All day all night all day all night all day all night. What the fuck?

Jag kan nu konstantera att hemmafester borde man ha oftare och att mina flickor är minsann det bästa gänget man kan ha. Tjena vilka lyckopiller.

Jag kan även konstantera att efter gårdagen och dagens mycket slitsamma (!) arbetspass kommer jag inte vilja röra mig en millimeter till resten av veckan.
Tur vare att finaste gossarna kom och hälsade på - jag blev glaad! Men resten av dagen var nog ingen på jobbet särskilt glada. stressiigt.

Nu ska jag bara sträcka mig lite för att få tag på fjärrkontrollen, sen ska jag se satc. Hoho


bästa bilden!

Det vankas partey partey.

Yees! Jag fick sluta en timma tidigare vilket innebär att jag har massa mer tid på mig att fixa och dona inför ikväll.
Fast de som känner mig vet att jag snart kommer stressa ihjäl.

Jag ska blåsa håret, äta mat, packa en väska, sminka mig, klä på mig och inte sitta vid facebook. På en timma.
Så - shoot.

Linköping here I come! Pepp till tusen!

Skajp

Nya natttrenden framöver kommer vara att sjunga Är de en mango? Nejnej och att skicka dansande gubbar i skype. Varje natt framöver kommer vi alla finnas på plats  - släng dig i vägga fejsbook! Skype är nya grejen lixom.

Det var trevliga filurer jag snackade med, men jag vet inte riktigt vem den mittersta är. En dag kanske jag får reda på det.

GUTENNACHT


Fanny... det spårar ur...

ikväll har jag tagit med mig START-paketet till sängen. TILL SÄNGEN! För jag orkar inte springa upp och ner för den knarrande trappen...

Inte nog med det. Det är START. Jag kan ju likagärna sitta och dricka 2 liter coca cola. Men jag är trött på Havrefras... okej?




Lägesrapport.

Städar, skriver engelskt cv, lyssnar på musik, har ont i rumpan och funderar på att gå en promenad med fasters superstavar som studsar. De ger en nämligen en himla massa fart och en himla massa träningsvärk i armarna. Så då tänkte jag att det borde bli bra om man lyssnar på Black eyed peas för de är grymma när man vill få upp pulsen lite. (sen skönsång till oh I can't go any further than this! )

Japp. så roligt har jag just nu.
Funderar på att slå slag i saken och gå ut på den där prprpromenaden. Eller luktar det mat? För hungrig är jag visst också.


I don't know nothing at all

Jag är lite hemligt förälskad i Maroon 5 och det har jag varit ända sen This love och She will be loved ni vet. De har hur många snygga låtar som helst på lager och jag älskar sångarens något gnälliga stämma.

Nu har de iallafall släppt en nya skiva och det finns en låt som är helt sinnessjukt snygg som jag bara inte kan sluta lyssna på. Nu har den repeatat säkert 22 gånger!


The Maroon 5 - Don't know nothing
(älskar bildspelet. sämst)

Bara för det så ska ni få en länk till deras okända platta. DÖR. Hes skönsång här i mitt rum och framförallt danzigt!

And then I don't feel so bad.

Jag vet, jag vet att jag har bloggat om de här förut. Men so what?
De där pomplamoose är helt sinnessjuka. Jag tror jag aldrig sett något sånt musikaliskt förut. Hakan hänger vid tårna, typ. Stämmorna, fantasin....ALLT.

Så även om ni sett det förut, se dessa IGEN! Är de inte helt sjuka eller?
Upptäckte att de finns på spotify. Yeah!



All I need is a little bit bajs

Ibland blir man nostalgisk.
Som när man väntar på taxin och ens gamla musiklärare åker förbi och vinkar genom bilfönstret. Ja, det gjorde min dag, för hela taxiresan hem tänkte jag på hur kul det var i nian. Spela på afrikanska trummor, vara nervös för trumprov, spela fiol och bli kompad av gitarr, ha en skolkör som sjöng Lollipop och Nkembo och hur uppskattad man kände sig efter varje kör/musiklektion. Om det inte vore honom kanske jag aldrig haft modet att söka Folkunga och inte träffat dom där flickorna som jag idag har fikat med två gånger på två olika fik. Dom där som jag tog med till Sisters för att inse att den snygga expiditen inte var där... Hehe. Tycker så himla mycket om er mina finfinfinfinfinfinfinfinfina vänner. Ni äro bäst och jag haro haft en SJUKT trevlig eftermiddag! Tusen tack.

