Hej hoppa runt på ett ben.

Och inte nog med det. En kille trampade så hårt på min fot på dagens balträning att foten är alldeles blå och svullen. Jag var tapper och dansade tills balträningen var slut, men nu har det spritt sig i hela foten. Här haltar valsar vi fram!

(nej jag är inte bitter)
(godnatt)

all I can do is keep breathing

Jag känner mig så himla värdelös, det är som om någon har tagit det vackraste jag äger och kastat det i sjön. Det är som om någon har spottat mig i ansiktet och sagt att jag inte duger. Vilket jag tydligen inte gör. Jag har ju inte det som krävs.

AAH. Det gör så ont. Det gör så fruktansvärt ont och det river i magen och hettar bakom ögonlocken. Det är skitjobbigt när jag kommer att tänka på det. Det går aldrig att rymma från tårarna när jag verkligen inser sanningen.
Det här är ju det jag verkligen vill.  Varför kan man inte bara få göra det dårå?




Blök.

Där fick man för att man är snål och inte köpte något festivalbiljett.
Världens sämsta schema, jag hoppas verkligen det går att fixa. Jag har redan skickat ett mail till schemaläggaren. Två 11-timmarspass (!!!) både torsdagen och fredagen. Alltså de dagar då det händer sjukt mycket på scenerna. Då är det inte ens värt att få det gratis!

Säga vad ni säga vill, men missar jag The Arks spelning som dessutom kommer bli min sista The Ark-konsert någonsin eftersom det är deras avskedsturné kommer jag tjuta som en idiot. Då tänker jag ringa Ola och be honom rädda mig. Eller nåt.




5 years time

Hetsdricker lite kaffe innan jag ska iväg på balträningen. Tror ni inte att jag doppar mitt nyduschade hår i kaffet?
Funderar på om jag ska orka ta en snabbtvätt igen eller om jag helt enkelt får dofta kaffe?



Problemas

Det är så varmt ute att det är svalare att vara inomhus.  Men nu får jag ta mig i kragen och gå ut. Så här kan man inte ha det om man vill bli brun...



Dax att vända på steken

Det är så himla svårt att planera dagarna när man inte har något att göra.
Klockan 12 ska jag hämta balklänningen och klockan 16 ska jag ha balträning. Så mycket vet jag.

Jag tror jag lägger mig ute i diset, det är inte solsken ute men det är tusan asvarmt. För det kan man ju steka och bli gyllenbrun (röd?) till bal och student!

Förresten. Jag saknar Italien enormt, nu är det nästan obegripligt att man var där för några veckor sen!







Bra söndag.

Idag efter balträningen åkte min finaste klass hem till Daniel där vi åt smörgåstårta, spelade guitar hero och byggde kubbtorn. Hur trevligt som helst.







Efter det har jag jobbat några timmar och betalat studentskivan. Herregud vad pepp jag är på livet just nu. Jag ska leva livet varje dag ända tills 3 juli. Fatta vad sjukt nice hela juni månad kommer bli!!

Vita pojkar är, durudururu

Världshistoriens tråkigaste kväll.
Tur att Linn började skriva till mig på fbchatten, nu blev jag lite gladare. Jag tycker om na den tjejen. ♥


Snyft!

Vad hände med allas bloggar? Ingen uppdaterar längre!
Jag känner mig ledsen och ensam över att jag är den enda som skänker en tanke eller två till min fina blogg.

Skärpning och börja uppdatera! NI VET VILKA NI ÄR!

Fly on the wings

Jag har upptäckt att pengar kan flyga.
Jag måste klippa av vingarna på dom innan dom sticker iväg allt för mycket.





And the halfblood prince

Pappa: Jag vill se den där Harry Potter-filmen.
Jag: överlycklig JAAAAA

Efter en kvart ger pappa upp och mamma har somnat.
Jag däremot tittar med spänning och fnittrar till ibland, framförallt till den här scenen. Helt fantastisk! När blev Harry Potter fyllt med humor? (Tyvärr är inbäddning inaktiverad på begäring. Sämst! Kolla ändå!)

