Crazy

Det är kul när det kommer en annan version utav en bra låt, och den är bättre.
Det händer ofta tycker jag.

Den här är asbra
varsegod


The Kooks - Crazy

Twilight

Dra mig ner på jorden, någon?

Jag såg Twilight igår.
Jag har sett många bra filmer i mitt liv, men den var faktiskt något utöver det vanliga.
Jag brukar inte gilla sådana här filmer. Eller jo, jag älskar romantiska filmer med omöjlig kärlek. Men de filmer där det är fantasy och "hoppa-i-luften-och-göra-en-volt" brukar jag inte alls tycka om, förutom ett undantag: Harry Potter.
(Vilket sammanträffande...)

Här är det en romans mellan en helt vanlig tjej, Bella, som är nyinflyttade i Amerikas molnigaste, tråkigaste(?) stad. Där träffar hon den mystiske men sjukt vackra Edward. En kille som alla tjejer avgudar men vet att de inte duger något åt.
Jag ska inte berätta hela handligen, men Edward är en vampyr. (jag är en vampyr, jag suger och spyr). Han vet att det är livsfarligt för honom att inleda en romans med Bella, och han varnar henne, men deras kärlek är så stark och det går inte att sluta...

Där i biosalongen glömde jag av tid och rum. Jag var helt insatt i filmen och varje gång den vackre Edward syntes fick jag ett slag i magen. Han var verkligen vacker, bedårande, kritvit. Inget särskilt, men ändå allt. Liksom de flesta i den där filmen. Snacka om att hitta några av de vackraste som finns, till alla karaktärer. Det känns som om att det är meningen att reta upp mig? För att vissa är helt enkelt tusen gånger snyggare och när de tar plats i sin skådespelarroll verkar de som 1000 gånger roligare, intressannare och helt enkelt bättre än en tråkig tjej som jag. Jag kan inte låta bli att bli avundsjuk.
Den enda gången jag vaknade till i filmen var när det kanske var tio minuter kvar och Jenny viskade i mitt öra "jag är kissnödig". Haha. Då upptäckte jag själv att jag skulle kunna kissa på mig vilken sekund som helst. Där i biomörkret hade man suttit och sörplat sin cola konstant.

En del av mig skäms. Det kallas besatthet och är så oerhört vanligt, jag antar att alla tjejer som har sett den där filmen känner likadant. Det brukar vara så efter en succéfilm med en sådan snygg kille att man vill kräkas. Stackars Robert Pattinson, som verklighetens Edward heter. Fast han är inte så snygg att man vill kräkas. Det är mer att han har Det. Den där blicken, ögonen, käkbenen och allt som det inte går att sätta ord på. Händerna. Ni vet, det helt enkelt.
Jag har haft en crush i honom förut, då han var med i Harry Potter och spelade Cedric. Men det går nog inte jämföra med nu, jag är besattheten själv känns det som. Goddag, jag bloggar om en kille som inte går att nå. Som lever sitt liv i England och får säkert in hundra fansbrev om dagen.


Fjortis.se
Jo tack jag vet. Förlåt, eller nåt. Helt onödigt blogginlägg, men när jag var på stan idag med my lovely friends kunde jag inte låta bli att tänka på filmen eller boken (som jag är djupt inne i efter en natts läsning). Så är det fortfarande.
Lilla jag. Han är stor. Jag är fullkomligt galen. Jag borde sluta. 

Hissnande känslan i magen, jag har saknat den.

Och här ska jag avsluta, krypa till kojs och doppa näsan i boken,  men först en till kort punkt. HAN KAN SJUNGA.
Där gick han över gränsen. Dumma Robert Pattinson! 
 

Robert Pattinson - I'll be your lover



väck mig.

Gårdagens blogg.

Man kanske borde passa på med en dress-om här på bloggen nu när det är lov?
Julkulor och" ho ho merry christmas "-temat kanske inte är lika aktuellt längre?
Problemet ligger i att jag har verkligen ingen lust. Vad tänkte jag på när jag gav bloggen ett christmasface? Det är så jobbigt och pilligt att ställa allt till rätta.