Och ja, jag åkte taxi.... Östgötatrafiken <3 <3 <3 <3 <3

Sen bjuder jag ju såklart på dagens låt! <3


ensam på fb-chatten ikväll.

Snart börjar jag tjuta.
LOGGA IN DÅ MÄNNISKA! Hur svårt kan det va egentligen?!



Pose med kokospalm

Här om dagen skaffade jag Instagram, vilken grej. Vilka duktiga fotografer det finns, asså shiiiit. Nu har jag även presenterat det för pappsen så snart kommer han nörda det lika mycket som facebook. 

Jag är ju ganska nördig av mig. Borde jag skaffa twitter också eller är det okej att ha så här mycket uppdatering på bloggen? Ni läsare har faktiskt blivit många fler på sistone, trots sommar och sånt där. Jag vet inte vilka ni alla är, det är bara Lina och Fanny som kommenterar, så släng gärna in en kommentar! Jag som brukar roa mig med att läsa andras bloggar kanske har missat din..  ?




uteservering, dansgolv och tequila

Okej, nu tar vi om gårdagen (för nu, hundra år senare är jag äntligen hemma!)

Jag träffade mina flickor på Nationernas där vi fick oss en stämpel som vi egentligen inte behövde. Under kvällen/natten tillbringades kanske max en halvtimma på NH.
Vi gick till Ågatan, satte oss på uteserveringen och hade ett bord dit folk kom och gick. Vi gick vi till NH, skakade rumpa några minuter för att sedan återvända ut på Ågatan. Träffa Fredrik och krama honom lite, mass-smsa med Simon och senare hitta Simon på Platå. Jag visade bar Ågatan för honom men det var inte riktigt tillräckligt fint för han rynkade på näsan. Vi gick tillbaka till Platå där hela tjocka gänget tillsist hamnade på dansgolvet. Jag råkade slarva bort min garderobslapp och fick betala en massa onödiga pengar, så himla typiskt.  Sen gick jag och Frida tillsammans med Simon och hans kompis Niklas (med k) mot McDonalds som visade sig vara stängt. Säga hejdå och slutligen med en hakepikebab i magen och skoskav vandrade jag barfota med min fina Frida och hennes rullande cykeln hem genom Linköping. Vi sov nog innan huvudet ens hamnat på kudden, så trötta var vi. 

Minsann en lyckad kväll!







Lite photos från Ågatan.


Uttråkad tjej.

* Mitt förrförra blogginlägg... hehe. Petr får IG i svenska, lovar. Åke kommer aldrig acceptera det här, han kan ju inte ens stava till halvtimme. Hur svårt kan det va?

* Studentboken har kommit - rena besvikelsen. Inte alls värt 300 spänn! Var är vimmelbilderna? (typ 3 st/skola). Jag hittar ingen information om att skicka tillbaka den - kan man inte göra det? Seriöst. 300 spänn och så är det typ inget innehåll alls. Balparbilderna är så små att man knappt ser vilka folk är och jag vill hellre beställa studentklassfotot i stort format eftersom det blev så fint. Men det har jag ju inte råd med om jag måste köpa den stora tjocka besvikelsen.  Blö!



Varför jag hatar att bo på landet??

Jahopp, här sitter man på ett ganska dött resecentrum. Några Emmabodafolk men tusen kilo packning och ölflak, någon gubbe med rullator och några tomma bussar som rullar förbi. Jag då? Mitt tåg är en halvtomma försenat och därför kommer jag missa min buss från mjölby som går om en halvtimma. Näe jag är inte bitter! Faktum är att jag hade det sjuuukt trevligt igår och imorse bjöd jag in mig på paret Strandberg/Bergstedts frukost på Espresso house. (så blir det om man har mig som nattgäst). Det var i vilket fall oerhört trevligt, jag tycker om dom de där två. :) Sen förälskade jag mig i ett par skor och råkade inhandla en klänning på Sisters. Vet egentligen inte om jag behöver den, kanske gör och lämnar tillbaka den imorn för han som jobbade dör var söööt. Hm. Så är läget just nu. Återkommer med bilder från igår sen när jag kommer hem. Om jag kommer hem? Böööl!!