Sökte på Harry Potter och den här bilden dök upp. Eeh.. Varför inte? Förlåt om det är en spoiler..



Nu blire fest

Ojdå! Råkade trycka hem sex and the city the essential collection från cdon. Det var ju banne mig extrapris, endast 300 kronor med csn.

Bra, nu har jag något att göra alla lektionsfria dagar ända fram tills studenten. Skål!

Haha!



Tack Stefan, det måste vara min kepa..

something new





Inte ett öga torrt

Gamla esteter har alltid sagt att sommarkonserten är värst - och jo tack. En dag efter och jag är fortfarande ett vrak. Gråten och klumpen ligger som en dimma fortfarande. Det är som en depression, just nu vill jag inte skratta. Just nu kan jag inte skratta. Så idag tillåter jag mig att vara lite nere, jag ska för tusan lämna världens finaste linje och framförallt, världens vackraste klass. Det gör ont.

Ja, ett väldans gråtkalas blev det igår för de flesta. Redan efter fjärde låten då Emil och Emelie tillägnade Come what may till klassen var inte ett öga torrt. Sen när man sjöng allra sista kammarkörslåten gick vi ut ur kyrkan och kippade efter andan, grät lite hela pausen.
Efter pausen hade Kimme skrivit världens finaste låt om oss. Bullenz, Elin och vår räknedyslexi. Nu var det inte stillsamma tårar, nu var det hulkande.

Jag tycker så himla mycket om er. Hela musikgymnasiet. Hela estetlinjen. Mest ES3A.

WAR!

Det är krig mellan mig och Petr. Han vill nämligen att jag ska försova mig varje morgon, det har hänt i en veckas tid nu. Idag ringde han halv9, jag snoozade men han ringde aldrig igen (som vanligt) och jag vaknade 2 timmar senare. Så nu är jag superstressad och har massa att göra!

IH!


Tungt

BAJS BAJS BAJS BAJS!
Jag har sett sjukt mycket fram emot studenten på sistone, men nu den här senaste veckan då lektioner bestått av betygsnack och bara en massa mys har allt förändrats. Jag har stenhårt seperationsångest!

Usch, vi hade sista kammarkörslektionen idag och ja, jag var sjukt nära till tårarna flera gånger liksom flera andra. När vi repade Butterfly som vi ska sjunga på vår sista sommarkonsert imorgon, var jag tvungen att bita mig i läppen. Fatta imorgon på konserten, då är det koncentration på topp så det inte blir gråtkalas efter första tonen.

Som sagt. Sommarkonsert 18.30 i Missionskyrkan 120 kr/vuxna, 80 kr/barn - KOM!


Butterfly


Kung Liljekonvalje

Uppåtjack

Iiiih! Jo tack, jag är nöjd! Jag är grym, ibland så kan även jag! Yeeah! :)

Let's go to KØBENHAVN


Bussen gick sönder i Helsingborg. Det var bara att utrymma!

Ellinore kramar resans mysigate gubbe, Viggo Mortensen som Molly vann på Bakken.

Två flummiga, skelögda tjejer

En liten (?) gäst på rummet

Godt

På Örbans

Väggklockor på Urban Outfitters, ja tack till andra från vänster!


En himla massa mysigt bussåkande ♥

Tömmen öpp!


Det närmar sig slutet, del 1



yeeh

Imorgon kommer lönen. YEY!
synd att jag måste leva på den hela juni och juli bara...

ingen mer svenska, ingen mer matte :). Ingen mer orkester :(

Helt sinnessjukt skön sovmorgon. Lyckades sova 10 timmar i natt och nu är jag som en ny människa!
Det bästa är att det bara är sovmorgnar eller lediga dagar kvar nu. Inte trodde jag att man skulle vara klar med typ allt så här tidigt? Det är är ju ändå... let's see 17 dagar kvar tills studenten. Oj vad jag ska sova!