Dagen har spenderasts i stockholm. Om det inte vore för att lämna brodern där skulle resan varit ganska onödig.
Flera timmar traskandes på stan utan några större upptäckter. Hittade en kofta (ovanligt, det är det enda jag köper nu för tiden) som var nersänkt från 1000 till 500 på Åhlens. FYND tänkte jag och inom fem minuter var den min. Det kändes i plånboken, hur korkad kan man vara? För att en kofta har kostat 1000, men kostar 500 är den inte billig. Tacka vet jag HM.

Men jag var sur också. Sådär "petardupåmigsåsprängsjag". Ibland tycker jag inte om min pappa. (fast jo det gör jag väldigt väldigt mycket). På en sekund släckte han hela min shoppingglädje. Jag tar inte upp orsaken här och nu men GAH. Det slutade med att jag gick ensam på stan och tjurade, men hittade ännu mindre.

Sen kom jag hem, slog på TVn och det första jag såg var tack och adjö till Timo i körslaget. På sätt och vis är jag lite tacksam, för det programmet var ganska segt. Men Timo är omtyckt och jag HEJADE så det stod härliga till. Bajsa på att han åkte ut först. Svennar är så himla strikta, ska göra som dom alltid gör. Rösta på den som grannen röstar på, den som tidningen säger man ska rösta på. Någon som ser normal ut och som man gärna känner väl till sedan innan. Någon som Wells eller Nanne.
Men tack timo, du räddade mina lördagar här framöver. fast bääääst var du lätt.

Efter det spännande slutet såg jag en film med 50 cent om 50 cent. Den var as bra. Get rich or die tryin.
Var längesen jag såg sådan bra film. Så hemsk men ändå grym! Se den!

Nu är klockan mycket och jag ska sova.
Godnatt på er!


(det här skulle publiceras igår, lördag, om det inte vore för att min dator är störd. pusshej)

Merry couple of days

Idag har jag gjort ingenting. Tittade på lite film när jag väl vaknade vid halv12, sen har jag bara gått fram och tillbaka i huset hela dagen. Visserligen tycker jag om att göra ingenting, iaf nån gång ibland men nu känner jag lite utav sällskapssjukan... 

Idag läste jag Blondinbellas blogg för första gången, och det ledde till hennes videoblogg. Ja gott folk, vad ska man säga? Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om henne...
Hon är verkligen sjukt trevlig, men hon är också väldigt skrämmande. Och störande.
När hon ser sig själv som en vanlig människa som får komma på alla kändisfester, då undrar man ju hur "vanlig" hon är. Sjukt vanlig eftersom hon får en videoblogg som går varje dag på Tv4, vara med i Let's Dance och vara med i tidningar här och där.  Precis som jag!
Men grejen är att jag kan inte tycka illa om henne, även om hon har en sån där pälsmössa som jag verkligen inte tycker om...  Hon är sjukt söt, alltid glimten i ögat och stort leende. Hon var en vanlig människa som skrev en blogg som blev sjukt känd. Hur gick det till egentligen? Fast jag vet inte om jag avundar henne alltid. Tex skulle hon köpa en julklapp till sin bratiga pojkvän för sisådär några tusen. Hon köpte en kavaj och beiga byxor. Hon verkar vara en typisk "åh den här tröjan kostar bara 3000, den måste jag ju köpa".
Jag skulle faktiskt inte vilja vara en sådan. Tro det eller ej. Istället hoppas jag på rejäla reor nu i  stockholm istället så blir de där dyra kläderna nåbara för en fattiglapp som jag.

Stockholm ska jag till på lördag och då är jag redo att sätta pengarna på sprätt.
Läste nånstans att det är dumt att göra så, precis efter julen när man har fått massor. Att det är otacksamt att man inte kan nöja sig med det man fått.. Mjoo. Lite skämsigt eftersom jag håller med. Här har man fått en hög med fina klappar som jag skulle kunna leva på jättelänge. Jag behöver inga nya kläder, men tanken att jag har pengar och allt är billigare än vanligt lockar något oerhört...