Desperat

Gaah! Springer runt och vänder upp och ner på hela mitt rum och hus. Jag hittar inte min jeansjacka och jag hittar inte mitt favoritskärp. Därför måste jag åka några minuter tidigare och kolla om det finns på Mcd, vem vet vad jag har dragit med dit liksom.

HEEEH
Inte alls stressad!

Ses på Nationernas hus råååh!


Get your way

Mamma och jag var optimistiska, åkte till Vättervik för att bada, åt kinesmat, solade trots att det var moln och kallt, drack kaffe och åt för många bullar, frös ännu mer, åkte hem efter en timma. Hihi

Nu försöker jag ta reda på om tågen går eller inte? What's the problem?! Jag ska ju faktiskt till Lkpg ikväll. Sitta på uteservering och ha det bra. Tjallallaaa. Men först måste jag ta mig dit!!!! Funderar på att ringa Östgötatrafiken men dom är ju sämst, säger bara att man ska ringa någon annan hela tiden och tillsist tutar det upptaget eftersom man sitter och ringer sig själv.......

Jaja. Jag ska komma till Linköping iallafall och nu ska jag göra mig skitsnygg. Om det inte vore riskabelt att ha hatt på uteställen skulle hatten fått följa med ikväll :) tihi


Hjärtis på Webcamen.

IMORGON SKA DET BLI VARMT!!! Åh vad jag har längtat efter shorts och sommarklänning! Jag har svettats i långbyxor och skjorta hela veckan ju!
Idag använde jag min nya fina klänning från Göteborg vilket fick mig att frysa mig blå om benen. Strumpbyxor på sommaren? Pyttsan heller! Dessutom hittade jag inte ett endaste helt par! Shame på en sån fin klänning som man fick tigga till sig eftersom den egna plånboken sa nej... Så nu hoppas jag att jag får användning för den och alla mina andra sommarklänningar (dvs 85 % av garderoben)  VÄRME <3 <3 <3 <3

Nu undrar ni ju vad det är för klänning och då säger jag WEBCAM HJÄRTA Pose-Karin för såhär har jag sett ut idag!






Oj vilken modeblogg det blev helt plötsligt. Jeez!

Jeez

* Idag har jag svarat på framtidsfrågan 9 gånger. 9 gånger! Och då var det endast min stora familj som frågade. Jeez.

* Hur tänkte Carrie egentligen? Big istället för Aidan? Är hon dum i huve eller??

/Gracekarry Bradshaw



säsong 3

Aidan....


När en dörr stängs öppnas ett fönster

Nattångesten hälsar på.
Jag vill vara i Turkiet, sitta hos Mahmut. Jag vill veta vad som ska hända i höst. Jag vill inte påminnas om att "people always leave" och att om 9 dagar eller inom en månad är mina bästa vänner utspridda Gud vet vart i världen eller i detta avlånga land. Jag hatar denna ovisshet. Jag hatar alla som frågar vad jag ska göra i höst och att man ständigt ska påminnas om att jag faktiskt inte vet. Jag är trött på att förklara hur det ligger till och känna hur självförtroendet sjunker mer och mer varje gång. Jag vill inte sätta mig mer vid pianot utan att veta om jag kommer få spela på det igen.  Jag ville inte vara den som inte visste. Jag visste ju vad jag ville, sen hade jag hundra alternativ och nu står jag här tomhänt. Tiden går så långsamt. Jag kommer vara fast för evigt. Inget fönster öppet här inte.

Jag hatar dig Nattångesten!!



