersom vi var så hemlighetsfulla. Sen satt vi lika mycket på golvet som på soffan, för soffan var så hal!
Efter några trevliga timmar började magarna kurra (?) och vi gick till Hakepi. Killen som stod i kassan skrattade åt mig och Lina. Jag förstår egentligen inte varför? För att vi ville beställa hela kebabgrejen som snurrar och ville ha MASSA kebabsås till?

Lina: Jag är egentligen inte hungrig... Är det någon mer som inte hungrig?
Alla sträcker upp handen försiktigt.. Men hallå! En utgång utan Hakepi är banne mig ingen utgång!

Sammanfattning: Igår var vi 5 tjejer som var högljudda och asjobbiga. Men jag hade en sjukt värd kväll med mina favorittjejer!

Haha, kul. Jag sökte på "kebabkött" på google och fann den här bilden. Så himla vidrig! hahahaha!


Bara en tanke

Ett roligt konstanterande.

Av er, mina kära läsare, måste det vara väldigt många som går på Folkungaskolan. Igår sjönk nämligen statistiken drastiskt och istället för att skylla på att bloggen blivit tråkigare på sistone kan det ha ett samband med att alla var på skolan och gjorde andra saker ett helt dygn.

Bara en tanke...

Ber om ursäkt

Skolan är vår, var igår. Visst att det var trevligt, men man börjar nog bli gammal? Skolan är vår var jätterolig i ettan (Navid Modiri <3) men i år var det lite halvsegt. Gospelkören däremot var helt sinnesjukt bra, galet vad sugen jag blev på att söka till Glimåkra (igen). Det var även fart i Ny Generations kladdkakerum, vilket var riktigt kul. Vi hade extremt mkt kladdkakor och alla var slut kl 22.

Åkte hem vid midnatt och sov hos Amandapandan. Klockan 9 var vi tillbaka på skolan där det blev Hairrep. Det är intesivt nu, Hairrep 4 dagar på raken. Men det behövs.
Jag var dock på dåligt humör typ hela dagen, men det blev bra när jag och Frida gick till stan och drack latte. (Trots matteplugg...)

Jag måste sluta skriva så här långa, tråkiga blogginlägg. Inte roligt nånstans.
Jag har tappat inspirationen tror jag, för på sistone har jag bara skrivit "jag äter ägg till frukost"-inlägg. Jag ber om ursäkt. Vad vill ni läsa? :)


calleth you cometh I

Jag saknar dig.

Rutin?

Oj vad det händer mycket nu, jag hinner inte ens tänka klart.

Visst att det är mycket roligt som händer, exempelvis Hair-rep och Skolan är vår, men mitt bland detta ska man hinna med viktiga saker som matteprov, intervju, nutida konstprov och redovisning. Något som det inte riktigt finns tid och ork till att förbereda. Det känns dumt att klaga, men jag saknar rutin! Det är en himla massa schemabryt jämt jämt jämt och när jag är hemma vill jag bara sova så här blir det inget gjort. Det är långa dagar och... ja ni fattar.

Imorgon är det Skolan är vår. En hel kväll/natt som eleverna har skolan för sig själva. Komikern Hannes Hervieu, konsert med Armand Mirpour och Hoa Ly som DJ är det jag ser mest fram emot. Sen blire en massa kladdkaka som Ny Generation bjuder på i sal 208. Det är dumt att inte komma dit, gratis är gott och dessutom var smeten svingod. Rena sockerbomben!

Och nu, mina damer och herrar. Nu ska jag sova så jag orkar dansa hela natten imorgon! Jag tänker inte göra något annat vettigt.
TJO!



You bring the sun out.

9 timmars arbete. Jag är helt slut... Men jag är även ganska glad för det har varit 9 trevliga timmar.

Nu har jag pratat folkis ett tag med Jakob och tydligen är Glimåkra ansökningsprov samtidigt som vi är i Venedig. Ajdå... Men vi kom fram till att vi borde få skjuta fram det eftersom vi har en asgrym anledning (som borde göra att vi kommer in på folkis bara när vi berättar om den) till att vara borta. Även om jag kommer vilja dö när det väl händer är jag oerhört pepp på att åka på sökningsturné med honom!

På Glimåkra ska tydligen sångarna sjunga den här på ansökningsprovet. Det kanske kan bli bra, jag gillar låten starkt, den är riktigt mysig. Eller vad tror ni?


Randy Crawford - You bring the sun out

Nej, men nu ska jag faktiskt lösa ett tal eller två i den där fantastiska Matte C-boken. My big love.

Bard

Som vanligt har jag inte hunnit med att göra matte. Jag har gjort viktigare saker som att gå på promenad, sjunga HAIR-låtar, bastat, ätit god mat och tittat på melodifestivalen.
Det får väl hinnas med imorgon kväll, efter att jag jobbat hela långa dagen.
Eller om jag går och lägger mig nu, då kanske jag orkar upp någon timma tidigare för att lösa ett tal eller två.

Man vet ju hur det blir med det. Mycket snack och lite verkstad.
Jag hinner få lika långt skägg som dessa innan det blir något gjort.


Facehunter


Oh la la

Egentligen är det ju guld värt att gå till andra chansen. Då får vinnarna tillfälle att spela upp sin låt 2 gånger på bästa sändningstid, veckan innan de får vara med i finalen. Det är ju ett sjukt bra sätt att etsa fast låten hos tittarna för upprepningar är ju sjukt bra för framgång!