Nog talat om det. Nog skrivet över huvud taget. Lägger åter igen in en mrazvideo. En julhälsning från en man som jag saknar väldigt mycket. Goda tider då vi for till huvudstaden och tittade på honom.
Kanske är nog med julhälsningar och jullåtar efter det här. Julen är ju nästan över nu...
Men ta en titt för det där är roligt, han är en liten joker den där Mr Az. Själver ska jag åter igen gå och knyta mig (avslutar alltid med ett godnatt...).  Imorgon ska jag jobba weihu.

Förlåt för den kassa kvalitén. Den är tusen gånger bättre på hans hemsida.


Jason Mraz

keep breathing

jag kanske inte får så mkt kommentarer i min blogg, men att veta att det är dubbelt så många läsare varje dag nu för tiden är faktiskt roligt! (drastisk höjnings..wiihu)

i vilket fall. nu är julafton över och jag är dödstrött.
ett konstanterande är att jag gillar björre gustafsson.  hoho

och att jag har samlat på mig mycket nytt, smörigt och gott från grey's säsong 3. kittlar dödskönt i kistan.
imorgon ska iPoden fyllas på och jag ska sitta med mina nya lurar och läsa nån bra bok.
vem vet, kanske blir den där the pearl så att man blir kvitt med den? eller bra skrev jag?

nåja. slutdiskuterat. 
sova!
sleep well. puss godnatt 
jag saknar esteterna.  


all we can do is keep breathing

walking in the winter wonderland

det här kallar jag julmys!


Jason Mraz - Winter Wonderland



Så är julafton här. Den där dagen alla har förberett sig så in i den inför. Nu sitter folk i sina stugor och dricker glögg och äter pepparkakor eller julbord. Här är allt gjort nu, vi firade jul igår kväll så idag är det allmänt slappt. Sjukt skönt må ja säga, för jag är trött som en ko och halvsov till Kalle Anka. Tänka sig att man börjar växa ifrån det där och att det inte alls är lika intressant längre...
Lite klappar har det också blivit, tomten var här i går men han blev påkommen stackarn. "Tomten ringde och sa att han är i Mjölby ikväll och att han inte hinner hit, då frågade tomten om jag ville vara tomte åt tomten och sådant erbjudande kan man ju inte tacka nej till"
Fint tacklat  ;)

I vilket fall var tomten snäll, jag fick weschörlurar (som dock är för coola för mig), kläder, smycken, filmer i massor tex BJÖRN GUSTAFSSONS DVD:N! hahah. När det gäller Björre G så blir jag föralltid en liten suktande fjortis (A). Sen fick jag en thailändsk flöjt och biobiletter i julklappsbyte. Så jag och min bror ska dra på bio så här i juldagarna tänkte vi väl :)

Så julen här är fina fisken. Snö och allt, det är ju nästan perfa! 
Nu ikväll blir det bara softa och titta på de där filmerna man aldrig hinner se på julafton. Sen blir det att käka endel, det är ju trots allt jul hoho.

GOD JUL PÅ ER !
En till jasonjullåt skadar väl inte? (med otroligt fin julbild hoho)


Jason Mraz & Tristan Prettyman - All I want for christmas is us

a merry little christmas

Nu tar jag en paus i allt julstök. Jag har klätt granen och lagt alla klappar under granen.
Vi ska ju fira julafton ikväll, pga att min mor jobbar imorn. Så ikväll har vi julbord, tomte och hela fadderullan, och imorn ska jag och pappa bara käka godis och titta på julfilmer. Det har vi redan bestämt ^^

I vilket fall. Jag tänker bjuda på en asbra jullåt.
Coldplay är det som står för denna version, och jag kan inte mer än hylla den till skyarna!