Back to black

Och så fanns inte Amy Winehouse längre. Som väntat kanske så som hon har levt på sistone? Det känns bara så overkligt att hon, en människa som alltid funnits i mina hörlurar och i mina pianofingrar inte finns kvar. Jag har alltid gillat henne skarpt. Hennes musik har varit så betydelsefull för mig - och nu finns hon inte längre. Jaha men okej.

Det är hemskt tråkigt vad droger kan göra med en männsiska :(


Wake up alone
så sinnessjukt bra.






Fest hos Mange

Idag skrattar jag pendeltågen rätt i ansiktet. Såklart överlevde inte tågen åskan och ska vara inställda hela dagen. Vilken himla tur att jag inte ska åka tåg idag, eller typ ever. Eller på aslänge iaf....

Tittar förresten på Fest hos Mange. Så himla kul att det är hur hypat som helst och så är de typ 12 och sämst. Det är väl antagligen därför det funkar, de är ju ganska sköna ändå.  haha!

Med festhumöret på topp åker jag nu och spenderar mina nästkommande 9 timmar på Mcd. Där kommer det vara fest hos Mange!


Varför??

Mina tankar finns hos dom i Norge nu.
Så himla hemskt. Så fruktansvärt.

Jag klarar inte av att läsa på aftonbladet utan att ögonen tåras. Jag klarar inte av att lyssna på nyheterna, se bilderna som flyger förbi på ett sårat Oslo och Utöya. Alla dessa ungdomar som var där... Alla dessa oskyldiga människor.
Som vanligt vill jag fly, inte höra hur ond denna världen är. Nu stänger jag av TV:n. Vill inte höra mer. :(

<3


En sax. tack.

Mitt enda par färgglada stuprörsjeans blev ett par färgglada shorts precis.
Webcamen gör dom all rätta. Verkligen.


Det är därför jag vill bort härifrån


Pablo Diablo

Nähe. Men om man skulle titta på lite SATC då?

Herregud. Jag känner hur jag börjar tänka som de fyra vännerna. Mina väderingar börjar mer och mer likna deras.
Egentligen bryr jag mig inte - men ändå kan jag inte låta bli att ta en gnutta illa upp. Det är verkligen som Carrie & Co säger. Det finns inga normala killar. Jaja. Det är inget jag tänker haka upp mig på. Jag lämnar tanken när jag publicerat detta blogginlägg. (Samtidigt är det så himla weird vad ofta detta scenario dyker upp i mitt liv?)

Sen ska jag vara sådär tråkig som Albin tyckte jag var idag när jag talade illa om Billie the vision - jag ska stanna hemma och göra INGENTING. Hah!
Inte för att tala illa om Billie, deras musik är la okej men det räcker att man har sett dem live en gång. Så roliga var dom liksom.

Sist men inte minst: Fanny, snälla logga in på fb-chatten. Det är så tråkigt utan diiiig!
CIAO


Rackarns!

Så här står det på way out wests sida på ticnet och det har det gjort de senaste 30 minutrarna jag har hökat som en galning. Hoppas det har gått bättre för min kusin..?


Vare Karin Bradshaw?

Oförskämt många SATC-avsnitt denna kväll. Egentligen är jag riktigt trött och vill sova, men jag kan inte bara sluta kolla. Inte nu när Steve Brady är med i bilden - min nya prince charming.

Ett avsnitt till, sen sova! Imorgon vankas det långpass på jobbet men innan det ska jag försöka norpa 2 biljetter till WOW. De ska tydligen släppa ett fåtal imorgon bitti. Håll tummarna för mig!

Peace!
/Karin Bradshaw


Shakespeare

När jag kom hem från jobbet fick jag stressa som en tok. Päronen hade hittat biljetter till Shakespeare på Gräsgården, så efter den snabbaste duschen i väldshistorien åkte vi till Vadstena och hade en sjukt mysig kväll. Jättebra teater och världens finaste sommartradition.

Nu är jag åter igen hemma och har proppat i mig flingor och te. Lite SATC på det och kvällen är fulländad.


Lyckad kväll!

peppad tjej och lite egobilder.

Suddiga vänner på väg mot Ågatan


Karsan och Fansan posar som vanligt

Kvällens snyggaste bild! Modell: Helena.