Det flesta avsluten känns bra (typ matte!!!) men att sluta orkestern igår var lite trist faktiskt. Det är väldigt många fina människor i den där gruppen!




Köpenhamn

Vill du ligga med mig då?

Tänkte lägga in lite bilder ikväll, men så blev det visst inte.
Det får bli när jag har tid, har en ganska hektisk vecka framför mig om man säger så.
3 konserter och mellan det ska jag hinna andas. Inte plugga, för denna kvällen är min sista pluggkväll på år och dar. Utropstecken på den!

Nåja, jag ska väl ändå kommentera att Köpenhamn var fint. Fina rumskamrater, vill du ligga med mig då, konserter, åkerbesök, bussåkande, karuseller, mat, mat, mat och massa fina människor i allmänheter. Puss på er!


Konsten att packa

Jag ska till Danmark över helgen med mina symfoniker. Hehe, väskan är lika packad som om den skulle bort två veckor. Jag fattar inte hur jag alltid lyckas, jag använder ju alltid 15 olika hudkrämer hemma? Eller?

Jaja! Detta är mitt farväl till er! Ha en trevlig helg (-ha det så kul på mattenationella) så ses vi när vi ses. Nu ska vi nämligen leva loppan i Köpenhamn!


Förra året levde vi loppan i Berlin!

Dagens fråga.

Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vad jag vill.
Vad vill jag?

Salmonella salmonella

Studentmiddagen är betalad till Pontelipontan!

Helt sjuk dag. Sångläraren snackade om att min sista sånglektion är i morgon, körledaren sa att det är sista körlektionen nästa vecka så vi måste lämna tillbaka våra körklänningar. Alla skoluppgifter förutom en muntlig redovisning är klara. Betygen är satta nästa vecka, sen är jag.. fri. Så himla sjukt?!

Jag kommer verkligen sakna dagar som den idag. Vi har spelat balkamusik och dansat på kulturhistorisk fördjupning.  Jag håller på och laddar upp en film just nu men tills den har kommit upp kan ni ju lyssna på denna fantastiska balkanlåt. Aaaw!


Dagens klockrenaste

För några blogginlägg sen länkade jag till Alexanders blogg. Trodde jag ja...
Jag undrar om Jonny Rydgren och hans "Åt vilket håll går utvecklingen inom fildelningsproblematiken?" blev glad när han fick alla mina bloggbesökare på sig?

Haha! Nu lämnar jag datorn för att titta på film (eh, soova) i soffan. Så himla skönt att vi slapp att ha en konsert ikväll. Visst att det är kul med konserter men man blir så sliten, jag har fortfarande inte hunnit återhämta mig efter allt som hänt sen Hairveckan innan påsklovet.


Brun och i fina solglasögon som jag ska köpa den dagen jag har råd, år 2018 kanske...



gött - nej

Skrev ett fruktansvärt ma c nationellt prov idag. Efter det var jag verkligen  helt körd i huvudet så jag tog en liten promenad som slutade med en shoppingtur. Hehe, vad kan jag säga mer än att jag har 100 kronor kvar på kontot för resten av månaden. Kan man få förskott på lönen tror ni?  Jag kanske får lämna tillbaka den finfina tröjan (neej) och vara glad över att jag fick äga den i ett dygn...




HAHAHAHAHHAHAHAHA OOONT I MAAGEN

Hahahahahah! Tittade igenom lite bilder och hittade en bild från min och Jakobs resa till Glimåkra. HAHAHHAA. Kolla rälsen, kolla rälsen! Hahha, jag har ju inte någon tandställning men herregud. HERREGUD! Tajmat att ta ett kort precis när vi åker förbi ett staket!
.....
Sen kom jag på att den bilden var för osmickrande. Så jag lägger inte ut den. Jag bara skrattar åt den i min ensamhet. och skrattar. och skrattar. och skrattar.