Coldplay - Have yourself a merry little christmas




Pontus undrade hur jag uppskattar honom, och det gör jag ju inte..
NAT! Humorn är lika dålig som vanligt, och skämt åt sido så är det svårt att inte se upp till honom och hans närmare 2 meter... Han är verkligen en bra pojk med fina gula glassisar och säkert världens snyggaste garderob. Men jag uppskattar honom inte bara för hans utsida, utan den pojken har så mkt mer.
Han har misstankar mot donken... (det är negativt) men han är lätt att umgås med och man kan snacka om det mesta mellan himmel och jord. Jag tror nog allt att Pontus var den första snubben jag verkligen snackade med när vi började i samma klass. Sjukt skön snubbe måtte jag säga. Fast han kan uppdatera sin blogg tusen gånger oftare och vara lika aktiv som jag har börjat bli :O. Hihi
I vilket fall är det skönt att snubben går i min klass. Stämningen blir lite lättare för pojken är positiv och glad (så länge jag inte ställer till det och byter tonart i en inövad låt :$). 
Dessutom är han partynisse number 1. Om man ska gå på fest, ska man göra det med honom. Det blir verkligen sjukt mycket roligare då!


Nu måste jag fortsätta med julstöket. Ska nog göra lite lakritschokladfudge. Jag känner redan nu hur magen sväller...  ups!
pussas

uppskattningsblogg ?

En sak som jag verkligen tänkt över på sistone är att skapa en uppskattningsblogg.
Min lista på de personer jag uppskattar är längre än den längsta önskelistan till tomten. Då fattar ni: lång.
Grejen är att jag verkligen har tänkt mycket på det här och har suttit på mitt tänkarställe, så kallade tåget, och haft rubriken " Mikael Persbrandt" och sen byggt på rader  med saker som jag uppskattar med honom.

Fast sanningen är den att jag inte har gjort någon sådan om Persbrandt, han var den första jag kom på och kanske att det kommer en uppskattningsblogg om Gunvald...  Där emot har jag gjort uppskattningsinlägg om mamma, ola salo, mika, beatles, typ alla i es1a, lärare, författare, tågkonduktörer... ja, osv. Jag brukar tänka på sådana jag verkligen uppskattar och idag tar jag steget. Jag inviger min uppskattningsblogg.


Hon heter Jenny och vi får helt enkelt tacka den ganska tråkiga skolan i Skänninge för våra 3 år tillsammans.
Det sa klick ganska direkt och jag har verkligen aldrig haft någon som allt har kännts så lätt med. Lätt för att prata, lätt för att skratta med, lätt för att klaga med, lätt för allt. Men framförallt lätt att känna sig så bekväm med, kunna sitta och asgarva åt ingenting och verkligen förstå vad den andra skrattar åt.
Äkta vänskap skulle jag vilja kalla det och jag är verkligen sjukt glad att jag har den där Jenny.
Nu träffas vi nästan aldrig längre, en gång i månaden är verkligen sjukt sällan! Även om vi försöker (jag är dålig) att hålla kontakt genom mobilas, mail och msn, blir det verkligen inte så som man vill ha det. Men! Vi har faktiskt lovat varandra!

Varsegod Jenny, du är den första i uppskattningsskaran. Men jag uppskattar verkligen dig, och allt vi har gjort i våra dar, och allt vi kommer göra. För inget ska få oss att slita.




Lagom med fjäsk.
Dags att sova, imorgon ska vi julpynta och på kvällen fira tidig julafton. Det tycker jag om.
puss godnatt!


Som jorden älskar månen? Som sjömannen älskar havet? Som tågen älskar rälsen? Och som fångar älskar flykten? Som barnen älskar julen? Som korten älskar turen? Och som Romeo älskar Julia? Och som jag älskar dig? <3

jul i vårt hus

Jag är riktigt julsugen nu.

Har precis spenderat tiden med att slå in paket. Jag la ner mycket tid och möda på dom och de blev riktigt fina.
I år bestämde jag mig för att ha ett tema på klapparna... Hur kul som helst!