Lyckad kväll?


JA!

Livet är ingen dans på rosor, pappa.

Barnstorlek på glasögonen = mycket bättre.



Ni har väl förresten inte missat den här? Guvd!


- Men vad faan är det här, vem är det som pillar på bilden?
- Det är jag som pillar på bilden.
- Men gör inte det, då blir det ju inte bra!!

Vad som har hänt sen sist

Jag hade en trevlig dag på jobbet då jag fick göra allt! Sen är man ju lite star struck men Timo Räisinän åt mina gyllengula pommes! Awsome!

Svettig och med en hamburgaredoft i håret åkte jag och min finaste Jenny till Linköping och tittade på Harry Potter. Det var jobbigt, det var roligt, det var extremt fint. Vi satt och asgarvade som vanligt till sånt där som ingen annan i biosalongen garvar åt, exempelvis Voldermorts grymtande. Nu känns det konstig att det var allt. Finito. Det borde finnas mer Harry Potter. Vad ska man nu se fram emot?
Jenny, du och jag måste nu skaffa oss nya traditioner!!

Efter bion gick jag till Helena där det vankades förfest med tjejorna. Lonely Islands-videor och "nä det var därför jag köpte en ponny igår". Hur trevligt som helst! Sen gick vi till Ågatan där vi stämplade oss på NH och senare gjorde kvällen fulländad med 55an, La Scala och Ågatans bar. Bästa var ändå att dansa till 90-talshits på NH. Vengaboys, Rosa helikopter och Om du var min. Rena nostalgikicken.

När klockan var 4 somnade jag hemma hos Alva och vaknade upp av att Alva hoppade på mig klockan 11. Vi åt frukost, gick på långpromenad, åkte in till stan och drack latte på Steves. Mycket mer än okej dag.

Det kan komma bilder, även om de inte är så respektabla. Hehe, ska tänka på saken.
CIAO


VI SOM FICK FÖLJ....HAAH.... MÄÄH...VAA?!



Min facebookmail är lite jobbig just nu
Så jag loggar ut, kryper ner i sängen och sover.
Imorgon för tusan. Både Harry P och tjejkväll. AJ LIKE IT.

Kung liljekonvalje

Skickade just ett mail till engelska familjen med kammarkörsvideos.
Jag dör lite. Saknar det endel faktiskt. Det svider att man antagligen aldrig kommer få vara med i en sån där kör igen.


tjaalallalaaa


Jag sitter här och sjunger upp lite inför min skypedejt. Man vill ju inte att en morgonkråka ska komma och hälsa på när man kommer ha fullt sjå med att säga saker på ett annat språk.
Ja, ni fattade rätt. Jag ska ha en skypedejt med en engelsk familj.
Ser jag respektabel ut?



Uppdatering

Jag kom dit då Ron lämnar Harry och Hermione i skogen. Sen vaknade jag när varningstexten på franska rullade.
Tur att man får ha filmen i en vecka så man inte kastade pengarna i sjön liksom. Jag provar igen imorgon.

Precis när jag vaknat får ett jag sms om att åka till Newport ikväll. Sen ett sms om att sätta på 2an. Så jag gjorde det andra förslaget och fick hjärtklappning. Konsert med Jamie Cullum i Albert Hall, London. Sjukt nice, där skulle jag vilja sitta i publiken. Newport skulle vara nice om det iaf gick en buss innan 00.27.... Hatart.

Dock vaknade jag till lite nu. (skriver jag och gäspar)
So... what's next?

fångarna från Azerbajdzjan

Fy tusan vad trött jag är. Ser i kors typ. Snart kommer jag gräva ner mig i tv-soffan med lite morötter och depp. Jag har hyrt Harry Potter och dödsrelikerna, part 1 så jag har refreshat minnet tills på måndag. Ih vad jag längtar!

Godnatt höll jag på att säga.


Hittat i garderoben

Vadå? Är inte du världsmästare i grönsakslandet?

Denna fabulösa t-shirt får agera pyjamas för nu ska jag sova.
Hoppas jag drömmer om morötter och dylikt.
Godnatt!


skojja med mig?!