Ni missar verkligen något! (tur det.)

Kors i taket

Jag förvånar mig själv lite. Vet ni vad jag gör? Jag sitter här och söker au-pair familjer. Skickar lite mail, tänker att det kan vara en bra b-plan. Jag känner att chansen att det blir folkis i höst är lika med noll. Så ja, jag har kommit fram till att au pair i London kan vara najs. I allafall med tanke på att Alexander finns där och att Alva och Amanda ska dit i höst. Man är ju inte ensam, även om man är ensam.

Vi får se vad som händer...

Hur bra min gårdag var?

Tack för att ni frågade - helt sinnesjukt trevligt faktiskt.
Mina tjejer kom, vi grillade och hade det mysigt. Sen tittade vi på eurovision och som jag tippade kom vi top 5. Det var väldans spännande när vi låg på första och andra plats jättelänge! Fast det skulle vara pinsamt om vi vann utan att få tolvor. Sen kom ju tolvorna visserligen i slutet...  Jaja!

Bilder kommer!
Först ska jag bara plugga lite och gå en promenad. Det har blivit för mycket tårta....



GRATTIS KARIIIN!

Gratulerar mig själv genom att titta på denna! Haha! Eva och Adam <3

Jaha. Så var man helt plötsligt 19 fina vårar. Tänka sig va! :)


Lätt!

Huvudsaken är väl ändå att man kan festa till det själv? Hoho, sitter här och dricker gott vin, lyssnar på Irlands låt och dansar. Lipstick på sommarlistan ASLÄTT!

She got her lipstick on, here I come daradam
She got her lipstick on, hit and run daradam



Hipp hipp!

Det är tydligen min födelsedag nu. Aah, om man befinner sig i Australien. Tänka sig!

Nu ska jag snart till Donken där jag ska tillbringa min kväll. För att ladda äter jag en skål med havrefras. Fantastiskt! Hare brassas!


God only knows what I feeling bout you.

Så himla vackert! Cullum + stråkkvartett. Snyggaste arrangemanget!
Tänk er att få se honom i sommar. Vore ju sjukt!


Lite störande faktiskt.

Skriver min utredande text om fioler. Får rycket varje gång jag ska söka på google, av någon anledning tror google att jag ska skriva om bilar? Lite störande, acceptera att jag vill få reda på fiolens utveckling och inte bilens!


Sa-ade ju det!

JAAA! Saade gick vidare! Som jag trodde! Jag är bombis på att han kommer top 10 på lördag. Nästan bombis att han kommer top 5. Men ... Jag ska inte hoppas för mycket.... förväntansfull_tjej_92_som_fyller_19_den_dagen_och_ska_fira_den_med_världens_bästa.

Anyway! Tänkte fira med en riktig schlager från Tyskland. Let's get happy!


Tyskland 2003. Lou - Let's get happy

Alltid ska det vara nåt.

Det funkar inte att göra styckesindelningar ikväll av någon anledning.

Sing for life sing for joy.

Har varit i Skåne och vänt idag. Sisådär 66 mil har jag kört med Jakob vid andra sidan växeln. Det har varit mycket trevligt och de där 66 milen gick väldans fort! :) Weihu! Nu skriver jag svenska c-uppsats samtidigt som jag tittar på Eurovision. Måste få säga att Saade gjorde väldigt bra från sig! :) Spännande att se resultatet. Fast först ska jag skriva en sida till om fiolen. Ja, så spännande var det...

,

Why should it be so bad to be bad when it's so hard to be anything at all?

San Marino på tv, de är tråkiga..

Masssms med Lina. Hehe, jag och Petr kommer inte riktigt överrens än...
Men som Lina sa, han är nybörjare...



prom queen

Min klänning kom idag!! :) Jag älskar den!