Idag var jag på julgudtjänst (vilken jag även sjöng på) och pastorn hade barnstund. De snackade om krubban, jesubarnet och gåvor. Han sa att om vi ger klappar till varandra, ger vi klappar till Gud. När han ser att vi ger glädje och kärlek till varandra blir han också glad. Jag är sjukt dålig på att förklara, men jag tyckte verkligen det var fint. För mig är det ändå det julen handlar om. I mitt hus läser vi julevangeliet strax innan tomten bankar på och vi sjunger julsånger med annan innebörd än hej tomtegubbar. I mitt hus lever verkligen traditionen vidare, det handlar inte bara om julgran, julbord och kalle anka.

Läste några insändare i tågtidningen Extra. Det var en kvinna som var upprörd över att hennes barn var tvungna att gå till kyrkan för att ha julavslutning. Hon var upprörd över att hennes icke-kristna barn (mest byggt på henne själv antar jag) gick till kyrkan, fick höra julevangeliet och sjunga nu tändas tusen juleljus.
Julen firas utav kristna som icke-kristna, även om den har olika innebörder. 
Julen är ändå en tradition och det finns anledningar till att vi har den och att den alltid har funnits, och därför kan jag inte låta bli att bli depp när jag läste den. So what om man är kristen eller inte, alla firar jul. Traditionen härstammar från en bok, Bibeln, och där man använder Bibeln som mest är kyrkan, av kristna. Julen firas av kyrkan och en gång i tiden var hela sverige kristet. Då spred sig julevangliet och det firades, traditionerna skapades och uppskattas än idag utav barn som vuxna in the whole world.
Är det då så konstigt att man går till kyrkan och har julavslutning? Borde vi inte tacka för en sådan långvarig, uppskattad tradition?

Läste även en insändare där en var upprörd över att en lucia inte kan vara en kille. Det var könsdiskriminerande...

Samhället förändras, men för det måste väl inte allt förändras? Traditionerna, måste de förändras? Om de förändras är de ju inte traditioner längre, eller?

Nä vet ni vad, nu släpper jag det här.
Jag slog in paket, det var det jag gjorde, och mitt tema var kärlek. Kärlekens symbol = hjärta.
Mina paket, som inte är så märkvärdiga är till dom jag uppskattar och som jag har kärlek till och dessa får hjärtan på sina paket. De blev väldigt fina faktiskt om man får säga det själv ^^

Men nu måste jag sova.


Lycka till med julbestyren!


långkalsong

jag blev så glad igår.
"karin, har du långkalsongerna på dig idag?"

jag antar att det bara är jag som förstår. Det är lite internt det där, bara mellan mig och min goda vän herr klasskamrat. Men det gjorde mig verkligen glad och för en kväll kände jag mig riktigt bekväm i mig själv. 

Alla borde få prova på det och veta att det samtidigt är sanning.
hoho


Annars började jag faktiskt sakna någon idag. på riktigt.
det räckte med en liten fras och ja...

jag hatar avstånd och dom hänger vi 2009.
usch jag vill inte ha nyårsafton. vad i hela friden ska jag hitta på?!
snälla kom med förslag, för jag vill inte ha en hemmaafton igen. Mitt liv är ganska sorgligt, faktiskt.

puss hej

vi har träffat ekonomer

jag är lite trött idag.
men jag hade sjukt kul i går kväll.

estetfest med esteter på folkunga. det var verkligen så mycket party som det bara går!
jag hade verkligen skitkul, så alots of creeds till anna som hyrde lokal och fixade.
fina treor det där :)

går inte beskriva hur glad jag är över min plats på folkunga. så rätt ställe för mig. punkt slut.
nu blire mat

tjo

Celebrate good times come on

Ni ska veta att det är segt att inte ha internet på en hel vecka. Helt plötsligt känner man sig så ensam och övergiven. Den här internetfria veckan har det dessutom hänt så sjukt mycket som jag velat berätta om.

Det blir en snabbgenomgång. Långt, men läs!