OOOH. OOOOOOOH!!!!!
Jag har fått lönespecifikationen för juni månad och !!!!! Med tanke på att jag jobbade 4 timmar så var det sjukt mycket mer än jag tänkte mig. Jag har visst fått betald semester för 18 dagar. IIIIIH. Kalas! Det här måste firas! Så himla glad jag blev. Blir man lycklig av pengar eller?

I'm soon back on track! Synd att det är 10 dagar kvar tills man får den.
Synd att jag bara har 0,16 kr på kortet :P


puuust

Varför började jag med detta skitjobb? Det är så himla jobbigt.
Det här är mitt vardagsrum som är någolunda organiserat. Vänta tills ni ser mitt rum. Vänta tills ni ser min garderob!

Hehe, päronen kommer hem när som helst och då skulle jag vara klar.
Ofta!


Ups!

Alla kläder på golvet. Jag har såklart inte alls kommit långt med garderobrensningen, det blev en ny bloggdesign istället. Ojdå!


Eller hur? Eller hur? Eller hur?

1. Jag måste byta ordförråd. Absolut och wiiie funkar liksom inte hela tiden. Eller hur?
Jag läste en ledare i Corren om dagens dåliga ordförråd. Exempelvis nämdes ordet absolut. Det har gjort lite ont i hjärtat sen dess varje gång jag har sagt det. Himla Johan Ravelids fel!

2. Jag har sett hur Bojestig har snackat om Bridesmaids så i natt såg jag den. Den var lite mysig (väldigt lång eller så var det jag som var väldigt trött) och töntig, men det fanns vissa scener då jag skrattade så jag grät. Speciellt efter en scen då de skulle prova brudklänningar. Helt enkelt - se den. Eller se den scenen, jag tänker göra det iaf!
På tal om film så behöver jag lite tips på vad som finns nu för tiden, jag är lost in the movieworld!

3. idag har The Majority Says släppt ännu en singel och den finns på spotify. (The Majority Says – Trouble) Mitt hjärta slår några extra slag av stolthet. Glöm inte att lyssna på Kings of the night också! Tihi.

4. Ingen punkt egentligen, men nu ska jag rensa min garderob på riktigt. Jag börjar inte jobba förrän 19...
SÅ HEJDÅRÅ

Vi måste supa meraaaa!!!!

En av mina bästa vänner fyller år idag. Och då talar vi inte om kronprinsessan Viktoria.

Min goda vän heter Lina och är den blödigaste vännen jag har. Hon skrattar åt allt. Hon gråter åt allt. Hon har ett hjärta av guld och vill aldrig någon illa. Hon har världens klockrenaste humor och är turkarnas favoritbrud ever. Hon är alltid riktad 238 grader åt sydväst, hon gör alltid en massa grimarser på bild och målar hästar överallt. Hon är Horns nya frukttant, tjejen som sjunger hela tiiin och alltid lägger tersstämmor. Hon är Tamás Ivansciks blivande fru. Hon har världens största hår och hon har har inte många paljetter i garderoben. Hon är nog den bästa Linan som finns i hela världen och hon har den bästa bloggen som man kan fnittra åt tills man får ont i magen.

Denne Lina fyller alltså 19 år idag. Så därför säger jag hurra hurra! Hoppas Horn har gett dig tidernas födelsedag när jag inte kunnat vara där och sjunga eyes that never lie och Mustafas favorit: happy birthday to you, happy birthday to you.

På denna bruden har jag oändligt många bilder bör tilläggas. Så här kommer ett bildregn!







Typ. GRATTIS IGEN. Löve you görl!







"kolla killen i kalsongerna rakt fram"

Det blev fika med Alva, Frida, Helena och Fanny på Steves. Jo, tack vad bra det var.
Tycker om er tjejer.


Dessa, minus tre till höger, plus en bakom kameran.
HJÄRTA.


Bräääk

Efter en promenad runt hela Väderstad (ojoj!), gosiga får och efter en himla massa chill i lekparken är jag åter igen hemma. Jag är himlans glad att min gode gamla granne Simon hörde av sig, för det var minsann väldigt trevligt och väldigt längesen sist vi sågs. Jag tror det var hösten i tvåan. Det är inte lätt när båda lever busy lifes i olika delar av Östergötland.