Om tio minuter börjar ESC. Tyvärr måste jag plugga samtidigt, men det är väl sånt man får ta. DET ÄR JU FAKTISKT BARA EN MÅNAD KVAR NU!!!! Sen ska jag inte plugga meer på år och dar. Hihi, nu blev det nästan kul att plugga.

Guten abend!




Jag Karin heter du vad heter?

Gud vad jobbigt det har varit att blogg.se har cp:at. Egentligen var det ingen stor grej, men jag hade skrivit världshistoriens pinsamaste meningsuppbyggnad. Nåja, nu är det ändrat! Mina blogg ska vara perfekt! 

Det blir inget längre och intressannare blogginlägg idag. Jag har fullt upp med att spela Sky burger på Petr samtidigt som jag skriver alla möjliga arbeten. Haha, när jag kom hem från skolan skrev jag en aslång kvällsplanering. HÖR OCH HÄPNA!! Jag har faktiskt gjort hälften av sakerna. Det ni!  Jag kan när jag vill!

Just det! Jag hakar på Alvas utmaning också. Mer info om den kommer ... nån annan gång! Ledord: En månad kvar tills studenten och stöööört vad snygga vi kommer vara då!

CIAO


Da da dada da da Daaaadada da dadadadadaiaiaiaiadidaa

För er som bry er och för er som inte vill visa att ni bryr er: nu kan ni besöka min schlagerblogg där jag faktiskt blivit lite aktiv på sistone. Där får ni höra mina favoriter (typ Irland, Italien och Frankrike!!!).

See you there I hope! :)


www.gillaeurovision.blogg.se

Funkis!



Yeah! Det blir att jobba som säkerhetsvakt (eller nåt sånt) på peace i år! Gratis festival + campingpass mot att stå tillsammans med Fanny i dikeskanter och dela ut vatten under några konserter. Sjuuukt värt att spara in 1800 kronor som inte finns bara sådär.

Ett tips för er som vill dit men inte ha råd, de verkar söka en massa funktionärer!
Förra året då jag var på peace i vanlig ordning var det ASVÄRT. Jag tror banne mig att det kan bli asvärt i år också!

PEEEAACE


Latmask

Pauline kom och kallade mig latmask för att jag sitter inne och pluggar istället för att spela fotboll ute i solen.
Jag: Det är inte jag som har 12 år kvar i skolan, en annan tar studenten om en månad (!!!)
Hon nonchalant: Jag kan faktiskt inte hjälpa att jag är född senare än dig...


Okeej... jag blev ägd.

Skål.

Är så trött på att folk ska göra sig så märkvärdiga hela tiden. Som om de är lite finare och lite bättre. De tror att de har det lilla extra, de tror att de kan vara det lilla extra. Hur störande som helst! Bättre att vara sig själv än att att vara fisförnäm.

Nej nu ska jag duscha. Jag har inte pluggat en dugg, det var premiär för Väderstaddagen idag och det har inneburit marknad och barnmusikal där Pauline medverkat. Jag får helt enkelt ta tag i livet imorgon.

Ciao

Sognu

Jag är kär i en fransk operasångare.
12 points from Karin



Amaury Vassili - Sognu

Läs mer om varför jag tycker som jag tycker här.

Turn back time

Hej och välkomna till min effektiva lördag!
Jag sitter här och äter ägg- och sillafrukost för att få bästa möjliga energi till allt som ska göras.
Jag måste till Vadstena och lämna tillbaka en klänning, sen ska jag hitta massa jazzfakta, skriva svenskabajs, öva på mina instrument och sång innan jag ska till Linköping och titta på Rockkarusellen ikväll. Det är final och det fina bandet Racoons in the kitchen har gått till final. Gå dit och rösta på dom, för tusan!




Wadde hadde dudde da

När jag sjöng denna idag så tittade Alva och Lina snett på mig. De trodde inte att jag sjöng en riktig låt, men jo! Tysklands bidrag år 2000 i Eurovision. Sen är det en annan femma om den är bra eller inte, hehe!



Fly on the wings of love.