- Förra fredagen var helt kalas! Rapparna, Åbergarna, Amanda, Frida, Fanny & jag åkte till Linghem där vi stämde upp i julsång på ICA. Altarna, som bestod av moi och Frida gjorde fina stämmor, spec till Rudolf med röda mulen. Ho-ho-ho-ho-ho-ho-ho

- Efter julsånger gav vi oss av mot Grebo där det var klassfest hos Emlan. Sjukt mysigt med glögg, snöbollskrig, dans och idolfinal (KEVIN, jag blev kär!). Jag och Frodo byggde en snögumma som vi döpte till Berit. Hon var jättefin med röd pussmun! Men Otto och Henning kastade henne i poolen. GAAH ! :( rip berit. we will always remember you.

- I söndags blev jag faster, igen! Den lilla gossen (som är så bedårande vacker!) ska heta Pelle. Hans stolta storasyster som var hemma hos oss hela helgen satt och pussade på lillebror som var på bild på mobilen i säkert flera timmar. Naaw.

- Igår hade musikgymnasiet julkonsert i Konsert och Kongress. Brandlarmet gick precis efter genrepet och det tyckte jag var extremt spännande :) Konserten gick sjukt bra, speciellt luciatåget. Känns sjukt bra att man får vara med två år till (A)

- Idag var det klasskampen. Såklart ställde vi upp med våran stönkör och såklart gav vi smör till juryn. Vinsten är antagligen inte vår, men kul var det, inte alls pinsamt........

Nu blev dt mycket och that's all, gubbar.
Sista riktiga dagen imorgon och då har Åke planerat in svenskaprov. wiihu.
Därför ska jag ta och killedill.

puss hej, musikgymnasiet ska det va!


santa lucia ge mig en tia

Sitter i skolan och skriver. Min fader skulle köpa nytt virusskydd igår, men det gjorde han ju såklart inte. 


Annars väntar jag på min fiollektion. Jag är trött, ont i magen och mår dessutom illa. Jag känner mig verkligen inte på rätt humör om det ska sägas som så.. 

Bajsbajsbajsbajsbajs.


Bexx skrev att jag har skrivit osammanhängande på senaste. Nåja, kanske. Eller va? vad menar du?

Nu så kilar jag i vilket fall iväg härifrån. Ska köpa en julklapp sen också. Det är ju jul snart!
Och ingen lucia imorn. Jag blir ledsen! För att vi ska öva orkester bara sisådär två timmar!!!!!! :(
Är kanske sjuk imorn. Är ju sjuk nu, nästan. hih

som sagt. have to kila
Ska till la kulture och gnissla. Vill helst ha ett piano och banka hårdast möjligt. Behöver det.
Men kommer inte hem förrän sent...

Jaja, hade fint alla fina barn :)
puss heej

per is the man

jag känner mig tråkig.

har fortfarande inget planerat på nyår.
jag vill inte göra en förra året,  igen.

öppen för förslag. åhja.

anyway.

per var den mest besökta i skamvrån.
så är det. så var det. så ska det alltid vara.


jag gillar inte onsdagar.
så vi stryker morgondagen?
puss

hjärta klas och lage

lyckat.


går och gräver ner mig nu
drömmer om klas och lage. de är kalassnubbar.



palumba!


She's the lucky

Om sanningen ska fram så har jag alltid gillat Britney.
Hon är ändå den som jag beundrade när jag var liten och den som jag stod och dansade till framför spegeln.
She's the lucky, she's the star minns jag att jag mimade.
Fast på senaste har jag inte varit något större fan. Inte lyssnat på hennes musik, jag är inte så insatt när det gäller sådan där radiopop. Men en gång i tiden var jag faktiskt det.

Jag hör hur folk skäms över sina Spice girls, Aqua, Britney-skivor.
Varför ska man göra det egentligen? Man kan ju inte precis räkna med att man är likadan nu som när man var 10?