Min nya stora kärlek är The Moniker. Ja, jag kunde texten på hela refrängen andra gången den kom och jag sjunger på den fortfarande. Så oerhört trallig och mysig. Den vill jag ha på min iPod i vår och lyssna på i takt till fågelkvitter.
Faktum är att det är den jag kommer rösta på nästa vecka. Det är min favorit bland alla finalister. Men fortfarande får Eric Saade vinna, men bara för att jag tror på Popular i Eurovision. För övrigt är det inte min stil alls... Nej, min stil är Oh my God. Det ska vara färger och glädje. Den får mig att vilja hoppa i bäddade sängar, göra kullerbyttor på gröna gräsmattor eller studsa runt i en blå himmel på rosa moln. Typ.


Spring för livet

Lina!!!!!!!!!!!!
Kom och rädda mig.
Min pappa gillar Sara Varga och han lyssnar på sömnpillret JÄMT. (exempelvis nu)
Vad ska jag göra? Jag kan knappt hålla ögonen öppna!!!

Seriöst, vi måste anmäla den. Igår kom vi fram till att den låten är en trafikfara! Hur skulle det se ut om folk somnar när man kör bil bara för att Sara Varga spelas på radion?

Det värsta är att jag börjar lära mig den också... HEEEELP ME!!!!!

Det enda du kan göra är att gå


Stolspottet

Trött i hjärnan?
Något kanske.

I förra inlägget menade jag STOLPSKOTTET. Inte stolspottet.
Men den var ganska bra....

"vilket stolspott!"

Någon som vet

Jag har ju redan berättat att jag är en riktig pendlare när det gäller framtidsplaner.

Här om dagen fick jag en ny idé som jag nu tänk på lite noggrannare. Någon som vet om man kan läsa fristående kurser på universitet parallelt med folkhögskola? Hinner man/orkar man det?
Jag har saknat att läsa språk nu i tre år och är jättesugen på tyska. Kan man läsa en tyskakurs på distans på halvfart? Någon som vet? Jag tror faktiskt ni vet mer än stolspottet till syon på skolan... he he he





Idag åt jag ägg till frukost

Det räckte med en cider på Ågatan för att jag skulle känna av den när jag satte mig på tåget hem. Sömnbrist och matbrist, hej och hå!
Nu är jag i vilket fall hemma och har ätit pytt i panna. Ibland lyxar man till det!

Idag har jag varit i skolan, långfikat med Frida och gått på upptäcksfärd. Jag tycker om na, den tjejen. Sedan bytte jag sällskap till Jesper och Fanny och vi gick på grabbarna grus PA-föreställning "jag hade en så jävla konstig dröm". Vad kan man säga mer än... wow?!

Det blev ingen längre visit i Linkan för min del då jag ska upp i ottan och jobba imorgon. Nu är det sovdax! Jag undrar vad jag kommer drömma i natt?


Walking in space

Säger som min kära kompanion Lina brukar säga:
"Jag blir bara så glaaaaad"

Idag har varit en riktigt "jag blir bara så glad"-dag. Kanske pga alla dessa fina människor som finns runt omkring mig hela dagarna. Ni allihop är så braaaa och jag blir så glaaaa.

Exempelvis Sääv och Jonathan som stod och väntade med mig på min buss, trots att de kunde åkt hem på dirren eftersom de hade bil. Vilka hjältar liksom!

Sen påminner jag er igen att boka in 12, 13 eller 14 april för då ska ni allt komma och se på en dundermusikal. HAIR, det kommer bli bra det! Ja, så här grymt ska det bli!


På en torsdag?

Asvärd sovmorgon, så himla behövt! Tänk om Stefan (eller för den delen alla lärare) kunde ha ebola oftare?
Sen har det varit Hair-rep (kör), tjejkör och sånglektion. Ganska värt må jag säga, trots att jag nu måste vänta 2 timmar på fiollektion, balträning och orkester.

Så kan det va.
Nu ska jag se om någon vill fika med mig. Fördriva tiden på något sett? I feel it, it's fikatime!
På något underligt vis försvann alla från datasalen och jag blev lämnat ensam... Så nu rusar jag ner för trapporna och letar folk. Wei!

The Pacific


Jag gillar verkligen inte när bra serier tar slut. The Pacific (producerad av Tom Hanks) hade en bra story, bra skådespelare och fina rollkaraktärer. Man blev tok för fäst med tanke på att det endast var 10 avsnitt, 45 minuter varje onsdag.

Ta en kik på SVTs hemsida, jag vill faktiskt säga att det är värt!
Pacific är baserat på amerikas insats i andra världskriget och alla händelser och personer är sanna. Lite amerikanskt hjältedådigt, men ändå fint.
Inte ett öga torrt.




Ena dagen och den andra

Denna ständiga huvudvärk.
Denna ständiga bitterhet.
Att inte veta hur det blir i höst gör en helt utmattad. Snart funderar jag på att dra lott, låta ödet bestämma. För jag är trött på att inte veta, jag är trött på alla möjligheter som finns och verkligen lockar. Jag är trött på detta ständiga pendlande, ena dagen vill jag det och andra dagen vill jag något annat. Man blir inte klok någonstans!

Måste skicka in ansökningar också, har 13 dagar på mig på vissa ställen. orkar. inte.


Vi blev påpackade en massa kataloger igår på universitetsmässan. Minst en hel skog var.

:)

Ni ska se mitt superstora, superfåniga leende just nu.
It's biiiiiiiiiiiiiiiiig.

hihi

RSS 2.0