Turkiet kirrat, tågbiljetter hittade. Maj månad kommer gå sjukt snabbt. Visst att det händer mycket men det mesta är ju ASNICE. Sen blir det juni och då är det bara studenten kvar (=Turkland). Jag kan knappt bärga mig, weihu!

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på min nyfunna vän. Jag ska döpa honom till något, förslag på namn? (Jag vet ex att Beccis är bra på sånt där)
GODNATT




Bli med barn, bli med hund, bli med iphone

Jag har blivit med iphone. En vit 4 (som jag suktat länge efter). Det innebär att jag numera är jag en sån där hipp människa som kan mobilblogga. Crazy vad överaktivt det kan bli på bloggen! Men det är väl det ni vill?;)

Nio till fem

Galet fin blogg, galet fint blogginlägg och galet fina kommentarer.
Jag dör lite.

Besök den!

Breathe, just breathe

Det är en lite mer än en månad kvar till studenten och det är en sjukt busy månad. Det är så mycket som rör sig i mitt huvud och allt är ett enda stort kaos. Svenska, matte, jazz och konserter. På en månad ska det hinnas så mycket och jag orkar inte. Var ska jag börja?!  Får faktiskt panik.  :/


Worlds greatest.

TA MIG INTE PÅ ALLVAR, TA MIG PÅ BRÖSTEN!




Fannys bilder

SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag kollade på greys ändå, det var ju det omtalade musikalavsnittet.
Grejen är att jag har lyssnat sjukt mycket på soundtracken i alla säsonger...  Inte så märkvärdigt egentligen, men kunde inte låta bli att tappa hakan till den här!

Den här hamnar i mina greys golden.



snark.

Orkar jag vara vaken till grey's börjar? Orkar jag göra matte?
The answer is nooooooooo.


GODNATT VERLDEN.
(ps. håll tummarna så jag kommer in på SVF, det var en jättemysig skola. vill.gå.där)



Ain't misbehaving

Första dagen i skolan var SVINTRÅKIG. Skojjar inte, har verkligen inte lust att ta tag i saker och ting igen. Typ matte, svenska och jazzpresentation...

Nåja. Jag dissar sånt där just för stunden och skriver ut kartor så jag ska hitta till Svf imorgon. Så himla pirrigt att söka, jag har ingen aning om hur det kommer gå. Teoriprovet kan gå hur som helst eftersom jag inte har inte haft gemu på ett år. Möta en jury och sånt där är också läskigt.
Jaja, bara jag hittar dit. Det är mitt största orosmoment.

Nu ska jag spela på fiolen en gång till. Pianot en gång till. Sången en gång till.
Sen ska jag försöka att sova, det kommer antagligen sovas många timmar i natt... :O

Simply the best.

Usch vad jag inte vill gå till skolan imorgon. För första gången på tre veckor ska jag ha en riktig skoldag med lektioner. Fy. Dessutom är det jättedåligt väder här hemma, till skillnad mot varma soliga Italien.

Ne, nu kryper jag till kojs och surar där istället. Fast jag surar ju inte, jag är ju fortfarande asglaaaad.
GODNATT och här får ni en fin bild på fina vänner i fina Italien. (Eller var det i Södra Thailand?)


Lasciatemi Morire

Jag är så sjukt stolt och glad just nu. Kan inte finna några ord.

Jag är just hemkommen från Italien, galet vilken resa det har varit. Inte nog med att vi VANN ungdomsklassen. Det känns helt sjukt, ingen av oss trodde det. Speciellt inte med tanke på vilken konkurrans vi hade. Helgalet! Sen vann vi inte grand prix (tävling där alla vinnare från de olika klasserna tävlar), men världens egokick att vi fick fjärde högsta poäng av 22 körer och att vi kom på 3e plats av 16 länder. GALET!

Just nu överför jag 423 bilder från resan, så ni får se hur vi har haft det. Jag lovar, det lär bli en hel del skryt...











RSS 2.0