Nåja.
Den där Britney, hon är ingen lucky star hon.
Såg nyss dokumentären på tv4 där de har följt Brittan 60 dagar.
Det är sådana dokumentärer som får en att tacka en själv att man inte är sockersöt, utmärkt dansare och en grym sångerska med sjukt stor karisma. (Fast nu när jag tänker tillbaka på det så vet jag inte om hon är sådan där grym sångerska. Hon vet däremot hur man använder vibratot) 

Vart hon än går så följer det efter 50 stycken paparazzifotografer.
Seriöst? Det är helt sjukt!
Hon berättade om hur jobbigt det var och man märkte det. Man såg på henne att hon är inte lycklig. Hon har gjort succé, en för stor succé vilket ledde till ett misstag. Jag kan inte låta bli att tycka synd om henne.
I vanliga fall suckar man åt kändisar, de får ju faktiskt lite skylla sig själva. Blir man kändis så hör det ju till. Men jag känner medlidande, det gör jag.

Alla vill väl nå framgångar?

Jag fattar inte ens hur man kan tänka sig att bli paparazzifotograf. Sådant lågt yrke! Följa efter någon och ta så mycket kort som möjligt att tjäna pengar på. Kliva över gränsen och göra sånt där som inte borde vara tillåtet. 
Det måste seriöst vara det sämsta yrket man kan ha! Jag ska aldrig bli paparazzifotograf!


Däremot ska jag sova.
Min rapport är inte klar, och jag vet verkligen inte hur eller när ja ska bli klar med den imorn. Jag har ju konserter...
Nu har jag verkligen inte tid. Måste sova...
Godnatt!

Kors i taket

Jag bloggar två gånger på mindre än timme.
Skulle ju pluggat, egentligen, men istället så kände jag för att ge bloggen en ny look.

Får väl se hur länge det håller för denna gången.
hoho.


jag börjar tycka om julen igen :) hihi
och nu SKA jag göra den där rapporten!


Håkan Hellström ft. Plura Jonsson - Fairytale of new york

UBF

Idag känns det bra.
Jag är glad, pigg och utvilad. (typ samma sak?)

Igår kom ja hem från mjölby the metropol vid 9, sen åt jag ett kilo räkor typ själv (för jag älskar de där röda rackarna), sen tittade jag lite på idol, men kom fram till att det var lika tråkigt ikväll som någon annan. Så jag la mig i sängen kl 22 och läste i Ikon. Men ögonen stängdes igen efter en rad, så jag somnade direkt.

Idag vaknade jag vid 10 och då var jag verkligen utvilad.
Nu har jag hela dagen på mig att, eh, plugga. YIPPI!
sen blir det julkonserter ikväll och imorn, vilket jag inte alls är pepp på, men det fixar sig nog. 



Har inget trevligare att skriva just för tillfället.
Nu ska jag liksom skriva rapport  som handlar om: blir lyckligare av att vakna till Beatles - Strawberry fields forever, när man är ung och blind. 

OCH BAJS!!!!!
nu tryckte jag på någon knapp som gjorde att hela adressfältet försvann! JAG SKA JÄMT TRYCKA PÅ SÅNT DÄR! så vet jag inte hur jag får ordning på det förrän efter en kvart!!
skit oxåå

hejdå


Oro Jeska Beana

Torsdagar tycker vi om!
Eller låt mig formulera det lite annorlunda

Torsdagar tycker jag om!

Det känns ganska konstigt att säga så. Torsdagar har faktiskt alltid varit mina hat-objekt dagar i stort sett hela mitt liv.
Torsdagar är dagar då allt är mycket och jobbigt. Långa långa dagar.
Men hela den här terminen, och speciellt de senaste veckorna har de varit lungt de bästa dagarna. Trots att de fortfarande är långa.