Nu är jag snart på resande fot igen. Kvällen kommer tillbringas på Steves (eller nåt liknande trevligt fik) med Frida och Fanny. Det ska snackas en himla massa goja och jag ska sörpla kaffelatte.
Här måste det sättas lite fart!




hejsan hoppsan fallerallera

Kan alla bara sluta åka till Hultsfred?
Jag vill också ju. Vara skabbig och äta nötter som smält i choklad.
(jag höll på att skriva shoklad. Illa karin, illa!)

Fast egentligen är jag inte så sugen på nötterna. Jag tyckte bara att bilden såg lika skabbig ut som festivallivet. Konstigt att det lockar så mycket egentligen...

Annars, nu har jag varit duktig och lagt upp studentbilder på fejjanfejjanfadderallera.
Tycker ni jag verkar rastlös? Det är jag inte! tjollahoppsansa.





Kontaktannons

Tänkte bara säga att imorgon är jag LEEEEDIIIIG och jag har inga planer alls vilket gör mig lite rastlös. För sen kommer jag jobba torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag... Så om någon vill hitta på något annat än att steka hamburgare en dag, typ bada/plocka jordgubbar/fika/andra förslag, får ni jättegärna höra av er! hoho!

Annars. Bilen går bra och jag är redo för lite SATC ikväll också. Det är min sommartrend. Det och sommar i P1.



Madde, när hon levde. R.i.p.


I vanlig ordning

Nu åker jag och jobbar!



Jag hjärta egna hoppkort!

Det bästa med sommar

Sommar i P1.
Älskar signaturmelodin, den ger nästan lite rysningar.


har ingen rubrik.

Ikväll har jag träffat Matilda och efter några timmars prat är jag nöjd och glad. Jag är några sjalar fattigare, men det gör inget. Jag är liksom glad ändå.
Nu ska jag påbörja SATC säsong 2 innan jag somnar. Imorgon ska jag sola, det ser jag fram emot.

GOODNIGHT







Hur kunde klockan bli så mycket !?

Dagen har bestått av att vakna tidigt hemma hos Alva, äta frukost med henne, Fanny och Frida. Sätta Frida på en buss. Titta 10 minuter på The Holiday och sen somna om. Vakna tre timmar senare. Åka hem. Ligga i solen och steka, gå ut på en långpromenad som avslutades med en långfika hos farmor och farfar där delar av släkten visade sig vara. Trevligt!

Snart kommer min Matilda och innan dess borde jag faktiskt lägga in allt som ska vara i garderoben i garderoben. Hujedamig! Plus att kylen är tom och här ska det bjudas på gottigheter. Det blir knepigt...

Och just det. Igår! Igår var hela turkish girl-gänget och hade det trevligt hos Alva.
Fy tusan vad jag tycker om er. Hatar att det är så svårt att hitta tillfällen att ses!





halleluja

varje steg är ett steg tillbaka
varje ord är en hopplös dröm
man måste tiga för att vara sann
men man måste tala för att ha en chans





Goosebumps

Den person jag beundrar mest i hela världen måste nog vara JK Rowling. Jag blir tårögd när jag ser hennes tacktal eftersom hennes Harry Potter-böcker har påverkat så många i hela världen. Harry Potter är faktiskt är en del av mig. Det är så sorgligt att snart är det slut, även om det tack och lov finns kvar för evigt.


fnizzzz

Den här sommaren kommer spenderas på facebookchatten med Fanny. Där kan vi fortfarande vara 14 år och fnittra hela nätterna. Om ni vill nå oss, vet ni var vi finns!


