Jag skäms Sverige!

Visst att det skulle bli den sämsta delfinalen ikväll, men såhääär dålig? Brolle och Sanna Nielsen? Ärligt talat skäms jag över Sverige. Var är hjärnorna? De gick ju verkligen bara vidare på att de har namn som är känt ungefär som Anna Bergendahl. Tråkiiiiigt.

Brolle - "7 days and 7 nights"
Betyg: 1
Tråkig låt. Tråkig koreografi. Tråkig röst. Tråkig outfit. Det här med 50-tal känns så gjort (Ja, det är faktiskt 2011!) och framförallt så himla uttjatat att vara en Elvislookalike. Nej, det är förvånande att det ens bär till Globen. Jag mår illa.
Om jag fick bestämma: Plats 7. INTE final!

Loreen – ”My heart is refusing me”
Betyg: 3
En riktig partylåt, helt okej att svettas till på ett dansgolv. Hon såg helt bedårande ut och hennes röda outfit var så snygg att jag önskade jag vore henne. Hon gjorde kvällens skräll och gick till andra chansen.
Om jag fick bestämma: Andra chansen

Babsan – ”Ge mig en spanjor”
Betyg: 3
Jag gillade det här! Okej, kanske inte så seriöst att skicka vidare till Tyskland, men faktum är att numret var snyggt och roligt på riktigt.
Om jag fick bestämma: Andra chansen, tänk att få se detta snygga nummer igen! Men icke!

Elisabeth Andreasson – ”Vaken i en dröm”

Betyg: 0
De erfarenheter jag har av Elisabeth Andreasson är att hon är lite klichig och har roliga schlagerlåtar som är riktigt trallvänliga. Denna ballad funkade inte någonstans. Hon sjöng surt och det bar inte. Inte konstigt att den kom sist...
Om jag fick bestämma: plats 8

Sanna Nielsen – ”I’m in love”
Betyg: 1.
Hon försöker igen och igen och igen. När kommer hon lyckas? Inte i år. Pinsamt värre. Jag tror knappt att det är jag som säger det här men Empty Room var ju rena semlan jämfört med denna låt. När inser Sanna Nielsen att hon aldrig kommer bli något stort och att "powerballader" inte är hennes grej?
Om jag fick bestämma: andra chansen

The Moniker – ”Oh my god”

Betyg: 4
Här är det klashigt. Färger och trall. Daniel Karlsson (varför kallar han sig The Moniker???) sjunger som en gud och är rackarns snygg trots den fula gula munkklädseln. Det skulle vara enormt snyggt om han klädde sig i en vanlig hederlig skjorta till det där numret som var rena rama Ovo je Balkan. Den var verkligen i topp denna kväll!
Om jag fick bestämma: finalplats istället för andra chansen.

Anniela – ”Elektrisk”
Betyg: 1
Om det var September som skulle sjunga denna skulle jag antagligen tycka det var asbra. Kanske för att September är sjukt snygg och har en sjukt snygg röst. Anniela sjöng surt låten igenom, det hände så himla mycket och hon var andfådd låten igenom. Hon hade en fruktansvärt ful grön krage som gjorde att hon påminde om en kiwi. Helt enkelt, inget att hänga i julgranen.
Om jag fick bestämma: Jag är glad att jag slipper se henne igen :)

Christian Walz – ”Like suicide”
Betyg: 3
En snygg radiohit. En riktig Walz med en riktig a la Walz-höjning. Dock hände ingenting och jag väntade på the big bang. Men jag måste få säga att den var nästbäst ikväll och jag kan tänka mig att lyssna på den när jag kör bil. Det var antagligen kvällens största skräll att han inte gick till varken andra chansen eller finalen?
Om jag fick bestämma: finalen

Nej. HOPPAS att det är MYCKET BÄTTRE NÄSTA VECKA!!! (även om jag kommer befinna mig i Österrike då tänker jag banne mig titta!)Kommentarer
Postat av: Alva

Hmm.... jag tyckte faktiskt om Brolle!

2011-02-12 @ 22:49:09
URL: http://healthylifeofalva.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0