Först tjugominuters sovmorgon, vilken innebär ett senare tåg.
Första lektionen är samhäll, och det är sjukt soft och mycket trevligt. Dagens nyheter, nutidskryss, och sen lite annat tjabbel. Efter det är det 2 timmar hål och det är nog den som lyfter hela dagen. Iallafall när man börjar bli stammis på Espresso house. Tomte-Latten var grym.
Sen är det bara ge-mu, idrott och engelska. Sen är dagen slut. Och sen är det fiollektion och orkester...
Hm.
Torsdagar i helhet kanske inte är bäst, men förmiddagarna gör faktiskt dagen. Humöret slås på topp med lite kaffe i blodet. Menar då det :)

Annars har jag en liten tanke, som jag tänkte på idag när jag åkte tåg.
Jag satt på ett konstigt säte (typ tågets oskönaste råkade jag hitta) och åt clementiner.
Mycket, saftigt gott. Fast! Då kom den här tanke.
Varför är det bara kärnor i vissa clementiner?
och när det väl är kärnor, varför kan det vara runt 4 stycken i en klyfta?
Jag blev seriöst galen, för jag satt och spottade hela tiden i den där plastpåsen.
Dagens mysterium. Hjälp mig att lösa den...

Nu ska jag göra excel. prov tomorrow, yeey.
och pepparkaksmuffins verkar så sjukt gott. Så att ni vet, det önskar jag mig i julklapp.
eller så ska jag ska baka sådana i helgen.
På tal om baka, mamma har bakat världens godaste saffransskorpor. De var verkligen gräddet på moset på denna fruktansvärt mysiga dag och julen står utanför porten...

puss



Råkade slå på lilla melodifestivalen, eller vad det heter nu för tiden. Precis vinnarlåten.
Den här tjejen har attityd. Ascool! Värsta rockisen ju! Oro Jaska beana. Vad det nu betyder, danska må vara obegripligt, men jag kan inte låta bli att tycka om det. Hoho

The Blacksheeps - Oro jaska beana

december

December december, ljuva december!
Vi har redan lyckats nå den 3 december.

Vad jag gillar med december är julkalendern.
Jag kommer antagligen aldrig bli gammal nog för att sluta titta på det, iallafall om det ska vara så bra som det är nu för tiden :)

I år så är ju Anders och Måns huvudpersoner och det tycker jag om.
Haha, jag sitter verkligen och garvar till deras upptåg. Sånt där som barn tycker om funkar även för mig.

Jag ska aldrig bli stor.
Vill inte.




skickade jag det inte eller hur i hela friden?


Make it snappy

åh nej! det här ska inte bli sådär förskräckligt långt som det blev igår. (hej sju fulla wordsidor!)
jag ska ju sova nu. krypa ner i min koja och snarka sött hela natten. för jag är trött.

har suttit i flera timmar och försökt ta mig igenom lite excel. Vi har prov på det imorn.
Jag fattar ingenting, men för det ska det inte gå dåligt.
Jag tänker inte göra en Frida och klaga på allt som är runt omkring (även om jag så gärna har lust för det). Haha, det är verkligen svinmycket just nu och det gäller att se upp för väggen.
Som tur är har jag ju lite dataskills. På senaste provet, då det handlade om word, fick jag MVG.
Dock mitt ända MVG inom Folkungas historia, och det gör det ganska sorgligt. Inom datakunskap, jag sitter för mycket vid burken. Men på excel har jag noll koll, så det är stort mysterium hur det kommer sluta. (spännande va? not)

Om jag ska fortsätta dra min missnöjdhet över skolan.
Jag saknar Lasse.
Lasse förstod mig, och det gör inte han den där gröna manchesterbyxan som inte kan räcka sig över ett G+ när det gäller mig.  Lasse var bra och han gjorde allt inom parantes...
Fast gröningen kan ju engelska. Make it snappy.


Förövrigt har jag drömt om Ola Salo hela dagen lång. För dagen har verkligen varit tråkig från början till slut.
Det var tråkig att sjunga julsånger, för jag kunde inte klämma fram en ton. Istället satt jag och gäspade i kapp med mig själv. När jag kom hem skulle jag plugga. Istället såg jag senaste oth, bevvan, somnade tjugo minuter... Sen tog jag faktiskt tag i pluggskiten.

Jag måste få ordning på mitt liv.
Jag börjar med att sova.
Godnatt



om man bortser från thorsten flick och hans fula grymtanden, så är denna mer än helt ok.


Ola Salo ft. Thorsten Flinck - Dansa i neon

RSS 2.0