Analys

Vet inte hur jag ska klara mig sen. Helst skulle jag vilja vara ledig varje dag så jag får chansen att umgås med er så mycket som möjligt innan ni flyr. För nu springer tiden iväg och här sitter jag och gör ingenting om dagarna. Hinner inte åka in till stan eftersom jag ändå ska jobba om kvällarna.
Jag önskar att jag själv kunde planera in något, men förhoppningvis vet jag något mer om en vecka. Vet inte om jag kommer klara av att vänta tills augusti, då har jag antagligen bitit bort alla mina naglar och slitit av mitt hår. Fast bara för att jag får ett resultat vet jag inte vad jag vill. Det kommer antagligen sluta med att jag gör något bara för att jag ska göra något. Hellre det än att stirra in i väggen. Jag vet knappt vem jag är längre, jag tror jag tappade bort nåt på vägen.

Hur kunde det bli såhär?


baby I don't mind if you do





dör så snyggt han sjunger den där cullum.

ni vet den gången då vi skulle dansa men alva ville sova och det slutade med att vi andra slöade på balkongen. då.


Hare gött

Hemkommen från Göteborg. Tom plånbok - full garderob. Jag har bl.a hittat två par jeans, två väskor (ena riktigt nomnom!!!), solglasögon som jag har tittat på hela våren och lite diverse najs.

Resans bästa var när pappa inte förstod vad päron innebar, utan tog det som en förolämpning att jag skrev det på facebook. Näst bäst var varje gång jag och mamma visade vårat tydligaste mor-och-dotter-drag. Vi kan inte äta spearmint-tuggummi utan att nysa, aaatjo, samtidigt.

Här kommer lite bilder jag tog med telefonen. Fin solnedgång, mysig restuarang med mysig toalett och en pretto tjej. Jag är sådär barnsligt nöjd. Hihi



(gäller banne mig inte på donken!)



Haha, handen!


Still Waiting

Hur efterhängsen får man bli?

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Nu har jag överlevt mitt första arbetspass efter den sköna ledigheten. Jisses vad trött jag är... Snarksnarksnark. Men det känns sjukt bra att fylla på plånboken efter detta hektiska nöjesliv. Snart kan jag leva igen!

Fast jag fortsätter leva livet! Imorgon åker jag och päronen till Göteborg för att spendera de sista slantarna.. Det blir faktiskt himla mys, det var längesen jag var med dom nu. Vi har bokat bord på deras favoritrestuarang och vi ska bo på hotell och sådär. Sen ryktas det om en sjukt massa rea. Ja tack! 






Asaackligt

Jag hade glömt bort hur bra Mando var. Lyssna på denna hära va.

Förövrigt säger jag: facebookchatten. Fyrkantsturken, lappturken och Lina.
Synd att jag sovit så många timmar idag, för nu är jag nästan utvilad.
Det får väl bli lite SATC tills jag somnar, för såhär kan jag inte hålla på. Ska ju förtusan jobba imorgon.

Så var det roliga livet slutt. Ingen mer semester här inte, dax att steka sommaren ut!

GODNATT



"Jävla tuppjuck"

Peace and love, vilket ställe va. Eller vad vare det hette? Peace and kö? Helt extremt med människor, sjukt skojsigt. Riktigt skooooj!

Det var ganska kul att jobba som funkis, mitt och Fannys arbete gick ut på att släppa in artister till scenområdet, vakta så att ingen obehörig kom in och att dela ut vatten under hektiska konserter som Deadmau5 och Maskinen.
Det är något jag skulle vilja göra igen om det inte vore för att vi missade två hela festivaldagar. Det sög.

Vi hann dock att se några konserter. Exempelvis hann vi precis se The Arks slutnummer: Calleth you cometh I med Dalasinfoniettan (Vem tjöt inte?). Sen såg vi Mando Diao som hade en sjukt bra konsert! Jag och Fanny stod längst bak och rös till riktiga klassiker när vi upptäckte att den snyggaste av Norén-bröderna, min favorit från Sugarplum Fairy, stod bakom och var sjukt cool. Efter att smygtittat och varit jobbiga vågade vi till sist gå fram och be om ett foto. Hihi

Annars, trevliga gamla som nya människor, en tråkig Bob Dylan-konsert och en fet Håkan Hellström-konsert trots att jag hostade så att revbenen började svida. Ja, klart man ska bli sjuk nu?
Helt enkelt, Peace and love var fett!





Jävla tuppjuck!

RSS 2.0